Cum să pariezi pe La Liga în 2024

La Liga este o competiție de fotbal spaniolă populară în lumea fanilor și a pariurilor. Este competiția de fotbal de elită din țara europeană și este cunoscută ca Primeira Division printre localnici. Liga profesionistă cu cel mai înalt rang este o divizie a Ligii Spaniole de Fotbal și este condusă de Liga Nacional de Futbol Professional.

Această ligă de fotbal cu 20 de echipe facilitează echipe în cupe interne precum Copa del Rey și Supercopa de Spana și competiții internaționale precum UEFA Champions League, UEFA Europa League și UEFA Conference League. Cu aceste competiții de top, casele de pariuri online au o varietate de jocuri de oferit jucătorilor.

Cum să pariezi pe La Liga în 2024
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
Istoria și statisticile La Liga

Istoria și statisticile La Liga

Liga a văzut câteva echipe dominante de când a fost fondată în 1929. Real Madrid este una dintre echipele proeminente din prima ligă, cu un total de 35 de titluri de ligă, dublandu-se față de actualii campioni (2021/2022). Liga și-a făcut o amprentă notabilă pe scena internațională, cu echipe care au câștigat unele dintre cele mai mari onoruri europene.

În acest moment, Real Madrid participă la finala Ligii Campionilor UEFA 2021-2022 de pe Stade de France. Pasionații de pariuri sportive online așteaptă cu nerăbdare acest meci prestigios așteaptă la cote mari. De asemenea, această echipă de top din La Liga deține recordul pentru cele mai multe titluri în competiția europeană. Villarreal, o echipă din La Liga, a câștigat titlul UEFA Europa League 2021, arătând supremația ligii în cursele de elită din Europa.

Istoria și statisticile La Liga
Home Superioritate și Recorduri

Home Superioritate și Recorduri

Fotbal este un sport preferat de fani în Spania și acest lucru este evident în timpul meciurilor din ligă. Fanii se adună pe stadioane pentru a experimenta meciurile live. Unele dintre cele mai bune și mai mari stadioane din țară includ Camp Nou, Santiago Bernabéu și Estadio Manuel Martinez Vallero. În timpul meciurilor de top din ligă, aceste stadioane vând adesea toate biletele disponibile.

Cu un număr atât de mare în timpul jocurilor, devine o sarcină dificilă pentru echipa vizitatoare, având în vedere aplauzele și huiduielile. În cazurile de competiție internațională, aceasta este o întâmplare obișnuită, ceea ce face dificil pentru adversari să ia acasă cele trei puncte, lăsând în pace un singur punct.

Una dintre cele mai mari victorii ale unei echipe din La Liga pe teren propriu în timpul unei competiții internaționale este victoria cu 8-0 a lui Real Madrid în fața lui Malmo în timpul unui meci din faza grupelor din Liga Campionilor din 2015.

Fiecare săptămână de meciuri din La Liga are 10 meciuri de ligă, majoritatea în weekend și meciuri locale și internaționale în timpul săptămânii. Datorită popularității ligii, pariorii pot fi siguri că vor găsi jocurile în majoritatea caselor de pariuri sportive online. Cotele de pariuri ale La Liga sunt favorabile, cu randamente promițătoare ale mizei jucătorilor.

Unele dintre recordurile ligii includ o victorie cu 12-1 pentru Athletic Bilbao împotriva Barcelonei în 1931, fiind victoria record și cea mai mare remiză cu 6 goluri fiecare dintre Atletico Madrid și Athletic Bilbao în 1950.

Home Superioritate și Recorduri
Echipe de top ale ligii

Echipe de top ale ligii

Cele mai performante echipe din La Liga includ:

Real Madrid

Acesta este un spaniol de top echipa de fotbal care are sediul la Madrid cu porecla Los Blancos. Acești grei europeni au fost fondați în 1902 și folosesc stadionul Santiago Bernabéu, care are o capacitate de 81.044 de spectatori. Carlo Ancelotti este actualul antrenor al clubului și a condus echipa la cel de-al 35-lea titlu La Liga în ultima ediție 2021-2022.

