Safest betting payment methods

În pariurile online, alegerea casei de pariuri sportive potrivite și cercetarea cotelor este vitală. Dar și mai critic este selectarea unei metode de plată potrivite. Metodele de plată fiabile permit pariorilor să retragă și să depună fonduri rapid, ușor și în siguranță.

Din fericire, majoritatea caselor de pariuri sportive legale sunt pline de diferite metode bancare din care să aleagă. Cu toate acestea, cantitatea mare de alternative poate fi copleșitoare pentru mâinile verzi. Așadar, aruncați o privire la metodele noastre de plată evaluate pentru pariuri de mai jos și găsiți-o pe cea mai potrivită pentru dvs.

Safest betting payment methods
Metode de plată sigureAlegerea unei metode bancareCum se face o depunereCum se face o retragereCele mai bune metode de plată pentru pariuriJoc responsabil
BetVictorPână la 300 USD
Cereți-vă bonusul

Peste 18 ani. Se aplică T&C

Bitcoin

Bitcoin (₿) este o criptomonedă digitală care este o tehnologie relativ nouă. Bitcoin a devenit rapid una dintre cele mai populare criptomonede acceptate în site-urile de pariuri sportive.

Afișează mai multe...
American Express

American Express, numită uneori Amex, este una dintre alegerile de top ale pariorilor atunci când caută modalități de a-și finanța conturile pe site-urile de pariuri.

Afișează mai multe...
Credit Cards

Cardurile de credit sunt recunoscute pe scară largă ca fiind cea mai sigură metodă de plată în scena jocurilor de noroc online. Cardul acordă utilizatorului o linie de credit în avansuri în numerar pentru a efectua plăți și transferuri convenabile.

Afișează mai multe...
MasterCard

Mastercard a fost întotdeauna o alegere populară atunci când vine vorba de finanțarea conturilor de pariuri. Cele mai multe site-uri de pariuri au mai multe opțiuni de depunere, dar cardurile de debit și de credit sunt întotdeauna cele mai populare și acceptate frecvent - cum ar fi Mastercard.

Afișează mai multe...
Neteller

Neteller este o metodă de plată foarte populară în întreaga lume. Această metodă de plată este de mare încredere în rândul comercianților și al pariorilor deopotrivă și este compatibilă cu majoritatea site-urilor de pariuri din întreaga lume.

Afișează mai multe...
PayPal

Fiind de peste 20 de ani, Paypal este o metodă de plată populară pentru oamenii din întreaga lume.

Afișează mai multe...
Skrill

Skrill este o metodă de plată foarte populară în rândul pariorilor și al site-urilor de pariuri. Skrill a fost fondat în 2001 și de atunci a crescut în popularitate. Astăzi, multe site-uri de pariuri online acceptă Skrill, deoarece este una dintre soluțiile de plată de top pentru pariuri.

Afișează mai multe...
Visa

Visa a fost mult timp una dintre alegerile de top atunci când vine vorba de servicii de plată oriunde în lume. Ele ajută milioane de clienți să proceseze miliarde de tranzacții în fiecare an, deoarece aproape toate site-urile acceptă Visa ca metodă de plată, inclusiv site-urile de pariuri.

Afișează mai multe...

Bank transfer

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Care sunt cele mai sigure metode de plată pentru pariuri? Mulți! Dar cele mai populare metode includ carduri de credit/debit, transferuri bancare și opțiuni de portofel electronic, cum ar fi PayPal Skrill, Neteller, etc. Unele case de pariuri sportive chiar permit pariorilor să finanțeze și să retragă plăți prin criptomonede precum Bitcoin, Litecoin, Dogecoin și multe altele.

Dar, înainte de a alege o metodă de plată, este vital să vă asigurați că aceasta este protejată de un lacăt de securitate, mai ales în cazul portofelelor electronice. În acest caz, metoda online banking ar trebui să fie criptată SSL pentru a oferi protecție non-stop a datelor financiare vitale. De asemenea, o metodă sigură de plată pentru pariuri online ar trebui să fie autorizată de o instituție financiară renumită. Următoarea secțiune discută mai multe despre acest concept.

