Revendică-ți No Deposit Bonus

Multe bonusuri care îi așteaptă pe pariori noi-nouț la majoritatea site-urilor de pariuri vin într-o pungă mixtă de orice formă și dimensiune. Tot ce trebuie să se uite pariorii este pagina în care site-ul de pariuri listează fiecare bonus de pariuri online pe care îl oferă.

Unul dintre bonusurile pe care le întâlnesc pariorii este un bonus fără depunere - Sfântul Graal oferit de majoritatea site-urilor de pariuri ca bonus. Un bonus fără depunere oferă pariorilor șansa de a câștiga bani fără niciun dezavantaj. Acesta este motivul pentru care site-urile de pariuri cu un bonus gratuit fără depunere sunt foarte atractive pentru pariori.

Revendică-ți No Deposit Bonus
Ce este un bonus fără depunereStrategie de bonus fără depunere la site-urile de pariuriJoc responsabil

No matches found, please try:

us Country FlagCheckmark

BetVictor

us Country FlagCheckmark
BonusPână la 300 USD

Peste 18 ani. Se aplică T&C

Get your bonus
  • Jackpoturile zilnice
  • Suport live disponibil 24/7
  • Peste 1000 de jocuri slot
  • Jackpoturile zilnice
  • Suport live disponibil 24/7
  • Peste 1000 de jocuri slot
Ce este un bonus fără depunere

Ce este un bonus fără depunere

Un bonus fără depunere este exact ceea ce sună – un bonus care nu necesită o depunere inițială. Gândiți-vă la asta ca la un pariu de probă pe site-urile de pariuri online. Dacă pariul unui parior câștigă, acesta poate păstra câștigurile, în conformitate cu termenii și condițiile convenite. Dacă nu o fac, atunci nu există niciun dezavantaj, deoarece jucătorii încă nu și-au pus banii.

Nu este surprinzător faptul că un bonus fără depunere este un bonus de pariuri online cu adevărat fără risc, care atrage pariori precum albinele la miere. La urma urmei, un bonus fără depunere le permite pariorilor să treacă prin procesul de a face un pariu pe site-ul de pariuri ales de ei, ceea ce îi va permite să decidă dacă site-ul de pariuri merită să rămână.

Având în vedere că pariorii au toate avantajele și site-ul de pariuri are toate dezavantajele, bonusurile fără depunere devin din ce în ce mai rare, deoarece pot fi destul de costisitoare pentru casele de pariuri.

Unele site-uri de pariuri tind să ofere mai multe pariuri gratuite sau un bonus de depunere la pariuri, mai degrabă decât bonusuri fără depunere. Dacă unul este disponibil, acesta poate fi dispărut rapid, deoarece este de obicei disponibil pentru o perioadă limitată de timp sau pentru un număr limitat de clienți.

Cerințe de pariere pentru bonusul fără depunere

Desigur, site-urile de pariuri nu vor oferi bonusuri fără depunere fără nicio cerință. Iată câteva dintre cerințele sau restricțiile pe care jucătorii trebuie să le îndeplinească pentru a-și putea retrage câștigurile din bonusul fără depunere.

În primul rând, pariorii vor trebui să-și creeze un cont pe site-ul de pariuri. De cele mai multe ori, aceasta include finalizarea procedurii KYC (Know-Your-Customer) care cere pariorilor să trimită documente care le vor verifica informațiile personale.

Spre deosebire de numeroasele bonusuri oferite de site-urile de pariuri, nu există nicio depunere inițială sau cerințe de prim pariu pentru a solicita un bonus fără depunere.

O altă cerință pe care majoritatea site-urilor de pariuri o impun pentru un bonus fără depunere este o perioadă de compensare. Odată ce pariorul solicită bonusul fără depunere, începe numărătoarea inversă între intervalul de la 7 la 30 de zile. Limita perioadei de compensare nu este de obicei o problemă pentru majoritatea, deoarece este adesea folosită aproape imediat.

Transformați bonusurile fără depunere în bani reali

Transformarea unui bonus fără depunere în fonduri reale este extrem de simplă. Odată ce jucătorii au revendicat bonusul fără depunere, tot ce le mai rămâne de făcut este să studieze cotele existente și să își plaseze pariurile. Cu toate acestea, pot exista prevederi în termenii și condițiile care pot împiedica un jucător să facă bani reali dintr-un bonus fără depunere.

Restricții geografice

Este simplu să determinați dacă locația geografică a unui parior îl califică pentru un bonus fără depunere. În termenii și condițiile bonusului menționat, site-urile de pariuri vor face în mod normal enumerați țara sau țări în care pariul gratuit poate fi valorificat.