Atletico Madrid

Cu sediul la Madrid, Atletico Madrid participă a Spaniei competiție de elită, La Liga, și folosește stadionul Wanda Metropolitano pentru meciurile de acasă. Clubul are o istorie bogată, câștigând câteva titluri prestigioase precum UEFA Champions League și Supercupa de trei ori fiecare. Jucătorii de seamă din istoria clubului includ Adelardo Rodriguez care are cele mai multe apariții (553) și Luis Aragones cu cele mai multe goluri (172).

Barcelona

Aceștia sunt giganți ai fotbalului spaniol care și-au menținut dominația în spațiul fotbalistic spaniol și european. Pentru a-și arăta dominația, cabinetul de trofee al clubului are 26 de titluri de ligă, 31 de Copa del Rey și 13 de Supercopa. În lumea pariurilor sportive online, Barcelona este un nume popular datorită previzibilității sale în rezultate.

Sevilla FC

Sevilla găzduiește puterea spaniolă a fotbalului, Sevilla FC. Echipa La Liga este condusă în prezent de Julen Lopetegui și a reușit poziția 4 din 20 în sezonul tocmai încheiat. De când a fost înființat în 1890, clubul a participat la La Liga timp de 77 de sezoane, câștigând o dată și terminat secund de 4 ori. Furnizorii de pariuri online, cum ar fi 1xBet, Betmaster și Unibet, sunt câteva dintre site-urile de care trebuie să fiți atenți atunci când pariați pe Sevilla.

Echipe de top ale ligii
Cele mai bune statistici din La Liga

Cele mai bune statistici din La Liga

În cei 93 de ani în care liga este activă, s-au stabilit câteva recorduri notabile. Cel mai bun marcator al ligii este legendarul Lionel Messi, care a marcat 474 de goluri. Pariuri sportive online au opțiuni de pariere personalizate, oferind piețe pentru jucători individuali.

Astfel de jucători precum Messi au adus niște profituri frumoase pentru pariori datorită performanțelor lor previzibile. Următorii marcatori ai tuturor timpurilor după Messi sunt Cristiano Ronaldo, Telmo Zarra, Hugo Sanchez, Raul și Karim Benzema.

Jucătorii care sunt cheie în istoria ligii cu cele mai multe apariții sunt Antony Zubizarreta cu 622, Joaquin cu 600, Raul Garcia cu 553, Eusebio Sacristan cu 543 și Paco Buyo cu 542 de apariții.

Recordurile care au fost stabilite de echipe includ cele mai multe titluri consecutive de ligă deținute de Real Madrid. Au reușit acest lucru în două ocazii, între 1961 și 1965 și între 1986 și 1990. Athletic Bilbao, Barcelona și Real Madrid au avut cele mai multe apariții comune în top din 1929 până în prezent. Espanyol este echipa din La Liga cu cele mai multe pierderi, acumuland un total de 1.119.

Cele mai bune statistici din La Liga
Competiții de ligă și cupă

Competiții de ligă și cupă

Echipele care participă în liga de top spaniolă joacă, de asemenea, în alte ligi interne și competitii internationale. Pe scena internațională, echipele s-au dovedit a fi concurenți demni câștigând mai multe premii. Atât competițiile interne, cât și cele internaționale oferă piețe bune pentru pariuri sportive online. În orice moment, când liga este în sesiune, pariorii vor găsi întotdeauna cote de pariuri La Liga pentru a-și încerca norocul.

Competițiile interne pe care casele de pariuri sportive online le oferă de obicei jucătorilor de noroc includ Copa del Rey, Supercopa de Spana și competiția principală La Liga. De la înființarea Copa del Rey, Barcelona a fost cel mai de succes club cu 31 de titluri.

Real Betis este ultimii campioni 2021-2022. În afară de premiul competiției, câștigarea titlului promovează automat o echipă la UEFA Europa League în cazul în care nu a atins poziția cerută în clasamentul La Liga. În Supercopa, Real Madrid a purtat ziua cu Luka Modric arătând o performanță de om al meciului.

Competiții de ligă și cupă
Istoria La Liga

Istoria La Liga

Liga spaniolă de fotbal de top a fost fondată în 1929 cu primele 10 echipe la propunerea lui Jose Maria Acha. Criteriul utilizat pentru selectarea acestor echipe a fost ultimii șase câștigători ai Cupei Regelui, trei secunde și o echipă printr-o competiție eliminatorie. De la lansarea competiției, trei cluburi au dominat. Acestea sunt Real Madrid, Athletic Bilbao și Barcelona, care nu au retrogradat niciodată.

