Top Sports Betting Jocuri

Pentru cei care doresc să se înscrie la cele mai bune site-uri de pariuri din jur, aceasta este pagina potrivită pentru a începe căutarea. Acest ghid include toate informațiile necesare pentru a te ridica la casa de pariuri sportive.

Mai jos, vom arunca o privire atentă asupra tuturor tipurilor de pariuri și asupra modului în care funcționează. Ori de câte ori este vorba de sporturi diferite, de cote politice sau de intrarea în zona de pariuri esport, puteți conta oricând pe noi. În plus, există câteva sfaturi de pariuri pentru a-i ajuta pe cei de la pariuri la propriul joc.

Top Sports Betting Jocuri
Istoricul pariurilorPariuri sportive moderneTipuri de pariuriSfaturi de pariuriJoc responsabil
Sporturi

Doriți să vă alăturați lumii distractive a pariurilor sportive? Dacă aveți întrebări despre ce sunt pariurile sportive, cum să pariați sau doriți doar să aflați noi sfaturi și trucuri, acest ghid simplu pentru începători vă va fi util. Dacă îți place sportul sau pur și simplu te bucuri de bucuria surprizei, aruncă o privire pe paginile de top pariuri sportive pe care le-am selectat pentru tine. Această pagină discută toate elementele de bază ale pariurilor sportive, de la plasarea unui pariu până la jocul pe un site web de încredere. Desigur, există și câteva sfaturi de încredere pentru a vă crește șansele de câștig pe termen lung.

Afișează mai multe...
E-sporty

Pariurile Esports sunt noua nebunie a jocurilor de noroc din oraș. În fiecare zi se joacă mii de meciuri virtuale, casele de pariuri oferind cote profitabile. Aceste jocuri multiplayer online nu sunt doar distractive de jucat, dar merită și ele vizionate. Știm că nu este întotdeauna ușor să ții pasul cu tendințele în continuă schimbare din lumea pariurilor.

Afișează mai multe...
Politică

Încă de la inventarea pariurilor, acum mai bine de 2.000 de ani, practica sa extins, încorporând mai multe oportunități. Politica a fost unul dintre cele mai importante subiecte de sute de ani la care le pasă oamenilor - pentru că ne modelează pe noi, viitorul și lumea noastră.

Afișează mai multe...
Eurovision

Cea de-a 66-a ediție a Eurovision Song Contest merge la Torino, Italia, în 2022. Încă o dată, concursul este o zonă de interes pentru pariorii din Europa și nu numai. Ediția din 2021 a fost câștigată de italianul Maneskin, care va fi din nou potențiali concurenți dacă va câștiga Festivalul de muzică de la Sanremo în februarie 2022.

Afișează mai multe...
Virtual Sports

Sporturile virtuale sunt simulări generate de computer ale evenimentelor sportive din viața reală. Ele oferă fanilor pariurilor sportive care nu locuiesc într-un oraș cu o echipă de ligă majoră sau pur și simplu nu pot ajunge la pistă sau la cazinou oportunitatea de a paria pe sport oriunde și în orice moment. Pariurile sportive virtuale sunt o formă de jocuri de noroc online care le permite utilizatorilor să parieze pe rezultatul unor evenimente sportive simulate. 

Afișează mai multe...
The Oscars

Premiile Academiei sunt cel mai râvnit premiu de la Hollywood și cea mai frumoasă noapte a anului. Este un eveniment anual important care este transmis în direct. Premiile Oscar au luat locul evenimentelor atletice la televiziunea cu programare într-o societate dominată de streaming în timpul liber.

Afișează mai multe...
Television

Mulți oameni se bucură de emoțiile pariurilor sportive online. Dar pariurile nu sunt doar ceva oferit pentru sport sau jocuri de cazino. Pariurile noutate au continuat să crească în popularitate. Una dintre aceste noutăți vine din pariurile pe emisiuni TV. Pariurile în emisiuni TV preiau procesul captivant al televiziunii reality și adaugă mize la acesta. Jucătorii pot paria pe concurenți, câștigători și care pot fi eliminați în fiecare săptămână.

Afișează mai multe...
22Bet introduce noi tipuri de pariuri
2022-10-05

22Bet introduce noi tipuri de pariuri

22Bet este printre cele mai populare platforme internaționale de pariuri sportive online, licențiate la nivel global în peste 150 de țări. Popularitatea sa provine din numeroasele puncte forte, inclusiv servicii premium de asistență pentru clienți, caracteristici de securitate fiabile, interfață de utilizator atractivă și intuitivă, compatibilitate universală, bonusuri atractive și plăți rapide. 

