Football Odds

Fotbalul, sau cunoscut sub numele de fotbal în America de Nord, este cel mai popular sport la nivel global. Având în vedere asta, fotbalul este și cel mai popular atunci când vine vorba de pariuri sportive. Turneele internaționale precum Cupa Mondială FIFA, Euro, Copa America și UEFA Champions League sunt printre cele mai urmărite evenimente sportive din lume, ceea ce le face foarte atractive pentru pariuri sportive.

Cazul este același cu Premier League engleză, Bundesliga germană, Serie A italiană, La Liga spaniolă și Liga 1 franceză, care sunt considerate primele cinci ligi din Europa.

Cum se citesc cotele la pariuri pe fotbal?

Cum se citesc cotele la pariuri pe fotbal?

Fotbalul este unul dintre puținele sporturi în care un joc se poate termina fără un câștigător, cu excepția cazului în faza eliminatorie a turneelor majore, cum ar fi Cupa Mondiala FIFA. Aceasta înseamnă că există trei cote pentru un joc de fotbal – echipa 1 câștigă, remiza și echipa 2 câștigă.

Cotele de fotbal sunt date pentru timpul regulamentar al jocului și în turneele eliminatorii precum FA Cup sau faza de eliminare a unui turneu precum Cupa Mondială FIFA, există și cote pentru câștigătorul jocului care va avansa. mai departe.

Cum se citesc cotele la pariuri pe fotbal?
Totul despre cote de fotbal, linii de pariere și spread-uri

Totul despre cote de fotbal, linii de pariere și spread-uri

Unul dintre regulile de bază ale unui joc de fotbal este că este împărțit în două jumătăți de 45 de minute. Aceasta înseamnă că un meci obișnuit de fotbal durează 90 de minute plus timpul de oprire pe care arbitrul îl acordă atunci când este necesar.

Dacă este o etapă de eliminare a unui turneu sau a unui turneu knock-out și jocul se termină la egalitate, atunci se joacă două prelungiri de 15 minute. Dacă scorul este încă egal, atunci loviturile de departajare decid câștigătorul jocului.

Cote de fotbal

Cotele de fotbal sunt date pentru timpul regulamentar de 90 de minute. Spre deosebire de majoritatea sporturilor, cotele pentru linia monetară de fotbal constau în trei opțiuni - echipa 1 câștigă, remiza și echipa 2 câștigă.

Dacă una dintre echipe este favorită evidentă, pe baza calității echipei, a avantajului terenului de acasă, a formei recente, a raportului de accidentare și a altor factori, șansele pentru victoria acelei echipe sunt mult mai mici decât cele pentru cealaltă. În aceste cazuri, cotele pentru remiză sunt undeva între cotele pentru cele două echipe.

În cazurile în care echipele sunt apropiate, având în vedere calitatea lor și alți factori, șansele ca fiecare echipă să câștige sunt destul de apropiate una de alta. Atunci când acesta este cazul, șansele pentru remiză sunt mai mari decât șansele ca orice echipă să câștige.

Totul despre cote de fotbal, linii de pariere și spread-uri
Fotbalul se răspândește

Fotbalul se răspândește

Având în vedere faptul că fotbalul este un joc cu scoruri mici, pariurile pe spread-uri sau handicapuri de fotbal sunt mai puțin populare decât pariuri pe linie monetară. Totuși, există opțiuni de pariere cu spread care, de cele mai multe ori, este între 0,5 și 2,5.

Deci, dacă doriți să pariați pe o anumită echipă pentru a câștiga cu -1,5, înseamnă că pentru a câștiga acel pariu, echipa pe care ați susținut-o va trebui să câștige cu cel puțin două goluri. Dacă ați plasat un pariu pe +1,5 pentru o echipă, atunci acea echipă trebuie să câștige sau să nu piardă cu mai mult de un gol pentru ca pariul dvs. să fie unul câștigător.

În cazul în care ați plasat un pariu pe un -1 pentru o echipă și acea echipă câștigă cu exact un gol, atunci pariul dvs. este împins și veți primi înapoi banii plasați.

Cunoașterea tuturor acestor detalii vă va oferi mai multe opțiuni pe care să pariați și cu siguranță mai multă distracție atunci când vizionați jocul.

Fotbalul se răspândește
Liniile de pariuri la fotbal explicate

Liniile de pariuri la fotbal explicate

Fotbalul este sportul în care linia monetară, sau alegerea câștigătorului într-un anumit joc, este cea mai populară în rândul pariorilor.

În afară de linia monetară, linia de poartă, sau peste/sub, este următoarea cea mai populară dintre pariorii care preferă pariurile online pe fotbal. Fotbalul este un sport cu scoruri mici și, prin urmare, fiecare gol marcat face o mare diferență.

Linia de poartă de bază în fotbal este stabilită la 2,5 goluri, iar jucătorii pot alege opțiunile peste și sub. Cele mai bune case de pariuri online de fotbal oferă, de asemenea, multe linii de gol diferite care par rezonabile. Prin urmare, puteți vedea opțiuni pentru orice marjă începând de la 0,5 la 7,5.

