Revendică-ți "Sport-Specific" Bonuses

Bonusurile la pariuri sportive sunt una dintre cele mai valoroase surse de care pot beneficia fanii pariurilor online. Atunci când te înscrii la o casă de pariuri sportive, lucrul care îți atrage atenția este exact tipul de bonusuri de pariuri sportive pe care ți le oferă site-ul.

Promoțiile online de pariuri sportive vă pot oferi o mulțime de fonduri gratuite pentru a juca, care după ce pariați vor deveni retrase. Lucrul pe care jucătorii îl iubesc și mai mult este obținerea de bonusuri pentru sportul de care sunt pasionați. Din acest motiv, casele de pariuri sportive online au introdus diverse bonusuri specifice sportului, pe care le puteți colecta special pentru diferite sporturi.

Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserAdriana PopescuLocaliser
Ce este un bonus sportiv?

Ce este un bonus sportiv?

Bonusurile la pariuri sportive sunt practic orice oferte pe care casele de pariuri sportive online vă permit să le revendicați pentru plasarea pariurilor sportive. De obicei, veți putea revendica diverse bonusuri sportive, cum ar fi oferte de bun venit, pariuri gratuite, bonusuri în numerar și multe altele, dar ceea ce le grupează în general este că vă oferă un bonus în numerar.

Unul dintre cele mai atractive tipuri de oferte de bonus pe care le puteți obține este bonusurile specifice sportului, care sunt pentru un singur sport. Deci, să vedem cum funcționează bonusurile de pariuri specifice sportului.

Ce este un bonus sportiv?
Ce tipuri de bonusuri specifice sportului există?

Ce tipuri de bonusuri specifice sportului există?

Dacă sunteți pasionat de fotbal, de exemplu, veți fi bucuroși să auziți că casele de pariuri sportive online oferă diverse bonusuri sportive, cum ar fi pariuri gratuite pentru anumite ligi, pariuri fără risc pentru o remiză, cote sporite pentru turnee mari precum Cupa Mondială, si multe altele.

Practic, puteți găsi diverse pariuri sportive pe fotbal bonusuri în numerar în aproape orice pariuri sportive online.

Dar, odată cu interesul crescând al jucătorilor pentru anumite sporturi, au început să apară și bonusurile în numerar pentru pariuri sportive de baschet și bonusuri în numerar pentru pariuri sportive pe hochei.

Vestea bună este că nu poți obține doar o ofertă specifică sportului, ci și tipuri diferite pentru fiecare sport, ceea ce îți oferă libertatea de a beneficia în multe situații diferite.

Cele mai populare bonusuri specifice sportului

Desigur, site-urile de pariuri sportive online au mai multe șanse să acorde bonusuri la pariuri sporturi care sunt mai populare. Tocmai de aceea cele mai răspândite oferte sunt pentru următoarele sporturi:

 • Fotbal
 • Baschet
 • Tenis
 • Hochei
 • Volei

Desigur, unele case de pariuri sportive online legale au oferte pentru alte sporturi, dar cele enumerate mai sus pot fi văzute literalmente peste tot. Și nu numai atât, ci pentru acele sporturi populare, bonusurile la pariuri sunt mai generoase.

Ce tipuri de bonusuri specifice sportului există?
Descoperiți tipurile de bonusuri sportive

Descoperiți tipurile de bonusuri sportive

Diferiți jucători pot fi atrași de diferite tipuri de bonusuri sportive, așa că pentru a vă ajuta să găsiți cel mai bun pentru dvs., să trecem peste tipurile majore.

Oferte bonus de bun venit

Unul dintre cele mai răspândite bonusuri de pariuri sportive online este oferta de bonus de bun venit, care, practic, vă oferă o parte din depunerea inițială ca bonus. Pe unele site-uri web, va trebui să tastați un cod bonus pentru revendicați-vă bonusul de bun venit, dar la alții, este suficient să faci depunerea inițială.

Cea mai comună modalitate prin care platformele de pariuri sportive oferă oferte de bun venit este oferirea unui procent din prima depunere ca bonus. De exemplu, puteți obține 100% din prima depunere ca bonus, ceea ce înseamnă că depunerea dvs. se potrivește cu valoarea bonusului.

Amintiți-vă că bonusurile de bun venit sunt oferite o dată pe jucător, dar suma pe care o puteți obține este destul de mai mare decât numărul de bonusuri pentru jucătorii existenți.

Bonusuri de reîncărcare

Bonusurile de reîncărcare sunt similare cu ofertele de bonus de bun venit, dar pot fi obținute în timpul călătoriei tale la pariuri sportive. Unele companii de pariuri oferă bonusuri de reîncărcare în anumite zile, de exemplu, Bonusuri de reîncărcare de vineri.