Nomini după aderarea la piața cazinoului
2022-07-06

Nomini după aderarea la piața cazinoului

Nomini Casino este o nouă casă de pariuri online. În ciuda înființării recente, cazinoul online nu a primit decât feedback pozitiv de la jucători. Este o unitate de jocuri de noroc reputată, condusă de 7StarsPartners. Operatorul este un sport de pariuri tânăr și în curs de dezvoltare, dar are o selecție mare de jocuri în holul său de jocuri. Acestea includ toate titlurile populare de sloturi și jocurile cu jackpot.

Crăciun alb la pariuri
2021-12-08

Crăciun alb la pariuri

Pariurile de Crăciun alb sunt una dintre cele mai strălucitoare idei care adaugă savoare vacanței de sfârșit de an. Este un pariu simplu dacă va fi ninsoare în ziua de Crăciun. Unele dintre cele mai bune case de pariuri online oferă acest pariu ca o modalitate de a-și face cadou jucătorii fideli în această vacanță de sfârșit de an. Dar cum funcționează?

Istoricul pariurilor

Istoricul pariurilor

De unde a început totul? Ei bine, istoria bogată a pariurilor sportive datează de acum peste 20 de secole. Cele mai vechi înregistrări demonstrează că grecii sunt inventatorii pariurilor sportive la olimpiade. Mai târziu, romanii au împrumutat ideea de a începe să parieze pe concursurile de gladiatori, Roma legalizând cu totul pariurile sportive.

De atunci, jocurile de noroc au devenit o distracție preferată în Europa și pe alte continente. În Anglia, s-a răspândit, datorită curselor de cai. Aici pariurile sportive au traversat Atlanticul spre SUA, unde au câștigat popularitate destul de repede.

Dar nu a fost o călătorie lină până acum. Când jocurile de noroc s-au răspândit în Europa în timpul epocii medievale, biserica primară a adoptat legi stricte pentru a interzice activitățile de jocuri de noroc.

Desigur, acest lucru nu a ajutat prea mult să împiedice jocurile de noroc să explodeze în popularitate. În anii 80 și 90, țările au început să formuleze legi pentru a reglementa pariurile sportive și jocurile de noroc în general.

Istoricul pariurilor
Pariuri sportive moderne

Pariuri sportive moderne

Piața de pariuri sportive în plină expansiune își datorează succesul unei legislații mai robuste din întreaga lume. De exemplu, jocurile de noroc au devenit oficial legale în SUA în 1931, când Nevada a legalizat activitatea. Curând după aceea, alte state precum New York și Las Vegas au urmat exemplul.

Astăzi, Las Vegas este probabil cel mai mare oraș de jocuri de noroc din lume.

Dar a fost până în 1996 când Interlops a lansat primul pariu sportiv online. După aceea, nu a durat mult până când aceeași companie a lansat primul pariuri pe mobil în 2000.

În urma succesului Interlops, au apărut mai multe site-uri de pariuri sportive, oferind cote și mai suculente și un joc mai bun. Una peste alta, pariurile sportive au existat și vor fi mereu acolo atâta timp cât există umanitatea.

Pariuri sportive moderne
Tipuri de pariuri

Tipuri de pariuri

Pentru un parior sportiv pasionat, cunoașterea istoriei jocurilor de noroc sportive este, fără îndoială, esențială. In orice caz, Învățarea diferitelor tipuri de pariuri este și mai esențială pentru succesul tău. Deci, această secțiune discută cele patru tipuri de bază de pariuri sportive.

Pariuri cu cote fixe

Pariurile cu cote fixe sunt într-adevăr cel mai răspândit tip de jocuri de noroc sportive, atât online, cât și offline. Implică plasarea unui pariu împotriva cotelor create de casa de pariuri sportive online, iar pariul este stabilit când evenimentul se termină. După cum sugerează și numele, prețul nu se schimbă după plasarea unui pariu în pariuri cu cote fixe.

De exemplu, un parior ar putea miza la un meci EPL dintre Manchester City și Manchester United. Manchester City este favoritul cu cote de 1,90 în acest meci, în timp ce Manchester United atinge cote maxime de 4,89.

Să presupunem că pariorul sprijină Manchester United cu o miză de 100 USD și nu dezamăgește, potențialul de câștig este de 489 USD. Acesta este un profit de 389 USD. Dar dacă pierde, casa de pariuri se bucură de miza de 100 de dolari.

Pariuri de schimb

Casele de pariuri pot fi răutăcioase uneori. Prin urmare, pentru a le elimina din scenă, pariurile pe schimb ar trebui să fie utile. Dar ca în fix pariuri de cote, există două fețe ale monedei aici. Un jucător susține un rezultat în timp ce celălalt parior i se opune.