Un alt fapt specific pentru pariurile pe fotbal când vine vorba de linia de poartă este că pariurile online pe fotbal oferă o varietate de linii de poartă care vă permit să preziceți atât golurile minime, cât și maximele marcate într-un anumit joc. Aceste opțiuni includ 0-1 goluri, 0-3, 0-4, 1-3, 2-3, 2-4, 2-5, 3-5, 3-6, 4-6 etc.

Cunoașterea tuturor acestor detalii vă va oferi șansa de a alege cea mai bună opțiune, mai ales atunci când nu puteți decide care echipă este mai aproape de victorie.

Liniile de pariuri la fotbal explicate
Cum să găsești cele mai bune cote la pariuri pe fotbal

Cum să găsești cele mai bune cote la pariuri pe fotbal

Lucrul bun dacă preferați să pariați pe meciuri de fotbal este faptul că există o mulțime de jocuri literalmente în fiecare zi. Jocul de fotbal se joacă pe tot globul și există jocuri programate non-stop.

Dacă te întrebi cum să pariezi pe fotbal și cum să pariezi pe cele mai bune linii de pariuri pe fotbal, trebuie să compari date cote pe linia pe care vrei să pariezi.

Majoritatea caselor de pariuri de fotbal online oferă aproape fiecare ligă din lume și atunci când compari cotele, este destul de important să verifici cotele de casele de pariuri din țara în care se joacă jocul dat, mai ales dacă este o competiție de nivel inferior.

Când vine vorba de fotbal, casele de pariuri locale cunosc de obicei fapte care pot afecta semnificativ cotele date, ceea ce nu afectează imediat cotele de pariuri sportive online de fotbal. Este important să comparați cotele pentru un anumit joc oferit de mai multe case de pariuri, deoarece cotele pot fi diferite și veți avea șansa să o alegeți pe cea mai potrivită pentru dvs.

Cum să găsești cele mai bune cote la pariuri pe fotbal
Cele mai bune site-uri de pariuri online pentru cote de fotbal

Cele mai bune site-uri de pariuri online pentru cote de fotbal

Literal, nu există nicio casă de pariuri online care să nu ofere cote la fotbal și, prin urmare, trebuie să o alegi pe cea mai bună pentru tine, care oferă cele mai bune cote la pariuri pe fotbal. Compararea cotelor și a liniilor face cu siguranță diferența în ceea ce privește probabilitatea ca pariul tău să fie unul câștigător, precum și suma de bani pe care ai primi-o pentru câștigul tău.

Verificarea cotelor de pariuri pe fotbal la 1xBet, Betwinner, 22bet, Gunsbet și alte dintre cele mai bune case de pariuri online este foarte recomandată.

Compararea cotelor oferite pentru opțiunea pe care doriți să pariați este esențială pentru a plasa un pariu pe cel mai mare posibil. Un alt detaliu important la care trebuie să fii atent înainte de a plasa pariul este direcția în care se mișcă anumite cote la o anumită casă de pariuri.

Unele dintre casele de pariuri sportive de fotbal online vor marca direcția în care se îndreaptă anumite cote de fotbal cu o săgeată în sus sau în jos sau cu culorile verde și roșu, cu verdele care înseamnă că cotele sunt în scădere și roșu care înseamnă că cresc.

Când comparați șansele pentru un câștigător al unui anumit joc, este posibil ca diferența să nu fie suficient de mare pentru a face o diferență semnificativă. Dar când vine vorba de liniile peste/sub, pot exista cote foarte diferite.

Cele mai bune site-uri de pariuri online pentru cote de fotbal
Sfaturi și trucuri pentru cote de pariuri pe fotbal

Sfaturi și trucuri pentru cote de pariuri pe fotbal

Cotele care captează privirile majorității pariorilor de fotbal sunt cele scăzute pentru favoriți care nu sunt prea mici pentru a fi jucate. Majoritatea pariorilor plasează pariuri făcând pariuri parlay cu 3-8 jocuri cu cote scăzute pe favorite pentru a câștiga.

Când începeți cu pariurile sportive, aceasta pare a fi opțiunea câștigătoare, dar odată ce încercați această strategie, veți realiza că nu toate cotele mici sunt de fapt cele câștigătoare.

Căutarea cotelor care nu sunt mici și echipa pe care doriți să pariați este, probabil, cea mai bună. Probabilitatea de a câștiga pariul sau parlay este aproape aceeași cu cea mai mică cotă, dar eventualul câștig ar fi mai mare.

Dacă ești un parior care dorește să parieze pe cei defavorizați, atunci compararea cotelor de fotbal este și mai importantă. Sunt case de pariuri online ale căror cote pentru victorie de underdog sunt mari, dar limitate și există acelea în care șansele de câștig de underdog sunt foarte mari.

Compararea acestor cote este foarte recomandată, deoarece face o mare diferență în valoarea potențială de câștig.

Sfaturi și trucuri pentru cote de pariuri pe fotbal