Case de pariuri de top care acceptă Bank transfer

Transferurile bancare sunt astăzi văzute de mulți ca o metodă învechită de efectuare a plăților. Cu toate acestea, majoritatea băncilor au făcut progrese uriașe în modernizarea serviciilor lor. Viteza tranzacțiilor, de exemplu, este aproape instantanee în multe cazuri. Plățile sunt, de asemenea, sigure, private și securizate. Din aceste motive, transferurile bancare sunt încă metode de plată populare pe site-urile de pariuri. Jucătorii mai în vârstă le preferă pentru că și ei sunt mai obișnuiți cu ele. Ușurința de a tranzacționa este de asemenea adorabilă.

Case de pariuri de top care acceptă Bank transfer
Cum se depune prin transfer bancarCum se face o retragere prin transfer bancar
Mikael Virtanen
ExpertMikael VirtanenExpert
Fact CheckerIliana PetkovaFact Checker
LocaliserAdriana PopescuLocaliser

Dacă intenționați să utilizați transferul bancar ca metodă de a vă rula contul de pariuri, nu ar trebui să vă simțiți deserviți. Vă veți bucura de cele mai multe dintre beneficiile pe care le obțin utilizatorii de plăți digitale și, probabil, de câteva altele, cum ar fi riscul scăzut ca detaliile dvs. să fie compromise.

Section icon
Cum se depune prin transfer bancar

Cum se depune prin transfer bancar

Vă puteți conecta contul de pariuri direct la banca. Asigurați-vă că rețineți că, dacă efectuați o depunere prin transfer bancar, trebuie să oferiți toate detaliile necesare pentru a efectua tranzacția corect.

Acestea includ numele dvs., numărul contului și codul de sortare al contului bancar în care doriți să depuneți fondurile. Urmați următorii pași pentru a efectua o tranzacție prin transfer bancar.

  1. Conectați-vă la contul dvs. de pariuri
  2. Faceți clic pe butonul „Depozit” din partea dreaptă sus a ecranului platformei
  3. Introduceți detaliile de plată și verificați-le pentru corectitudine
  4. Apăsați „Efectuați o depunere.
  5. Continuați să confirmați tranzacția
  6. Depunerea ta a fost făcută în contul tău de pariuri

Când efectuați o tranzacție prin intermediul băncii, asigurați-vă că includeți toate detaliile esențiale. Aceasta include adresa dvs. de e-mail, numele, numărul de cont și codul de sortare. Unele bănci au comisioane dinamice pentru tranzacțiile internaționale care se modifică în funcție de ce transferați bani către sau de la ce transferați. Puteți evita acest lucru folosind o bancă situată în țara dvs. de reședință.

Limita zilnică de depozit pe majoritatea site-urilor de pariuri este de până la 2.000 USD. Aceasta, însă, poate fi mărită după mai multe tranzacții de succes.

Transfer bancar sau transfer bancar este a metoda de plata sigura. De asemenea, se poate face atât de acasă, cât și din mers, cu smartphone-ul, tableta sau laptopul. Pentru depozite, această metodă este aproape la fel de rapidă ca și transferurile digitale.

Cum se depune prin transfer bancar
Cum se face o retragere prin transfer bancar

Cum se face o retragere prin transfer bancar

Casa de pariuri nu poate să vă crediteze contul doar cu suma pe care doriți să o retrageți într-o clipă. După ce inițiați o retragere, aceștia trebuie să aștepte ca plata să fie confirmată de bancă. Când utilizați această metodă pentru a retrage fonduri, asigurați-vă din nou că datele dvs. sunt corecte înainte de a face clic pe „Confirmați retragerea”. Acest lucru va ajuta la evitarea întârzierilor sau erorilor în timpul procesării.

Procedura este aceeași cu a face un depozit. Singura diferență este că, în acest caz, trebuie să apăsați pe „Retragere” în loc de „Depunere”. De asemenea, introduceți detaliile contului dvs. bancar și urmați pașii pentru a finaliza retragerea.

De obicei, durează între două și trei zile lucrătoare pentru a primi confirmarea de la banca dvs. că fondurile au fost depuse. Limita zilnică de retragere variază de la unu site de pariuri la alta si de la tara la tara. Limita depinde și de reglementările băncii tale.

Numai transferurile bancare din același nume ca și contul dvs. sunt valide și nu ar trebui să apară întârzieri sau probleme. Deși este posibil să doriți să rămâneți anonim când vă înregistrați pe site-ul dvs. web, acest lucru ar putea cauza probleme în timpul tranzacțiilor.

După cum am menționat mai devreme, puteți folosi telefonul mobil pentru a efectua depuneri și retrageri prin transfer bancar. Multe bănci vă permit să tranzacționați printr-un browser, în timp ce altele au aplicații dedicate care fac plățile și mai ușoare.

Cum se face o retragere prin transfer bancar