Recenzie casă de pariuri 10bet

Age Limit
10bet
10bet is not available in your country. Please try:
Metode de depunere
PayPalSkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Trusted by
Malta Gaming AuthorityComisia pentru jocuri de noroc din Marea BritanieSwedish Gambling Authority

10bet

10bet este considerată una dintre cele mai reputate case de pariuri din industrie. În fiecare zi, milioane de jucători vizitează site-ul web pentru a verifica cotele care sunt acum disponibile. 10bet este binecunoscut pentru că oferă cote excelente la mai multe sporturi populare, o gamă largă de evenimente sportive pentru pariuri, cazinouri și opțiuni fantastice și servicii de pariuri live.

Problema în discuție nu este dacă 10Bet este sau nu o casă de pariuri sportive de încredere; mai degrabă, problema este calitatea serviciilor sale. Este calificarea serviciilor lor într-adevăr la acel standard? S-ar putea spune că sunt cele mai reputate case de pariuri din spațiu? Aflați răspunsurile la aceste întrebări și multe altele citind recenzia noastră.

De ce să joci la 10Bet?

Unul dintre cele mai importante aspecte pe care trebuie să le urmăriți atunci când alegeți o casa de pariuri sportive este cât de ușor de utilizat este site-ul. Un site excelent de pariuri online ar trebui să fie intuitiv și ușor de utilizat pentru a te distra și a face pariuri rapid.

Pagina principală afișează vizibil accesul la secțiunile majore ale site-ului, cum ar fi cazinourile, pariurile live și sporturile. Pariotorii pot găsi aparate de slot și versiuni cu dealer live ale jocurilor de masă precum ruleta și blackjack în meniul „Jocuri”.

Designul și stilul 10bet sunt ușoare pentru ochi și aduc eficient atenția asupra celor mai semnificative aspecte ale site-ului, cum ar fi jocurile prezentate. Timpul de încărcare pe toate dispozitivele este redus din cauza puținelor elemente vizuale și a concentrării pe minimalism.

Despre

10bet este un jocuri de noroc sportive online stabilire care deservește clienții din 2003. Ca urmare a palmaresului stelar al companiei și a faptului că are peste un milion de clienți înregistrați, este considerată în general printre cele mai bune din domeniul jocurilor de noroc.

10Bet deține permisiunea corespunzătoare de a desfășura afaceri în fiecare țară în care activează și face acest lucru în mod legal. De exemplu, în Regatul Unit, Comisia pentru jocuri de noroc din Regatul Unit a aprobat 10Bet pentru funcționare. Autoritatea pentru jocuri de noroc din Malta a întreprins aceleași măsuri în acea țară. 

Firma a primit o licență pentru a funcționa ca casă de pariuri la distanță în Irlanda. 10Bet este 100% legitim și nu fac nicio idee în a-și informa clienții că sunt.

Jocuri

La momentul scrierii acestui articol, 10bet oferă pariorilor acces la peste 2.000 de piețe de pariuri și o selecție de peste 55 de sporturi. 10bet răspunde tuturor nevoilor dvs. de pariuri, indiferent dacă sunteți interesat de fotbal, tenis, baschet, curse de cai sau piețe de nișă precum snookerul, sporturile de iarnă sau cursele de ogari. Există ceva pentru toată lumea și există o selecție uriașă de ligi disponibile pariorilor.

10bet vă permite să vă construiți pariul ideal, care poate fi plasat la orice eveniment pe care îl alegeți. Dacă doriți să faceți un pariu pe care doriți să vă asumați un risc, puteți combina mai multe combinații de pariuri diferite într-un singur pariu. Acest lucru indică efectiv că există o cantitate nesfârșită de pariuri pe care le puteți plasa, precum și o mulțime de moduri diferite de a obține profit din pariurile dvs.

Retrageri

Retragerea câștigurilor este la fel de simplă pe cât ați merita de la un furnizor online de prim rang. La inițiați o retragere, trebuie mai întâi să vă asigurați că există fonduri suficiente în contul dvs.

În funcție de tipul de cont, suma minimă de retragere variază între 10 GBP și 50 GBP. Retragerile pentru prima dată din conturi noi pot necesita un prag de câștig mai mare. Acest lucru asigură că contul aparține unei persoane reale, nu unui bot artificial.