Dacă nu sunt specificate limite regionale, este rezonabil să presupunem că pariul gratuit este disponibil în întreaga lume.

Cerințe de joc

Cerințele de joc înseamnă în mod normal că pariorii trebuie să plaseze un anumit număr sau o anumită valoare de pariuri înainte de a încasa câștigurile din pariurile gratuite.

Cea mai simplă modalitate de a calcula valoarea unui bonus fără depunere cu această cerință este de a înmulți bonusul cu numărul de rotații necesare sau de a paria valoarea totală a bonusului fără depunere cu fondurile proprii ale pariorului.

Restricții maxime de câștig

Deoarece bonusurile fără depunere sunt din punct de vedere tehnic bani gratuiti pe care site-ul de pariuri îi oferă, există limitări cu privire la cât de mult poate câștiga un parior. Iată un exemplu:

Să presupunem că pariorul pretinde un bonus fără depunere de 100 USD. După câteva jocuri, pariorul are acum 2.300 de dolari din fondurile lor și a eliminat cerința de pariere stabilită în termenul de condiții. Dacă bonusul fără depunere precizează că limita de câștig este de 2.000 USD, pariorul poate doar retrage acea sumă și poate pierde excesul de 300 USD.

Ce este un bonus fără depunere
Strategie de bonus fără depunere la site-urile de pariuri

Strategie de bonus fără depunere la site-urile de pariuri

Iată câteva sfaturi pentru a vă maximiza câștigurile cu un bonus fără depunere, în ciuda multiplelor restricții care vin odată cu acesta.

Un lucru de făcut este să căutați site-uri de pariuri care oferă bonusuri fără depunere mai mari. Mai mare bonusurile pot ajuta pariorii au o șansă mai mare de a transforma aceste stimulente în plăți mai mari.

O altă modalitate de a maximiza câștigurile bonus fără depunere este să găsești un site de pariuri care să ofere cerințe mai mici de pariere. Pariorii nu vor trebui să parieze mulți bani pentru a câștiga, deoarece cerințele de pariere sunt reduse. Mai mult, ele reduc probabilitatea de a pierde dolari fără depozit pe parcursul jocului.

Jucătorii pot căuta, de asemenea, site-uri de pariuri care oferă limite mai mari de câștig. Limita de câștig poate fi găsită în termenii și condițiile unui bonus. Suma maximă pe care o puteți câștiga fără bonusuri fără depunere ar trebui discutată pe pagina de condiții.

Strategie de bonus fără depunere la site-urile de pariuri
Joc responsabil

Joc responsabil

Deși jocurile de noroc ar putea fi plăcute, rețineți că este o formă de divertisment plătit. Nu îi sfătuim pe jucători să-și câștige întreaga existență din jocuri de noroc.

  • Stabilirea unui buget și a unei restricții de timp este esențială. Este posibil ca pariorii să nu știe că își consumă economiile sau că uită de alte lucruri importante în viață, cum ar fi familia sau cariera, atunci când sunt în căldura momentului.

  • Stabilirea unei limite îi poate împiedica pe jucători să urmărească pierderile până la marginea unei stânci. Nu pariați bani pe care nu îi dețin sau nu îi au. Jucătorii nu ar trebui să joace de noroc dacă nu își permit să facă acest lucru. Acest lucru poate duce la datorii și alte probleme financiare și personale în viața unui jucător.

  • Un alt aspect crucial al jocului responsabil este acela de a evita cedarea în fața eroării jucătorului de noroc. Pariurile online sunt un joc de noroc și noroc și nicio superstiție nu va schimba rezultatul meciului. Fiecare rezultat este independent de celălalt, iar norocul personal al unui parior nu implică întotdeauna norocul de pariuri.

  • Jocul de noroc atunci când este în stare de ebrietate nu este o idee inteligentă, deoarece poate afecta abilitățile de decizie ale pariorului. Pariurile atunci când sunt în stare de ebrietate pot duce la pariuri incorecte, urmărirea pierderilor sau cheltuieli dincolo de bugetul și limita de timp predeterminate.

Joc responsabil

Nu ratați aceste oferte bonus

BetVictor
BetVictor
300 USD
Metode de depunere
NetellerVisaMasterCardSkrillPaysafe Card
Cereți-vă bonusulBetVictor recenzie

Peste 18 ani. Se aplică T&C

Close
ȘtiriCollapseExpand
RecenziiCollapseExpand
Gambling AddictionResponsible Gambling
DMCA
© pariurirank.ro 2022