Pariuri Virtual Sports

Sporturile virtuale sunt simulări generate de computer ale evenimentelor sportive din viața reală. Ele oferă fanilor pariurilor sportive care nu locuiesc într-un oraș cu o echipă de ligă majoră sau pur și simplu nu pot ajunge la pistă sau la cazinou oportunitatea de a paria pe sport oriunde și în orice moment. Pariurile sportive virtuale sunt o formă de jocuri de noroc online care le permite utilizatorilor să parieze pe rezultatul unor evenimente sportive simulate.

Spre deosebire de pariurile sportive tradiționale, în care se pariează pe jocuri reale care vor avea loc cândva în viitor, sporturile virtuale permit pariarea pe rezultate create de computere.

Pariuri Virtual Sports
Flag

Cele mai bune case de pariuri Virtual Sports

ro Country FlagCheckmark

888 Casino

ro Country FlagCheckmark
Bonus Virtual Sports100% până la 1.500 lei + 300 rotiri gratuite

Peste 18 ani. Se aplică T&C

Afișează mai puținAfișează mai multe
Jucați acum
 • Fără bonus de depunere
 • Mobil prietenos
Afișează mai puțin
Afișează mai multe
 • Fără bonus de depunere
 • Mobil prietenos

Grupul 888 de companii este listat la Bursa de Valori din Londra ca o companie cotată la bursă. Întreprinderea funcționează din 1997, când jocurile pe internet erau încă la început. Drept urmare, firma are o istorie lungă și distinsă, iar Cassava, grupul care o deține, a fost implicată încă din prima zi cu operațiuni.

Bonus Virtual Sports100% până la 1.000 de lei + 222 de rotiri gratuite
Afișează mai puținAfișează mai multe
 • Încredere din 1997
 • Pariuri sportive legendare
Afișează mai puțin
Afișează mai multe
 • Încredere din 1997
 • Pariuri sportive legendare

De la debutul său în Europa, Unibet a fost un nume binecunoscut în pariuri sportive. Unibet sa extins în Statele Unite odată cu abrogarea PASPA. Disponibil în prezent în patru state din SUA (New Jersey, Pennsylvania, Virginia și Indiana), Unibet intenționează să se extindă în mai multe state în 2022. În prezent este disponibil în patru state din SUA.

Bonus Virtual Sports100% până la 2023 lei + 200 rotiri gratuite

Peste 18 ani. Se aplică T&C

Afișează mai puținAfișează mai multe
 • Pariuri sportive și sporturi
 • Asistență disponibilă 24/7
 • Pariuri mobile disponibile
Afișează mai puțin
Afișează mai multe
 • Pariuri sportive și sporturi
 • Asistență disponibilă 24/7
 • Pariuri mobile disponibile

Din timpuri imemoriale, ființele umane au practicat diferite forme de jocuri de noroc. Platforma de pariuri online a câștigat teren pe măsură ce jocurile au crescut și internetul a conectat toată lumea. Una dintre platformele de pariuri populare disponibile astăzi este Mozzartbet. Acesta operează în regiunea Balcanică din 2001. Este online din 2019 și se concentrează în principal pe jucătorii cu domiciliul în România. Casa de pariuri sponsorizează Steaua Roșie, Partizan Belgrad și chiar echipa de baschet a Serbiei.

Ce sunt sporturile virtuale?

Ce sunt sporturile virtuale?

Acest tip de pariuri a devenit din ce în ce mai popular in ultimii ani, deoarece oferă o modalitate convenabilă și interesantă de a juca de noroc fără a fi prezent fizic la un eveniment sportiv. Pariurile sportive virtuale le permit utilizatorilor să parieze pe o gamă mai largă de evenimente decât la care ar avea acces de obicei. De exemplu, s-ar putea să nu aibă oportunitatea de a paria pe următorul meci al echipei favorite dacă acesta are loc într-o altă țară. Cu pariuri sportive virtuale, ei pot paria pe orice meci din întreaga lume.

