Case de pariuri de top care acceptă Google Pay

Înainte de orice altceva, este important să rețineți că un utilizator trebuie să descarce și să instaleze aplicația Google Pay pe dispozitivul său (din fericire, unele dispozitive vin cu aplicația deja instalată). Odată ce este făcut, depunerea cu această metodă este simplă. Pentru a depune, pariorii ar trebui;

  1. Conectați-vă la contul lor de pariuri
  2. Navigați la pagina de plată a site-ului și alegeți GPay
  3. Introduceți suma de bani pe care doresc să o depună
  4. Selectați mașina pe care doresc să o folosească (cardul ar trebui să fie conectat la GPay-ul utilizatorului)
  5. Verificați-le identitatea, adică furnizați datele biometrice sau parola.

Banii vor fi disponibili în contul de pariuri al jucătorului după finalizarea pașilor de mai sus.
GPay este instantaneu, așa că jucătorii ar trebui să se aștepte ca banii să se reflecte în conturile lor în câteva secunde și nu există nicio limită de depunere. Un mare bonus este că metoda este personalizată pentru dispozitivele mobile, inclusiv Android și iOS. Deci, pariorii pot depune din mers.

Este posibil să conectați furnizorul la un cont bancar?

Un lucru care nu poate fi subliniat suficient este că Google Pay este un sistem de plată robust, mai ales dacă utilizatorii pot profita de toate funcțiile pe care le oferă. Posibilitatea de a adăuga un cont bancar este o caracteristică excelentă a acestui sistem. Acest lucru nu numai că face banca și mai ușoară, dar le face posibil ca pariorii să își urmărească cheltuielile.

Conceptul de aici este același cu cel care se găsește în Simplifi și Mint, pentru a numi câteva. Astfel, pentru pariorii care folosesc GPay ca lor Metodă de plată preferată, este logic să conectați serviciul la contul bancar sau la cardul de credit.

Case de pariuri de top care acceptă Google Pay
Cum se face o retragere cu Google PaySiguranță și securitate la Google PayOpțiuni de asistență pentru clienți Google Pay
Lukas Müller
ExpertLukas MüllerExpert
Fact CheckerIliana PetkovaFact Checker
LocaliserAdriana PopescuLocaliser
Cum se face o retragere cu Google Pay

Cum se face o retragere cu Google Pay

Google Pay este de fapt o veste proastă pentru pariori când vine vorba de retrageri. Deși metoda funcționează exemplar pentru depozite, nu are opțiunea de a retrage bani. Asta înseamnă că pariorii trebuie să adauge o altă metodă bancară în conturile lor pentru retrageri. Acesta este un lucru pe care toți paritorii care doresc să folosească GPay trebuie să-l cunoască în prealabil.

Dar cu zeci de sisteme de plată sigure și fiabile disponibile, găsirea unei metode potrivite nu ar trebui să fie o bătaie de cap. În plus, pariorii ar trebui să țină degetele încrucișate pentru ca compania din spatele sistemului de plată să le permită să-l folosească pentru încasări. La urma urmei, este Google, iar Google este Google.

Metode de retragere potrivite pentru pariori

După cum sa explicat, există o gamă largă de metode bancare pe care pariorii le pot folosi să-și retragă câștigurile. Acestea pot include transferuri bancare, VISA și portofele electronice.

De la PayPal și ecoPayz la Neteller și Skrill, pasionații de pariuri sportive au o lume de opțiuni din care să aleagă. Tot ce contează este disponibilitatea lor pe site-ul de pariuri în cauză și țara din care pariază. De asemenea, pariorii ar trebui să aleagă ceea ce este convenabil pentru ei.

Deși fiecare dintre metodele de mai sus are propria sa procedură de retragere, elementele de bază rămân aceleași în majoritatea acestora. De exemplu, pariorii care doresc să retragă ar trebui să navigheze la secțiunea de casierie a site-ului de pariuri, să aleagă Retrage, să introducă suma și să își verifice identitatea.

Cum se face o retragere cu Google Pay
Siguranță și securitate la Google Pay

Siguranță și securitate la Google Pay

Nu foarte multe sisteme de plată online sunt la fel de sigure și sigure ca GPay. În primul rând, este foarte dificil pentru hackeri sau escroci să acceseze informațiile utilizatorului; nu necesită ca cineva să-și expună informațiile despre cardul de credit. Pentru a asigura securitatea financiară maximă, Google Pay vine cu următoarele straturi:

  • Cod de e-mail
  • KYC
  • Cod de securitate SMS
  • Autentificare duo cu doi factori

Pe lângă măsurile de securitate de mai sus, proprietarii Google Pay nu fac parteneriate cu aproape orice site de pariuri. Ei sunt destul de înțelepți cu faptul că unele case de pariuri caută bani de la pariori. Ca atare, nu toate site-urile de pariuri au ceea ce este necesar pentru a colabora cu GPay. Compania a stabilit standarde atât de înalte pentru orice pariuri sportive care dorește un parteneriat cu acesta.

Astfel, orice site de pariuri cu această metodă de plată este cunoscut a fi sigur și securizat. De exemplu, majoritatea sunt licențiate de Malta Gaming Authority sau de UK Gambling Commission, cele două autorități de licențiere cu cea mai mare renume din lumea jocurilor de noroc.

La ce să fiți atenți în site-urile de pariuri Google Pay

Deși prezența Google Pay ca metodă de plată indică cât de demn de încredere este un site de pariuri, nu este singurul lucru la care trebuie să fii atent. De exemplu, a excelent site de pariuri ar trebui să aibă o gamă largă de sporturi pe care să pariezi, inclusiv fotbal, curse de cai, tenis, hochei, raliuri și multe altele.

În afară de asta, asistența pentru clienți ar trebui să fie de top și ar trebui să ofere alte metode de plată. Deoarece GPay nu acceptă retragerile, cel puțin pentru moment, pariorii ar avea nevoie de sporturi cu o gamă largă de metode de retragere fiabile.

Siguranță și securitate la Google Pay
Opțiuni de asistență pentru clienți Google Pay

Opțiuni de asistență pentru clienți Google Pay

În primul rând, șansele de a avea vreo problemă mare cu GPay sunt foarte minime. Asta pentru că sistemul este deținut de nimeni altul decât de gigantul Google.

Secțiunea de întrebări frecvente: În cele mai multe cazuri, utilizatorii au probleme legate de lipsa de informații. De parcă compania ar fi văzut acest lucru în avans, are o pagină de asistență cu unul dintre cele mai cuprinzătoare centre de ajutor cu zeci de întrebări frecvente. Din țările în care GPay este disponibil până la cum să deschideți un cont și cum să depuneți bani într-un cont de pariuri, secțiunea abordează o mulțime de întrebări generale la care orice jucător ar avea nevoie de răspuns.

Formular de contact: Pentru utilizatorii ale căror probleme (și aproape că există) nu sunt abordate în secțiunea Întrebări frecvente, aceștia au opțiunea de a contacta echipa GPay prin intermediul formularului de contact furnizat pe pagina de contact. Deși chatul live nu există, canalul de asistență oferit a fost de încredere până acum. Cine ştie? Poate că mulți pariori folosesc sistemul și ar crea un blocaj într-un chat live.

Opțiuni de asistență pentru clienți Google Pay

Faq

Tot ce trebuie să știți despre cazinouri

Cum depuneți fonduri într-un cont de pariuri folosind Google Pay?

Pentru a depune fonduri folosind Google Pay, trebuie să vă conectați la contul de pariuri, să accesați pagina de plată, să alegeți GPay, să specificați suma de depus, să selectați un card conectat în GPay și apoi să vă verificați identitatea folosind datele biometrice sau o parolă. Suma depusă ar trebui să se reflecte instantaneu în contul de pariuri al jucătorului.

Google Pay este adaptat pentru dispozitivele mobile?

Da, Google Pay este proiectat să funcționeze perfect pe dispozitive mobile, inclusiv Android și iOS, permițând utilizatorilor să efectueze depuneri convenabil din mers.

Utilizatorii își pot conecta conturile bancare la Google Pay?

Absolut. Google Pay oferă utilizatorilor opțiunea de a-și conecta conturile bancare, facilitând operațiunile bancare și permițându-le să-și urmărească cheltuielile în mod eficient, similar cu platformele precum Simplifi și Mint.

Este posibil să retrageți fonduri dintr-un cont de pariuri folosind Google Pay?

Nu, în timp ce Google Pay facilitează depuneri ușoare, nu acceptă retrageri. Utilizatorii vor trebui să configureze o metodă bancară alternativă pentru a-și încasa câștigurile.

Ce metode alternative de retragere pot folosi pariorii?

Paritorii pot opta pentru o varietate de alte metode bancare, inclusiv transferuri bancare, VISA și portofele electronice precum PayPal, ecoPayz, Neteller și Skrill. Disponibilitatea acestor metode depinde de site-ul de pariuri și de locația pariorului.

Cât de sigur este Google Pay?

Google Pay este renumit pentru măsurile sale de securitate robuste. Împiedică utilizatorii să-și expună informațiile despre cardul de credit și încorporează mai multe straturi de securitate, cum ar fi coduri de e-mail, procese KYC, coduri de securitate SMS și autentificare cu doi factori Duo.

Google Pay colaborează cu toate site-urile de pariuri?

Nu, Google Pay are standarde stricte de colaborare. Doar site-urile de pariuri de renume, adesea licențiate de autorități renumite, precum Malta Gaming Authority sau UK Gambling Commission, sunt eligibile să devină parteneri cu Google Pay.

Care sunt câteva caracteristici esențiale pe care ar trebui să le caute pariorii în site-urile de pariuri Google Pay?

Pe lângă includerea Google Pay, pariorii ar trebui să caute o mare varietate de sporturi pe care să parieze, asistență excelentă pentru clienți și o gamă diversă de metode alternative de retragere din cauza limitărilor de retragere ale GPay.

Există probleme raportate cu Google Pay?

Foarte puține probleme semnificative sunt raportate cu Google Pay, în primul rând datorită faptului că platforma este un produs al gigantului tehnologic Google.

Cum pot utilizatorii să caute asistență pentru orice problemă legată de Google Pay?

Utilizatorii pot consulta secțiunea cuprinzătoare de întrebări frecvente de pe pagina de asistență Google Pay. Dacă întrebările lor nu sunt abordate acolo, ei pot contacta echipa GPay prin intermediul formularului de contact furnizat pe aceeași pagină.