Marele debut al lui TonyBet în Letonia, după o investiție de 1,5 milioane de dolari

Știri

2022-09-25

TonyBet caută să-și afirme dominația în regiunea baltică de ceva timp. Pentru a realiza acest lucru, operatorul a pompat 1,5 milioane de dolari pentru a începe operațiunile în Letonia. Pariorii letoni vor accesa cele ale operatorului pariuri sportive și servicii de cazinou online prin intermediul site-ului web TonyBet.lv. 

Marele debut al lui TonyBet în Letonia, după o investiție de 1,5 milioane de dolari

Site-ul de jocuri de noroc a primit licența după o verificare riguroasă și aprobare de către IAUI (Supravegherea Loteriilor și Jocurilor de Noroc) din Republica Letonia. Pentru a obține un permis de la organism, un operator trebuie să aibă cel puțin 1,4 milioane de euro în capital social, iar toate jocurile trebuie să fie certificate eCOGRA. 

De asemenea, operatorul trebuie să aibă o reputație pozitivă și antecedente penale. Deci, este sigur să spunem că pariorii online letoni sunt pe mâini sigure cu TonyBet.lv. 

TonyBet va oferi soluții tehnologice inovatoare

Cea mai recentă dezvoltare va vedea Pariori online letoni bucurați-vă de cele mai noi soluții tehnologice create de SoftLabs, o companie internațională cu specialiști în Riga. 

TonyBet Letonia va oferi o gamă completă de produse de divertisment, inclusiv un cazinou online, un cazinou live, pariuri sportive și previziuni pentru jocuri sportive. TonyBet.lv se va concentra, de asemenea, pe oferirea de cote competitive la fotbal, mai ales acum că Cupa Mondială FIFA 2022 se apropie cu repeziciune. 

TonyBet are o reputație internațională pentru promovarea unui comportament responsabil de jocuri de noroc online și caută să mențină tradiția în Letonia. Clientii online se pot aștepta să joace într-un mediu sigur, securizat și transparent. Interesant este că compania este deja membră a Asociației de jocuri de noroc interactive din Letonia. Acest organism prezintă guvernului leton un aviz colectiv privind jocurile de noroc. 

TonyBet se va confrunta cu o concurență acerbă în Letonia

Valters Rozmanis, liderul TonyBet în Letonia, a spus că se așteaptă la o concurență atrăgătoare pe piața letonă. Cu toate acestea, era încrezător că există încă suficient spațiu pentru a găzdui un jucător internațional puternic cu o gamă de produse de jocuri de noroc, axate în primul rând pe fotbal. El a dezvăluit că TonyBet negociază deja cu organizațiile de fotbal din Letonia pentru a începe cooperarea.

CEO-ul TonyBet Group, Viktors Troitsins, a declarat că în prezent operatorul se concentrează pe consolidarea statutului său în țările baltice, Marea Britanie și Spania. El a afirmat, de asemenea, angajamentul TonyBet de a proteja jucătorii letoni de riscurile online. Pentru a realiza acest lucru, CEO-ul a spus că TonyBet va angaja Neccton, o soluție digitală inovatoare care promovează protecția clienților. 

Pe lângă faptul că este licențiat în Estonia, TonyBet este legal și pe piața strict reglementată a jocurilor de noroc din Regatul Unit din 2014. TonyBet are și licențe de la Malta Gaming Authority, Guvern sau Gibraltar și Kahnawake Gaming Commission. The pariuri sportive online cum cazinoul online se află în stadiile avansate de lansare în Ontario, odată ce primesc aprobarea de la iGambling Ontario și Comisia pentru Alcool și Gaming din Ontario. 

TonyBet este partener cu iSoftBet pentru a-și extinde amprenta în Europa

Se pare că TonyBet a declarat un atac necruțător asupra Piața europeană a jocurilor de noroc. Pe 12 septembrie, compania din Estonia a anunțat un nou parteneriat cu iSoftBet, un important furnizor de conținut de cazinouri online. 

Acordul prevede ca întregul catalog de jocuri iSoftBet, inclusiv hituri recente precum seria Gold Digger și Ocean Hunter, să fie difuzat pe TonyBet Casino. Jocurile vor fi disponibile în Spania, Letonia, Portugalia și Țările de Jos „destul de curând”

Acordul TonyBet este cel mai recent de acest gen pentru iSoftBet, după ce compania internațională de jocuri de noroc a încheiat mai multe acorduri în ultimele luni. Acestea includ oferte de jocuri cu Lowen Play, Alphabet și Eyas Gaming. 

Lars Kollind, șeful departamentului de dezvoltare a afacerilor iSoftBet, a comentat că parteneriatul TonyBet este o dezvoltare interesantă pentru iSoftBet, deoarece încearcă să-și extindă raza de activitate în Europa. Kollind a observat operațiunile lui TonyBet în numeroase jurisdicții vitale, unde speră să-și aprovizioneze jocurile. 

Pe de altă parte, managerul de cont cheie al TonyBet, Davis Skuite, a spus că adăugarea iSoftBet aduce o diversitate de conținut atât de necesară. El a spus că cazinoul online este încântat să ofere jucătorilor lideri sloturi Megaways și titlurile inovatoare Hold and Win de la iSoftBet. Este, fără îndoială, o situație câștigătoare pentru ambele părți.

Cele mai recente știri

Cine va deveni celebrul Baseball Hall în 2023?
2022-11-30

Cine va deveni celebrul Baseball Hall în 2023?

Știri