Case de pariuri de top care acceptă Euplatesc

În România, EuroPayment Services srl oferă un serviciu de plată numit EuPlătesc.ro. Specialiștii EuroPayment Services au o lungă istorie în furnizarea de servicii ca integrator de soluții de comerț electronic și procesator de tranzacții online cu cardul bancar, datând din 2004.

EuPlătesc.ro oferă utilizatorilor un singur punct de procesare online a cardurilor prin utilizarea celei mai sigure tehnologii de autentificare, indiferent de banca emitentă. Furnizorul continuă să simplifice procesul de plată a cazinoului online prin card bancar, conform acelorași standarde de securitate ca și tranzacțiile online. Această funcție poate fi activată doar la cazinourile online care permit plăți cu card bancar.

Case de pariuri de top care acceptă Euplatesc
Cum se face o depunere cu EuplatescCum se face o retragere cu EuplatescSiguranță și securitate EuplatescOpțiuni de asistență pentru clienți Euplatesc
Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserAdriana PopescuLocaliser
Cum se face o depunere cu Euplatesc

Cum se face o depunere cu Euplatesc

Vestea bună este că efectuarea unui depozit la un casa de pariuri online este similar cu efectuarea unei achiziții de pe orice alt site web. În timp ce opțiunile utilizatorilor vor varia în funcție de locația lor, aceștia vor avea întotdeauna opțiuni sigure și securizate cu care să se joace. Depunerea cu această abordare este simplă, deoarece jucătorii își folosesc cărțile care sunt legate de serviciul Euplatesc.

Depunerea la Euplatesc

  • Pentru a începe procesul de depunere, treceți la finalizarea comenzii și selectați un card de credit (sau card de debit, cadou sau preplătit).
  • Introduceți numărul cardului de credit.
  • Completați data de expirare. Completați numărul CVV, care este numărul format din trei cifre imprimat pe spatele cardului. Introduceți suma de depus. Trimiteți formularul.

Jucătorilor li se poate cere, de asemenea, să introducă marca cărții pe care o folosesc, adresa sau numele lor în anumite situații. De asemenea, li se poate cere să introducă un bonus sau un cod promoțional. Cu toate acestea, asta este tot ceea ce este.

Restricții și taxe folosind Euplatesc

Suma maximă pe care o persoană o poate depune la un moment dat variază pentru fiecare pariu sportiv. Acesta va fluctua nu numai de la depozit la depozit, ci și zilnic, săptămânal și lunar. Totul depinde de locul unde joacă. Taxele vor varia, de asemenea.

În ultimii câțiva ani, un număr tot mai mare de case de pariuri au început să perceapă taxe pentru depozitele cu cardul de credit și debit, deși majoritatea cazinourilor de peste mări nu fac acest lucru. Costurile pot varia, de asemenea, în funcție de tipul de card utilizat. Taxele pentru Visa și MasterCard încep de la aproximativ trei până la patru procente.

Cum se face o depunere cu Euplatesc
Cum se face o retragere cu Euplatesc

Cum se face o retragere cu Euplatesc

Când un jucător are o victorie mare și o mulțime de idei despre ce să facă cu banii, metodele de retragere rapide și ușoare sunt o necesitate. Cardurile, de departe cea mai convenabilă metodă de retragere, sunt una dintre cele mai sigure. Primul pas este să vă conectați la cont cu numele de utilizator și parola. Opțiunea de conectare se află de obicei în partea de sus a meniului în majoritatea caselor de pariuri online.

După ce jucătorul s-a autentificat în contul său, acesta merge la casierie. Aceasta este porțiunea site-ului în care fac toate operațiunile bancare. Aici, ei caută butoanele „retragere” sau „plată”. Sunt adesea aproape de locul în care și-au făcut depozitul inițial. Pe site-ul de pariuri, jucătorii trebuie să meargă la secțiunea bancară sau casierie și apoi să selecteze „Retragere”.