Un alt beneficiu al pariurilor sportive virtuale este că poate fi mai puțin costisitor decât pariurile sportive din viața reală. Acest lucru se datorează faptului că jucătorii nu trebuie să călătorească la locul evenimentului sau să plătească bilete. Ofertele speciale și bonusurile sunt, de asemenea, disponibile atunci când jucătorii pariază pe meciuri sportive virtuale.

Există multe tipuri diferite de sporturi virtuale, inclusiv fotbal, curse de cai, baschet și tenis. Unele site-uri oferă, de asemenea, experiențe de realitate virtuală care permit jucătorilor să simtă că sunt de fapt la eveniment.

Ce sunt sporturile virtuale?
De ce sunt populare sporturile virtuale?

De ce sunt populare sporturile virtuale?

Există multe motive pentru care sporturile virtuale sunt populare, dar unele dintre cele mai comune includ capacitatea de a juca oricând și oriunde, lipsa limitărilor fizice și capacitatea de a concura împotriva altora din întreaga lume. Sporturile virtuale oferă o modalitate unică și incitantă de a rămâne activ și implicat, motiv pentru care continuă să crească în popularitate.

În ceea ce privește popularitatea, fotbalul este liderul clar în pariurile sportive virtuale. Acest lucru poate nu este surprinzător, având în vedere popularitatea globală a sportului. În ceea ce privește țările, Marea Britanie este liderul clar în ceea ce privește pariurile online, cu peste 700 de milioane de dolari pariați în 2015.

De ce sunt populare sporturile virtuale?
Este sportul virtual mai bun decât pariurile pe sporturi reale?

Este sportul virtual mai bun decât pariurile pe sporturi reale?

Odată cu progresul constant al tehnologiei, sporturile virtuale devin din ce în ce mai realiste și mai populare. Deci, pariurile sportive virtuale sunt mai bune decât pariurile pe sporturi reale? Mai jos este o privire la avantajele și dezavantajele pariurilor sportive virtuale și ale pariurilor sportive reale.

Avantaje

Există câteva avantaje de a paria pe sporturi virtuale evenimente sportive din lumea reală. În primul rând, pariorii pot paria pe sporturi virtuale 24/7, în timp ce majoritatea evenimentelor sportive din lumea reală au loc doar în anumite zile și ore. Aceasta înseamnă că jucătorii pot plasa pariuri pe echipele lor sportive virtuale preferate la orice oră din zi sau din noapte.

Un alt avantaj al pariurilor pe sporturi virtuale este că, de obicei, există o gamă largă de piețe de pariuri disponibile. De exemplu, ar putea paria pe cine va câștiga Marele Premiu virtual, pe numărul de goluri marcate într-un meci de fotbal virtual sau pe primul jucător care va fi eliminat într-un meci virtual de rugby. Acest lucru le oferă o mulțime de oportunități de a găsi pariuri care se potrivesc intereselor și bugetului lor.

Dezavantaje

Cu toate acestea, există și unele dezavantaje la pariurile pe sporturi virtuale. Una este că nu sunt chiar la fel de realiste ca evenimentele sportive din lumea reală, așa că pariorii s-ar putea să nu beneficieze de același nivel de plăcere urmărindu-le.

Este sportul virtual mai bun decât pariurile pe sporturi reale?
Care este diferența dintre sporturile virtuale și Esports?

Care este diferența dintre sporturile virtuale și Esports?

Pariurile sportive virtuale online se referă la pariarea de bani din lumea reală pe evenimente sportive simulate. Aceste jocuri sunt de obicei jucate pe site-uri web sau aplicații dedicate și folosesc sportivi și echipe generate de computer.

Site-uri de Esport precum eSport Ranker susține forme de competiție facilitate de sisteme electronice, cum ar fi jocurile video. Esporturile iau adesea forma unor competiții organizate de jocuri video multiplayer între jucători profesioniști, deși există și turnee de amatori.

Diferența cheie dintre sporturile virtuale și esporturile este că sporturile virtuale se bazează pe simulări ale evenimentelor sportive din lumea reală, în timp ce sporturile se bazează pe competiții reale de jocuri video.