Metode de plată sigure
Alegerea unei metode bancare

Alegerea unei metode bancare

Deoarece pariurile online implică bani reali, este esențial să vă asigurați că o metodă de plată bifează toate căsuțele pentru a vă bucura de o experiență bancară fără probleme. Mai jos sunt câteva idei de reținut atunci când selectați o metodă de plată pentru pariuri online:

 • Siguranță și securitate: O metodă de plată fiabilă trebuie să fie autorizată de o instituție financiară legală pentru a o lua în considerare. De exemplu, PayPal și Skrill au licențe de la Departamentul de Servicii Financiare de Stat din New York. Pe de altă parte, FCA (Financial Conduct Authority) reglementează Neteller. Deci, tranzacționați numai cu servicii de plată licențiate și criptate SSL.

 • Durata tranzacției: Astăzi, depunerile la cele mai bune case de pariuri sportive sunt aproape instantanee. Cu toate acestea, lucrurile pot fi diferite la încasare. Un bun exemplu sunt cardurile de credit/debit care permit depuneri instantanee, dar retragerile pot dura până la 5 zile lucrătoare. De asemenea, procesarea plăților poate dura ceva timp transferurile bancare. Prin urmare, alege cea mai rapidă metodă bancară pentru a evita orice frustrări și întârzieri.

 • Taxa de tranzacție: Iată un alt domeniu în care transferurile bancare și cardurile de debit/credit sunt în urmă cu portofelele electronice. Metodele bancare online necesită adesea un mic comision pentru a facilita transferurile, spre deosebire de transferurile bancare care percep comisioane mari. De exemplu, majoritatea portofelelor electronice nu vor percepe nimic pentru a depune fonduri într-un cont de pariuri sportive. Amintiți-vă, totuși, că costurile variază, în funcție de metoda bancară.

 • Bonusuri de plată: Majoritatea caselor de pariuri oferă bonusuri aceste zile. Și mai bine, pariorii pot primi o recompensă de la casa de pariuri pentru depunerea folosind metode specifice. Prin urmare, este înțelept să vizitați pagina de plăți și să aflați ce se oferă. Cu toate acestea, nu alegeți o metodă care să câștige un bonus de depunere în timp ce percepe comisioane mari de tranzacție.

 • A sustine: Uneori, o casa de pariuri sportive poate procesa cu succes câștigurile, doar pentru a rămâne blocată undeva în sistemul metodei de plată. Acest lucru se poate datora verificării incomplete a ID-ului sau altor probleme tehnice. Dar cu o echipă de asistență receptivă, aceste probleme sunt rezolvate rapid. Asistența ar trebui să fie accesibilă prin chat live, deși asistența prin e-mail și telefon va fi suficientă.

 • Disponibilitate: În cele din urmă, este vital să determinați dacă metoda de plată este disponibilă legal în țara dvs. înainte de a depune bani. Pentru a afla acest lucru, vizitați pagina de termeni și condiții a metodei de plată pentru a cunoaște toate țările eligibile. Amintiți-vă, unele permit doar depozite în unele țări.

Alegerea unei metode bancare
Cum se face o depunere

Cum se face o depunere

Depunerea de bani într-o case de pariuri sportive poate părea simplă pentru un începător. Opțiuni precum Neteller, PayPal, Paysafecard, Skrill și criptomonede sunt obișnuite la majoritatea caselor de pariuri.

Cu toate acestea, uneori depozitele pot fi refuzate. Și mai rău, majoritatea jucătorilor noi pur și simplu nu știu cum să transfere fonduri în conturile lor de pariuri. Dar nu vă supărați pentru că totul este destul de simplu cu ghidul potrivit. Urmați acești pași:

 1. Creați un cont de pariuri sportive completând formularul electronic furnizat. Informațiile necesare pot include numele, adresa, numărul de telefon, e-mailul și altele. Nu uitați să nu furnizați detalii false, deoarece acest lucru ar putea fi costisitor în timpul retragerilor.

 2. După deschiderea cu succes a unui cont, unele case de pariuri sportive pot solicita pariorilor să-l activeze prin introducerea unui cod. Codul este de obicei trimis la adresa de e-mail sau la numărul de telefon furnizat.

 3. Odată ce contul este configurat cu succes, vizitați pagina de plată a casei de pariuri sportive, alegeți o metodă de plată sigură și conectați un cont bancar. Acum faceți o depunere. În cele mai multe cazuri, un bonus de bun venit va fi creditat imediat în contul de pariuri alături de banii depuși.

Poate un card de credit să fie refuzat de către casa de pariuri? Da, deși nu este în totalitate vina jucătorului sau a casei de pariuri. În unele țări, jocurile de noroc cu cărți de credit sunt ilegale.