După ce utilizatorii își aleg emitentul cardului de credit, cum ar fi MasterCard sau Visa, site-ul oferă un exemplu de formular de retragere. Numele deținătorului cardului (așa cum apare pe cardul de credit), numărul cardului de credit, data de expirare și numărul de verificare a cardului (numărul CVV) aflat pe spatele cardului sunt toate câmpurile obligatorii din formularul de retragere. Aia este; rămâne doar să introduceți suma retragerii.

Timpi de procesare folosind Euplatesc

Procesarea internațională a cardurilor este disponibilă în trei valute: RON, EUR și USD. Deținătorii de carduri cu un card bancar emis în România (locale sau străine) sunt eligibile pentru servicii gratuite. Orice posesor de card isi poate folosi cardul in magazinele virtuale romanesti, atata timp cat banca emitenta o permite. Este cea mai convenabilă și ieftină metodă de plată, permițând achiziții prin puncte de fidelitate, precum și plăți recurente, în funcție de comerciant și tipul de card.

Cu toate acestea, jucătorilor li se pot percepe taxele standard de două până la cinci procente percepute de furnizorii de carduri populari. Cu această metodă de plată, tranzacțiile sunt procesate în două până la cinci zile.

Cum se face o retragere cu Euplatesc
Siguranță și securitate Euplatesc

Siguranță și securitate Euplatesc

Euplatesc este o companie de încredere și de încredere, angajată să ofere clienților săi cel mai înalt nivel de securitate pentru a se asigura că furtul de identitate și frauda de bani nu sunt posibile pe site-urile lor. Cu toate acestea, primul lucru pe care utilizatorul ar trebui să-l facă nu are nicio legătură cu metodele bancare. Este vorba despre o licență de joc.

Un cazinou pe internet legitim va avea o licență de la unul dintre cei mai reputați autorități de reglementare din lume. Nu contează care organismul de jocuri de noroc a eliberat licența. Un pariu sportiv este necesar să aibă cel puțin unul. Multe site-uri vor avea două sau trei licențe. Apoi se poate trece la alternativele de plată și se poate examina și pe acestea. În general, o licență indică faptul că casa de pariuri a fost testată temeinic și oferă o experiență corectă și onesta. Cu alte cuvinte, consumatorii pot depune și retrage în mod liber bani.

Folosind sistemele „Visa Secure” și/sau „MasterCard Identity Check”, deținătorul cardului poate genera o parolă personală pentru a-și valida identitatea și a securiza datele cardului împotriva utilizării frauduloase pe internet. Clienții folosesc carduri de plată. Sunt generate rapoarte periodice concise și detaliate, care conțin statistici despre diverse forme de plată.

Siguranță și securitate Euplatesc
Opțiuni de asistență pentru clienți Euplatesc

Opțiuni de asistență pentru clienți Euplatesc

Serviciul pentru clienți este esențial pentru succesul Euplatesc, deoarece ajută la păstrarea clienților și extrage mai multă valoare de la aceștia. Afacerile care oferă servicii excelente pentru clienți își recuperează costurile de achiziție a clienților și își creează un număr fidel. Clienții servesc ca studii de caz și oferă feedback și recenzii. O reputație pozitivă duce la o creștere sporită. În afaceri, reputația este totul. Clienții, investitorii, parteneriatele și personalul sunt atrași de el. Oferă servicii excepționale pentru clienți, ceea ce, la rândul său, își mărește baza de utilizatori.

Utilizatorii pot solicita de la furnizor servicii de securitate suplimentare, cum ar fi validarea unei semnături electronice certificate pentru plăți. Ca caracteristici opționale, sunt disponibile și coduri de acces unice și coduri SMS provizorii. Cardurile de debit sunt, de asemenea, acceptate de sisteme binecunoscute precum Visa și MasterCard. Serviciul pentru clienți este util și sensibil la nevoile utilizatorilor. Clienții pot rezolva probleme minore examinând întrebările frecvente ale site-ului Euplatesc. Clienții pot rezolva probleme grave sunând sau trimițând e-mailuri de asistență. Instrumentul de chat live de pe site-ul lor este cel mai eficient mod de a contacta acest furnizor.

Contacte Euplatesc:

Opțiuni de asistență pentru clienți Euplatesc