Revendică-ți Bonus la depunere

Iată câteva dintre motivele pentru care site-urile de pariuri oferă acest bonus de pariuri:

  • Un stimulent pentru pariori: Bonusurile de depunere sunt oferite și ca stimulent pentru jucători să folosească mai des serviciile site-ului de pariuri, ceea ce înseamnă mai mulți bani în buzunarele companiei.
  • Ajută-ți pariorii cu un bankroll mic pentru a începe: Un site de pariuri ar putea oferi, de asemenea, bonusuri de depunere pentru a-i ajuta pe pariorii care nu au mulți bani pe care să parieze.
  • Site-urile de pariuri doresc să creeze o bază de clienți loiali: site-urile doresc, de asemenea, să creeze o bază de clienți loiali și ce modalitate mai bună de a face asta decât oferirea de stimulente, cum ar fi bonusuri la depunere?
Revendică-ți Bonus la depunere
Lukas Müller
ExpertLukas MüllerExpert
Fact CheckerIliana PetkovaFact Checker
LocaliserAdriana PopescuLocaliser
Cum funcționează bonusurile de depunere și cum să le folosești

Cum funcționează bonusurile de depunere și cum să le folosești

Bonusurile de depunere la casele de pariuri sportive online funcționează la fel ca și bonusurile de depunere de pe site-urile de poker și cazinouri. Când un parior depune bani pe un site de pariuri, acesta va primi un bonus suplimentar de bankroll cu care poate juca. Aceste bonusuri vin în diferite formate, cu un bonus de depunere de potrivire fiind unul dintre cele mai comune.

Modul în care funcționează va depinde de formatul în cauză. De exemplu, în bonusul de depunere pentru meci, site-ul de pariuri va egala un procent din depunerea care a fost făcută.

Un site de pariuri oferă un bonus la depunerea unui meci de, să zicem, 100%, iar un parior depune 50 USD, cu care va avea 100 USD pentru a juca. Acest lucru se datorează faptului că site-ul de pariuri le acordă o sumă suplimentară de 50 USD la depunerea care a fost făcută.

Cum funcționează bonusurile de depunere și cum să le folosești
Transformarea unui bonus de depunere în bani reali

Transformarea unui bonus de depunere în bani reali

Acum, operatorii site-urilor de pariuri nu oferă pariorilor bonusuri de depunere, astfel încât jucătorii să poată pur și simplu să apuce și să se retragă. Mai degrabă, se așteaptă ca pariori să folosească aceste bonusuri plasând pariuri. De aceea, transformarea bonusului în bani reali este un proces. Cât de repede se întâmplă acest lucru depinde de mai mulți factori, inclusiv de cerințele de pariere.

De exemplu, este destul de obișnuit ca un bonus de depunere acordat pentru pariuri pe fotbal să nu fie folosit pentru pariuri pe curse de cai. Prin urmare, pentru a transforma bonusul în bani reali, jucătorii trebuie să parieze pe jocurile care contează pentru îndeplinirea cerințelor.

Transformarea unui bonus de depunere în bani reali
La ce să fii atent într-un bonus de depunere

La ce să fii atent într-un bonus de depunere

Este ușor să vezi pariurile sportive, în special cu o ofertă introductivă, ca o modalitate rapidă de a câștiga bani, dar este important să fii conștient de orice risc înainte de a obține orice bonus de depunere. Casele de pariuri sportive oferă bonusuri de depozit cu intenția de a atrage noi clienți și de a-i păstra pe cei existenți.

Bonusurile va veni cu ceea ce se numește cerințe de playthrough sau rollover. Următoarea secțiune va vorbi despre asta în detaliu. Pe lângă cerințele de joc, alți factori importanți care trebuie luați în considerare atunci când căutați aceste bonusuri de pariuri online pe orice site de pariuri sportive includ următorii:

Cât de mare este bonusul?

Bonusurile de depunere pot varia de la mici la mari, așa că este important ca pariorii să știe pentru ce se înscriu

La ce jocuri poate fi folosit bonusul?

După cum am menționat mai devreme, site-urile de pariuri pot restricționa bonusurile de depunere la anumite tipuri de sport. Acesta este ceva de care orice parior trebuie să fie conștient.

Cât durează bonusul?

Aceasta este cunoscută drept perioada de bonus. Multe bonusuri de depunere vor avea o limită de timp în care bonusul trebuie utilizat. La expirarea acestui timp, bonusul este pierdut. Cu cât perioada este mai lungă, cu atât este mai bun bonusul site-ului de pariuri, deoarece asigură că pariorii nu vor pierde bonusul de depunere.

Bonus Cap

Majoritatea caselor de pariuri sportive stabilesc limite pentru cât de mult depozit poate atrage bonusul. De exemplu, dacă un bonus de depunere este limitat la 200 USD, înseamnă că orice sumă de depuneri în plus nu va declanșa bonusul. Acest lucru se face pentru a se asigura că pariorii nu fac depuneri mari și nu pretind bonusuri anormale. Permiterea pariorilor să facă acest lucru poate duce la distrugerea financiară a site-urilor de pariuri.