Care este diferența dintre sporturile virtuale și Esports?
Cum să pariezi pe sporturi virtuale

Cum să pariezi pe sporturi virtuale

Pentru cei care sunt noi în lumea pariurilor sportive virtuale, mai jos este un ghid de bază despre cum să pariezi pe sporturi virtuale online.

 • În primul rând, trebuie să aveți un cont la o casă de pariuri sportive online licențiată și reglementată pentru a plasa un pariu. Odată ce s-au înregistrat pentru un cont, pot alege să parieze pe evenimente sportive virtuale.
 • Procesul de pariuri pe sporturi virtuale este foarte asemănător cu pariurile pe evenimente sportive tradiționale. Mai întâi trebuie să selecteze evenimentul pe care ar dori să parieze, apoi să decidă câți bani ar dori să riște („miza lor”). Ei pot alege, de asemenea, tipul de pariu pe care ar dori să-l facă - sunt disponibile ambele pariuri simple și multiple.
 • Odată ce s-au hotărât asupra evenimentului și tipului de pariu selectat, vor fi afișate cotele. Cotele reprezintă probabilitatea ca un anumit rezultat să apară și vor determina câți bani vor câștiga dacă pariul lor este reușit.
 • Dacă sunt mulțumiți de cotele care sunt oferite, atunci își pot pune pariul și pot aștepta ca evenimentul virtual să aibă loc. Odată ce evenimentul s-a încheiat, pariul lor va fi stabilit și ei fie își vor primi câștigurile, fie își vor pierde miza, în funcție de rezultat.
Cum să pariezi pe sporturi virtuale
Pariurile sportive virtuale online sunt legale?

Pariurile sportive virtuale online sunt legale?

Când vine vorba de legalitatea pariurilor sportive virtuale, este important să ne uităm la modul în care acestea variază din tara in tara. În unele cazuri, pariurile sportive virtuale sunt în mod explicit ilegale. În alte cazuri, poate fi legal, dar reglementat. Și în altele, poate fi legal, dar fără nicio reglementare reală. De asemenea, este important să pariezi doar pe site-uri de pariuri sportive legale și de încredere. Multe site-uri legale de pariuri sportive oferă tranzacții sigure și criptate cu certificate de securitate precum SSL. Asistența este, de asemenea, disponibilă dacă jucătorii au vreodată întrebări sau probleme.

În general, pariurile sportive virtuale online vor fi, cel mai probabil, legale în țările în care pariurile sportive tradiționale sunt, de asemenea, legale. Acest lucru se datorează faptului că legile care guvernează pariurile sportive tradiționale tind să controleze și pariurile sportive virtuale. Cu toate acestea, există câteva excepții de la această regulă. De exemplu, în Statele Unite, pariurile sportive virtuale online sunt în general considerate ilegale. The Legea privind aplicarea ilegală a jocurilor de noroc pe internet din 2006 interzice operatorilor de jocuri de noroc online să accepte pariuri sau pariuri la evenimente sportive.

Zonele Gri

Există câteva zone gri cu privire la legalitatea pariurilor sportive virtuale. De exemplu, în Regatul Unit, pariurile sportive virtuale sunt legale, dar sunt reglementate de Comisia pentru jocuri de noroc. Aceasta înseamnă că operatorii de jocuri de noroc online trebuie să obțină o licență de la comisie pentru a oferi servicii de pariuri sportive virtuale. În plus, trebuie să respecte și alte câteva cerințe, cum ar fi să se asigure că jocurile lor sunt corecte și transparente și că protejează interesele clienților lor.

De asemenea, este de remarcat faptul că, chiar și în țările în care pariurile sportive virtuale sunt legale, pot exista anumite restricții. De exemplu, în Australia, operatorii de jocuri de noroc online nu au voie să ofere jucătorilor posibilitatea de a juca online sporturi virtuale. The Legea privind jocurile de noroc interactive din 2001 le interzice să ofere „servicii de jocuri de noroc interactive” cetățenilor australieni.