Barcelona a câștigat sezonul inaugural, dar mai târziu, clubul Athletic s-a impus și a dominat liga în anii 1930. În anii 1950, Barcelona și Real Madrid au devenit cei mai buni performeri. Cele două echipe și-au menținut dominația până în prezent și au apărut echipe precum Atletico Madrid și au reprezentat o competiție demnă.

Nume de remarcat în istoria ligii includ Lionel Messi de la Barcelona și Cristiano Ronaldo de la Real Madrid secolului XXI. Raul Gonzalez este un fost țintă de la Real Madrid cu un palmares grozav.

Istoria La Liga
Cele mai bune cote de pariuri La Liga

Cele mai bune cote de pariuri La Liga

La Liga este, fără îndoială, una dintre cele mai bune ligi de fotbal care găzduiește unele dintre cele mai bune echipe ale lumii, cum ar fi Barcelona și Real Madrid. De asemenea, liga găzduiește câteva nume de fotbal de top. Pentru aceasta, competiția a devenit populară în rândul jucătorilor, oferind caselor de pariuri online motive pentru a oferi majoritatea jocurilor spaniole.

La Liga cote de pariuri sunt una dintre cele mai bune, cu o varietate de piețe oferite pariorilor. Cele mai bune case de pariuri online au oferit o mare varietate de cote. Jucătorii de noroc au opțiunea de a paria în timp ce un joc este în joc cu funcția de pariuri live. Unele dintre piețele populare oferite pe piața La Liga includ linia de bani, supra-sub, primul care marchează, rezervări, echipe care să marcheze și scor corect. Se poate construi cu ușurință un pariu personalizat în jurul acestor piețe.

Plasarea pariurilor

The linia banilor este cel mai ușor și mai jucat pariu din orice casă de pariuri online spaniolă. Linia monetară este o piață cu trei direcții. Se poate prezice fie o victorie pentru una dintre echipe, fie o remiză în cazul în care echipele par să aibă șanse egale. Cum să pariezi pe jocurile din La Liga este destul de ușor. Un jucător ar trebui să se conecteze la pariuri sportive online preferate, să meargă la secțiunea La Liga și să analizeze echipele disponibile.

Piața peste și sub La Liga este o opțiune sigură pentru jucători, deoarece se ocupă de numărul total de goluri, mai degrabă decât de partea câștigătoare. Casele de pariuri online stabilesc de obicei un anumit număr de goluri, iar pariorii vor prezice dacă valoarea finală va fi mai mare sau mai mică decât valoarea stabilită. De exemplu, o piață de peste 2,5 înseamnă că numărul total de goluri pentru meci va fi de 3 sau mai mult, în timp ce sub 2,5 înseamnă că golurile de marcat sunt 2, 1 sau niciunul.

Cele mai bune cote de pariuri La Liga
Cele mai bune case de pariuri pentru a paria pe La Liga

Cele mai bune case de pariuri pentru a paria pe La Liga

Cele mai bune companii de pariuri care oferă cote mari s-au asigurat să adauge competiții La Liga pe piețele lor. Când selectați un site preferat, asigurați-vă că verificați cotele oferite și dacă site-ul oferă în mod regulat jocuri din La Liga. Pentru a obține informații despre aceste site-uri, este important să citiți recenzii și să obțineți recomandări de la alți utilizatori.

Unele dintre cele mai bune case de pariuri care oferă jocuri spaniole la prețuri bune includ 10bet, 22Bet, Betfinal, Betsafe, Me88, VBET, William Hill, Royal Panda, Unibet, Melbet, Dafabet, 1xBet și Betwinner. Înainte de a vă mulțumi pentru o casă de pariuri, verificați legalitatea acesteia în țara respectivă. Majoritatea acestor site-uri sunt accesibile pe telefoanele mobile folosind un browser, ceea ce înseamnă că se poate paria în confortul casei lor.

Cele mai bune case de pariuri pentru a paria pe La Liga
About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu