Case de pariuri de top care acceptă Neteller

Neteller este o metodă de plată foarte populară în întreaga lume. Această metodă de plată este de mare încredere în rândul comercianților și al pariorilor deopotrivă și este compatibilă cu majoritatea site-urilor de pariuri din întreaga lume. Neteller este foarte popular printre cazinourile online și site-urile de pariuri sportive ca metodă de depunere în condiții de siguranță, iar mulți jucători folosesc acest serviciu pentru a depune și a retrage banii.

Neteller acceptă peste 26 de valute din întreaga lume și este disponibil și ca aplicație. Această metodă de plată este ușor de utilizat și o soluție de plată perfectă atunci când sunteți în străinătate, deoarece acceptă peste 200 de țări.

Case de pariuri de top care acceptă Neteller
Top site-uri de pariuri cu Neteller

Top site-uri de pariuri cu Neteller

Neteller este un serviciu de transfer de bani online lansat în 1999. Dar încă din 2000, Neteller începuse deja procesarea plăți la cele mai bune site-uri de pariuri. Pe atunci, compania deservia până la 85% dintre comercianții de jocuri de noroc din lume.

Numai acest fapt demonstrează că Neteller este una dintre cele mai fiabile soluții de plată la cele mai bune site-uri de pariuri. Așadar, continuă să citești pentru a afla ceva despre pariurile cu Neteller.

Top site-uri de pariuri cu Neteller
Cum se face o depunere cu Neteller

Cum se face o depunere cu Neteller

Începeți cu Neteller la o casa de pariuri sportive este destul de simplu. Jucătorii trebuie mai întâi să deschidă un cont Neteller pe telefonul mobil sau pe computer pentru a face o depunere. Doar vizitează Neteller.com, faceți clic pe Conectare, apoi înregistrați un cont.

Jucătorii trebuie să furnizeze detalii precum nume, e-mail, țara de origine și moneda pe care intenționează să o folosească. Oferiți întotdeauna informațiile corecte pentru a evita orice complicații în timpul procesului de verificare.

Vorbind despre verificarea contului, Neteller cere utilizatorilor să-și dovedească identitatea înainte de a tranzacționa orice. În primul rând, utilizatorii trebuie să își conecteze contul bancar furnizând codul BIC sau SWIFT. Apoi, veți oferi o copie color a actului de identitate, a pașaportului sau a permisului de conducere. Și, în sfârșit, veți încărca o copie a celei mai recente facturi de utilități pentru a vă activa contul Neteller.

Între timp, pariorii își pot finanța portofelele Neteller în mai multe moduri. De exemplu, puteți utiliza un alt cont Neteller aprobat pentru a transfera fonduri în noul dvs. cont.

Alternativ, Neteller acceptă depuneri prin carduri de credit/debit, Skrill, transfer bancar sau criptomonede. Utilizatorii pot cumpăra și vinde peste 28 de monede digitale pe Neteller. Așadar, citiți cu atenție termenii și condițiile Neteller înainte de a finanța contul.

Taxe și limite Neteller

Vrei să știi de ce Neteller iese în evidență de restul? Această opțiune de transfer de bani oferă comisioane mici de depunere și o limită mai mare pe tranzacție. Ei percep adesea o taxă de 2,9% pentru a face depozite mai mici de 20.000 USD și costuri zero pentru mai mult de 20.000 USD.

De asemenea, primirea de fonduri în contul tău Neteller este gratuită. Deci, orice sumă retragă jucătorii din casa de pariuri după ce toate taxele sunt plătite așa cum au fost procesate. În ceea ce privește limitele de transfer, utilizatorii Neteller verificați fără conturi VIP pot trimite următoarele sume:

  • 5.000 USD/tranzacție
  • 10.0000 USD/24 de ore
  • 20.000 USD/7 zile
  • 50.000 USD/30 de zile Notă: știți că majoritatea caselor de pariuri nu oferă bonusuri după depunerile Neteller, deși nu este întotdeauna cazul. Deci, citiți recenziile de pariuri aici la BettingRanker pentru a afla casele de pariuri care oferă bonusuri de depunere Neteller.
Cum se face o depunere cu Neteller
Cum să faci o retragere cu Neteller

Cum să faci o retragere cu Neteller

Pariorii care doresc să se bucure de plăți rapide și convenabile nu ar trebui să caute mai departe decât Neteller. Conectați-vă pur și simplu în contul de pariuri, vizitați casieria sau zona bancară, atingeți retragere, alegeți Neteller.

Încheiați-l acum introducând suma pe care doriți să o retrageți. Retragerile Neteller sunt de obicei instantanee, fiind procesate în doar câteva minute.

Cu toate acestea, în unele cazuri, casa de pariuri vă va procesa câștigurile prin Neteller în 24-48 de ore după trimiterea unei cereri de retragere. Mai rău, unii ar putea dura între 7 și 10 zile lucrătoare. Prin urmare, citiți pagina de termeni și condiții a casei de pariuri sportive pentru a afla perioada de procesare a tranzacției.

