Case de pariuri de top care acceptă Barion

Jucătorii de noroc care doresc să treacă de la cazinourile fizice la cazinourile online iau în considerare două lucruri. Unul este localizarea celui mai bun cazinou online pentru a juca, iar al doilea este opțiunile de plată disponibile pentru cazinou online. Barion Payment este un portofel electronic care oferă plată către cazinourile online. Budapesta, Ungaria, este sediul companiei.

Opțiunea de plată vine cu caracteristici unice. Permite cazinourilor online de top care acceptă această metodă să ofere jucătorilor un abonament și servicii lunare. Utilizatorii pot plăti cu un singur clic. De obicei, nu este nevoie să parcurgeți întregul proces de plată de fiecare dată. În plus, serviciul de plată electronică de la Barion permite jucătorilor să depună rapid și în siguranță cu cardul de credit sau soldul preplătit.

Case de pariuri de top care acceptă Barion
Cum se face un depozit la Barion

Cum se face un depozit la Barion

Furnizorul de servicii, Barion Payment Zrt., este o bancă reglementată de Banca Națională a Ungariei și aprobată de aceasta.

Depunerea de fonduri la Barion este plăcută și simplă. Jucătorii trebuie să găsească mai întâi o casă de pariuri online care acceptă plățile Barion. Pentru a începe, utilizatorii trebuie să creeze un cont Barion. Aceasta este o procedură simplă. Serviciul este disponibil în prezent în mai multe țări europene.

Există patru valute acceptate pentru plățile Barion. Utilizatorii pot deschide conturi separate în EUR, USD, HUF și CZK. Aceste monede îl fac ideal pentru jucători să joace la cele mai bune case de pariuri online din întreaga lume.

Jucătorii vor alege mai întâi Barion ca lor metoda de plata la casele de pariuri online. Aici, ei vor avea libertatea de a alege fie portofelele electronice, fie cardul preplătit. Utilizatorii vor introduce apoi suma depusă pe care o doresc. Cu cărțile, procesul este simplu. Opțiunea eWallet redirecționează utilizatorii către site-ul web Barion. Apoi se conectează la contul lor eWallet și confirmă tranzacția. Dar indiferent de alegerea utilizată, fondurile se reflectă imediat după confirmarea tranzacției.

Cum se face un depozit la Barion
Restricții de țară, taxe și limite de depozit

Restricții de țară, taxe și limite de depozit

Cele mai populare regiuni care folosesc Barion sunt Ungaria și statele învecinate. Dar, având în vedere comoditatea că această opțiune de plată este valabilă pentru jucătorii de pariuri online, este probabil să se răspândească în toată Europa. De asemenea, paritorii ar trebui să fie dornici să se ocupe de Barion în cazinourile online. Motivul este că, chiar și atunci când metoda este disponibilă în mai multe țări, nu orice casă de pariuri online își acceptă plățile.

Barion percepe o taxă expres de 1% pentru acest serviciu. Există limite minime pentru tranzacțiile pe care un utilizator le poate face pe site-ul de pariuri online. Majoritatea limitelor se referă la verificarea contului Barion. Prin urmare, aceasta ar trebui să fie cea mai mică dintre grijile lor pentru utilizatorii pe deplin verificați. Cazinourile online ar putea avea și ele limitele lor; jucătorii ar trebui să verifice cu ei mai întâi.

Restricții de țară, taxe și limite de depozit
Cum să faci o retragere cu Barion

Cum să faci o retragere cu Barion

Dacă Barion este disponibil ca metodă de depunere la o casă de pariuri, utilizatorii sunt aproape garantat că îl vor folosi pentru retragere. Procesul de retragere a banilor de la o casă de pariuri sportive Barion este similar cu cel de depunere. Jucătorii trebuie să meargă la pagina Casier a casei de pariuri și să selecteze Barion ca metodă de retragere.

După aceea, ei introduc suma de retras și confirmă tranzacția. Alternativ, ei pot folosi cardurile preplătite furnizate ca opțiune de retragere. Jucătorii se pot retrage rapid cu telefoanele lor în orice moment.

Cum să faci o retragere cu Barion
Care este limita de retragere la casele de pariuri Barion?

Care este limita de retragere la casele de pariuri Barion?

