Cele mai sigure metode de plată în pariere

În pariurile online, alegerea casei de pariuri sportive potrivite și cercetarea cotelor este vitală. Dar și mai critic este selectarea unei metode de plată potrivite. Metodele de plată fiabile permit pariorilor să retragă și să depună fonduri rapid, ușor și în siguranță.

Din fericire, majoritatea caselor de pariuri sportive legale sunt pline de diferite metode bancare din care să aleagă. Cu toate acestea, cantitatea mare de alternative poate fi copleșitoare pentru mâinile verzi. Așadar, aruncați o privire la metodele noastre de plată evaluate pentru pariuri de mai jos și găsiți-o pe cea mai potrivită pentru dvs.

Visa

Visa a fost mult timp una dintre alegerile de top atunci când vine vorba de servicii de plată oriunde în lume. Ele ajută milioane de clienți să proceseze miliarde de tranzacții în fiecare an, deoarece aproape toate site-urile acceptă Visa ca metodă de plată - inclusiv site-urile de pariuri.

Afișează mai multe
MasterCard

Mastercard a fost întotdeauna o alegere populară atunci când vine vorba de finanțarea conturilor de pariuri. Majoritatea site-urilor de pariuri au mai multe opțiuni de depunere, dar cardurile de debit și de credit sunt întotdeauna cele mai populare și acceptate frecvent - cum ar fi Mastercard. Unele instituții financiare încă dețin sau interzic tranzacțiile în mod incorect, așa că opțiunile de rezervă atunci când utilizați Mastercard sunt întotdeauna bine să aveți pentru orice eventualitate.

Afișează mai multe
Skrill

Skrill este o metodă de plată foarte populară în rândul pariorilor și al site-urilor de pariuri. Skrill a fost fondat în 2001 și de atunci a crescut în popularitate. Astăzi, multe site-uri de pariuri online acceptă Skrill, deoarece este una dintre soluțiile de plată de top pentru pariuri. Atunci când aleg un site pe care să parieze, este important ca pariorii să aleagă o casă de pariuri care acceptă opțiunea de plată preferată.

Afișează mai multe
Neteller

Neteller este o metodă de plată foarte populară în întreaga lume. Această metodă de plată este de mare încredere în rândul comercianților și al pariorilor deopotrivă și este compatibilă cu majoritatea site-urilor de pariuri din întreaga lume. Neteller este foarte popular printre cazinourile online și site-urile de pariuri sportive ca metodă de depunere în condiții de siguranță, iar mulți jucători folosesc acest serviciu pentru a depune și a retrage banii.

Afișează mai multe
Trustly

Trustly este un serviciu de plată online fondat în Suedia în 2008. Acest serviciu permite pariorilor și pariorilor să depună și să transfere fonduri fără probleme sau întârzieri. Această metodă este disponibilă în prezent în peste 30 de țări și a fost acceptată ca opțiune de plată viabilă de peste 800 de comercianți online în 2015.

Afișează mai multe
Revolut

Revolut este o companie financiară britanică care oferă o varietate de servicii bancare. Compania a fost fondată în 2015 și avea sediul la Londra. În prezent, compania este clasată drept cea mai valoroasă companie de tehnologie financiară din Marea Britanie, în valoare de peste 33 de miliarde de euro.

Afișează mai multe
Paysafe Card

Paysafecard a fost întotdeauna asociat cu pariurile online, iar acest lucru este valabil și astăzi. Pariorii care au plasat vreodată un pariu online probabil că au dat deja peste Paysafecard sau l-au folosit o dată. Toți pariorii, indiferent de expertiză sau preferință de joc, s-au bucurat de anonimatul oferit de voucherele preplătite.

Afișează mai multe
PayPal

Fiind de peste 20 de ani, Paypal este una dintre - dacă nu cele mai populare metode de plată pentru oamenii din întreaga lume. Acest sistem financiar electronic este o soluție simplă și ușor de utilizat pentru oricine dorește o modalitate sigură și sigură de a depune, retrage și transfera bani online. Astăzi, peste 30 de milioane de comercianți folosesc PayPal, iar mulți dintre aceștia sunt site-uri de pariuri. Această opțiune de plată este ușor de utilizat, sigură, iar majoritatea cazinourilor și site-urilor de pariuri sportive online oferă PayPal ca metodă de depunere și retragere.

Afișează mai multe

American Express

Opțiuni de plată disponibile pentru pariori în 2023/2024
2023-11-17

Opțiuni de plată disponibile pentru pariori în 2023/2024

În trecut, serviciile bancare online au fost întâmpinate cu mult scepticism din cauza cazurilor de furt de date, fraudă și hacking în spațiul online. Cu toate acestea, odată cu progresele semnificative în soluțiile de transfer de bani, serviciile bancare online a devenit o modalitate ușoară, rapidă și fiabilă de transfer de fonduri. Începând cu 2023/2024 , a apărut ca metodă de plată preferată în multe industrii, în special în pariurile sportive. Metodele de plată online au contribuit semnificativ la creșterea acestor industrii.

Top 3 bonusuri de bun venit pentru pariuri sportive pentru plățile cu Visa/Mastercard
2023-08-02

Top 3 bonusuri de bun venit pentru pariuri sportive pentru plățile cu Visa/Mastercard

Când căutați o casă de pariuri sportive la care să vă înscrieți, este vital să luați în considerare opțiunile de plată și ofertele de bun venit disponibile. Din fericire, majoritatea caselor de pariuri oferă plăți cu cardul de debit/credit prin Mastercard sau Visa. Și mai bine, vei primi un bonus de pariuri sportive după ce ai depus fonduri și, în unele cazuri, vei face primul pariu real pe bani.

William Hill interzice cardul de credit în Irlanda
2022-06-01

William Hill interzice cardul de credit în Irlanda

În Irlanda, utilizarea cardurilor de credit în jocurile de noroc nu este tocmai interzisă, dar a fost în mod continuu descurajată. Cu toate acestea, investigațiile multiple au indicat modul în care mai multe case de pariuri online continuă să susțină pariurile cu cardul de credit prin intermediul aplicațiilor lor. Unii dintre cei despre care se spune că evită pariurile cu cardul de credit pot face acest lucru prin aplicații precum Revolut și Apple Pay.

Lukas Müller
ExpertLukas MüllerExpert
LocaliserAdriana PopescuLocaliser
Care sunt cele mai sigure metode de plată pentru pariuri?

Care sunt cele mai sigure metode de plată pentru pariuri?

Cele mai populare metode includ carduri de credit/debit, transferuri bancare și opțiuni de portofel electronic, cum ar fi PayPal Skrill, Neteller etc. Unele case de pariuri sportive le permit pariorilor chiar să finanțeze și să retragă plăți prin criptomonede precum Bitcoin, Litecoin, Dogecoin și multe altele.

Dar, înainte de a alege metodele de depunere ale caselor de pariuri, este vital să vă asigurați că este protejată de un lacăt de securitate, mai ales în cazul portofelelor electronice. În acest caz, metoda online banking ar trebui să fie criptată SSL pentru a oferi protecție non-stop a datelor financiare vitale.

De asemenea, o metodă sigură de plată pentru pariuri online ar trebui să fie autorizată de o instituție financiară renumită. Următoarea secțiune discută mai multe despre acest concept.

Care sunt cele mai sigure metode de plată pentru pariuri?
Cum să alegi o metodă bancară pentru pariuri

Cum să alegi o metodă bancară pentru pariuri

Deoarece pariurile online implică bani reali, este esențial să vă asigurați că o metodă de plată bifează toate căsuțele pentru a vă bucura de o experiență bancară fără probleme. Mai jos sunt câteva idei de reținut atunci când alegeți o metodă bancară de pariuri online:

Siguranță și securitate: O metodă de plată fiabilă trebuie să fie autorizată de o instituție financiară legală pentru a o lua în considerare. De exemplu, PayPal și Skrill au licențe de la Departamentul de Servicii Financiare de Stat din New York. Pe de altă parte, FCA (Financial Conduct Authority) reglementează Neteller. Deci, tranzacționați numai cu servicii de plată licențiate și criptate SSL.

Durata tranzacției: Astăzi, depunerile la cele mai bune case de pariuri sportive online sunt aproape instantanee. Cu toate acestea, lucrurile pot fi diferite la încasare. Un bun exemplu sunt cardurile de credit/debit care permit depuneri instantanee, dar retragerile pot dura până la 5 zile lucrătoare. De asemenea, procesarea plăților poate dura ceva timp transferurile bancare. Prin urmare, alege cea mai rapidă metodă bancară pentru a evita orice frustrări și întârzieri.

Taxa de tranzacție: Iată un alt domeniu în care transferurile bancare și cardurile de debit/credit sunt în urmă cu portofelele electronice. Metodele bancare online necesită adesea un mic comision pentru a facilita transferurile, spre deosebire de transferurile bancare care percep comisioane mari. De exemplu, majoritatea portofelelor electronice nu vor percepe nimic pentru a depune fonduri într-un cont de case de pariuri. Amintiți-vă, totuși, că costurile variază, în funcție de metoda bancară.

Bonusuri de plată: Majoritatea caselor de pariuri oferă bonusuri aceste zile. Și mai bine, pariorii pot obține o recompensă de la casa de pariuri pentru depunerea folosind metode specifice. Prin urmare, este înțelept să vizitați pagina de depozit și să aflați ce se oferă. Cu toate acestea, nu alegeți o metodă care să câștige un bonus de depunere în timp ce percepe comisioane mari de tranzacție.

A sustine: Uneori, un casa de pariuri sportive poate procesa cu succes câștigurile, doar pentru a rămâne blocat undeva în sistemul metodei de plată. Acest lucru se poate datora verificării incomplete a ID-ului sau altor probleme tehnice. Dar cu o echipă de asistență receptivă, aceste probleme sunt rezolvate rapid. Asistența ar trebui să fie accesibilă prin chat live, deși asistența prin e-mail și telefon va fi suficientă.

Disponibilitate: În sfârșit, este vital să determinați dacă metoda de plată este disponibilă legal în țara dvs. înainte de a depune bani. Pentru a afla acest lucru, vizitați pagina de termeni și condiții a metodei de plată pentru a cunoaște toate țările eligibile. Amintiți-vă, unele permit doar depozite în unele țări.

Cum să alegi o metodă bancară pentru pariuri
Cum se face o depunere

Cum se face o depunere

Depunerea de bani într-o case de pariuri sportive poate părea simplă pentru un începător. Opțiuni precum Neteller, PayPal, Paysafecard, Skrill și criptomonede sunt obișnuite la majoritatea caselor de pariuri.

Cu toate acestea, uneori depozitele pot fi refuzate. Și mai rău, majoritatea jucătorilor noi pur și simplu nu știu cum să transfere fonduri în conturile lor de pariuri. Dar nu vă supărați pentru că totul este destul de simplu cu ghidul potrivit. Urmați acești pași:

Creați un cont de casa de pariuri sportive completând formularul electronic furnizat. Informațiile necesare pot include numele, adresa, numărul de telefon, e-mailul și altele. Nu uitați să nu furnizați detalii false, deoarece acest lucru ar putea fi costisitor în timpul retragerilor.

După deschiderea cu succes a unui cont, unele case de pariuri sportive pot solicita pariorilor să-l activeze prin introducerea unui cod. Codul este de obicei trimis la adresa de e-mail sau la numărul de telefon furnizat.

Odată ce contul este configurat cu succes, vizitați pagina de plată a casei de pariuri sportive, alegeți o metodă de plată sigură și conectați un cont bancar. Acum faceți o depunere. În cele mai multe cazuri, un bonus de bun venit va fi creditat imediat în contul de pariuri alături de banii depuși.

Poate un card de credit să fie refuzat de casa de pariuri? Da, deși nu este în totalitate vina jucătorului sau a casei de pariuri. În unele țări, jocurile de noroc cu cărți de credit sunt ilegale.

Un bun exemplu este în Marea Britanie, unde UKGC a interzis jocurile de noroc cu cardul de credit anul trecut. Deși motivele pentru a face acest lucru sunt vagi, majoritatea caselor de pariuri licențiate nu au altă opțiune decât să se conformeze. Dar ceea ce nu știu este că operațiunile bancare cu portofele electronice sunt și mai rapide.

Cum se face o depunere
Cum să pariezi online cu PayPal

Cum să pariezi online cu PayPal

Când vine vorba de cele mai bune opțiuni de plată pentru pariuri online, puțini pot egala PayPal în ceea ce privește popularitatea. Asta-i pentru că pariurile online cu PayPal permit depuneri și retrageri instantanee, în funcție de operatorul de pariuri sportive.

De asemenea, PayPal este probabil cea mai sigură metodă bancară online. Compania folosește criptarea SSL (Secure Socket Layer) foarte importantă pentru a proteja informațiile și fondurile utilizatorilor de escrocii online. Nici nu este de mirare că PayPal face echipă doar cu case de pariuri online de încredere.

Acestea fiind spuse, cel mai simplu mod de a finanța un cont de pariuri sportive prin PayPal este utilizarea unui sold existent. Dar dacă nu există niciunul, procedați la finanțarea contului făcând clic pe Portofel > Transferați bani, apoi adăugați bani la soldul dvs. PayPal printr-un cont bancar.

Utilizatorii își pot finanța chiar și soldul PayPal printr-un alt cont PayPal. Oricum, suma se va reflecta instantaneu.

Rețineți, totuși, că PayPal percepe o taxă de 2,9% pentru a depune bani folosind un card de debit/credit. De asemenea, pariurile online cu PayPal nu sunt eligibile în majoritatea statelor din SUA. În plus, unele case de pariuri exclud depunerile PayPal din promoțiile bonus.

Acum acesta este un alt motiv solid pentru a citi cu atenție pagina de termeni și condiții a bonusului de bun venit înainte de a depune ceva.

Cum să pariezi online cu PayPal
Cum se face o retragere

Cum se face o retragere

Când vine vorba de încasări sigure, toate casele de pariuri sportive legale funcționează în mod similar.

Pe scurt, înseamnă că toți pariorii trebuie să treacă printr-un proces KYC (Know Your Customer) înainte de a efectua primele retrageri. Nu vă faceți griji, totuși, deoarece acest proces este destul de simplu și rapid.

Casa de pariuri va solicita documente vitale, cum ar fi un act de identitate cu fotografie/pașaport emis de guvern și o factură recentă de utilități sau o copie a extrasului bancar. În cazul facturii de utilități, documentul trebuie să indice clar numele și adresa de domiciliu ale pariorului.

De asemenea, majoritatea caselor de pariuri sportive vor cere o factură de utilități nu mai veche de șase luni de la data solicitată. Și încă un lucru, unii ar putea programa un chat video pentru a se asigura că pariorul este proprietarul real al contului.

După ce site-ul de pariuri a acceptat documentele și a verificat ID-ul pariorului, retragerile pot fi acum procesate rapid. Rețineți, totuși, că unele site-uri de pariuri pot solicita pariorilor să folosească aceeași metodă bancară pentru a face depuneri și retrageri.

De asemenea, durata tranzacției și taxele variază, în funcție de site-ul de pariuri și metoda de plată.

Cum se face o retragere
Cele mai bune opțiuni bancare pentru pariuri online

Cele mai bune opțiuni bancare pentru pariuri online

Presupunând că tocmai ați deschis un cont de casa de pariuri și sunteți gata să faceți o depunere. Deși acest lucru sună destul de simplu, alegerea celei mai bune metode de plată poate fi o provocare surprinzătoare. Din fericire, metodele bancare nu lipsesc la cele mai bune case de pariuri sportive din 2022.

Deci, dacă vă aflați într-o astfel de situație, nu vă faceți griji pentru că experții de la BettingRanker vă au acoperit. Această pagină listează cele mai populare și de încredere metode bancare pentru orice parior online.

Dar, înainte de a fi evaluați și aprobați pe această pagină, experții petrec timp pe fiecare metodă online de pariuri bancare. De asemenea, ei adună cât mai multe informații despre experiența jucătorului.

