Știri

February 16, 2022

Ghid pentru pariurile la Jocurile Olimpice de iarnă din 2022

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter

Jocurile Olimpice de iarnă din 2022 au început pe 4 februarie, după o lungă așteptare în urma pandemiei de COVID-19, care, pentru un moment, aproape a șters evenimentele sportive majore. The Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing urmează cu șase luni recent încheiate Jocurile Olimpice de la Tokyo, ceea ce este o durată neobișnuit de scurtă, având în vedere că evenimentul de la Tokyo a fost amânat cu șase luni.

Ghid pentru pariurile la Jocurile Olimpice de iarnă din 2022

Jocurile Olimpice de iarnă XXIV sunt speciale din diferite motive. În primul rând, Beijingul intră în istorie ca primul oraș care găzduiește atât Jocurile Olimpice de vară, cât și cele de iarnă, după ce aceasta din urmă și-a făcut debutul în 2008. În timp ce capitala chineză este orașul gazdă oficial, evenimentele se vor desfășura în 13 locații repartizate în trei locuri. zone (Beijing, Yanqing și Zhangjiakou).

Pariuri online pe Jocurile Olimpice de iarnă

Evenimentele olimpice de iarnă sunt de obicei mai scurte decât sporturile de vară, ceea ce face esențial ca un parior sportiv să înțeleagă diferitele opțiuni disponibile în timp ce pariază pe sporturile de iarnă pentru a începe.

Înainte de a analiza opțiunile disponibile, pariorii sportivi trebuie să stăpânească complexitățile pariurilor la Jocurile Olimpice de iarnă. Acestea fiind spuse, iată câțiva pași pe care trebuie să îi luați în timp ce pariați pe Jocurile Olimpice de iarnă din 2022:

Alegeți o pariuri sportive

Deși acest lucru ar putea suna clișeu, primul pas pentru a paria pe Jocurile Olimpice de iarnă din 2022 ar trebui să fie găsirea celui mai bun site de pariuri sportive. Acesta ar trebui să fie un site de pariuri online care să acopere pe larg evenimentul.

Înțelegeți șansele

După ce s-au alăturat unei case de pariuri sportive online în scopul de a paria la Jocurile Olimpice de iarnă, jucătorii trebuie să acorde atenție cotelor oferite sau acoperirii pieței, ceea ce ar trebui să fie o idee simplă pentru oricine are o anumită experiență la pariuri sportive. Găsirea șanselor ar trebui să fie ușoară. Cu toate acestea, pariorii online ar trebui să fie dornici de faptul că unele case de pariuri tind să ignore sporturile mai puțin cunoscute ale Jocurilor Olimpice de iarnă, cum ar fi curlingul.

Plasați pariuri

Plasarea pariurilor ar trebui să fie ușoară – alegeți o echipă sau un atlet și introduceți suma de pariat. Și acolo unde sunt implicați bani, este întotdeauna important să subliniem importanța due diligence.

Cele mai bune opțiuni de pariuri la sporturi de iarnă

Olimpiada de iarnă din 2022 va avea 109 evenimente repartizate în 15 sporturi. Popularitatea acestui eveniment continuă să crească în rândul pariorilor sportivi, în mare parte din cauza creșterii popularității anumitor sporturi în cadrul evenimentului, cum ar fi hochei pe gheata și hochei. De asemenea, pariurile sportive online, sau perspectivele de a face bani, au contribuit enorm la popularizarea Jocurilor Olimpice de iarnă.

Rămâne clar că unele sporturi olimpice de iarnă sunt mai populare decât altele. Iată câteva dintre cele mai populare evenimente în rândul pariorilor care pariază în sporturile de iarnă.

Schi

Există multe discipline legate de schi acoperite în Jocurile Olimpice de iarnă. Acest eveniment ocupă locul central la Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing, fiind prezent la fiecare Jocurile Olimpice de iarnă. Unele evenimente de schi din competiția din 2022 includ schi fond, schi viteză pe pistă scurtă, sărituri cu schiurile și schi alpin.

Echipe de urmărit - Austria, Elveția, Italia și Norvegia.

Hochei pe gheata

Hocheiul pe gheață se bucură de o mulțime de urmăritori la nivel global. În special, hocheiul pe gheață este creditat pentru că a produs unele dintre cele mai frumoase momente din istoria Jocurilor Olimpice de iarnă. Meciul feminin SUA vs Canada este de obicei o încântare de urmărit, echipele respective promițând un concurs entuziasmant. Orice pariuri sportive online care acoperă Jocurile Olimpice de iarnă oferă cote pentru acest sport.

Echipe de urmărit - Canada, Rusia, Danemarca și Elveția

Snowboarding

Snowboardingul este un joc de îndemânare care urmărește să demonstreze abilități atletice și curaj. Acești factori îl fac să fie considerabil atrăgător pentru pariorii sportivi. Jocurile Olimpice de iarnă văd sportivii complet în cinci evenimente de snowboard - Paralel Giant Slalom, Snowboard Cross, Slopestyle și Blog Air.

Persoane de urmărit - Shaun White, Chloe Kim

Bob

Bobul este cunoscut și sub numele de Bobsleigh, un favorit al fanilor în orice eveniment Olimpic de iarnă. Romantismul lui Bobsled este în mare parte atribuit factorului de viteză gravat în joc, care vede concurenții la cutiile de conserve se mișcă la viteze de până la 85 mph. Competițiile de bobsleigh includ patru evenimente. Acestea includ doi bărbați, două femei, patru bărbați și Monobob pentru femei.

Echipe de urmărit: Germania, Elveția, America, Jamaica

Tipuri populare de pariuri la Jocurile Olimpice de iarnă

Evenimentele Jocurilor Olimpice de iarnă au o mulțime de oportunități de pariuri sportive online. Cunoașterea sportului este cheia, iar acest lucru necesită cercetări sau cunoștințe extinse pentru ca cineva să ia decizii în cunoștință de cauză. Acestea fiind spuse, iată tipuri de pariuri comune pentru pariurile online la Jocurile Olimpice de iarnă.

  • Câștigător definitiv: plasarea de pariuri pe o persoană sau o echipă care este probabil să câștige.
  • Potriviri: Acest pariu cere pariorilor să aleagă un atlet despre care cred că se va descurca mai bine decât altul la orice eveniment dat.
  • Marja câștigătoare: pariază pe numărul de puncte sau secunde cu care câștigătorul va câștiga.
  • Echipa câștigătoare/ Total medalii: Acest pariu se îndepărtează de sporturile individuale, ci mai degrabă de performanța generală a unei țări la Jocurile Olimpice.

Sfaturi de pariuri la Jocurile Olimpice de iarnă

Pariurile online pe sporturi de iarnă nu sunt diferite de pariurile sportive online de zi cu zi. Ca întotdeauna, regula de aur a pariurilor sportive încă rămâne valabilă: fă-ți temele. De asemenea, pentru că poate fi greu să oferi sfaturi specifice sportului, se aplică următoarele sfaturi generale.

  • Studiați disciplinele și regulile acestora
  • Cercetare! Cercetare! Cercetare! – folosește tehnologia în avantajul tău
  • Adoptă jocurile de noroc responsabile
About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Crește-ți jocul de pariuri: sfaturi de la interior și cele mai recente statistici
2024-06-08

Crește-ți jocul de pariuri: sfaturi de la interior și cele mai recente statistici

Știri