La ce să fii atent într-un bonus de depunere
Înțelegerea termenilor și condițiilor bonusului de depunere

Înțelegerea termenilor și condițiilor bonusului de depunere

Cu toate acestea, ele nu vin întotdeauna fără stringuri atașate. Paritorii ar trebui să citească toți termenii și condițiile înainte de a fi de acord cu orice, deoarece pot exista limitări cu privire la cât de des își pot retrage câștigurile din casa de pariuri sportive. Deci, care sunt termenii și condițiile bonusului de depunere în pariurile sportive?

Ei bine, termenii și condițiile bonusului de depunere se referă la regulile specifice care se aplică ofertei. Acestea pot fi orice, de la suma minimă de depozit necesară pentru a se califica pentru bonus la cerințele de pariere până la perioada în care bonusul va fi activ. Majoritatea caselor de pariuri sportive au, de asemenea, un plafon pentru cât de mult din depozitul pariorului va atrage bonusul.

Cerințe de pariere

Cunoscute și sub denumirea de cerințe de joc, cerințele de pariere înseamnă că suma trebuie pariată de un anumit număr de ori înainte ca orice câștig să poată fi retras. De exemplu, dacă există o cerință de pariere de 20 ori pentru un bonus de depunere, atunci depunerea și suma bonusului trebuie pariate de 20 de ori.

Prin urmare, cerințele de joc sunt un factor important de luat în considerare atunci când sunt oferite bonusuri de depunere. Dacă cerințele sunt setate prea mari, jucătorii nu vor putea transforma bonusurile de depunere în bani reali.

Înțelegerea termenilor și condițiilor bonusului de depunere
Ce sport oferă bonus de depozit?

Ce sport oferă bonus de depozit?

În timp ce există tone de sporturi pe care să pariezi, doar câteva dintre ele oferă bonusuri de depozit. Asta pentru că unele sporturi sunt mai populare printre pariori decât altele. De exemplu, fotbalul este unul dintre cele mai populare sporturi din lume. De fapt, este atât de popular încât nimeni nu poate vorbi despre pariuri sportive online fără să menționeze acest sport.

Alte sporturi care oferă bonusuri de depozit includ baschet, curse de cai, curse de ogari și baseball, printre altele. Iată o privire cuprinzătoare la cinci sporturi care oferă bonusuri de depunere pentru pariori.

Fotbal

Fotbal este cel mai popular sport din lume și, ca atare, nu este de mirare că oferă un bonus de depozit. De fapt, multe case de pariuri sportive online oferă un bonus de depunere special pentru pariurile pe fotbal. Aceasta înseamnă că pariorii pot primi un procent din depozitul lor egalat de casa de pariuri sportive.

De exemplu, o casă de pariuri sportive poate oferi un bonus de depunere de 100% până la 200 USD. Aceasta înseamnă că casa de pariuri sportive va egala depozitul făcut de parior, până la maximum 200 USD. Deci, dacă pariorul depune 100 USD în contul său, casa de pariuri sportive va acorda cont suplimentar de 100 USD, pentru un total de 200 USD.

Majoritatea pariorilor de fotbal iubesc un bonus de depunere, deoarece le oferă mai mulți bani cu care să parieze. În timp ce sumele bonusului de depunere variază în funcție de casa de pariuri sportive și de cât a depus un parior, variația nu este atât de semnificativă. Asta pentru că casele de pariuri sunt într-o competiție constantă pentru pariori. Un decalaj mare între bonusurile de fotbal ar alunga unele case de pariuri de pe piață.

Baschet

Baschet este un alt sport foarte popular, mai ales în America de Nord. Da, National Basketball Association (NBA) este una dintre cele mai urmărite ligi sportive din lume. Ca atare, nu este surprinzător faptul că multe case de pariuri sportive online oferă bonusuri de depunere pentru pariuri pe jocuri de baschet. Aceste bonusuri funcționează de obicei în același mod ca și bonusurile de depunere pentru pariurile pe fotbal.

Adică, casa de pariuri sportive va egala un procent din depozitul făcut de parior până la o anumită sumă. Și, ca și în cazul bonusurilor de depunere pentru pariurile pe fotbal, sumele bonusurilor de depunere variază de la pariuri sportive la pariuri sportive. Dar merită luat pentru că adaugă mai mulți bani în contul pariorului, oricât de mic ar fi acesta.

Cursa de cai

Cursa de cai este unul dintre cele mai vechi sporturi existente și, ca atare, are o mulțime de urmăritori în întreaga lume. Prin urmare, nicio pariuri sportive nu ar îndrăzni să nu ofere bonusuri de depunere pentru pariuri pe curse de cai. Și, la fel ca baschetul și fotbalul, bonusurile de depozit tind să funcționeze în mod similar. Adică, casa de pariuri sportive va egala un procent din depozitul făcut de parior până la o anumită sumă.