Un bun exemplu este în Marea Britanie, unde UKGC a interzis jocurile de noroc cu cardul de credit anul trecut. Deși motivele pentru a face acest lucru sunt vagi, majoritatea caselor de pariuri licențiate nu au altă opțiune decât să se conformeze. Dar ceea ce nu știu este că operațiunile bancare cu portofele electronice sunt și mai rapide.

Utilizarea PayPal pe site-urile de pariuri

Când vine vorba de cele mai bune opțiuni de plată pentru pariuri, puțini pot egala PayPal în ceea ce privește popularitatea. Asta pentru că pariurile online cu PayPal permit depuneri și retrageri instantanee, în funcție de operatorul de pariuri sportive.

De asemenea, PayPal este, fără îndoială, cea mai sigură metodă bancară online. Compania folosește criptarea SSL (Secure Socket Layer) foarte importantă pentru a proteja informațiile și fondurile utilizatorilor de escrocii online. Nici măcar nu este de mirare că PayPal face echipă doar cu case de pariuri de încredere.

Acestea fiind spuse, cel mai simplu mod de a finanța un cont de pariuri sportive prin PayPal este utilizarea unui sold existent. Dar dacă nu există niciunul, procedați la finanțarea contului făcând clic pe Portofel > Transferați bani, apoi adăugați bani la soldul dvs. PayPal printr-un cont bancar.

Utilizatorii își pot finanța chiar și soldul PayPal printr-un alt cont PayPal. Oricum, suma se va reflecta instantaneu.

Rețineți, totuși, că PayPal percepe o taxă de 2,9% pentru a depune bani folosind un card de debit/credit. De asemenea, pariurile online cu PayPal nu sunt eligibile în majoritatea statelor din SUA. În plus, unele case de pariuri exclud depunerile PayPal din promoțiile bonus.

Acum acesta este un alt motiv solid pentru a citi cu atenție pagina de termeni și condiții a bonusului de bun venit înainte de a depune ceva.

Cum se face o depunere
Cum se face o retragere

Cum se face o retragere

Când vine vorba de încasări sigure, toate casele de pariuri sportive legale funcționează în mod similar.

Pe scurt, înseamnă că toți pariorii trebuie să treacă printr-un proces KYC (Know Your Customer) înainte de a efectua primele retrageri. Nu vă faceți griji, totuși, deoarece acest proces este destul de simplu și rapid.

Casa de pariuri va solicita documente vitale, cum ar fi un act de identitate cu fotografie/pașaport emis de guvern și o factură recentă de utilități sau o copie a extrasului bancar. În cazul unei facturi de utilități, documentul trebuie să indice clar numele și adresa de domiciliu ale pariorului.

De asemenea, majoritatea caselor de pariuri sportive vor cere o factură de utilități nu mai veche de șase luni de la data solicitată. Și un alt lucru, unii ar putea programa un chat video pentru a se asigura că pariorul este proprietarul real al contului.

După ce casa de pariuri a acceptat documentele și a verificat ID-ul pariorului, retragerile pot fi acum procesate rapid. Rețineți, totuși, că unele site-uri de pariuri pot solicita pariorilor să folosească aceeași metodă bancară pentru a face depuneri și retrageri.

De asemenea, durata tranzacției și taxele variază, în funcție de site-ul de pariuri și de metoda de plată.

Cum se face o retragere
Cele mai bune metode de plată pentru pariuri

Cele mai bune metode de plată pentru pariuri

Presupunând că tocmai ați deschis un cont de casa de pariuri și sunteți gata să faceți o depunere. Deși acest lucru sună destul de simplu, alegerea celei mai bune metode de plată poate fi o provocare surprinzătoare. Din fericire, metodele bancare nu lipsesc la cele mai bune case de pariuri sportive din 2021.

Deci, dacă vă aflați într-o astfel de situație, nu vă faceți griji pentru că experții de la BettingRanker vă au acoperit. Această pagină listează cele mai populare și de încredere metode bancare pentru orice parior online.

Dar, înainte de a fi evaluați și aprobați pe această pagină, experții petrec timp pe fiecare metodă online de pariuri bancare. De asemenea, ei adună cât mai multe informații despre experiența jucătorului.

