Echipamentul de baschet 10bet pentru Bulldogs din Zambia

Știri

2022-11-23

Ca parte a responsabilității sale sociale corporative, o companie de pariuri de top, 10Bet Zambia, a furnizat truse de baschet Academiei de baschet Bulldogs. Compania de pariuri este în țară din 2021 și consideră că darea înapoi cartierului în care își desfășoară activitatea face parte din datoria sa socială corporativă.

Echipamentul de baschet 10bet pentru Bulldogs din Zambia

Potrivit lui Kalumbu Soneka, director de țară pentru 10 pariu, compania este încă angajată să sprijine eforturile guvernului de a îmbunătăți sportul în națiune. Soneka spune că 10bet știe cât de important sunt sporturile pentru stimularea creșterii economice. Potrivit ei, 10bet și Bulldog Academy au colaborat deoarece aveau obiective similare.

Casa de pariuri a fost încântată să contribuie la creșterea sportului în țară. Ca parte a angajamentului lor față de responsabilitatea socială corporativă, ei au oferit Bulldog Basketball Academy echipament de baschet în valoare de 30.000 K (2000 USD). Casa de pariuri a sperat că, în ciuda faptului că cadoul părea nesemnificativ, va avea un impact semnificativ.

Echipament oferit de casa de pariuri sportive

mingi de baschet, trusele de antrenament, bavetele și tricourile au fost printre echipamentele livrate academiei. Șeful Federației de baschet din Zambia (ZBF), Maziko Phiri, și-a exprimat entuziasmul pentru succesul academiei în a atrage sponsori pentru a sprijini dezvoltarea potențialului mare al țării. Potrivit lui Phiri, ZBF consideră că școlile și academiile sunt cruciale pentru dezvoltarea talentului la nivel de bază.

Președintele și-a exprimat recunoștința față de 10bet pentru amabilitatea față de Bulldog Academy. În plus, ei credeau că instrumentele vor fi cruciale în dezvoltarea viitorilor jucători de baschet vedete ai națiunii. 

Organizația a apreciat, de asemenea, asistența casei de pariuri și i-a urat academiei să aibă grijă excelentă de echipament. Dominic Lungu, căpitanul echipei, a lăudat 10bet pentru generozitatea sa și a adăugat că echipamentul îi va ajuta pe jucători să-și perfecționeze abilitățile și să devină sportivi mai buni.

Efectele noilor sponsorizări 10Bet asupra sectorului sportiv din Zambia

Există mult mai multe consecințe asupra acestei situații decât s-ar putea crede inițial, mai ales când luăm în considerare anunțurile recente de sponsorizare și lansarea 10bet în Zambia. Faptul că 10bet a stabilit acum că este profitabil să se lanseze în Zambia demonstrează schimbarea modului în care companiile văd Zambia. În viitorul îndepărtat, mai mult companii globale de pariuri pot decide să își ofere serviciile în Zambia.

Au existat câteva mituri larg răspândite pe care le au unii oameni, cum ar fi ideea că Zambia nu are acces la nicio tehnologie. De asemenea, există noțiuni conform cărora Zambienii nu au bani în plus de cheltuit pe activități de agrement, ceea ce face ca marea majoritate a afacerilor să evite țara.

Acestea sunt credințe nefondate, deoarece există numeroase zone în Zambia cu acces ușor la tehnologie, iar oamenii care locuiesc acolo au nevoie de noi afaceri pentru a-și cheltui banii suplimentari.

Din fericire, mai multe întreprinderi încep să realizeze această evoluție, iar un număr mare dintre ele este probabil să zboare în țară pentru a participa la activitate. În prezent, economia Zambiei este acum printre economiile cu cea mai rapidă creștere din Africa.

Oferirea de împingere vitală

Sigur, ar putea fi doar o iluzie să sugerăm că o echipă care primește sponsorizare ar putea porni economia Zambiei și acesta poate fi cazul. Chiar dacă aceasta este o întâmplare unică și nu reprezintă nimic mai mult decât bani suplimentari și sprijin pentru o academie de baschet, este fără îndoială un pas în direcția cea bună.

Inițial, ar putea începe lent, doar câteva companii decid să imite 10bet. Dar când mai multe organizații și corporații optează pentru a se alătura mișcării, este posibil ca, în scurt timp, Zambia să aibă un sector sportiv vibrant, care poate chiar concura cu cel al unor națiuni precum Regatul Unit sau SUA.

Fără îndoială, noua sponsorizare a Bulldogs cu 10bet reprezintă o îmbunătățire semnificativă, chiar și luând în considerare starea generală de sănătate a clubului. În plus, efectele pe termen lung ale acestei experiențe pot fi extrem de dăunătoare economiei Zambiei în ansamblu.

Este ușor de subestimat impactul unei astfel de schimbări aparent nesemnificative. Totuși, ajustări minore ca acestea abordate în acest articol pot servi drept scânteie care aprinde ceva mult mai mare decât ele însele. Este dificil de prezis cât de mult efect va avea noua sponsorizare 10bet a Bulldogs asupra economiei. Nu se poate nega că orice reformă, oricât de modestă, este un pas în direcția bună.

Totul despre casa de pariuri 10Bet

Blue Star Planet Limited, proprietarul și operatorul companiei, are 10bet în funcțiune din 2003. Operatorul nu a reușit să găsească alte site-uri surori; prin urmare, personalul de la 10bet s-a putut concentra doar pe o singură marcă de aproape 20 de ani.

Site-ul web 10bet are un palmares excelent câștigat de aproape 20 de ani în industrie și deține licențe din Suedia, Malta și Marea Britanie. Deținerea acestor licențe le permite să accepte în mod legal jucători dintr-o gamă largă de națiuni, ceea ce este avantajos pentru toți cei care se gândesc să joace cu site-ul. Chiar dacă poate părea excesivă, demonstrează angajamentul site-ului de a menține deschiderea și onestitatea.

Cele mai recente știri

Cine va deveni celebrul Baseball Hall în 2023?
2022-11-30

Cine va deveni celebrul Baseball Hall în 2023?

Știri