Casumo adaugă pariurile sportive în portofoliul său

Știri

2022-04-06

Aceasta este o mișcare grozavă acum că există un set de jucători care sunt interesați atât de jocurile de cazinou, cât și de pariurile sportive. Pentru astfel de jucători, comutarea între cazinouri și casele de pariuri online poate fi dificilă. Dar acum totul este sub un singur acoperiș. Interesant este că casa de pariuri acoperă toate sporturile, plus extrasele.

Casumo adaugă pariurile sportive în portofoliul său

Înființată în 2012, Casumo este cel mai bine cunoscut pentru jocurile sale fantastice de cazinou, dar odată cu includerea unei case de pariuri sportive, compania speră să atragă toți paritorii care obișnuiau să jucați jocuri de cazinou la Casumo și îndreptați-vă către alte mărci în căutarea serviciilor de pariuri sportive. În plus, compania malteză speră să atragă noi jucători.

De la introducerea pariurilor sportive online, Casumo a asistat la o creștere a numărului de jucători de pe site. Acest lucru se datorează luării în considerare atentă de către operator a nevoilor jucătorilor. Din toate indicațiile, Casumo va fi cazinoul și pariurile sportive de învins în acest an. Mai jos sunt câteva dintre motivele din spatele succesului Casumo în industria pariurilor sportive online?

Acoperire sportivă cuprinzătoare

Cel mai mare punct forte al Casumo este acoperirea cuprinzătoare a sporturilor. Compania se străduiește să ofere jucătorilor piețe de pariuri pe toate sporturile. Acesta este spre deosebire de multe altele site-uri de pariuri care au doar piețe pentru sporturi populare sau turnee de top.

Toate piețele de pariuri sportive

Casumo are piețe pentru toate ligile de fotbal de top la nivel global pentru a satisface numărul tot mai mare de pasionați de pariuri pe fotbal. Jucătorii pot paria pe meciuri din Barclays Premier League, Spaniolă La Liga, Italian Serie A, Major League Soccer (MLS), German Bundesliga și alte asociații de fotbal.`De asemenea, are piețe pentru meciurile internaționale de fotbal. Pe lângă fotbal, pariorii pot paria pe baschet, fotbal american, hochei, sport cu motor, golf, tenis, MMA și multe altele.

Sporturi virtuale și eSports

Pe lângă sporturile obișnuite, Casumo are sporturi virtuale, care sunt practic evenimente generate de computer. Unele dintre cele mai bune sporturi virtuale de încercat în 2022 includ ogarii, fotbalul virtual, cursele de cai și Formula 1.

În mod interesant, Casumo este, de asemenea, un site de pariuri eSports, cu o mulțime de jocuri eSports pe care să pariezi. În acest moment, jucătorii pot paria pe jocuri precum Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, Tom Clancy's Rainbow Six Siege, Dota 2 și Call of Duty. Lucrul bun despre Casumo este că acoperă toate turneele competitive de eSports, astfel încât jucătorii au piețe de pariuri pe tot parcursul anului.

Bonusuri și promoții fantastice

Pentru a rămâne în fruntea concurenței, Casumo are o strategie de marketing fantastică - stimulente. Există o mulțime de promoții atât pentru pariori noi, cât și pentru cei existenți.

Jucătorii noi pot solicita un bonus de depunere care se potrivește cu depunerea lor în timpul primei, a doua și a treia depuneri. În acest moment, casa de pariuri rulează un bonus de depunere de 100%, așa că dacă un parior depune un total de 300 USD în primele trei depuneri, primește 600 USD. Pe lângă bonusul de bun venit, pasionații de pariuri au și bonusuri de reîncărcare pe care să le revendice în anumite zile.

Desigur, jucătorii iubesc bonusurile și tocmai asta oferă casa de pariuri sportive Casumo. Bonusuri au contribuit semnificativ la înflorirea acestui site de pariuri.

Opțiuni bancare flexibile

De asemenea, Casumo se bazează pe opțiunile sale bancare flexibile pentru a conduce brandul mai departe. Jucătorii de noroc caută mereu site-uri de pariuri cu metode flexibile de depunere și retragere. Casa de pariuri Casumo a colaborat cu toate metodele populare de plată online. Depozitele și retragerile pot fi efectuate prin Visa, Interac, Mastercard, Paysafecard, ecoPayz, MuchBetter, Neteller, Skrill, Apple Pay etc.

Pe lângă faptul că folosesc zeci de metode de plată, pariorii iubesc Casumo, deoarece tranzacțiile sunt procesate rapid. Spre deosebire de mulți operatori, această casă de pariuri este condusă de operatori de încredere care se străduiesc să plătească toți jucătorii atâta timp cât au îndeplinit cerințele de pariere, dacă există. Ce e mai mult? Casumo este securizat folosind cea mai recentă criptare de nivel militar, astfel încât securitatea este strictă.

Experiență excelentă de utilizator

De asemenea, Casumo se bazează pe experiența sa excelentă de utilizator pentru a se afirma ca unul dintre cele mai bune site-uri de pariuri în 2022. Procesul de înregistrare este scurt și destul de simplu, în timp ce interfața site-ului este foarte intuitivă. În acest fel, este ușor chiar și pentru pariorii neexperimentați să înceapă și să plaseze pariuri. Dacă jucătorii sunt blocați, aceștia pot oricând să consulte ghidurile de pariuri și întrebări frecvente sau să contacteze serviciul de asistență pentru clienți prin chat live.

Într-adevăr, Casumo face multe pentru a se asigura că este cu un pas înaintea concurenței. Din punctul de vedere al lucrurilor, toate eforturile companiei dau roade acum că astăzi, marca este unul dintre cele mai căutate cazinouri cu case de pariuri sportive.

În altă ordine de idei, Casumo a luat jocul responsabil cu un pas mai sus prin parteneriatul cu Neccton pentru a spori protecția jucătorilor. Acesta este ceva bun pentru jucătorii care sunt dependenți de pariuri sau nu pot paria în mod responsabil. Casumo va implementa Neccton's Mentor, o soluție bazată pe inteligență artificială, concepută pentru a analiza comportamentul jucătorilor și pentru a identifica trăsăturile jucătorilor care ar fi compulsivi.

Cele mai recente știri

Alegerea celor mai bune site-uri de pariuri la baschet
2022-09-28

Alegerea celor mai bune site-uri de pariuri la baschet

Știri