Dar, structura este aceeași ca în ofertele de bun venit, primești un procent din depozit ca bonus. În cele mai multe cazuri, va trebui să tastați un cod promoțional pentru a solicita acele bonusuri de depunere, ceea ce este important de reținut.

Pariuri gratuite

Există multe tipuri de bonusuri gratuite pentru pariuri pe care le puteți obține de pe site-urile de pariuri sportive online, cum ar fi pariuri gratuite pentru îndeplinirea unor sarcini și pariuri gratuite pentru pariuri pierdute. Dar, ideea pariului gratuit cu recompensă este că vă permite să plasați orice pariu sportiv gratuit.

Să presupunem că primești un pariu gratuit de 10 USD, pe care îl poți folosi pentru a plasa un pariu. Dacă câștigi, scazi 10 din câștigurile tale potențiale și primești totul. Rețineți că pariurile gratuite nu pot fi retrase.

Majoritatea caselor de pariuri sportive online nu vă permit să utilizați parțial bonusul de pariu gratuit, așa că dacă folosiți jumătate din el, veți pierde cealaltă jumătate. Cu toate acestea, creditele pentru pariuri gratuite pot fi colectate de mai multe ori, astfel încât să puteți lua întotdeauna din ce în ce mai mult.

Cote sporite

Cotele sporite, cunoscute și sub numele de bonus acumulator sau bonus de pariu cu cote îmbunătățite, sunt oferte bonus foarte utile, care sunt disponibile în aproape orice pariuri sportive online.

Aceste bonusuri vă oferă cote de pariere mai bune pentru plasarea acumulatorilor. Cu cât adăugați mai multe selecții, cu atât este mai mare bonusul. Prin aceasta, veți obține cote foarte competitive, ceea ce vă permite să obțineți o recompensă grozavă pentru pariul inițial.

Coduri promoționale

Un alt bonus frecvent întâlnit pe care casele de pariuri sportive online îl oferă jucătorilor lor sunt bonusurile cu coduri promoționale, care necesită să introduceți orice cod bonus pentru recompense. În cele mai multe cazuri, aceste bonusuri nu trebuie să fie pariate, dar depinde de casa de pariuri din care faceți parte.

Bonus pentru pariuri sportive fără depunere

Unul dintre cele mai atractive bonusuri de pariuri sportive pentru jucători este bonusuri online pentru pariuri sportive fără depunere. Aceste oferte vă permit să obțineți bani gratuit fără a fi nevoie să faceți mai întâi o depunere. Desigur, este mai puțin probabil ca bonusurile de pariuri sportive fără depunere să vă ofere o mulțime de fonduri, dar pariorilor sportivi încă le place să obțină fonduri promoționale gratuit.

Oferte bonus de fidelitate

Dacă sunteți membru al unei case de pariuri sportive pentru o lungă perioadă de timp, probabil că vă veți califica pentru programele de loialitate dacă sunt disponibile. Cele mai multe site-uri de pariuri sportive online au bonusuri speciale de fidelitate pentru cei mai buni jucători ai lor, care pot veni ca piețe de pariuri îmbunătățite, credite gratuite pe site sau chiar recompense în numerar. De obicei, bonusurile de loialitate sunt acordate jucătorilor pentru că sunt activi în călătoria lor online la pariuri sportive.

Descoperiți tipurile de bonusuri sportive
Cum să revendicați bonusuri sportive?

Cum să revendicați bonusuri sportive?

Există câteva moduri de a colecta bonusuri sportive.

 • Prin utilizarea unui cod promoțional,
 • Făcând un depozit, sau
 • Prin îndeplinirea sarcinilor.

De obicei, fiecare pariuri sportive online are o secțiune separată „Bonusuri”, unde puteți vedea detalii despre fiecare bonus pe care îl puteți colecta, ceea ce vă va ajuta, de asemenea, să evitați încălcarea condițiilor și să nu pierdeți toate fondurile bonus din această cauză.

În general, singurul lucru la care ar trebui să fii atent este secțiunea de cerințe, unde vei vedea cum să obții oferta exactă, fără a încălca niciun termen.

Cum să revendicați bonusuri sportive?
De ce ar trebui să începi cu un bonus sportiv?

De ce ar trebui să începi cu un bonus sportiv?

Mulți jucători se tem să colecteze bonusuri sportive, din cauza condițiilor sau cerințelor de pariere pe care le au. Dar, ei vă pot ajuta doar oferindu-vă niște fonduri gratuite.

Diferite tipuri de bonusuri la pariuri sportive poate lucra în diferite moduri în avantajul tău. Ele nu numai că vă pot oferi pariuri gratuite, ci și vă pot ajuta să preveniți orice pierdere, de exemplu, prin utilizarea de pariuri fără risc, ceea ce vă pune într-o poziție excelentă față de casa de pariuri sportive.

