O privire în 2022 aglomerat al lui Betsson

Știri

2022-09-21

Înființată în 1963, Betsson este unul dintre cele mai mari nume din industria jocurilor de noroc online. Existența sa în centrul divertismentului de peste cinci decenii este o dovadă a faptului că această casă de pariuri a oferit în mod constant la cel mai înalt nivel.

O privire în 2022 aglomerat al lui Betsson

Inițial un cazinou care sa specializat în cea mai mare parte în jocuri de sloturi, Betsson s-a aventurat în pariurile sportive online abia în 2005. Și în prezent, pariurile sportive au depășit departamentul cazinourilor, devenind principala specialitate a lui Betsson. Aici, pariorii sportivi online sunt serviți cu mii de piețe de pariuri și stimulente generoase de joc.

În ultima vreme, Betsson și-a făcut cunoscute intențiile în măsura în care să devină un site global de pariuri online. Dacă parteneriatele recente în industria sportivă sunt de rezolvat, Betsson își propune să-și consolideze poziția printre cele mai bune platforme de pariuri sportive din lume.

Numai în 2022, această casă de pariuri a încheiat oferte masive cu jucători cheie din industria pariurilor sportive. Iată câteva dintre tranzacțiile recente ale Betsson.

Betsson a fost numit sponsor oficial al lui Colo Colo în 2022

Colo Colo, echipa de top a Chile, a încheiat recent un acord cu Betsson ca sponsor oficial. Această mișcare a făcut ca Betsson să-și avanseze expansiunea pe piața de pariuri sportive din America de Sud, ceea ce este în conformitate cu strategia de brand de a colabora cu organismele sportive locale și internaționale.

Acum un an, în 2021, Betsson era destul de ocupat în America Latină, unde casa de pariuri a devenit sponsorul oficial al Ligii 1 din Peru și al Campeonato de Ascenso din Chile. Odată cu sprijinul lor pentru fotbalul sud-american extins la Colo Colo, poziția lui Betsson la nivel internațional este pe cale să crească.

Betsson devine partenerul oficial al CONMEBOL feminin Copa America 2022

În perioada 8-30 iunie, Copa America feminină CONMEBOL, găzduită în Columbia, îl va avea pe Betsson ca partener oficial. Acest lucru subliniază și mai mult intenția Betsson de a-și consolida baza în America de Sud, care este inspirată de ofertele companiei în regiune.

Această mișcare vine după sponsorizarea masculină a CONMEBOL Copa America 2021. Fiind partenerul exclusiv al Women’s CONMEBOL Copa America 2022, Betsson și-a arătat intenția de a garanta o experiență de pariuri sigură și distractivă pentru clienții săi, în special pentru cei din America de Sud.

Betsson este partener cu regionalul AC Millan

După un sezon de succes, 2021-2022, în care AC Millan a fost încoronat campion din Serie A, Betsson a încheiat un acord cu giganții italieni ai fotbalului prin care clubul va deveni partenerul lor oficial pentru America Latină. Acest nou parteneriat își consolidează prezența în America Latină, unde clubul se bucură de o mulțime de urmăritori.

Ca parte a acordului, Betsson se va bucura acum de exclusivitatea utilizării IP de către AC Millan în regiune, împreună cu unele mărci pe site-ul și Stadionul AC Millan. Acest lucru bun la această afacere este că nu servește doar interesele jucătorilor majori, în acest caz, Betsson și Ac Millan, dar îi va face și pe fanii din regiune să se simtă mai aproape de echipă.

Betsson devine sponsorul oficial pentru EKO

Mitingul EKO Acropolis de anul acesta va avea loc în perioada 8-11 septembrie pe Stadionul Olimpic din Grecia. Mii de spectatori vor asista la acest eveniment. În cadrul unui eveniment emblematic, organizat de ministrul adjunct al sportului, a fost anunțat oficial că Betsson va sponsoriza mitingul EKO pentru al doilea an.

Această mișcare a avut ca scop creșterea popularității lui Betsson în Grecia. Totuși, este de remarcat și faptul că Betsson a luat-o și ca pe o ocazie de a da înapoi țării, având în vedere că casa de pariuri este licențiată și în Grecia.

Betsson este partener cu GoldenRace

GoldenRace a semnat un contract cu Betsson. Prin această ofertă, Betsson va dobândi drepturi exclusive de a furniza jocuri GoldenRace. Ca atare, jucătorii greci se pot bucura acum de sporturile virtuale GoldenRace. Acest parteneriat vine într-un moment oportun, când pariorii sportivi din țară caută noi modalități de a paria pe sporturi profitabile.

În angajamentul lor de a oferi pariorilor de sport online conținut proaspăt, acest parteneriat este gata să injecteze o gură de aer proaspăt în ofertele vaste ale Betsson. Drept urmare, atât Betsson, cât și GoldenRace, vor face pași masivi pe piața grecească a pariurilor sportive online, unde companiile operează cu mare succes.

De ce Betsson?

Majoritatea pariorilor sportivi de astăzi găsesc casele de pariuri online cu tone de experiență mai sigure decât noile startup-uri. Ca atare, Betsson fiind în industria jocurilor de noroc de mai bine de jumătate de secol, această casă de pariuri este, fără îndoială, o opțiune de preferat pentru orice parior.

Cei mai mulți pariori de astăzi doresc să se alăture unui site de pariuri sportive online care este licențiat și reglementat. Și Betsson este o casă de pariuri bine reglementată, cu licențe de la Malta Gaming Authority și UK Gaming Commission, printre alte jurisdicții credibile. Acest lucru înseamnă că jucătorii sunt asigurați de jocuri de noroc corecte și de top

În general, Betsson este una dintre puținele case de pariuri online bine administrate care s-au dovedit extrem de populare. Cu o colecție vastă de jocuri și piețe de pariuri, cote competitive și servicii profesionale pentru clienți, nu este surprinzător că oferă jucătorilor o experiență plăcută.

Cele mai recente știri

Cine va deveni celebrul Baseball Hall în 2023?
2022-11-30

Cine va deveni celebrul Baseball Hall în 2023?

Știri