The best Sporting Events to bet on in 2022

Vizionarea, jocul și celebrarea evenimentelor sportive a fost o distracție populară pentru oameni de mii de ani. Fie că este vorba de sporturi așa cum le cunoaștem astăzi, de demonstrații străvechi de pricepere la vânătoare sau de luptele de gladiatori din Imperiul Roman, oamenii s-au străduit întotdeauna să-și arate abilitățile sportive. Și se pare că, atâta timp cât a existat competiție, au existat suporteri care au aplaudat de pe margine.

Se crede că sportul a apărut din prezentarea abilităților de supraviețuire necesare. Cum ar fi capacitatea de a alerga rapid, de a arunca o armă cel mai departe sau de a lupta cu un animal la pământ. Mai târziu, participanții au fost înfruntați unul împotriva celuilalt, poate pentru divertisment sau pentru a determina cel mai bun candidat pentru un rol care necesita forță și îndemânare. Odată ce antrenamentul militar a intrat în joc, sportul a început să evolueze în afaceri de echipă care i-au ajutat pe soldați să învețe arta și strategia luptei. Și capacitatea de a trage cu puști și de a efectua anumite abilități călare a devenit mai critică.

The best Sporting Events to bet on in 2022
Cele mai cunoscute evenimente sportiveCele mai bune jucători și echipe din lumeCum să pariezi pe un campionat sportiv?
Campionatele mondiale de Formula 1

Formula 1 este un turneu internațional în clasa de curse pentru mașini de curse cu roți deschise pentru un singur loc. Este, fără îndoială, cea mai prestigioasă competiție de curse auto din lume. Cursele de Formula 1 se desfășoară de obicei din martie până în decembrie (10 luni), cuprinzând în medie 20 de curse în 21 de țări diferite de pe patru continente. Campionatul Mondial de Formula 1 este, de asemenea, cea mai populară serie sportivă anuală de curse auto.

Afișează mai multe...
EHF Liga Campionilor

Pariurile în Liga Campionilor EHF cresc exponențial. În acest ghid, fanii pariurilor pe handbal pot afla fiecare detaliu despre acest turneu sportiv, de la istoria sa până la modul în care a evoluat. Există, de asemenea, informații cheie despre cum să pariezi pe competiția clasată drept unul dintre cele mai mari evenimente sportive din lumea handbalului. Liga Campionilor EHF, denumită și EHF FINAL4 Men, este primul turneu de handbal masculin. 

Afișează mai multe...
FIFA Cupa mondială

Acest ghid de pariuri la Cupa Mondială FIFA conține toate detaliile pe care pariorii trebuie să le cunoască înainte de a paria pe Cupa Mondială FIFA, de la istoria turneului și popularitatea acestuia până la cum să parieze pe viitorul turneu de la Cupa Mondială FIFA 2022. Cupa Mondială FIFA este o organizație internațională. competiție de fotbal a asociației care confruntă cu echipele naționale de fotbal masculine care sunt membre ale Federației Internaționale de Fotbal (FIFA). 

Afișează mai multe...
FINA Campionat

Acest ghid de pariuri la Campionatele Mondiale de înot FINA este ideal pentru pasionații de înot care doresc să parieze pe unul dintre turneele sportive majore din lumea sporturilor acvatice. Află tot ce trebuie să știi despre acest turneu și, mai important, cum să pariezi pe el. Campionatele Mondiale FINA, cunoscute și sub denumirea de Campionate Mondiale Acvatice, sunt un turneu multidisciplinar pentru sporturile acvatice de top. 

Afișează mai multe...
ICC T20 Cupa mondială

The World Twenty20 este un cricket internațional turneu care include toți membrii ICC. În mod ideal, acesta este un turneu global cu toate națiunile de cricket. Eventualul câștigător câștigă statutul de Campion Mondial Twenty20. Pe lângă drepturile evidente de laudă, sunt și niște bani în joc. Premiul total în bani este de aproximativ 8 milioane de dolari, fiecare națiune participantă primind aproape 60.000 de dolari sau chiar mai mult.

Afișează mai multe...
IIHF Campionatul Mondial

Divizia a treia implică două grupări de zece echipe. O procedură similară este urmată ca și în alte divizii. Divizia IV a fost creată pentru Campionatele Mondiale de hochei pe gheață masculin din 2020 și este cel mai scăzut nivel al Campionatelor Mondiale IIHF.

Afișează mai multe...
Jocurile Olimpice

Prima versiune cunoscută a Jocurilor Olimpice datează din anul 776 î.Hr., iar evenimentul își ia numele de la Olimpia, orașul în care a avut loc pentru prima dată în Grecia antică. Primele Jocuri Olimpice moderne au avut loc spre sfârșitul secolului al XIX-lea. Au participat paisprezece țări, cu un total de 241 de sportivi din 43 diferite evenimente sportive. Comparați acest lucru cu 2016, când au participat peste 11.000 de sportivi reprezentând peste 200 de țări și este ușor de observat cum a evoluat evenimentul în mai puțin de 150 de ani.

Afișează mai multe...
Jocurile Olimpice de iarnă

Este o sursă de mândrie națională să fii pe platforma competiției. De asemenea, implică un premiu în bani și acces la oportunități profitabile de sponsorizare de mai multe milioane de dolari pentru unii învingători. Spre deosebire de turnee sportive majore, Comitetul Olimpic Internațional nu îi compensează pe medaliați. Cu toate acestea, mai multe țări își plătesc sportivii în funcție de numărul de medalii pe care le câștigă la Jocurile Olimpice de vară sau de iarnă.

