Case de pariuri de top care acceptă American Express

American Express, numită uneori Amex, este una dintre alegerile de top ale pariorilor atunci când caută modalități de a-și finanța conturile pe site-urile de pariuri. Amex este un serviciu de plată recunoscut la nivel internațional care le permite pariorilor și pariorilor să își finanțeze conturile rapid, în siguranță și mai puține bătăi de cap. Este cel mai renumită pentru că a fost prima companie care a folosit „cecuri de călătorie”, un serviciu care a fost introdus în urmă cu mai bine de un secol.

Astăzi, American Express este una dintre cele 30 de firme componente ale Dow Jones Industrial Average, gestionând peste un sfert din suma totală în dolari a tranzacțiilor cu cardul de credit din Statele Unite în fiecare an.

Case de pariuri de top care acceptă American Express
Cum se face o depunere cu American Express

Cum se face o depunere cu American Express

Majoritatea site-urilor de pariuri care poartă sigla Amex sunt autorizate în totalitate pentru a opera în domeniul jocurilor de noroc online. Este posibil ca astfel de site-uri să fie deținute de companii-mamă binecunoscute și monitorizate de agenții de supraveghere a pariurilor online.

American Express nu vrea să se implice în tranzacții cu afaceri fără scrupule, ceea ce îi protejează și pe pariori.

Procesul de depunere pentru pariorii Amex non-americani este destul de simplu, deoarece urmează procesul normal de depunere pentru majoritatea site-urilor de pariuri.

Pot exista taxe și limite în funcție de instituția financiară sau de site-ul de pariuri implicat, așa că cel mai bine este ca potențialii parori să facă teme înainte de a depune la Amex. Site-urile de pariuri oferă de obicei bonusuri pentru prima depunere, astfel încât taxele se vor simți ca niște costuri compensate.

Unele legi pot face dificil pentru americani să depună fonduri pe site-urile de pariuri prin American Express. Pentru a evita acest lucru, pariorii care folosesc American Express trebuie să găsească un „intermediar”, ca să spunem așa, cum ar fi portofele electronice precum Neteller sau MyPaylinQ. Un card Amex poate fi folosit pentru a finanța aceste portofele electronice, care, la rândul lor, pot fi folosite pentru a finanța portofelele de pariuri online.

În timp ce folosirea unui intermediar poate părea o bătaie de cap, poate fi de fapt benefică pentru pariori, deoarece poate fi un strat suplimentar de securitate.

Cum se face o depunere cu American Express
Cum se face o retragere cu American Express

Cum se face o retragere cu American Express

Este foarte puțin probabil ca pariorii să găsească site-uri de jocuri de noroc care să le permită să retragă bani înapoi la Amex, chiar dacă este permis ca un metoda de depozit. Acestea fiind spuse, pariorii ar putea avea nevoie să găsească metode alternative de a-și retrage fondurile sau câștigurile înapoi în buzunare:

  • O modalitate de a retrage fonduri de pe site-urile de pariuri este utilizarea portofelelor electronice precum Skrill sau Neteller. Aceste opțiuni sunt cele mai rapide și mai convenabile de până acum.

  • Un intermediar poate fi chiar mai bun pentru parior, deoarece poate oferi un alt nivel de siguranță pe lângă măsurile de securitate ale Amex și ale site-ului de pariuri.

  • Alternativ, pariorii pot opta și pentru a efectua o retragere prin transfer bancar. Retragerile efectuate prin această metodă durează de obicei două până la cinci zile. Poate dura și mai mult, deoarece weekendurile nu sunt considerate zile bancare sau întreținere de către instituția financiară sau în cazul sărbătorilor legale.

În ceea ce privește taxele, din punct de vedere tehnic, nu există taxe pentru retragerea cu American Express, deoarece pariorii nu se pot retrage cu Amex deloc. Cu toate acestea, portofelele electronice sau băncile pot avea comisioane pe care le vor impune. Chiar și site-urile de pariuri pot avea de partea lor taxe pe care le vor aplica la retrageri.

Limita de retragere va diferi probabil de la site-ul de pariuri la site-ul de pariuri, așa că pariorii trebuie să-și facă temele și să-și dea seama înainte de a face retrageri pentru a evita confuzia sau întrebările. Instituțiile financiare și portofelele electronice pot aplica, de asemenea, limite, așa că asigurați-vă că verificați literele mici.

Cum se face o retragere cu American Express
Siguranță și securitate la American Express

Siguranță și securitate la American Express

Un card American Express este codificat cu informațiile personale ale utilizatorului care au fost utilizate pentru înregistrarea cardului.

Aceasta înseamnă că cardul tău fizic are mai multe funcții de siguranță, cum ar fi tehnologia cipului și un număr de identificare a cardului.

Tehnologia cip este versiunea îmbunătățită a benzii magnetice a cardului dumneavoastră. Acel mic cip încorporat în cardul fizic de plastic creează un cod criptat de unică folosință care verifică instantaneu toate detaliile necesare și confidențiale, făcând foarte dificil pentru criminali să cloneze un card.

Pe de altă parte, numărul de identificare a cardului (CID) este un cod din 4 cifre care autorizează tranzacțiile online și alte tranzacții care nu necesită un card fizic. Acest lucru face și mai greu pentru persoanele frauduloase să vă acceseze contul, chiar dacă obțin numărul cardului dvs. de credit sau informațiile personale.

American Express folosește, de asemenea, un model de detectare a fraudei activat prin învățarea automată, care poate monitoriza peste trilioane de tranzacții în timp real și poate detecta frauda în milisecunde că un card Amex este utilizat oriunde în lume.

Această tehnologie antifraudă care verifică fiecare tranzacție individuală cu mii de puncte de date. SafeKey de la Amex verifică fiecare tranzacție pe care o fac parorii și vă vor trimite un e-mail, un SMS sau o notificare push pentru a vă verifica identitatea.

Siguranță și securitate la American Express
Opțiuni de asistență pentru clienți American Express

Opțiuni de asistență pentru clienți American Express

Cu companii la fel de versatile și de reputație precum American Express, vor apărea întotdeauna unele probleme sau preocupări. Când o face, utilizatorii vor dori să solicite clarificări sau asistență. Din fericire, American Express este mai mult decât echipată pentru a face față oricărei situații pe care o pot întâlni clienții.

Dacă utilizatorii au o îngrijorare, se pot adresa site-ului web global American Express. Există un buton de ajutor în partea dreaptă sus. Acest lucru îi va aduce la Asistența Clienți, unde vor fi întâmpinați cu o pagină cu întrebări frecvente foarte organizată și cuprinzătoare.

Aceste file organizate pot răspunde la întrebări, de la parole uitate la înlocuirea cardului și deschiderea unei dispute până la scoruri și rapoarte de credit gratuite. Dacă utilizatorii nu își găsesc problema în file, își pot introduce problema într-o casetă de căutare furnizată.

Dacă într-adevăr întâmpină probleme, Amex oferă clienților opțiunea de Co-Browse, unde unui agent instruit și de încredere va primi autorizația de a vedea și accesa activitatea lor curentă pe web. Acest lucru le permite agenților Amex să ghideze clienții mai amănunțit și mai corect.

American Express are, de asemenea, o linie telefonică de asistență globală, o linie telefonică de asistență globală Premium și asistență de urgență, care oferă clienților acces la asistență pentru clienți de top 24/7, oriunde în lume s-ar afla.

Opțiuni de asistență pentru clienți American Express