Case de pariuri de top care acceptă MasterCard

Mastercard a fost întotdeauna o alegere populară atunci când vine vorba de finanțarea conturilor de pariuri. Majoritatea site-urilor de pariuri au mai multe opțiuni de depunere, dar cardurile de debit și de credit sunt întotdeauna cele mai populare și acceptate frecvent - cum ar fi Mastercard. Unele instituții financiare încă dețin sau interzic tranzacțiile în mod incorect, așa că opțiunile de rezervă atunci când utilizați Mastercard sunt întotdeauna bine să aveți pentru orice eventualitate.

Unul dintre avantajele Mastercard-ului în efectuarea unei depuneri pe site-urile de pariuri este viteza și securitatea. Mai este și problema disponibilității globale, motiv pentru care majoritatea, dacă nu toate, site-urile de pariuri licențiate permit Mastercard ca opțiune de plată.

Case de pariuri de top care acceptă MasterCard
Cum se face o depunere cu MastercardCum se face o retragere cu MastercardSiguranță și securitate la MastercardOpțiuni de asistență pentru clienți Mastercard
Cum se face o depunere cu Mastercard

Cum se face o depunere cu Mastercard

Efectuarea unui depozit cu Mastercard este foarte ușor. De fapt, odată ce un site de pariuri a fost selectat, este destul de simplu. De acolo, pariorii trebuie să:

Creați un cont pe site-ul de pariuri. Pariorii ar putea avea nevoie să furnizeze informațiile necesare. Pot fi solicitate și alte informații - ID-uri, locație și alte cerințe standard KYC.

  1. Găsiți opțiunea Casier. Alegeți Mastercard dintre opțiuni de depunere furnizate.
  2. Introduceți detaliile cardului Mastercard, cum ar fi numărul contului, data de expirare și CVC.
  3. Introduceți suma pe care doresc să o depună pe site-ul de pariuri, apoi autorizați transferul. Tranzacțiile se reflectă de obicei în câteva minute.

Ceva de reținut este că, în timp ce multe bănci acceptă în mod regulat depozite pentru jocuri de noroc cu card de credit, altele le refuză automat.

Unele legi precum Legea privind aplicarea ilegală a jocurilor de noroc pe internet din 2006 interzic instituțiilor financiare să efectueze tranzacții cu o altă persoană în legătură cu jocurile de noroc ilegale pe internet.

Deși pariurile pe internet nu mai sunt ilegale în multe jurisdicții, interdicția rămâne în carte, iar unele bănci refuză să proceseze orice tranzacție de jocuri de noroc online. Site-urile de pariuri nu sunt de vină pentru asta, așa că cel mai bine este să faci puțină cercetare în prealabil.

Limitele de depozit pot diferi pentru site-urile de pariuri, dar de obicei sunt undeva la maximum 5000 USD și minim 10 USD până la 50 USD.

În ceea ce privește comisioanele, unele bănci din rețeaua Mastercard pot percepe comisioane mici sau deloc. niste case de pariuri sportive online tratați un depozit ca un avans de numerar și solicitați, ca urmare, comisioane mai mari. Site-urile de pariuri pot percepe și comisioane din partea lor.

Cum se face o depunere cu Mastercard
Cum se face o retragere cu Mastercard

Cum se face o retragere cu Mastercard

În timp ce majoritatea site-urilor de pariuri le permit pariorilor să depună fonduri prin Mastercard, unele pot să nu le permită să retragă prin aceeași metodă (sau orice alt card de debit sau de credit, de altfel). Aceasta înseamnă că, de obicei, pariorii vor trebui să găsească alternative atunci când vor să facă o retragere. Cea mai ușoară opțiune este să utilizați portofele electronice, cum ar fi Skrill sau Neteller.

Pariorii pot opta și pentru a-și retrage fondurile prin transferuri bancare. Cu toate acestea, retragerile prin transferuri bancare durează de obicei între două și cinci zile lucrătoare, ceea ce ar putea fi mai lung dacă există sărbători legale, weekenduri sau întreținere pe parcurs. Retragerile efectuate cu portofele electronice pot fi mai rapide, dar acest lucru nu este valabil tot timpul.

