William Hill stimulează Spark Expansion

Știri

2022-08-24

Oferta inovatoare de pariuri gratuite a lui William Hill revoluționează stimulentele pentru jocurile de noroc sportive. Pentru competițiile viitoare, clienții casei de pariuri pot primi un pariu gratuit pentru pur și simplu respectarea termenilor bonusului. Pariul gratuit care nu poate fi încasat este o ofertă promoțională pentru deținătorii de cont calificați, care nu are valoare în numerar. Cu toate acestea, câștigurile în numerar din pariul gratuit sunt reale, motiv pentru care promovarea atrage multă atenție.

William Hill stimulează Spark Expansion

Cu peste 2 milioane de clienți din cel puțin 85 de țări, William Hill nu dă semne de încetinire a pieței pariurilor sportive online. Deși marca nu are nevoie să ofere bonusuri profitabile, promoțiile sale în curs servesc la menținerea bazei de clienți existente și la atragerea de noi jucători.

Evidențiate în zona de meniu Setări cont a companiei a site-ului web, pariurile gratuite sunt bune numai pentru pariurile sportive eligibile. Brandul crește stimulentele în SUA, o piață în plină expansiune de când Curtea Supremă a țării a legalizat pariurile sportive în 2018. Să explorăm modul în care creșterea explozivă a lui William Hill afectează piața pariurilor sportive de miliarde de dolari.

Istoria lui William Hill

William Hill se bucură de o parte considerabilă a pieței pariurilor sportive. Cu venituri care depășesc 1,3 miliarde USD pe an pe o piață în valoare de peste 9 miliarde USD, compania este un jucător important în pariuri sportive online. Lansat în 1934, William Hill și-a schimbat mâinile de mai multe ori. În 1971, Sears Holding a achiziționat compania. La acea vreme, unitatea de pariuri era responsabilă pentru cel puțin 10 la sută din profiturile Sears. Cu toate acestea, Sears a vândut afacerea până în 1988.

Până în 2018, expansiunea online a alimentat creșterea exponențială a companiei ca una dintre cele mai importante case de pariuri online. În 2020, Caesars Entertainment a preluat controlul companiei publice de atunci pentru 2,9 miliarde de euro doar pentru a o lua în privat în 2021. În septembrie 2021, Caesars a vândut partea europeană a afacerii la 888 pentru 3 miliarde de dolari, iar afacerea rămasă pentru 2,2 miliarde de dolari în 2022. Un parteneriat din 2021 cu Relax Gaming a extins portofoliul de jocuri al lui William Hill prin adăugarea a 2000 de jocuri de cazinou în aplicația și site-ul mărcii.

Probleme legale și interdicții

Timp de aproape un deceniu, George Howarth, a acționat ca consilier parlamentar al companiei care a primit o plată în valoare de 30.000 de lire sterline. În acest interval de timp, Howarth a depus articole bugetare pentru o impozitare mai dură pe bursele de pariuri. Ulterior, el a părăsit rolul de membru al Parlamentului în urma unui scandal de cheltuieli, în care anumiți deputați au fost acuzați de utilizarea abuzivă pe scară largă a indemnizațiilor și cheltuielilor.

Până în 2008, Autoritatea pentru Standarde de Publicitate din Marea Britanie l-a acuzat pe William Hill că face publicitate „iresponsabilă din punct de vedere social”. Anul următor, ASA a interzis reclamele suplimentare distribuite de companie pentru că conțineau informații înșelătoare, care încălcau „adevărul”

Marea Britanie vs. Internațional

În ciuda unora dintre provocările cu care s-a confruntat compania de-a lungul istoriei sale, William Hill este pregătit pentru o creștere explozivă datorită catalogului său inovator de jocuri digitale, stimulentelor atractive și bazei de clienți extinse. Oferind cote la competiții, meciuri și turnee de pe tot globul, cartea de sport se adresează pasionaților de pariuri sportive.

Site-ul web ușor de navigat afișează competiții populare și pariuri de top pentru jucătorii care decid ce meci să parieze. Organizand toate meciurile in functie de sport, site-ul permite vizualizarea in timp real a actiunii de joc pentru pariuri live.

Fiind unul dintre primii care sa aprofundat în jocurile de noroc sportive prin intermediul aplicației mobile, William Hill a evoluat într-una dintre cele mai aglomerate platforme mobile de pe piață. După ani de rafinament, aplicația reflectă ofertele de internet ale mărcii, care sunt populare la nivel global.

Sporturi pe care să pariezi

Clienții pot utiliza numai pariuri gratuite pentru pariuri sportive eligibile, iar casa de pariuri sportive are o mulțime de sporturi de ales. Cu mai mult de 30 de sporturi în meniu, jucătorii experimentează o varietate de opțiuni de pariere. De la cricket la biliard, William Hill oferă cote la sporturi tradiționale și de nișă.
Opțiunile sportive pot varia de la o țară la alta, în conformitate cu legile locale legate de jocurile de noroc. Iată câteva sporturi populare pe care clienții William Hill se pot aștepta.

eSports

Explodând în popularitate, esports-ul este de așteptat să atingă o valoare de piață de peste 6 miliarde de dolari până în 2027. Pentru jucătorii de noroc, această piață matură oferă mii de oportunități de pariere competitive pe lună de pe tot globul. Pariurile sportive atrage eSports entuziaști, oferind șanse de meciuri internaționale și regionale populare.

Fotbal

Ca unul dintre cele mai populare sporturi în lume, fotbalul atrage fanii să parieze pe echipele, jucătorii și rezultatele preferate. Îmbunătățind angajamentul față de concurență și concurenți, pariurile sportive de fotbal de la William Hill au devenit o parte majoră a culturii mondiale.

Box

În competițiile cu seriozitate și spirit, meciurile de box prezintă concurenți pricepuți în meciuri aprige pentru a vedea cine va domni învingător. De la greutatea glumeală la greutatea grea, William Hill oferă acces pentru a vizualiza meciurile în timp real și pentru a paria pe cine poate câștiga. Potrivit experților, mai mult de 45% dintre pariurile sportive au loc online. 

Pentru fanii boxului și a altor sporturi, accesul ușor la oportunitățile de pariere este atât convenabil, cât și periculos. Cercetările sugerează că intersecția dintre pariuri și tehnologie poate crește incidentele de dependență de jocuri de noroc la nivel global.

Cele mai recente știri

Alegerea celor mai bune site-uri de pariuri la baschet
2022-09-28

Alegerea celor mai bune site-uri de pariuri la baschet

Știri