Odată ce ați acumulat suficiente fonduri pentru o retragere, probabil veți primi un mesaj prin care puteți plăti. Dacă a fost trimisă o cerere de retragere, personalul 10Bet o va primi, o va verifica și apoi vă va credita contul cu fondurile.

Traseul care conectează portofelul dvs. de pariuri și contul dvs. bancar/portofelul electronic etc. poate dura diferite perioade de timp. Dacă alegeți o opțiune de transfer bancar sau de card, este nevoie de mai mult timp pentru ca fondurile să fie depuse în contul dvs. Acestea variază de la una la 3 zile lucrătoare. Alte alternative au nevoie de mai puțin timp în general. Înainte de a alege o opțiune de plată, ar fi benefic să verificați din nou timpul de retragere.

Bonusuri

Probabil că puteți ghici că un site web care a funcționat de aproape douăzeci de ani a organizat diverse promoții pe parcursul existenței sale. Departamentul de marketing depune mult efort pentru a se asigura că atât jucătorii de cazinou, cât și pariorii sportivi sunt mulțumiți de ofertele lor. 

Fiecare stimulent și promovare are propriul său set unic de termeni și cerințe. Ei au, de asemenea, câteva promoții pentru celelalte servicii ale lor, care vă pot ajuta să vă sporiți bankroll-ul, motiv pentru care le vom discuta și mai jos.

Bonus de bun venit

Oferte 10Bet a bonus generos de bun venit tip depozit egal.

Pariorii noi pot primi 50% bonus egal de până la 50 €. Aceasta înseamnă că pariorii trebuie să depună cel puțin 100 EUR pentru a obține bonusul maxim de bun venit.

Rețineți că pariorii trebuie să introducă codul bonus PLAY50 și să depună un minim de 15 EUR pentru a se califica pentru acest cont.

Dacă pariorii au făcut deja o depunere în bani reali în soldul lor 10Bet, ei nu vor fi eligibili pentru acest bonus. În plus, depunerile efectuate prin intermediul unor portofele electronice, cum ar fi Euteller, Neteller sau Skrill, nu sunt calificate pentru Bonusul de Bun venit.

Înainte ca pariorii să poată retrage bonusul (și orice câștig pe care îl obțin din acesta), depozitul de calificare și suma depunerii trebuie să fie pariate de cinci ori pe:

 • Pariuri sportive simple cu cote de cel puțin 1,80
 • Pariuri sportive combinate cu cote de cel puțin 1,40 per selecție

Toate pariurile trebuie decontate înainte ca bonusul de bun venit (și orice câștiguri pe care le obțin pariorii din acesta) să fie transferat din contul lor de bonus sportiv în soldul personal principal.

Un alt lucru important de reținut este că valoarea pariului eligibil va fi luată în considerare pentru cerințele de pariere până la valoarea bonusului de bun venit primit de parior. 

De exemplu, dacă pariorii primesc un bonus de 50 de euro și fac un pariu de 75 de euro pe un singur pariu sportiv cu cotă de 1,80, doar cei 50 de euro inițiali din acel pariu vor conta pentru îndeplinirea cerinței de pariere. 

Să presupunem că pariorul nu îndeplinește cerințele de pariere în termen de 30 de zile de la efectuarea depunerii eligibile. În acest caz, bonusul va expira împreună cu orice fonduri făcute cu bonusul în contul tău de bonus sportiv.

Acca Bonus

Pariorii pot primi un bonus în numerar de 5% până la 100% din câștigurile lor – până la 5.000 EUR foarte generoși – la pariurile acumulate înainte de meci de cel puțin trei selecții. 

Iată o defalcare a procentului de bonus în numerar în funcție de tipul de pariu Acca.

 • Înalte: 5%; 
 • de 4 ori: 10%; 
 • de 5 ori: 15%; 
 • de 6 ori și de 7 ori: 20%; 
 • de 8 ori și de 9 ori: 30%; 
 • de 10 ori și de 11 ori: 40%; 
 • de 12 ori: 50%; 
 • de 13 ori: 60%; 
 • de 14 ori: 70%; 
 • 15 ori 16 ori: 100%.