Pur și simplu accesați site-ul de pariuri preferat și parcurgeți procedura standard de retragere. După aceea, selectați metoda de plată dorită. Acest lucru îi va direcționa pe pariorii către următoarea etapă, în care pariorii vor specifica suma pe care doresc să o retragă. Tot ce rămâne este să confirmi și să autorizezi tranzacția odată ce au fost furnizate toate informațiile necesare.

În ceea ce privește comisioanele de retragere, unele bănci afiliate Mastercard pot impune comisioane minime sau deloc. Site-urile de pariuri pot percepe comisioane din partea lor, precum și taxele pentru portofelele electronice. Cu toate acestea, aceștia sunt de obicei doar bănuți pentru dolar, așa că nu va afecta fondurile atât de mult pe cât se crede.

Dacă pariorii sunt încă îngrijorați cu privire la comisioane, Mastercard îi poate face pe pariori eligibili pentru bonusuri pentru primul pariu pe site-urile de pariuri, deci consideră-l o compensare pentru fondurile tale.

Cum se face o retragere cu Mastercard
Siguranță și securitate la Mastercard

Siguranță și securitate la Mastercard

Mastercard este unul dintre cele mai mari și mai de încredere servicii de plată de pe piață, astfel încât tranzacția și informațiile personale ale unui parior sunt în siguranță. 


Modul în care funcționează Mastercard în comparație cu rivalii săi este că compania susține că sistemele sale sunt mai sigure decât orice alte servicii de plată. Ei folosesc o rețea peer-to-peer, bazată pe margine, care direcționează traficul către mai multe puncte finale.

Există și codul de securitate Mastercard, care este un nivel suplimentar de securitate. Ajută la confirmarea identității unui parior printr-un cod de acces unic (OTP) trimis prin SMS la numărul de telefon înregistrat pe site-ul de pariuri.

Un alt lucru grozav este că instituția financiară care emite carduri Mastercard pariorilor nu îi va face răspunzători pentru nicio tranzacție neautorizată. Mastercard oferă protecție împotriva răspunderii pentru tranzacțiile efectuate oriunde.

Pariorii trebuie să își facă partea pentru a asigura siguranța și securitatea Mastercard-ului lor. Pentru a face acest lucru, ei trebuie:

  • Luați măsuri de precauție rezonabile pentru a preveni pierderea sau furtul cardului dvs.
  • Când cardul dvs. este pierdut, furat sau utilizat fără permisiunea dvs., anunțați-vă banca imediat.
  • Menține-ți starea bună cu contul tău Mastercard.
  • Aflați ce alte măsuri de siguranță are banca dvs. pentru a vă proteja de tranzacțiile frauduloase vorbind cu aceștia.
Siguranță și securitate la Mastercard
Opțiuni de asistență pentru clienți Mastercard

Opțiuni de asistență pentru clienți Mastercard

Mastercard este unul dintre cele mai importante servicii de plată din lume. Cei care îl au îl folosesc pentru multe dintre nevoile lor zilnice, cum ar fi utilități, articole esențiale, cumpărături și multe altele. Când folosiți ceva atât de des, tind să apară unele probleme sau preocupări.

Dacă pariorii au unele probleme sau întrebări, există multe modalități prin care pot contacta Mastercard. Cu toate acestea, rețineți că Mastercard nu emite carduri de debit sau de credit, ci instituțiile financiare. Pariorii ar putea avea nevoie să-și contacteze banca mai întâi.

  • Pentru prima rută, pariorii se pot adresa site-ului oficial Mastercard la mastercard.com. Găsiți pagina de asistență și găsiți Întrebările frecvente. Aceste liste sunt de obicei cuprinzătoare și pot conține soluția pentru problema pariorului.
  • În al doilea rând, puteți descărca un fișier PDF al Contactelor globale ale Mastercard, care conține lista de numere de contact pentru fiecare linie telefonică Mastercard. Fiecare țară sau zonă are propria sa, așa că nu va strica să verificați această listă principală.

Pariorii pot folosi și rețelele sociale pentru a ajunge la Mastercard, cum ar fi Facebook și Twitter. Companiile recunosc puterea acestor două site-uri de a comunica cu baza lor de clienți și adesea răspund la chat-uri, mențiuni sau comentarii de acolo.

Opțiuni de asistență pentru clienți Mastercard