LOOT.BET se extinde pe noi piețe

Știri

2022-08-17

LOOT.BET, probabil, unul dintre cele mai bune site-uri de pariuri eSports, se extinde la cote mai mari după ce React Gaming Group și-a achiziționat compania-mamă, Livestream Gaming Inc. La doar câteva luni după achiziția Livestream Gaming Inc., PRADĂ. PARIUCompania-mamă a lui, React Gaming Group dorește să se extindă pe noi piețe.

LOOT.BET se extinde pe noi piețe

PRADĂ. Achiziția BET de către grupul React Gaming

React Gaming, cunoscut anterior ca Intema Solutions, este un jucător cheie în industria eSports. Deține și operează mai multe întreprinderi în cadrul ecosistemului eSports, inclusiv HypeX.gg, o organizație de turneu eSports și o platformă de pariuri. Compania deține, de asemenea, Generationz Gaming Entertainment, un site de pariuri și o echipă de eSports, Team Bloodhounds, o ținută Fortnite. Alte companii deținute de React Gaming Group includ Advertiise și TheSMACK.gg.

Cu toate acestea, din toate indicațiile, accentul principal este acum pe LOOT.BET, având în vedere platforma de pariuri, a fost martorul unei creșteri exponențiale în ultimii câțiva ani. Înființată în 2016, LOOT.BET se mândrește cu peste 450.000 de pariori înregistrați și a colaborat cu mai mulți organizatori și echipe de evenimente eSports de top.

Interesul React Gaming Group pentru Livestream Gaming și LOOT.BET a început încă din 2021, când compania canadiană și-a făcut cunoscute oficial intențiile. Cu toate acestea, abia în februarie 2022, React Gaming Group a finalizat achiziția Livestream Gaming într-o afacere în valoare de aproximativ 14,75 milioane USD (10,6 milioane de lire sterline). React Gaming Group va adăuga 3 milioane USD (2,157 milioane de lire sterline) dacă Livestream își atinge obiectivele prezentate.

Fără îndoială, LOOT.BET este printre cele cu cea mai rapidă creștere site-uri de pariuri, și acesta este motivul pentru care a intrat sub radarul React Gaming Group. În 2020, volumul de pariuri al casei de pariuri eSports a crescut cu 67% față de anul precedent, în timp ce baza de jucători a crescut cu 58% în același an. Când vine vorba de venituri, rapoartele au indicat că compania a avut venituri brute din jocuri de 3,22 milioane USD în 2020. Acestea sunt cifre care explică de ce LOOT.BET va fi esențial în ecosistemul eSports al React Gaming Group.

Extindere pe piețe noi

La momentul achiziției Livestream, LOOT.BET oferea deja piețe de pariuri în peste 40 de țări. Imediat după preluarea React Gaming Group, compania și-a arătat intenția de a se extinde pe piețe mai noi, o ofertă care vizează afirmarea LOOT.BET drept cel mai bun site de pariuri eSports la nivel global.

Licență pentru jocuri online Isle of Man

Încă din februarie 2022, React Gaming Group a achiziționat o licență de jocuri online pentru Isle of Man, adăugând la licența de jocuri de noroc din Curaçao a LOOT.BET. Această licență nu a fost neapărat o strategie de extindere; a fost pentru a facilita preluarea Livestream Gaming.

Dar apoi, este imposibil să ignorăm faptul că Manx au un apetit uriaș pentru jocuri de noroc, în special pentru pariuri. Într-un sondaj din 2017, 76% dintre Manx joacă cel puțin o dată pe an, în timp ce 18,5% din populație pariază online.

Având în vedere statisticile menționate mai sus, LOOT.BET va fi cu siguranță un nume cunoscut în scena pariurilor din Insula Man, acum că oferă pariuri eSports și pariuri tradiționale alături de jocurile de cazinou.

Licență de jocuri din Ontario

Un alt câștig pentru LOOT.BET este licența de joc din Ontario, care va permite companiei să ofere în mod legal servicii de jocuri de noroc online jucătorilor din provincia canadiană. După o lungă dezbatere, Ontario a decis să lanseze o piață legală și reglementată a jocurilor de noroc online. Aceasta a însemnat că operatorii au fost liberi să-și instaleze magazinul în provincie.

React Gaming Group a profitat de momentul și a solicitat o licență de la Comisia pentru Alcool și Gaming din Ontario (AGCO). Cu piața legală și reglementată a jocurilor de noroc deschisă, licența de jocuri de noroc din Ontario va fi, de asemenea, un câștig pentru LOOT.BET. Acest lucru ținând cont de Canada și, în special, Ontario, are mulți fani eSports și pariuri eSports. În timp ce mai există alți operatori cărora li s-au acordat licențe, LOOT.BET va avea avantaj deoarece este prima casă de pariuri eSports.

Intrarea pe piața din Filipine

În cele mai recente știri, React Gaming Group încearcă să intre pe piața jocurilor de noroc online din Filipine cu una dintre companiile sale, Generationz Gaming Entertainment. Acordul este un model de afaceri de partajare a veniturilor cu etichetă albă cu HHRP, una dintre cele patru companii cu licențe pentru a opera în Filipine.

După certificarea LOOT.BET de către Gaming Laboratories International, Generationz Gaming Entertainment va opera platforma LOOT.BET pe site-ul HHRP. React Gaming Group va obține apoi o parte din veniturile generate în țara cu peste 100 de milioane de oameni.

Intrarea iminentă a React Gaming Group pe scena jocurilor din Filipine va fi o piatră de hotar, deoarece compania încearcă să-și crească veniturile.

În timp ce Ontario, Insula Man și Filipine sunt noile piețe pe care React Gaming Group le vizează, așteptați ca compania să identifice alte câteva țări în care popularitatea pariurilor eSports este în creștere. Compania a confirmat că va replica modelul de afaceri cu etichetă albă cu operatori din alte țări.

Cu investiția de 6 milioane de dolari după achiziția LOOTBET, React Gaming Group înseamnă afaceri și va fi cu siguranță o forță perturbatoare în pariurile eSports.

Cele mai recente știri

Alegerea celor mai bune site-uri de pariuri la baschet
2022-09-28

Alegerea celor mai bune site-uri de pariuri la baschet

Știri