Pariuri Television

Mulți oameni se bucură de emoțiile pariurilor sportive online. Dar pariurile nu sunt doar ceva oferit pentru sport sau jocuri de cazino. Pariurile noutate au continuat să crească în popularitate. Una dintre aceste noutăți vine din pariurile pe emisiuni TV. Pariurile în emisiuni TV preiau procesul captivant al televiziunii reality și adaugă mize la acesta. Jucătorii pot paria pe concurenți, câștigători și care pot fi eliminați în fiecare săptămână.

De la clasici vechi precum Survivor până la competiții de cântare precum American Idol și The Voice, jucătorii au tot felul de opțiuni unde și cum să parieze pe emisiunile TV. Acest articol prezintă toate punctele majore despre pariurile în emisiunile TV. Aflați mai multe despre de ce aceasta ar putea fi o opțiune atât de distractivă și interesantă pentru pariuri online.

Pariuri Television

În trecut, majoritatea caselor de pariuri s-ar fi concentrat pe pariurile sportive. Cu toate acestea, există noi piețe specializate atractive de verificat. Multe case de pariuri obișnuite oferă acum pariuri pe reality show-uri pentru pariori. Genul televiziunii reality a fost în centrul atenției numeroase site-uri de jocuri de noroc. Aceste spectacole sunt de natură competitivă. De obicei, ei pun un grup de concurenți unul împotriva celuilalt până când unul este încoronat câștigător.

Afișează mai multe

Pariurile cu premii sunt una dintre cele mai populare modalități de a paria online. Industria divertismentului are o mulțime de emisiuni de divertisment de premii care difuzează sau streaming aproape în fiecare lună. Hollywood-ul este împlinit să sărbătorească câștigătorii premiilor de la Oscar și Grammy. Chiar și programele mai puțin cunoscute, dar populare, precum Globurile de Aur și Premiile Viewer's Choice au primit atenție internațională.

Afișează mai multe

Pasionații de film participă la o nouă formă de divertisment digital. Pariurile pe filme sunt în creștere în popularitate în industria divertismentului. Cu peste 2500 de filme produse pe tot globul în fiecare an, există o mulțime de opțiuni pentru a paria pe filme și opțiuni de a paria pe televiziunea reality. Indiferent dacă pariază pe ce personaj Marvel poate muri sau pe ce film poate câștiga un Oscar, fanii pariază pe rezultatele filmelor populare.

Afișează mai multe

Fanii televiziunii din întreaga lume au întâlnit o modalitate inedită de a se bucura de divertismentul acasă. Pariurile la televiziune sunt o tendință în creștere. Cu aproape 550 de programe produse în SUA și mii dezvoltate la nivel global. Spectacolele originale ajung anual la milioane de utilizatori de internet. Indiferent dacă pariați pe cine va câștiga Survivor sau alegeți câștigătorul Voice, televiziunea de realitate a jucat un rol cheie în extinderea jocului de pariuri de televiziune.

Afișează mai multe
Flag

Cele mai bune case de pariuri Television

ro Country FlagCheckmark

888 Casino

ro Country FlagCheckmark
Bonus Television100% până la 1.500 lei + 300 rotiri gratuite

Peste 18 ani. Se aplică T&C

Show less...Afișează mai multe
Jucați acum
 • Fără bonus de depunere
 • Mobil prietenos
Show less...
Afișează mai multe
 • Fără bonus de depunere
 • Mobil prietenos

Grupul 888 de companii este listat la Bursa de Valori din Londra ca o companie cotată la bursă. Întreprinderea funcționează din 1997, când jocurile pe internet erau încă la început. Drept urmare, firma are o istorie lungă și distinsă, iar Cassava, grupul care o deține, a fost implicată încă din prima zi cu operațiuni.

Bonus Television100% până la 1.000 de lei + 222 de rotiri gratuite
Show less...Afișează mai multe
 • Încredere din 1997
 • Pariuri sportive legendare
Show less...
Afișează mai multe
 • Încredere din 1997
 • Pariuri sportive legendare

De la debutul său în Europa, Unibet a fost un nume binecunoscut în pariuri sportive. Unibet sa extins în Statele Unite odată cu abrogarea PASPA. Disponibil în prezent în patru state din SUA (New Jersey, Pennsylvania, Virginia și Indiana), Unibet intenționează să se extindă în mai multe state în 2022. În prezent este disponibil în patru state din SUA.

Cum pot paria pe emisiuni TV?

Cum pot paria pe emisiuni TV?

Acest tip de pariuri este adesea numit pariuri de divertisment. Ideea este simplă: astfel de competiții aleg câștigători și învinși în fiecare săptămână. Așadar, de ce jucătorii nu și-ar dori o șansă de jucat și, potențial, să câștige pe baza alegerilor lor?