Un alt motiv pentru a citi casele de pariuri Pagina T&C este să cunoașteți taxele de retragere. Adesea, se vor aplica taxe standard pentru portofelul electronic la efectuarea retragerilor Neteller. În general, totuși, costul nu ar trebui să depășească 50 USD. Totul este însă despre cât de repede vrei să primești banii și cât de mult vrei să retragi.

Cum să faci o retragere cu Neteller
Siguranță și securitate la Neteller

Siguranță și securitate la Neteller

Este sigură operațiunile bancare cu Neteller la cele mai bune site-uri de pariuri? Da, o companie de transfer de bani cu o istorie bogată în jocuri precum Neteller este, fără îndoială, sigură și securizată. În primul rând, FCA (Financial Conduct Authority) reglementează Neteller.

Acesta este un organism de reglementare a serviciilor financiare din Marea Britanie. Acest organ de supraveghere creează un fond separat pentru a compensa clienții serviciilor sale de transfer de bani înregistrate, cum ar fi Neteller. Mai simplu spus, banii tăi nu se vor spăla dacă Neteller închide magazinul brusc.

Pe lângă reglementările FCA, Neteller efectuează o autentificare în doi pași, care este cerința minimă în prezent. Aici, utilizatorii trebuie să introducă un cod trimis către aplicația lor de e-mail sau mesaje înainte de a se conecta la cont.

Codul de verificare rămâne activ timp de aproximativ 30 de secunde, după care utilizatorii trebuie să solicite unul nou. Acest lucru elimină orice acces neautorizat la fonduri sau informații financiare de pe Neteller.

În sfârșit și la fel de critic, Neteller folosește criptare SSL de ultimă generație pentru a proteja datele utilizatorilor. După cum probabil știți deja, tehnologia SSL permite site-urilor web să protejeze informațiile trimise către și de la platformă de hackeri.

Și, desigur, aplicațiile Neteller pentru Android și iOS sunt 100% sigure. Utilizatorii pot descărca aceste aplicații direct pe Play Store și, respectiv, App Store. Aplicația poate îndeplini o mulțime de funcții, inclusiv trimiterea și retragerea de bani.

Siguranță și securitate la Neteller
Opțiuni de asistență pentru clienți Neteller

Opțiuni de asistență pentru clienți Neteller

În mod surprinzător, serviciul de asistență pentru clienți Neteller are performanțe slabe pe site-urile de recenzii precum Trustpilot. De exemplu, utilizatorii se plâng adesea de răspunsurile întârziate.

Unii recenzenți susțin, de asemenea, că secțiunea Întrebări frecvente este minimă și nu răspunde la toate întrebările esențiale. Pe scurt, sistemul de asistență este ceva pe care Neteller trebuie să îl reînnoiască urgent.

Dar pentru apărarea lor, majoritatea opțiunilor de portofel electronic nu oferă răspunsuri instantanee la întrebările tehnice ale utilizatorilor. Este obișnuit ca întrebările prin e-mail să dureze până la 24 de ore pentru a fi rezolvate de echipa de asistență. Dacă nu sunt mulțumiți, clienții pot alege să vorbească direct cu echipa de asistență printr-un număr gratuit. Nu uitați să stăpâniți orele de lucru.

În plus, Neteller oferă suport prin chat pentru întrebări de bază prin sistemul gestionat de bot. Cu toate acestea, vă puteți bucura de asistență prin chat live non-stop de la Neteller după ce obțineți un abonament VIP.

Mai jos sunt contactele de asistență Neteller:

  • Telefon: +442033089525, +49 21599 279504 (luni – vineri)
  • E-mail: help@neteller.com, plângeri@neteller.com
  • Mesaje
  • Chat live 24/7 pentru clienții VIP
  • Rețele sociale: Instagram, Facebook și Twitter
Opțiuni de asistență pentru clienți Neteller
Neteller în SUA

Neteller în SUA

Neteller a experimentat o parte echitabilă de scandaluri în SUA. În ianuarie 2007, proprietarii Neteller au fost arestați și acuzați pentru promovarea jocurilor de noroc ilegale și a serviciului de transfer de bani fără licență.

Autoritățile americane au susținut că Neteller facilitează tranzacțiile între jucătorii americani și site-urile de pariuri offshore. Drept urmare, Neteller a ieșit de pe piața americană.

Șapte ani mai târziu, Neteller a făcut o întoarcere triumfală în SUA. De data aceasta, li s-a aprobat să furnizeze plăți către BetAmerica.com, un site de curse de cai. Astăzi, compania oferă servicii în New Jersey, Delaware și alte state de pariuri. Dar un lucru este sigur; Lucrurile nu au mai fost la fel de la scandalul din 2007.

Neteller în SUA