Și de acum știi că poți solicita bonusuri specifice sportului și poți folosi totul în avantajul tău.

Argumente pro şi contra

Să vedem în ce fel te ajută bonusurile specifice sportului.

Pro

 • Bonusurile specifice sportului vă oferă pariuri gratuite pe un sport exact.
 • Puteți obține bonusuri sportive gratuite în bani pentru diverse sporturi.
 • Puteți obține bonusuri pentru aproape orice sport.
 • Fiecare jucător înregistrat poate primi promoții la pariuri sportive.

Contra

 • Nu toate casele de pariuri oferă bonusuri specifice sportului.
 • O mulțime de case de pariuri sportive oferă bonusuri limitate specifice sportului.
De ce ar trebui să începi cu un bonus sportiv?
Cerințele de pariere explicate

Cerințele de pariere explicate

Majoritatea bonusurilor de pariuri sportive au cerințe de pariere pe care trebuie să le îndeplinești într-o anumită perioadă de timp, pentru a le putea retrage din contul tău. La început, cerințele de pariere pot părea destul de dificil de îndeplinit, dar de fapt, este destul de simplu.

Bonusurile de pariuri sportive de bun venit au întotdeauna cerințe de pariere, spre deosebire de pariurile gratuite, așa că să luăm asta ca exemplu.

Cum funcționează pariurile?

Să presupunem că ai încasat un bonus de bun venit la depunere, specific fotbalului, care este egal cu 100% din depunere și trebuie pariat de 3 ori, inclusiv suma reîncărcării. Deci, va trebui să pariați cu succes întreaga sumă a depunerii și a bonusului de 3 ori, fără a utiliza cash-out, care nu este luat în considerare în procesul de pariere.

Dacă depui 100 USD, vei primi un bonus de 100 USD, așa că vei putea paria:

3 * 200 = 600

Aceasta este suma totală pe care ar trebui să o pariați înainte de a putea retrage orice fonduri din contul dvs.

Alți termeni și condiții importante pentru pariarea bonusurilor la pariuri sportive

Bonusurile la pariurile sportive sunt modul în care casele de pariuri sportive online vă oferă o valoare suplimentară pentru a fi un membru valoros al platformei lor sau doar pentru a spune „Bun venit” în cel mai bun mod posibil.

Dar, totusi, banii bonus sunt oferiti de casa de pariuri sportive gratuit, asa ca trebuie sa se asigure ca nu incalci termenii, adica va trebui sa fii foarte atent, ca daca incalci vreunul, nu risti doar sa pierzi pe toti. banii bonus dar și accesul tău la pariurile sportive specifice.

Așadar, asigurați-vă că parcurgeți întotdeauna termenii obișnuiți ai bonusurilor de pariuri sportive înainte de a revendica orice promoție de pariuri sportive. Unele promoții de pariuri sportive au cerințe de pariere mai puțin dificile, care nu necesită să pariezi atât suma depusă, cât și cea a bonusului, ci doar cea a bonusului. În general, vă sfătuim să fiți cu ochii pe pagina de condiții a ofertei legale de pariuri sportive exacte.

Cerințele de pariere explicate
Cele mai bune site-uri de pariuri sportive pentru bonusuri de pariuri

Cele mai bune site-uri de pariuri sportive pentru bonusuri de pariuri

Deloc surprinzător, unele site-uri de pariuri sportive sunt mai generoase în ceea ce privește bonusurile la pariuri. Deci, iată o listă rapidă care vă va ajuta alege cel mai bun site de pariuri sportive pentru tine, pentru a colecta bonusuri generoase la pariuri sportive online.

 • BetVictor
 • Gunsbet
 • ME88
 • Bwin
Cele mai bune site-uri de pariuri sportive pentru bonusuri de pariuri
Verdictul final pentru bonusurile de pariuri sportive

Verdictul final pentru bonusurile de pariuri sportive

Ce este mai interesant decât să vizionezi și să pariezi pe sport? Colectarea de bonusuri la pariuri, desigur. Promoțiile pariurilor sportive au devenit o necesitate pentru orice pariuri sportive online, deoarece jucătorii doresc să aibă opțiunea de a colecta bonusuri în numerar sau pariuri gratuite pe lângă călătoria lor de pariuri.

Prin introducerea bonusurilor de pariuri sportive specifice sportului, aveți opțiunea nu numai să vă bucurați de sporturile care vă pasionează, ci și să obțineți oferte speciale pentru acestea. Așadar, dacă ești adeptul unui anumit sport, fotbalul, de exemplu, vei putea beneficia de ofertele specifice făcute pentru ligi de fotbal, turnee, sau chiar piețe. De exemplu, puteți obține o ofertă specială de pariuri fără riscuri dacă jocul se termină la egalitate pe anumite site-uri de pariuri sportive.

Verdictul final pentru bonusurile de pariuri sportive