Case de pariuri de top care acceptă Debit Card

Cardurile de debit sunt metode de plată populare pentru pariuri sportive, jocuri online și site-uri de poker. Jucătorii de noroc le preferă datorită standardelor de securitate puternice, accesului instantaneu și vitezei rapide de tranzacționare.

Dar înainte de a alege un card de debit pentru depunere sau retragere, este esențial să confirmați dacă furnizorul cardului permite acest lucru. Cele mai frecvent utilizate carduri de debit în industria jocurilor de noroc sunt MasterCard și Visa.

Altele includ Union Pay (chineză), Girocard (germană), RuPay (indian/asiatic) și Interac (canadian), etc. Alegerea variază în funcție de țara de reședință a jucătorului. Cardurile de debit diferă semnificativ în ceea ce privește comisioanele bancare, limitele de tranzacție și viteza de procesare.

Cum se face o depunere cu un card de debit

Cum se face o depunere cu un card de debit

Un card de debit este de obicei conectat la un cont bancar, permițând plăți atât online, cât și offline. Cu un card de debit, un jucător de noroc poate folosi doar banii pe care îi are în bancă, spre deosebire de un card de credit care folosește bani împrumuți.

Când utilizați un card de debit preplătit, doar o anumită sumă este disponibilă pentru pariuri, iar utilizatorul nu poate cheltui în exces. Acest lucru este benefic pentru jucătorii care practică jocuri de noroc responsabil, deoarece tranzacțiile sunt înregistrate pe un extras de cont bancar diferit.

Cum se face o depunere cu un card de debit
Cum se face o depunere directă cu un card de debit

Cum se face o depunere directă cu un card de debit

Cele mai importante aspecte ale unui card de debit sunt numele titularului cardului, numărul cardului, CVV sau codul de verificare a cardului (un cod de securitate din trei cifre) și data de expirare. Odată ce jucătorul se conectează la un site de pariuri, urmează aceste instrucțiuni simple.

  1. Mergeți la fila bancar/portofel/casier și faceți clic pe comanda rapidă de depozit
  2. Alegeți un card de debit ca metoda de depozit
  3. Selectați o bancă
  4. Introduceți suma de pus în bankroll. Jucătorul trebuie să completeze pentru prima dată numărul cardului, numele, CVV și data de expirare.
  5. Urmați instrucțiunile băncii pentru a verifica tranzacția și identitatea utilizatorului

Depunerile cu cardul de debit sunt aproape instantanee, fiind nevoie de mai puțin de un minut pentru a reflecta atât pe site-ul operatorului de jocuri, cât și pe contul bancar al utilizatorului.

Cum se face o depunere directă cu un card de debit
Limită zilnică de depozit pentru depunerile cu cardul de debit

Limită zilnică de depozit pentru depunerile cu cardul de debit

Limitele exacte sunt determinate de emitentul cardului, țara de reședință și site-ul de jocuri de noroc specific la care utilizatorul s-a înscris. Depozitul minim pentru un card Visa variază între 10 USD și 20 USD.

Depunerea maximă pe tranzacție poate fi între 500 USD și 2.000 USD. Site-ul de pariuri va avea și el limitele lui. Depunerea prin carduri de debit și preplătite Visa este de obicei gratuită. Unii operatori de jocuri de noroc pot percepe o taxă echivalentă cu 2% - 3% din suma totală a depozitului.

Limită zilnică de depozit pentru depunerile cu cardul de debit
Pot depune cu mobil?

Pot depune cu mobil?

Datorită tehnologiei portofelului digital, cardurile de debit facilitează pariorilor să își finanțeze mizele prin intermediul smartphone-urilor. Atâta timp cât informațiile cardului lor de credit se află în aplicația pentru portofel, le pot folosi pentru a efectua plăți fără a introduce detaliile cardului.

Pot depune cu mobil?
Cum se face o retragere cu un card de debit

Cum se face o retragere cu un card de debit

O retragere tipică urmează acești pași:

  1. Accesați pagina bancar/plată/portofel a site-ului de pariuri
  2. Faceți clic pe fila de retragere
  3. Din lista de metode bancare, alegeți plata cu cardul de debit
  4. Selectați emitentul cardului de debit
  5. Introduceți cât să încasați și confirmați

Retragerile cu cardul de debit durează puțin mai mult decât depunerile. Cu toate acestea, cele mai multe dintre ele sunt finalizate în termen de trei până la cinci zile lucrătoare. Rareori platformele de pariuri percep taxe de retragere pe cardurile de debit.

Operatorii recomandă ca jucătorii să fie plătiți folosind același card de debit pe care l-au folosit ca metodă de depunere pe majoritatea site-urilor de jocuri. Acest lucru îi protejează pe clienți de potențiala spălare de bani.

Furnizorul de pariuri stabilește suma maximă și minimă de retragere. În multe site-uri de jocuri de noroc, clientul ar trebui să furnizeze dovada identității și adresei înainte de a efectua prima retragere.

De asemenea, li se cere să trimită o copie a ambelor părți ale cardului Visa cu câteva săptămâni înainte de retragere. Operatorul va verifica cardul pentru a accelera tranzacțiile.

Cum se face o retragere cu un card de debit
Pot să mă retrag de pe mobil?

Pot să mă retrag de pe mobil?

În jocurile mobile, plățile sunt, de asemenea, optimizate pentru aplicațiile mobile. Jucătorii accesează jocuri prin intermediul smartphone-urilor și se bucură de tranzacții fără întreruperi, indiferent unde se află.

Pot să mă retrag de pe mobil?