Promoția bonus Acca se aplică doar pentru pariurile Acca înainte de meci reușite de trei sau mai multe selecții și pentru pariurile de sistem cu patru sau mai multe selecții. Fiecare eveniment trebuie să aibă cote de cel puțin 1/2 sau 1,5.

Acest bonus se aplică tuturor sporturilor, ligilor și evenimentelor. Cu toate acestea, selecțiile de curse de cai ar trebui să aibă cote fixe cu o zi înainte de cursă. 

Selecțiile anulate nu îi descalifică pe parioși să primească un bonus în numerar. Cu toate acestea, procentul de bonus în numerar calificat va fi stabilit pe baza selecțiilor valabile rămase. De exemplu, să presupunem că un eveniment dintr-o selecție Acca de 8 ori este anulat. În acest caz, pariurile vor fi decontate ca un Acca de 7 ori, care va califica doar pariorii pentru bonusul de 20% de 7 ori. 

Clubul Zece

Clubul Ten este al lui 10Bet Program VIP. Abonamentul 10Bet este unul dintre cele mai exclusive programe VIP din pariurile sportive online. Este limitat la 1000 de pariori, care se pot bucura de multe oferte și promoții exclusive și de lux.

Câteva dintre avantajele de care se pot bucura membrii The Ten Club: 

 • Un manager de cont personal
 • Canal exclusiv de serviciu pentru clienți WhatsApp
 • Turnee cu premii în numerar sporite
 • Cerințe mai simple de rulare
 • Recompense de fidelitate bonus la aniversări, sărbători și alte repere speciale. 
 • Oferte personalizate
 • Asistență prioritară
 • Retragere mai rapidă
 • Oferte bonus exclusive pentru zece cluburi

Cont

Înainte de a accesa site-ul web 10Bet, este necesară înregistrarea pariorului. Cum să vă înregistrați este unul dintre subiectele cel mai des căutate de potențialii clienți 10Bet.

Acesta este primul pas pentru orice site care oferă pariuri sportive. Procesul este simplu și cuprinde câțiva pași pe care pariorii trebuie să îi parcurgă.

Majoritatea jucătorilor pot avea alte întrebări legate de cont. Este adesea sursa celor mai multe griji în rândul jucătorilor de noroc. Înregistrarea pentru un cont și alte întrebări legate de cont sunt explicate în această secțiune. Fiecare este simplu și va avea nevoie de doar câteva minute pentru a fi finalizat.

Limbile

Înainte de a se angaja la unul, pariorii ar trebui să ia în considerare avantajele și dezavantajele utilizării unui cazinou care acceptă limba pe care o alegeți.

Google Translate nu este întotdeauna de încredere, din păcate. Este posibil să nu puteți înțelege termenii și condițiile, să îndepliniți cerințele de pariere sau să contactați asistența pentru clienți din cauza lipsei de informații sau de interpretare. Prin urmare, ar trebui să pariați doar la cazinourile online care oferă jocuri într-o limbă familiară.

Având în vedere prezența internațională pe scară largă a 10Bet, firma și-a localizat site-ul web în diferite limbi. Datorită disponibilității site-ului într-o gamă atât de vastă de limbi, jucătorii din întreaga lume pot concura pe un teren de joc egal.

Mobil

10bet oferă o aplicație mobilă gratuită. Datorită designului său curat și neaglomerat, utilizarea acestei aplicații este ușoară. Telefonul dvs. mobil servește acum ca un portal către toate evenimentele sportive și piețele de pariuri preferate. Diferitele părți ale site-ului sunt bine etichetate, iar site-ul în ansamblu este atât spațios, cât și receptiv.

 • iOS: aplicația 10bet este disponibilă pentru dispozitivele iOS, inclusiv iPhone și iPad. Aplicația 10bet iOS este creată special pentru dispozitivele Apple și oferă acces complet online la pariuri sportive și la cazinou.
 • Android: versiunea Android a aplicației 10bet are toate aceleași funcționalități ca și versiunea iOS. Aplicația Android ar putea fi descărcată și pe telefoanele Blackberry și Windows.
 • Opțiune de browser mobil: poți accesa 10bet direct din browserul web de pe dispozitivul tău mobil, eliminând necesitatea de a instala încă un software pe gadgetul tău. Puteți utiliza orice smartphone sau tabletă cu conexiune la internet pentru a vizita site-ul mobil; nu este nevoie de software special.

Sfaturi Si Trucuri

Pariurile sportive pot fi distractive în sine, dar cu 10Bet, veți obține o experiență mult mai eficientă, protejată și plină de satisfacții. Paritorii își pot îmbunătăți șansele de succes la sesiuni folosind aceste sugestii și recomandări.

Joc Responsabil

Jocurile de noroc se transformă într-o problemă atunci când îți este greu să renunți. Când cheltuielile financiare depășesc resursele disponibile și când începe să vă afecteze sănătatea fizică sau mintală, performanța academică sau ocupațională, stabilitatea financiară și/sau conexiunile interpersonale.

Jucătorii cu probleme pot încasa facturi uriașe de carduri de credit, pot lua împrumuturi mari și își pot ignora complet responsabilitățile de acasă, serviciu sau școală. Ei pot refuza să recunoască că au o problemă, să insiste să-și urmărească pierderile și să pună totul în viața lor, inclusiv pe ei înșiși, pe locul doi după jocurile de noroc.

Joacă responsabil

Recunoașterea faptului că aveți o problemă este primul și cel mai important pas în recuperarea după jocurile de noroc compulsive. A avea voința și curajul de a recunoaște acest lucru, mai ales dacă resursele financiare și legăturile personale s-au epuizat, nu este o faptă mică. 

Nu renunța la speranță și nu încerca să te descurci singur. Mulți oameni au mai fost în poziția ta și au reușit să renunțe la obicei și să-și continue viața. Și la fel poți.

Jocurile de noroc te ajută să treci timpul când ești singur sau plictisit? Sau după o ceartă cu partenerul tău semnificativ sau o zi deosebit de grea la serviciu? Jocuri de noroc în mod responsabil înseamnă că ar trebui să pariezi doar pentru divertisment și relaxare, nu ca un mecanism de evadare.

Cu toate acestea, exercițiile fizice, socializarea cu prietenii care nu pariază, încercarea de noi hobby-uri și adoptarea unor metode de relaxare sunt modalități mai inteligente și mai benefice de a-ți gestiona emoțiile și de a atenua plictiseala.

Unde să caute ajutor

Solicitați ajutor de la cei dragi dacă aveți dificultăți depășiți dependența de jocuri de noroc. Dacă sunteți pe cont propriu și doriți să întâlniți niște prieteni, nu trebuie să vă bazați pe cazinouri sau pe internet pentru a face acest lucru. Luați legătura cu colegii, alăturați-vă unui eveniment sportiv sau unui club de carte, luați un curs sau acordați-vă timp pentru a-i ajuta pe alții. Este chiar mai bine să cauta ajutor profesional.

Există și alte grupuri de sprijin disponibile. De exemplu, Jucători de noroc anonimi folosește un proces în 12 pași pentru a ajuta oamenii să-și depășească dependența. O parte importantă a programului este găsirea unui „sponsor” care este un fost jucător de noroc care a rămas curat de dependență și vă poate oferi sfaturi și sprijin care vă vor ajuta foarte mult.

A Sustine

Ocazional, vor exista probleme care trebuie rezolvate, chiar dacă majoritatea jucătorilor de la 10bet este puțin probabil să întâmpine dificultăți în timp ce plasează pariuri pe site. Jucătorii care au nevoie de un răspuns imediat la întrebarea lor vor fi ușurați să afle că 10bet oferă clienților mai multe opțiuni diferite de a lua legătura cu ei, toate fiind disponibile non-stop, în fiecare zi a anului.

În timpul evaluării noastre a 10bet, am ajuns la concluzia că asistența clienților oferită de 10bet este cordială, promptă și informativă.

Depozite

Pentru a evalua corect 10bet, a trebuit să ne uităm la diferitele site-uri opțiuni de depunere și retragere. Doar făcând acest lucru putem determina dacă este sau nu un loc de încredere pentru a ne pune banii.

Diversele metode de depunere oferite de 10bet sunt simple, directe și ușoare. Varietatea metodelor de depunere este una dintre caracteristicile noastre preferate ale 10bet. 