Afișează mai multe...

Kentucky Derby

Cele mai cunoscute evenimente sportive

Cele mai cunoscute evenimente sportive

Reprezentări ale activitati sportive precum tirul cu arcul, înotul, luptele și ridicarea greutăților se găsesc în desene rupestre și documente ale civilizațiilor antice de pe tot globul. Dar grecilor li se atribuie faptul că au adus în masă turneele sportive organizate.

Primele Jocuri Olimpice înregistrate au avut loc în 776 î.Hr., deși se crede că jocurile au avut loc de câteva sute de ani înainte de atunci. Aceste jocuri includeau alergare, curse de care, box, lupte și demonstrații de îndemânare cu sulița, discul și tirul cu arcul. Primul eveniment sportiv înregistrat pentru femei a avut loc la scurt timp după, cu Jocurile Hereene - numite în onoarea zeiței Hera - având loc în secolul al VI-lea î.Hr. Nu se știu multe despre aceste jocuri, dar se crede că mai degrabă decât luptă și armament, acestea s-ar fi concentrat pe alergarea curselor de diferite distanțe.

Dar jocurile cu mingea?

Jocurile în echipă și cu mingea au fost, de asemenea, evidente în civilizațiile antice, încă de la azteci. Dar fotbalul, așa cum îl știm, se crede că s-a dezvoltat în Anglia în secolul al XII-lea. A fost sculptat în jocul modern în secolul al XIX-lea, primul joc internațional documentat având loc în 1872 între Scoția și Anglia. Fotbalul american își are rădăcinile atât în fotbal, cât și în rugby, ambele de origine engleză, dar primul joc de fotbal american a fost jucat în SUA în 1869 între universitățile Rutgers și Princeton. Au folosit o variantă a regulilor stabilite de Asociația de Fotbal din Londra.

Hocheiul pe gheață își are originile și în Anglia, înainte ca canadienii să-l modeleze cu regulile pe care le jucăm astăzi. Primul joc oficial a fost jucat la Montreal în 1875. Lacrosse, totuși, este un joc care își are originea pe continentul nord-american și a fost jucat de-a lungul istoriei nativilor americani.

Cele mai cunoscute evenimente sportive
Cele mai bune jucători și echipe din lume

Cele mai bune jucători și echipe din lume

Titlul de cea mai mare echipă sportivă din lume este deschis multor dezbateri, dar unele echipe nu pot fi ignorate. De exemplu, All Blacks din Noua Zeelandă sunt considerați cea mai bună echipă de rugby de necontestat, datorită succesului istoric constant.

În timp ce, în fotbal, Manchester United are una dintre cele mai de succes istorii ale oricărei echipe și una dintre cele mai recunoscute mărci globale. Dar în ultimii ani, succesul lor a suferit o scădere pentru a fi umbrit de rivalul direct Manchester City și de giganții spanioli FC Barcelona și Real Madrid. În ceea ce privește cele mai valoroase echipe sportive la nivel mondial, Forbes i-a numit pe New York Yankees și LA Lakers printre primele cinci ale sale în 2021. Și primul loc i-a revenit Dallas Cowboys, deși aceștia nu au câștigat un Superbowl din 1996.

Dar, nu trebuie să vă faceți griji pentru o întreagă echipă, sau chiar pentru cele mai mari evenimente sportive, concentrați-vă doar pe un atlet superstar. Unii dintre cei mai buni jucători din lume în acest moment sunt Tom Brady, a cărui retragere din fotbalul american nu a durat nici măcar două luni. Pioniera Simone Biles, cea mai decorată gimnastă din lume. Conor McGregor, luptătorul remarcat de arte marțiale mixte și pilotul de Formula 1, Lewis Hamilton, care a doborât recordul.

Cele mai bune jucători și echipe din lume
Cum să pariezi pe un campionat sportiv?

Cum să pariezi pe un campionat sportiv?

Dacă sunteți interesat să vă duceți dragostea pentru sport la următorul nivel, pariurile pe evenimente esport sau campionate sportive majore pot adăuga un element complet nou de entuziasm.

  • Mai întâi, fă-ți cercetările. Pariul orbește pe turnee sportive, echipe sau sportivi fără a ști nimic despre ei este o modalitate rapidă de a pierde. Consultați o listă de turnee sportive și cele mai bune evenimente sportive, ligi sportive și turnee sportive online. Citiți mai multe despre sportul ales de dvs. și aflați cum să citiți și să înțelegeți șansele înainte de a continua.
  • Decideți dacă doriți să plasați pariul personal la un magazin tradițional de pariuri. Sau alegeți să utilizați site-uri de pariuri sportive online sau aplicații. Acestea fac procesul mai rapid și mai convenabil, deși mai impersonal.
  • Alegeți tipul de pariu pe care doriți să îl plasați. Vei paria doar pe câștigătorul jocului? Sau la scorul general? Poate vrei să pariezi pe mai multe meciuri, fiecare având nevoie să câștige pentru a-ți asigura victoria finală. Aruncă o privire la toate opțiunile înainte de a te decide.
  • După ce ați luat toate deciziile, puneți pariul.
  • Stai pe spate, încrucișează-ți degetele și așteaptă rezultatul!
Cum să pariezi pe un campionat sportiv?