Continuând cu exemplul de mai sus, jucătorul A sprijină Man United să câștige cu un pariu de 100 USD. Pe de altă parte, jucătorul B sprijină Man City să câștige și egalează pariul cu o miză proprie de 100 USD.

În funcție de jucătorul norocos, aceștia pleacă cu un profit de 100 USD. Dar, desigur, pariorul ghinionist își pierde miza.

Spread betting

Pariurile spread sunt jocuri de noroc în care pariorul câștigă sau pierde pariul, în funcție de marja unui anumit rezultat. Cu alte cuvinte, câștigul se bazează mai degrabă pe acuratețea pariului decât pe un simplu câștig sau pierdere.

Cu spread betting, pariorii prezic dacă rezultatul unui eveniment va fi peste „spread” creat de casa de pariuri sportivă.

Cu alte cuvinte, o casă de pariuri oferă un spread de 10 pentru numărul de faulturi dintr-un meci. Apoi, un parior cumpără spread-ul pentru 10 USD. În acest caz, ei prevăd că numărul de greșeli va fi peste 10.

Deci, dacă meciul se termină cu 15 cornere, ei câștigă 50$ (5 x 10$). Pariătorul nici nu câștigă, nici nu pierde dacă jocul se termină cu 10 greșeli. Dar dacă rezultatul este cinci cornere, jucătorul pierde 50 USD (50 USD x 5) plus miza sa.

Pariuri live

Orice pariuri sportive care merită să vă alăturați trebuie să vă ofere pariuri live sau pariuri în joc la minim. În esență, pariurile live seamănă mult cu jocurile de noroc cu cote fixe, dar cu puține modificări. Aici, pariorii plasează pariuri după ce meciul a început, în loc de pariuri înainte de meci.

De exemplu, să spunem că Man United joacă Man City, iar primul este unul mai sus. Dacă aceasta este situația, există mai multe piețe de prezis.

Puteți prezice următorul jucător care va înscrie, următoarea echipă care va comite un fault, următorul cartonaș care va fi distribuit și așa mai departe. Oricare ar fi cazul, pariurile în joc oferă jucătorilor un timp de răspuns rapid și predicții mai precise.

Tipuri de pariuri
Sfaturi de pariuri

Sfaturi de pariuri

Pentru a te distra, a câștiga ceva și a paria în mod responsabil, folosirea acestor sfaturi de pariuri este esențială. Mai jos este o prezentare generală rapidă:

  • Creați un bankroll: Sincer, uitați să-l tăiați dacă nu aveți un bankroll pentru jocuri de noroc. Aceștia sunt bani rezervați strict pentru jocuri de noroc. Este cea mai bună practică să împărțiți bankroll-ul în unități mai mici, pentru a evita pierderea întregului buget într-un singur pariu.
  • Comparați șansele și liniile: Este important să rețineți că casele de pariuri online nu oferă cote și linii similare. Deși diferența poate fi ușoară, ea poate face totuși diferența pe termen lung. Din fericire, multe site-uri și aplicații oferă sfaturi de pariuri 1x2.
  • Păstrați evidența pariurilor: Doar câțiva parori se obosesc să-și salveze recordurile la pariuri sportive. Fără un record de pariuri, este imposibil să-ți urmărești cheltuielile pentru pariuri sportive și profiturile totale realizate. De asemenea, evidențele de pariuri pot indica domenii care trebuie îmbunătățite.
  • Evitați părtinirea personală: Ești fan Man United? Bravo ție! Cu toate acestea, nu înseamnă că ar trebui să favorizați această echipă atunci când jucați împotriva unui Man City în formă. Amintiți-vă că site-urile bune de pariuri online se referă la cercetare, statistici și câștiguri de bani.
  • Nu renunța încă: Dacă înregistrările indică mai multe pierderi decât câștiguri, renunțarea ar putea fi pe cărți ca începător. Dar nu te descuraja după ce ai pierdut zece pariuri la rând. În schimb, ascuțiți-vă abilitățile de cercetare și rămâneți la plan. Dimpotrivă, nu credeți că sunteți un geniu al pariurilor după o serie de victorii de cinci meciuri.
Sfaturi de pariuri
Joc responsabil

Joc responsabil

Ca de obicei, este esențial să îmbrățișăm jocurile de noroc responsabile pentru a avea succes în această lume vastă. În primul rând, pariază doar cu fonduri pe care ești confortabil să le pierzi.

Nu vă jucați cu bani pentru lucruri esențiale, cum ar fi chiria casei, facturile medicale, taxele școlare etc. De asemenea, nu urmăriți pierderile încercând să acoperiți terenul pierdut. Și mai presus de toate, nu trata jocurile de noroc ca pe un loc de muncă cu normă întreagă. Amintiți-vă să vă distrați.

Joc responsabil