Opțiunea de a limita timpul petrecut pariând pe sport va deveni disponibilă pe pagina de depozit pentru a încuraja jocurile de noroc responsabile. Această caracteristică, cunoscută sub numele de „Verificarea realității 10bet”, oferă pariorilor posibilitatea de a alege un interval de timp de pariere pe care îl pot folosi pentru a-și menține Disciplina de pariere autoimpusă. Sunt disponibile intervale de pariere de 30, 120 sau 720 de minute pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră.

Există mai multe opțiuni pentru a face depuneri, dar depunerile cu cardul de debit sunt cele mai rapide și mai convenabile.

Securitate

 • 10bet este reglementat de autoritățile de jocuri de noroc din diferite țări, inclusiv de Comisia pentru jocuri de noroc din Regatul Unit. 10bet deține licențe de jocuri de noroc valabile în Uniunea Europeană, inclusiv Republica Irlanda, Suedia și Malta. Prin urmare, nu va trebui să vă stresați cu privire la infractorii cibernetici care vă fură informațiile sau vă vor goli contul bancar.
 • 10bet nu are legături cu activități ilegale, nu caută sau exploatează în mod specific utilizatorii susceptibili și este mai mult decât competent în furnizarea serviciilor pe care le promovează prin intermediul site-ului său web și al aplicației sale mobile.
 • 10bet plătește toate estimările câștigătoare și le menține independente de costurile de operare în cazul în care platforma se închide vreodată, garantând că toți jucătorii își vor primi banii înapoi.
 • 10bet oferă un „10bet Reality Check” și un „Betting Time Frame” pentru a-i menține pe pariori și pentru a-i ajuta să-și păstreze disciplina de pariere. Un parior poate plasa pariuri pentru 30, 120 sau 720 de minute. 
 • Informațiile Bettor sunt criptate folosind tehnologia Secure Sockets Layer (SSL) pe 128 de biți pe această platformă pentru a preveni accesul neautorizat.
 • Laboratoarele eCOGRA și organizația de testare a sistemelor tehnice (TST) validează platforma pentru a se asigura că utilizatorii accesează un mediu de pariuri și jocuri de încredere și onest.
 • Platforma nu poate influența șansele unui jucător de a câștiga sau de a pierde un pariu, deoarece rezultatele tuturor jocurilor virtuale sunt generate de Generatorul de numere aleatorii.

Faq

Jucătorii de la 10bet au adesea aceste preocupări înainte, în timpul și după un pariu.

Total score7.8
Argumente pro
+ Plăți sigure
+ Jocuri pline de acțiune
+ Design intuitiv
+ Ușor de folosit

Date pe scurt despre cazinou

Year foundedYear founded: 2003
BonusuriBonusuri (5)
Bonus de bun venitBonus la depunere
Bonus la partidă
Coduri de bonusPariuri gratuite
JocuriJocuri (44)
American FootballAussie Rules
Baccarat
BadmintonBaschetBaseballBiathlon
Blackjack
Box
CS:GO
Casino Holdem
CricketCurse de caiCyclingDarts
Dota 2
E-sportyEurovisionFloorballFormula 1FotbalFutsalGolfGreyhoundsIce Hockey
Keno
King of Glory
League of Legends
Live Progressive Baccarat
Lozuri răzuibile
MMAMotorsports
Pariuri pe fotbal
Pariuri sportive
Politică
Ruletă
Slots
SnookerSporturi
StarCraft 2
Table TennisTennisUFCVirtual Sports
LimbiLimbi (2)
engleză
suedeză
Metode de retragereMetode de retragere (8)
EcoPayz
MasterCard
Neteller
PayPal
Paysafe Card
Skrill
Spectacol
Trustly
SoftwareSoftware (15)
2 By 2 Gaming
Ainsworth Gaming Technology
Amatic Industries
Big Time Gaming
Fantasma Games
Genesis Gaming
Golden Rock Studios
Leander Games
Microgaming
NetEnt
NextGen Gaming
Playson
Quickspin
Rabcat
iSoftBet
ValuteValute (8)
Euro
Reali brazilieni
coroane suedeze
dolari americani
dolari canadieni
dongi vietnamezi
lire sterline
ringgit malaiezieni
ȚăriȚări (10)
Arabia Saudită
Bahrain
Emiratele Arabe Unite
Irlanda
Kuweit
Malta
Oman
Qatar
Regatul Unit
Suedia