De exemplu, unele case de pariuri sportive pot oferi un bonus de depunere de 150% până la 300 USD. Aceasta înseamnă că casa de pariuri sportive va egala depozitul făcut de parior, până la maximum 300 USD. Deci, dacă pariorul depune 200 USD în contul său, casa de pariuri va adăuga 300 USD în cont, astfel încât totalul din contul pariorului va fi de 500 USD.

Baseball

Baseball poate să nu fie la fel de popular ca fotbalul, este încă un lucru pentru mulți oameni, inclusiv pentru pariori. Și, ca și în cazul altor sporturi, multe case de pariuri sportive online oferă bonusuri de depunere pentru pariuri pe jocuri de baseball.

Pentru a găsi cele mai bune bonusuri de depunere pe baseball, pariorii ar trebui să compare bonusurile de depunere oferite de diferite case de pariuri sportive. La fel ca multe alte sporturi populare, există întotdeauna un meci de baseball pe care să pariezi în fiecare zi. Acest lucru sună bine pentru pariorii care doresc să profite de bonusurile de depunere și să-și încerce oricând lipsa.

Rugby

Rugby este popular în multe țări, inclusiv în Marea Britanie, Noua Zeelandă și Africa de Sud. Casele de pariuri oferă multe tipuri de bonusuri în acest sport, bonusul de depunere fiind cel mai popular.

Lucruri de remarcat: Bonusurile de depunere pot varia între casele de pariuri sportive, în funcție de mulți factori. Aceasta înseamnă că bonusurile de depunere pentru fotbal nu vor fi neapărat egale cu bonusurile de depunere pentru pariuri la baschet sau la curse de cai. Cu toate acestea, elementele de bază sunt aceleași: un parior depune o anumită sumă de bani în contul său și primește un procent din aceasta egalat de casa de pariuri sportive.

De asemenea, este important să rețineți că, pentru ca pariorii să poată retrage orice câștig din bonusurile de depunere, de obicei vor trebui să îndeplinească cerințe specifice de pariere. Indiferent de tipul de sport pe care pariază, site-ul de pariuri sportive se va asigura că pariorii pariază de un anumit număr de ori suma bonusului de depunere înainte de a-și putea retrage câștigurile.

În cele din urmă, nu toate sporturile oferă un bonus de depunere. Paritorii ar trebui să verifice cu casele de pariuri sportive înainte de a depune bani în cont pentru a evita orice dezamăgire ulterioară. Fiecare casă de pariuri de încredere va defini clar pe ce sporturi poate paria un parior folosind bonusul.

Ce sport oferă bonus de depozit?
Joc responsabil

Joc responsabil

Deși există bonusuri de depunere de care pot profita pariorii, jocul de noroc responsabil este de cea mai mare importanță. Asta pentru că mulți oameni s-au confruntat cu probleme financiare ca urmare a activităților lor de jocuri de noroc. Este important să rețineți că casa are întotdeauna un avantaj în orice formă de jocuri de noroc. Deci, este indicat să aveți așteptări realiste atunci când pariați pe sport.

Din fericire, există multe modalități de a paria în mod responsabil și de a evita să devii dependent. Acestea includ următoarele:

Stabilirea unei limite

Stabilirea unui timp limită pentru pariurile sportive asigură că jocurile de noroc nu interferează cu alte activități sau responsabilități zilnice, cum ar fi problemele de muncă și de familie. Parierii pot limita, de asemenea, câți bani să cheltuiască pe pariuri pe zi.

Plasarea unor pariuri mici

Așezarea proverbială a tuturor ouălor într-un singur coș este o modalitate sigură de a pierde sume mari. Este recomandabil să împarți mizele și să faci mize mici.

Raționalizarea

Aceasta implică căutarea motivelor pentru care cineva nu ar trebui să plaseze un pariu în loc să caute o justificare după ce acesta a fost plasat. De exemplu, dacă un parior pariază pe echipa sa preferată, ar trebui să se întrebe dacă cotele sunt suficient de bune pentru a justifica un pariu.

Joc responsabil

Cele mai recente știri

Campanii de bun venit pentru pariuri sportive pentru carduri de debit și credit în mai 2023
2023-05-09

Campanii de bun venit pentru pariuri sportive pentru carduri de debit și credit în mai 2023

Mai este de obicei o lună aglomerată din punct de vedere sportiv, majoritatea competițiilor europene fiind în vârful sezonului. În același timp, casele de pariuri oferă cote tentante pe piețe și evenimente nesfârșite. Deci, dacă vă alăturați târziu pentru a începe să pariați pe sport, acest articol vă va ușura misiunea de vânătoare de bonusuri. Veți afla primele trei bonusuri de bun venit pentru depunerile cu cardul de credit/debit în mai 2023.