Pariurile pe divertisment și TV s-au bucurat deja de o mare popularitate în Europa. Această popularitate a continuat să se răspândească peste iaz în SUA și în restul lumii. Entuziasmul a venit datorită legalizării pariurilor recreative în 2018. Dar mulți jucători încă nu sunt siguri cum funcționează pariurile pe emisiuni TV - sau lucruri precum cotele de pariuri pe telev.

Elementele de bază despre cum să pariezi pe emisiuni TV urmează o formulă similară celorlalte tipuri de pariuri.

 1. Alegeți emisiunea TV pe care să pariați. Acest lucru va depinde de emisiunile curente difuzate și de ceea ce este disponibil pe aplicațiile de pariuri mobile și site-urile de cazinouri online.
 2. Aflați despre cum funcționează pariurile pentru un anumit spectacol. De exemplu, un reality show de eliminare precum Dancing with the Stars permite adesea pariurile pentru cei care pot fi eliminati în fiecare săptămână. De asemenea, pot fi luate pariuri pe câștigători de la o săptămână la alta.
 3. Pune un pariu și distrează-te. Pariurile noutăți oferă o nouă abordare interesantă și palpită a pariurilor tradiționale. Jucătorii adoră toată distracția nouă pe care o au la pariurile la emisiunile TV.
Cum pot paria pe emisiuni TV?
Cum să pariezi pe reality show-uri

Cum să pariezi pe reality show-uri

Pariurile vin în câteva forme diferite. De obicei, așa funcționează:

Pariuri normale

Pariurile normale urmează pariurile tipice pe care le pot vedea jucătorii sport și lupte.

 • Cine va câștiga spectacolul în general?
 • Ce echipe sau jucători vor trece în runda următoare?
 • Ce scoruri vor obține jucătorii în jocuri sau competiții?
 • Ce jucători vor fi eliminați?

Pariuri de propoziție

Pe lângă opțiunile normale, pariurile pe realitate TV oferă și o gamă largă de pariuri propoziționale care variază în funcție de formatul emisiunii. Acesta este un mod distractiv de a juca pe care unii jucători nu l-au văzut niciodată.

Iată câteva exemple de pariuri propoziționale:

 • Câte zile va rezista un concurent într-o provocare de anduranță?
 • Cine câștigă provocarea imunității la Survivor sau Big Brother?

Aceste pariuri propoziționale pot diferi destul de drastic unele de altele. Din nou, cum arată aceste pariuri depinde de reality show-ul în cauză. În ceea ce privește cotele de pariuri la emisiunile TV, acestea vor varia și în funcție de spectacol, subiect și dacă este un pariu normal sau propozițional.

Pentru jucătorii care caută ceva puțin diferit, pariurile propoziționale oferă o modalitate excelentă de a juca.

Cum să pariezi pe reality show-uri
Cum să pariezi pe alte emisiuni TV

Cum să pariezi pe alte emisiuni TV

Pe lângă reality show-urile tradiționale, reality show-urile competitive precum The Voice creează și oportunități interesante de pariere. Unele părți ale acestor competiții de talente sunt scenariate sau preînregistrate. În alte cazuri, votul și rezultatele sunt anunțate în direct.

De obicei, aceste spectacole îi fac pe interpreți să concureze în fața arbitrilor într-un proces de pre-proiectare pentru a găsi cel mai bun potențial. Concurenții își pregătesc apoi rutina pentru o competiție mai formală unul împotriva celuilalt. Multe dintre aceste emisiuni includ și votul spectatorilor pentru a decide cine avansează și cine este eliminat. Câștigătorii și învinșii ies pe baza suportului fanilor, a popularității și mai ales a performanțelor lor din timpul spectacolului.

Sunt disponibile mai multe opțiuni pentru plasarea pariurilor:

 • Câștigători și învinși săptămânali: Concurenții sunt eliminați încet în fiecare săptămână, până când este stabilit un câștigător final. Jucătorii pot paria pe tot parcursul acestui proces cu cote de pornire lungi sau selecții săptămânale.
 • Scorurile arbitrului: Unele competiții au, de asemenea, scoruri ale arbitrului în funcție de performanța concurentului. Jucătorii pot plasa pariuri pe modul în care cred că ar putea crește aceste scoruri - și cât de bine performează concurentul.
 • Cote de vot ale publicului: Votarea audienței oferă un strat suplimentar de complexitate cotelor de pariuri la televiziune. Unele site-uri de pariuri sportive permit jucătorilor să parieze pe care concurenți câștigă votul popular. Alte opțiuni includ câte voturi primesc, câte voturi are un concurent față de altul și multe altele.

Partea unică a modului în care jucătorii pariază pe televiziunea de realitate competitivă este diferențele dintre fiecare emisiune. Drept urmare, jucătorii pot găsi tot felul de căi de a paria pe emisiuni TV și pot câștiga.

Cum să pariezi pe alte emisiuni TV
Cele mai bune emisiuni TV pe care să pariezi

Cele mai bune emisiuni TV pe care să pariezi

Ce face ca un spectacol să parieze mai bine decât altul? Răspunsul aici se rezumă la preferințele jucătorilor. Anumite emisiuni reality TV au condiții diferite pentru câștig. De asemenea, au procese diferite pentru câștigători, învinși și eliminări.