Pariurile sportive virtuale online sunt legale?
Cum să găsiți cele mai bune site-uri virtuale de pariuri sportive

Cum să găsiți cele mai bune site-uri virtuale de pariuri sportive

Găsirea unui site virtual de pariuri sportive de renume și de încredere este esențială pentru a se asigura că jucătorii au o experiență pozitivă atunci când pariază pe sporturile lor preferate, cum ar fi pariurile virtuale la fotbal, pariurile virtuale la baschet și pariurile virtuale pe tenis. Iată câteva sfaturi despre cum să găsiți cele mai bune site-uri virtuale de pariuri sportive:

 1. Fa o cercetare. Ca orice altă achiziție online, este important să faci cercetări înainte de a te stabili pe un site virtual de pariuri sportive. Asigurați-vă că citiți recenziile de la alți pariori pentru a vă face o idee despre cum este site-ul și dacă au avut sau nu experiențe bune.
 2. Căutați funcții de securitate. Când se despart de banii câștigați cu greu, este important ca jucătorii să se simtă încrezători că datele și informațiile lor financiare sunt în siguranță. Căutați site-uri virtuale de pariuri sportive cu o bună reputație pentru securitate, care utilizează și cea mai recentă tehnologie de criptare.
 3. Comparați bonusurile și recompensele. Aproape toate site-urile virtuale de pariuri sportive oferă clienților lor bonusuri de înscriere și alte recompense. Asigurați-vă că comparați diferitele oferte pentru a găsi cea mai bună ofertă.
 4. Verificați timpii de plată. Unul dintre cei mai importanți factori atunci când alegeți un site virtual de pariuri sportive este viteza cu care sunt procesate plățile. Căutați un site care are un istoric bun atunci când vine vorba de a plăti rapid câștigătorii.
 5. Citiți termenii și condițiile. Înainte de a vă înscrie la orice site virtual de pariuri sportive, asigurați-vă că citiți cu atenție termenii și condițiile. Acest lucru va ajuta la evitarea oricăror surprize urâte mai departe.
Cum să găsiți cele mai bune site-uri virtuale de pariuri sportive
Jocul de noroc responsabil

Jocul de noroc responsabil

Jocul de noroc responsabil înseamnă să vă asigurați că oamenii joacă în limitele lor și nu se expun riscului de a dezvolta o problemă legată de jocurile de noroc. Acest lucru poate fi realizat în mai multe moduri:

Autoexcluderea

Autoexcluderea este un proces prin care un individ online de jocuri de noroc poate solicita să fie interzis de pe un site. Acest lucru se face de obicei atunci când individul simte că își pierde controlul asupra obiceiurilor de jocuri de noroc și vrea să ia o pauză.

Limite de depozit

Limitele de depozit se referă la suma maximă de bani pe care o persoană o poate depune în contul său într-o zi, săptămână sau lună. Acesta este un alt mod de a ajuta oamenii să-și gestioneze obiceiurile de jocuri de noroc și să rămână în limita bugetului lor.

Măsuri de protecție

Sunt în vigoare măsuri de protecție pentru a ajuta la prevenirea jocurilor de noroc pentru minori și pentru a proteja persoanele vulnerabile de a fi profitate. Toate site-urile de jocuri de noroc online responsabile vor avea aceste măsuri în vigoare pentru a se asigura că toată lumea se bucură de o experiență sigură și distractivă. Crucial Player Protection (CPP) este o măsură prin care echipele de conformitate pot gestiona și interacționa cu jucătorii la scară.

Jocul de noroc responsabil

Nu ratați aceste oferte bonus

888 Casino
888 Casino
1500ROL
Metode de depunere
PayPalSkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Cereți-vă bonusul888 Casino recenzie

Peste 18 ani. Se aplică T&C

SlotV Casino
SlotV Casino
2.500RON
Metode de depunere
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Cereți-vă bonusulSlotV Casino recenzie

Peste 18 ani. Se aplică T&C

Close