În primul rând, dacă o persoană se alătură Barion și furnizează doar numele și parola, aceasta va fi plasată în categoria „renunțare”. Asta înseamnă că suma lor totală actuală nu poate depăși 45.000 HUF, aproximativ 120 USD. În plus, aceștia își vor putea folosi portofelul numai în limita acestei limite în fiecare lună. O altă restricție este că utilizatorul nu poate trimite bani altora la acest nivel. De asemenea, pot retrage doar un total de 260.000 HUF, aproximativ 800 USD.

Utilizatorii vor ajunge la nivelul de due diligence simplu dacă jucătorul completează întreaga fișă de date atunci când se înregistrează sau mai târziu în meniul Portofelul/Profilul meu. La acest nivel, soldul total al utilizatorilor Barion nu poate depăși 300.000 HUF, în jur de 900 USD. De asemenea, pot retrage doar 260.000 HUF, în jur de 800 USD.

Nivelul final de diligență normală, NDD, elimină complet orice restricții. Utilizatorii pot folosi Portofelul Barion pentru a urmări orice limitări neprevăzute. Utilizatorii trebuie să fie complet verificați pentru a debloca acest nivel. Este cel mai eficient pentru high rollers la casele de pariuri sportive online.

Care este limita de retragere la casele de pariuri Barion?
Siguranță și securitate la Barion

Siguranță și securitate la Barion

Barion este un emitent de monedă electronică autorizat. Prin pașaport, licența este valabilă în întreaga UE și în Spațiul Economic European. Procesele de dezvoltare și operare sunt bine documentate și monitorizate de autorități pe baza unor criterii statutare bine-cunoscute.

Fiecare casa de pariuri online folosește criptarea SSL în fiecare tranzacție efectuată. Nivelul de securitate este similar cu cel al celor mai mari bănci și instituții financiare din lume și al tuturor site-urilor de cumpărături online de renume, pentru a se asigura că datele financiare și personale sunt păstrate private în orice moment.

În plus, criptarea TLS de 2048 de biți a Comodo protejează serverele Barion. Dar este înțelept ca jucătorii să verifice întotdeauna dacă folosesc informațiile corecte ale cardului bancar sau parola pentru plată pe serverul lor securizat Barion înainte de a continua. Când Barion Payment Inc. recunoaște plata și adresa plătitorului, pictograma de securitate de pe browser devine verde.

Barion are certificatul PCI DSS cerut de o companie cu carduri bancare pentru a gestiona datele eligibile ale cardurilor bancare. Securitatea serverelor Barion a fost stabilită în conformitate cu prevederile Băncii Naţionale a Ungariei, Magyar Nemzeti Bank.

Siguranță și securitate la Barion
Opțiuni de asistență pentru clienți Barion

Opțiuni de asistență pentru clienți Barion

Există mai multe metode de plată online disponibile pentru jucători. Mulți furnizori de plăți oferă servicii de plată similare. Astfel, serviciul pentru clienți la Barion este foarte important pentru a păstra utilizatorii. Suportul este ușor accesibil și pun nevoile utilizatorilor pe primul loc.

Ele ajută rapid orice utilizator care are probleme cu depunerile sau retragerile. Există o mare varietate de opțiuni disponibile pentru utilizatori. Cu toate acestea, cel mai eficient este prin intermediul serviciului lor de apeluri. Orice lucru care necesită o atenție urgentă trebuie comunicat prin apel. Alternativ, utilizatorii le pot trimite un e-mail. De obicei, ei răspund în termen de 2 ore după ce un utilizator trimite o interogare prin e-mail.

Astfel, Barion continuă să-și arate angajamentul față de fiecare dintre clienții săi. De asemenea, asistența pentru clienți Barion este importantă pentru utilizatori pentru un proces de plată fluid. Asistența eficientă pentru clienți asigură utilizatorilor disponibilitate oricând au nevoie de ajutor.

Barion are pagini de social media active pentru a interacționa cu clienții săi. De obicei, serviciile de asistență pentru procesarea cardurilor de credit se dovedesc extrem de importante din cauza posibilelor complicații ale cardului de credit sau debit. Acestea pot fi deplasarea greșită a cardului sau atunci când un site-ul de pariuri online îl refuză.

Canale de contact

Opțiuni de asistență pentru clienți Barion