Echipa este formată din jucători sportivi experimentați care știu exact ce să caute într-o metodă de plată a pariurilor. Ei lucrează neobosit pentru a vă oferi cele mai cuprinzătoare recenzii despre metodele de plată pentru pariuri.

Cum examinăm opțiunile de plată

Fără a pierde mult timp, mai jos sunt câteva casete de selectare pe care trebuie să le bifeze metoda de plată înainte de a fi luată în considerare pentru revizuire la BettingRanker:

 • Accesibilitate: Toate metodele de plată examinate pe această pagină sunt disponibile în majoritatea jurisdicțiilor de pariuri sportive. De asemenea, sunt luate în considerare și alte detalii tehnice, cum ar fi moneda acceptată și limbile funcționale.

 • Securitate: Securitatea banilor este de cea mai mare importanță pentru orice parior sportiv serios. Ca atare, toate metodele bancare revizuite aici au certificate SSL (Secure Socket Layer) și licențe de la autoritățile financiare legale.

 • Popularitate în rândul furnizorilor: Pentru a separa grâul de pleava, echipa face tot posibilul să aleagă manual cele mai utilizate opțiuni în majoritatea caselor de pariuri sportive. După cum probabil știți deja, cele mai populare opțiuni bancare sunt, de asemenea, cele mai sigure și mai accesibile.

 • Relații Clienți: Dacă apare o problemă, metoda de plată trebuie să fie capabilă să o rezolve cât mai repede posibil. Prin urmare, echipa a luat în considerare factori precum receptivitatea suportului, limbajul, mecanismele și satisfacția pariorilor.

 • Viteza tranzacției: Toți pariorii sunt fericiți când câștigurile lor sunt plătite cât mai curând posibil. De asemenea, depozitele ar trebui să se reflecte imediat în contul pariorului după ce au fost creditate. Din aceste motive, echipa analizează doar cele mai rapide și mai fiabile opțiuni de plată. Nu este nevoie să utilizați o metodă bancară care durează mai mult de o săptămână pentru a plăti.

 • Taxa de tranzacție: Fiecare cent pe care metoda bancară îl ia din retragerile și depozitele jucătorilor contează. Așadar, asigurați-vă că metoda bancară pe care o selectați procesează plățile la rate accesibile, la fel ca cea enumerată aici.

 • Recenzii online: Pe lângă faptul că își face propria analiză aprofundată, echipa ia în considerare și recenziile utilizatorilor. Doar prin recenziile utilizatorilor pariorii pot cunoaște cele mai sigure și mai eficiente metode de plată pentru pariuri.

Cele mai bune metode de plată pentru pariuri
Joc responsabil

Joc responsabil

Jocurile de noroc ar trebui să fie distractive și de aceea este cel mai important să jucați responsabil. Dar a face asta este mai ușor de spus decât de făcut.

Cei mai mulți pariori sunt adesea prinși în partea de divertisment a lucrurilor pe care le uită de responsabilitățile sociale. Așadar, evitați acest lucru rezervând timp și bani pentru pariuri.

Bankroll-ul pentru jocuri de noroc poate fi împărțit în limite zilnice, săptămânale sau lunare. Desigur, aceștia ar trebui să fie bani de care ești confortabil să pierzi și fără să poți trăi. Pe scurt, nu pariați dacă aveți facturi la casă, asigurări medicale și alte obligații financiare vitale.

În plus, nu continua să joci de noroc chiar și atunci când zeii pariurilor nu sunt în favoarea ta. De fapt, această regulă trece peste zilele bune sau rele. Jucătorii inteligenți știu că jocurile de noroc sunt o chestiune de noroc, indiferent de abilitățile de joc la îndemână.

Pentru a evita pierderea întregului bankroll într-un singur pariu, acești jucători își reduc pierderile după câteva rezultate proaste. De asemenea, unii vor înceta să mai joace după ce obțin un anumit procent din bankroll. Acesta este singurul mod de a continua să câștigi la casa de pariuri. Deci, jucați în siguranță și distrați-vă.

Joc responsabil

Nu ratați aceste oferte bonus

BetVictor
BetVictor
300 USD
Metode de depunere
NetellerVisaMasterCardSkrillPaysafe Card
Cereți-vă bonusulBetVictor recenzie

Peste 18 ani. Se aplică T&C

Close
ȘtiriCollapseExpand
RecenziiCollapseExpand
Gambling AddictionResponsible Gambling
DMCA
© pariurirank.ro 2022