22Bet introduce noi tipuri de pariuri

Știri

2022-10-05

22Bet este printre cele mai populare platforme internaționale de pariuri sportive online, licențiate la nivel global în peste 150 de țări. Popularitatea sa provine din numeroasele puncte forte, inclusiv servicii premium de asistență pentru clienți, caracteristici de securitate fiabile, interfață de utilizator atractivă și intuitivă, compatibilitate universală, bonusuri atractive și plăți rapide. 

22Bet introduce noi tipuri de pariuri

O recenzie detaliată a furnizorului de pariuri care evidențiază toate caracteristicile acestuia poate fi găsită aici. 22 pariu a făcut recent un pas mai departe pentru a contribui la creșterea popularității imperiului jocurilor de noroc prin creșterea numărului de tipuri de pariuri pe care le oferă, dincolo de pariurile sportive online.

Potrivit conducerii 22Bet, creșterea numărului de tipuri de pariuri ajută la asigurarea faptului că toți potențialii pariori pot accesa un tip de pariu cu care sunt mai familiarizați sau preferă să îl folosească, răspunzând astfel nevoilor tuturor. Scopul principal al companiei este de a oferi cât mai multe tipuri de pariuri. Ele oferă sute de tipuri de pariuri pe aproape orice poate fi prezis. Unele dintre noile tipuri de pariuri introduse recent sunt evidențiate mai jos.

Pariuri pe vreme

Parierii pot acum să parieze pe bani pe predicțiile lor despre cum va fi vremea în anumite zile la ore specificate. 22Bet l-a restrâns la predicții privind citirile de temperatură de la aeroporturile internaționale specificate. Un parior poate paria astfel pe intervalul în care temperatura va fi într-un anumit aeroport la o oră specificată. Intervalele de temperatură sunt predeterminate, fiecare având cote diferite.

Tipul de pariu a câștigat deja multă popularitate printre pariori, noi și experimentați deopotrivă. Acest lucru se datorează în mare parte cât de ușor este să plasezi pariuri meteo. Găsirea de informații despre prognozele meteo este, de asemenea, relativ ușoară. Cu toate acestea, nu există o modalitate absolută de a ști care va fi temperatura exactă la un moment viitor într-un aeroport specificat. Singurul dezavantaj este că șansele pentru cele mai probabile temperaturi prezise sunt de obicei scăzute.

Pariuri pe premii

22Bet permite acum pariorilor să parieze pe diverse programe de premii, inclusiv premii muzicale, premii pentru filme, premii Nobel, Oscarurile si multe altele. Există mai multe opțiuni de pariu pentru tipul de pariu. Paritorii pot paria pe cine va fi nominalizat, categoriile la care vor fi nominalizați, cine va câștiga anumite premii și așa mai departe.

În majoritatea pariurilor pentru premii, predicțiile sunt de obicei mai simple, deoarece lucrările pe care anumiți nominalizați le-ar fi putut realiza pot fi remarcabile. Cu toate acestea, nu există întotdeauna nicio garanție cu privire la cine va câștiga, mai ales dacă rezultatele se bazează pe voturile publicului. Acest lucru face ca pariurile cu premii să fie printre cele mai interesante tipuri oferite de 22Bet. Aproape toate ceremoniile majore de premiere din întreaga lume sunt de obicei prezentate.

Emisiuni TV pariuri

Unul dintre cele mai inovatoare și controversate tipuri de pariuri oferite de 22Bet este emisiunile TV. Pentru asta, pariorii pot miza pe predicțiile lor cu privire la ceea ce se va întâmpla la o anumită emisiune TV data viitoare când va fi difuzată. Piețele de pariuri sunt de obicei diferite în funcție de natura spectacolului. Cele mai multe dintre Pariuri la emisiuni TV oferite pe 22Bet sunt cele care implică provocări și spectacole de jocuri. Asta pentru că rezultatele acestora nu pot fi influențate în niciun fel, nici măcar de producătorii de emisiuni TV, asigurându-se că pariurile sunt corecte pentru toate părțile.

Pariuri politice

A fost introdus și 22Bet pariind pe politică, care câștigă popularitate relativ rapid. Pariul pe politică este relativ ușor. Parierii trebuie doar să prezică politicianul care va câștiga alegerile dintre cele oferite pe piețele de pariuri. Piețele de pariuri includ rezultatele alegerilor pentru mai multe țări din America și Europa.

Potrivit companiei, nu a existat nicio problemă juridică în ceea ce privește oferirea de piețe de pariuri pe politică. Cu toate acestea, acest lucru este contrar a ceea ce au prezis mulți experți. De asemenea, nu publică statisticile privind pariurile făcute pe politică pentru a se asigura că nu sunt confundate cu sondaje de opinie. Paritorii, în special începătorii, preferă să parieze pe politică, deoarece se pot baza pe sondajele oficiale de opinie pentru a face predicții, în loc să facă toată munca de cercetare necesară pentru a lua decizii informate.

Opiniile pariorilor despre noile tipuri de pariuri

Au existat reacții mixte din partea utilizatorilor 22Bet cu privire la adăugarea a numeroase tipuri de pariuri pe site-ul de pariuri. Unii utilizatori au fost nemulțumiți în principal pentru că numeroasele opțiuni fac ca determinarea pariului să fie confuză și consumatoare de timp. 

Cu toate acestea, majoritatea utilizatorilor au salutat completările, afirmând că având mai multe tipuri de pariuri le crește șansele de a obține pariuri potrivite care funcționează bine cu strategiile lor. În plus, cele mai de încredere site-uri de clasare de pariuri s-au clasat, de asemenea, pe 22Bet mai sus din cauza sutelor de tipuri de pariuri pe care le oferă acum.

Casele de pariuri online 22Bet au făcut, de asemenea, o treabă grozavă cu interfața de utilizator pentru a se asigura că navigarea este rapidă și ușoară. Paritorii își pot găsi astfel tipurile de pariuri dorite cu doar câteva clicuri, indiferent dacă folosesc un desktop sau un dispozitiv mobil. Toate categoriile sunt ordonate și sunt accesibile direct de pe pagina de start. Diverse surse indică faptul că 22Bet încă lucrează la adăugarea mai multor tipuri de pariuri și piețe, în timp ce se extinde în mai multe țări.

Cele mai recente știri

Cine va deveni celebrul Baseball Hall în 2023?
2022-11-30

Cine va deveni celebrul Baseball Hall în 2023?

Știri