Echipa este formată din jucători sportivi experimentați care știu exact ce să caute într-o metodă de plată a pariurilor. Ei lucrează neobosit pentru a vă oferi cele mai cuprinzătoare recenzii ale opțiunilor de plată pentru pariuri.

Cele mai bune opțiuni bancare pentru pariuri online
Cum examinăm opțiunile de plată

Cum examinăm opțiunile de plată

Fără a pierde mult timp, mai jos sunt câteva casete de selectare pe care trebuie să le bifeze metoda de plată înainte de a fi luată în considerare pentru revizuire la BettingRanker:

  • Accesibilitate: Toate opțiunile bancare analizate pe această pagină sunt disponibile în majoritatea jurisdicțiilor de pariuri sportive. De asemenea, sunt luate în considerare și alte detalii tehnice, cum ar fi moneda acceptată și limbile funcționale.
  • Securitate: Securitatea banilor este de cea mai mare importanță pentru orice parior sportiv serios. Ca atare, toate metodele bancare revizuite aici au certificate SSL (Secure Socket Layer) și licențiere de la autoritățile financiare legale.
  • Popularitate în rândul furnizorilor: Pentru a separa grâul de pleava, echipa face tot posibilul să aleagă manual cele mai utilizate opțiuni pe majoritatea site-urilor de pariuri online. După cum probabil știți deja, cele mai populare opțiuni bancare sunt, de asemenea, cele mai sigure și mai accesibile.
  • Relații Clienți: Dacă apare o problemă, opțiunea de plată trebuie să fie capabilă să o rezolve cât mai repede posibil. Prin urmare, echipa a luat în considerare factori precum receptivitatea suportului, limbajul, mecanismele și satisfacția pariorilor.
  • Viteza tranzacției: Toți pariorii sunt fericiți când câștigurile lor sunt plătite cât mai curând posibil. De asemenea, depozitele ar trebui să se reflecte imediat în contul pariorului după ce au fost creditate. Din aceste motive, echipa analizează doar cele mai rapide și mai fiabile opțiuni de plată. Nu este nevoie să utilizați o metodă bancară care durează mai mult de o săptămână pentru a plăti.
  • Taxa de tranzacție: Fiecare cent pe care metoda bancară îl ia din retragerile și depozitele jucătorilor contează. Așadar, asigurați-vă că metoda bancară pe care o selectați procesează plăți la rate accesibile, la fel ca cea enumerată aici.
  • Recenzii online: Pe lângă faptul că își face propria analiză aprofundată, echipa ia în considerare și recenziile utilizatorilor. Doar prin recenziile utilizatorilor pariorii pot cunoaște cele mai sigure și eficiente metode de plată pentru pariuri.
Cum examinăm opțiunile de plată
Joc responsabil

Joc responsabil

Jocurile de noroc ar trebui să fie distractive și de aceea este cel mai important să jucați responsabil. Dar a face asta este mai ușor de spus decât de făcut.

Cei mai mulți pariori sunt adesea prinși în partea de divertisment a lucrurilor pe care le uită de responsabilitățile sociale. Așadar, evitați acest lucru dând deoparte timp și bani pentru pariuri.

Bankroll-ul pentru jocuri de noroc poate fi împărțit în limite zilnice, săptămânale sau lunare. Desigur, aceștia ar trebui să fie bani de care ești confortabil să pierzi și fără să poți trăi. Pe scurt, nu pariați dacă aveți facturi la casă, asigurări medicale și alte obligații financiare vitale.

În plus, nu continua să joci de noroc chiar și atunci când zeii pariurilor nu sunt în favoarea ta. De fapt, această regulă trece peste zilele bune sau rele. Jucătorii inteligenți știu că jocurile de noroc sunt o chestiune de noroc, indiferent de abilitățile de joc la îndemână.

Pentru a evita pierderea întregului bankroll într-un singur pariu, acești jucători își reduc pierderile după câteva rezultate proaste. De asemenea, unii vor înceta să mai joace după ce obțin un anumit procent din bankroll. Acesta este singurul mod de a continua să câștigi la casa de pariuri. Deci, joacă-te în siguranță și distrează-te.

Joc responsabil