Iată câteva detalii pentru a înțelege mai bine ce înseamnă asta.

 • The Voice: Cine este concurentul câștigător în fiecare săptămână? Care arbitri sau antrenori sunt câștigătorii pentru o anumită săptămână? Ce concurent pleacă acasă în acest episod?
 • America's Got Talent: Cine va trece prin prima audiție inițială? Cine va trece evaluarea judecătorului? Care concurent va primi un Golden Buzzer pentru a-i fi salvat actul?
 • Dansând cu stelele: cine va fi câștigătorul în fiecare săptămână? Care concurent va fi respins într-o anumită săptămână? Care este cariera câștigătorului (cum ar fi sportivul sau actorul)?
 • Licențiatul: Care concurent va fi trimis acasă în continuare? Cine primește „Trandafirul final” la finalul sezonului? Ce culoare va purta burlacul pentru propunere?
 • American Idol: Care concurent va câștiga întregul show? Cine va câștiga în performanță pentru o anumită săptămână? Ce concurenți vor fi trimiși acasă în timpul unui episod? Câte voturi vor fi exprimate pentru un concurent?

Aceste spectacole includ adesea oportunități de pariuri foarte creative pentru jucători. Verificați și vedeți care sunt condițiile exacte de pariere pentru fiecare spectacol pentru a găsi emisiunea potrivită pe care să pariați.

Cele mai bune emisiuni TV pe care să pariezi
Cote de pariuri pentru emisiuni TV

Cote de pariuri pentru emisiuni TV

emisiune TV cote de pariuri depinde de spectacolul specific și de locul în care clasamentul actual plasează concurenții. Gândiți-vă la aceste cote precum playoff-uri de fotbal sau turnee de baschet. În fiecare săptămână, un anumit număr de concurenți sunt eliminați. Desigur, acest lucru afectează șansele celor care au rămas.

De exemplu, un reality show începe cu 16 concurenți. Pariurile timpurii ar pune cote mult mai mari pentru oricare dintre acești 16 concurenți.

Pe măsură ce spectacolul continuă, jucătorii sunt eliminați. Acest lucru afectează șansele în funcție de cine rămâne și de starea lor actuală în spectacol. La fel ca pariurile sportive, concurența devine mai acerbă pe măsură ce oamenii sunt eliminați. Odată ce un spectacol se reduce la doar doi concurenți, șansele de noutate devin și mai competitive.

Unii jucători călătoresc pe val de la începutul unui spectacol până la încheierea acestuia. Alții ar putea dori să se înscrie săptămânal și să parieze pe concurenți. Diferențele în fiecare săptămână mențin pariurile proaspete și interesante pentru jucători. Site-uri de pariuri online toate vor avea cote diferite pentru reality show-uri. Cheia este găsirea opțiunilor care oferă cele mai bune cote pentru jocurile pe care jucătorii doresc să parieze.

Cote de pariuri pentru emisiuni TV
Sfaturi și trucuri pentru pariuri pentru emisiuni TV

Sfaturi și trucuri pentru pariuri pentru emisiuni TV

Căutați câteva sfaturi pentru pariuri în serialele de reality TV? Utilizați aceste reguli generale pentru a găsi opțiunile perfecte pentru pariuri.

Jucătorii ar trebui să parieze pe spectacole pe care le cunosc și le place.

De ce ar paria un jucător pe o emisiune pe care nu o urmărește sau nu înțelege cu adevărat? În schimb, jucătorii ar trebui să se concentreze asupra emisiunilor pe care le urmăresc de fapt. Acest lucru va face vizionarea și pariurile și mai distractive și incitante.

Cunoașteți cotele înainte de a plasa pariul.

Acest sfat funcționează practic pentru toate tipurile de pariuri. În primul rând, învață și înțelege cotele pentru pariurile la televiziune. Apoi, alegeți doar opțiunile care oferă cote corecte și câștiguri potențiale.

Înțelegeți regulile pentru pariurile de divertisment.

La fel ca alegerea emisiunilor de care jucătorii le plac deja, ei ar trebui să înțeleagă cum funcționează pariurile înainte de a juca.

De exemplu, unele emisiuni pot ajusta modul în care jucătorii sunt eliminați sau modul în care sunt tabulate punctele și scorurile arbitrului. Cotele se schimbă frecvent în mai multe moduri și pe parcursul unei competiții. Cunoașterea acestor reguli este cheia pentru pariuri cu succes.

Sfaturi și trucuri pentru pariuri pentru emisiuni TV

Nu ratați aceste oferte bonus

888 Casino
888 Casino
1500ROL
Metode de depunere
PayPalSkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Cereți-vă bonusul888 Casino recenzie

Peste 18 ani. Se aplică T&C

Close