Știri

November 2, 2022

Unibet semnează un acord cu Ajax

Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserAdriana PopescuLocaliser

Unibet se lansează în Țările de Jos

După ce firma-mamă Kindred și-a asigurat o licență pentru a desfășura afaceri în Olanda în mai, Unibet s-a lansat în iulie. Kindred a încetat să mai opereze în Țările de Jos înainte de deschiderea pieței, alăturându-se altor câțiva operatori care au făcut același lucru pentru a respecta reglementările guvernamentale olandeze.

Unibet semnează un acord cu Ajax

A fost o experiență incredibilă, potrivit lui Lennart Kessels, director general al Kindred în Olanda, când Unibet.nl a fost difuzat. A fost mulțumit de echipă pentru că au muncit din greu pentru a atinge acest obiectiv. Kessels a spus că acum a sosit momentul să-și ofere clienților serviciile în olandeză și că sunt pregătiți să le ureze bun venit pe noul lor site interesant Unibet.nl.

Procesul de extindere a casei de pariuri în țară

La rândul său, CEO-ul Kindred Group, Henrik Tjärnström, a spus că așteaptă cu nerăbdare să desfășoare afaceri în Țările de Jos. Țara are o piață europeană importantă și semnificativă cu licență locală, iar compania promovează programe locale de licență în ultimii zece ani.

Astfel, ei au fost încântați că licența lor recent acordată în Țările de Jos le va permite să susțină în mod activ o industrie a jocurilor de noroc echitabilă și durabilă.

În plus, cel pariuri sportive online își propune să aprofundeze și să-și extindă rolul în societatea olandeză. Casa de pariuri este nerăbdătoare să ofere clienților olandezi o experiență de jocuri de noroc sigură, sigură și plăcută, ca parte a obiectivelor și strategiei lor pe termen lung.

Acord de sponsorizare cu Ajax

După revenirea Unibet, giganții olandezi de fotbal Ajax au încheiat un contract pe mai mulți ani cu furnizorul de pariuri sportive online. Această ofertă va face ca casa de pariuri să se alăture Parteneriat Ajax grup imediat. 

Ajax și Unibet vor colabora la proiecte legate de jocurile de noroc responsabile, sănătatea mintală și prevenirea aranjare a meciurilor, pe lângă relația lor de afaceri. Parteneriatul vine după ce Unibet a primit permisiunea de a oferi jocuri online în Olanda în iunie.

Directorul comercial al Ajax, Menno Geelen, și-a exprimat fericirea companiei sale de a primi Unibet ca un nou partener care este renumit la nivel global ca pionier în domeniul jocului responsabil. În colaborarea lor, acest domeniu va primi o atenție specială. Oferind fanilor produse de înaltă calitate, Unibet se deosebește de concurență. Ajax va ajuta în acest sens prin proiecte și conținut colaborativ.

Angajamentul Unibet față de jocul de noroc responsabil

În industria de pariuri olandeză, Unibet a introdus un nou Unibet Program de impact. Acest program își propune să protejeze standardele etice și responsabile ale jocurilor de noroc, combatend, de asemenea, frauda și corupția la pariurile sportive. Programul se concentrează în întregime pe inițiative de finanțare care își concentrează eforturile pe îmbunătățirea responsabilității și siguranței în industria jocurilor de noroc. Unibet sa concentrat pe trei piloni pentru a îndeplini obiectivele programului.

Acești piloni includ relații cu Rețeaua Europeană de Fotbal pentru Dezvoltare, un meci caritabil cu Telstar și De Graafschap și implicarea în continuare a sportului amator. Prin această alianță, Unibet a fost numit partener oficial pentru EFDN în țară și va vedea că organizația promovează cele mai bune metode de jocuri de noroc sigure.

Desigur, nu toată lumea este mulțumită de creșterea recentă a prezenței Unibet în țară. Cu toate acestea, directorul general al Unibet Olanda, Lennart Kessels, și-a exprimat imensa mândrie a companiei sale, în special pentru colaborarea cu Ajax. Ca parte a colaborării, vor finanța Unibet Impact. 

Programul unic numit Unibet Impact este construit pe parteneriate cu organizații societale, ligi sportive profesioniste si amatori, și echipe. Scopul Unibet Impact este de a face societatea olandeză de jocuri mai plăcută, promovând în același timp o afacere de jocuri online mai sigură și mai responsabilă.

Sport de amatori și vizibilitate suplimentară

Compania va finanța 50 de echipe ca parte a angajamentului său de a sprijini sportul amator. Ca parte a consolidării pozitive a mărcii Unibet în Țările de Jos, echipele care aplică vor primi tricouri, șosete, pantaloni scurți și genți personalizate. Pe piața reglementată a jocurilor de noroc din țară, Unibet a crescut rapid. A trebuit să plece mai devreme pentru că piața era rereglementată, dar a revenit în iunie.

Unibet vrea să se concentreze pe jocul responsabil în ceea ce privește sănătatea mintală, în special cu Ajax. Ei vor cerceta forma exactă pe care o vor da acesteia în viitorul mandat, luând, de asemenea, lecții din inițiativele pe care le-au susținut deja în întreaga lume.

Kindred Group dorește să participe mai mult la sporturile naționale în general. În același timp, Unibet a intrat în relații cu parteneri de la Telstar și Graafschap pentru a se asigura că își poate îndeplini pilonii de sarcini.

Totul despre Unibet

Grupul Kindred, una dintre cele mai mari companii de jocuri de noroc online cotate la bursă din lume, cu nouă mărci în portofoliu, include Unibet, care a fost înființată în 1997. Utilizatorii pot paria la diverse evenimente sportive prin Unibet și pot participa la jocuri de cazinou online exclusive.

Site-ul oferă utilizatorilor noi un bonus de bun venit la depunerea lor inițială. De asemenea, site-ul a colaborat cu mai multe companii de plăți online. Prin urmare, Unibet oferă o gamă largă de opțiuni de depunere pe care clienții să le pot utiliza în timp ce efectuează depuneri și retrageri de bani.

Visa, MasterCard, Neteller, transferuri bancare, Skrill și PayPal sunt câteva dintre opțiunile de plată disponibile. În special, platforma oferă aproximativ 35 de sporturi, inclusiv cricket, baseball, curse de cai, hochei pe gheață, politică, UFC și sporturi de iarnă.

About the author
Matteo Bianchi
Matteo Bianchi

Matteo „Teo” Bianchi, aclamat drept „Data Dynamo” de la BettingRanker, este combinația prin excelență între un pasionat de sport și un expert în numere. Cercetarea sa meticuloasă asigură că pariorii sunt întotdeauna cu un pas înainte, făcându-l o piatră de temelie a platformei.

Send email
More posts by Matteo Bianchi

Cele mai recente știri

Cum să faceți față rundelor proaste la pariuri
2023-11-20

Cum să faceți față rundelor proaste la pariuri

Știri