Case de pariuri de top care acceptă PayPal

Fiind de peste 20 de ani, Paypal este una dintre - dacă nu cele mai populare metode de plată pentru oamenii din întreaga lume. Acest sistem financiar electronic este o soluție simplă și ușor de utilizat pentru oricine dorește o modalitate sigură și sigură de a depune, retrage și transfera bani online. Astăzi, peste 30 de milioane de comercianți folosesc PayPal, iar mulți dintre aceștia sunt site-uri de pariuri. Această opțiune de plată este ușor de utilizat, sigură, iar majoritatea cazinourilor și site-urilor de pariuri sportive online oferă PayPal ca metodă de depunere și retragere.

Case de pariuri de top care acceptă PayPal
Mikael Virtanen
ExpertMikael VirtanenExpert
Fact CheckerIliana PetkovaFact Checker
LocaliserAdriana PopescuLocaliser
Top site-uri de pariuri cu PayPal

Top site-uri de pariuri cu PayPal

Lansat în 1998, PayPal este, fără îndoială, cel mai de încredere portofel electronic de astăzi. Are reputația de a oferi tranzacții sigure cu depuneri și retrageri instantanee. Nu e de mirare că PayPal este în prezent un pilon principal pe toate site-urile de pariuri de top. Tot ce are nevoie un jucător este un cont de e-mail pentru a începe tranzacțiile pe PayPal. Deci, această pagină listează toate site-urile de pariuri de top PayPal și câteva lucruri de știut înainte de a utiliza această metodă bancară.

Top site-uri de pariuri cu PayPal
Cum se face o depunere cu PayPal

Cum se face o depunere cu PayPal

Înainte de a vă scufunda mai adânc, este important să rețineți că PayPal este disponibil în Peste 200 de țări și acceptă peste 20 de monede. Da, așa a devenit popular PayPal printre comercianții online, casele de pariuri sportive, cazinourile online și așa mai departe. Pe lângă acceptarea largă, efectuarea depunerilor PayPal este destul de rapidă și simplă, așa cum veți vedea mai jos.

Începeți prin a găsi o casă de pariuri sportive care acceptă depuneri prin PayPal. Există sute sau chiar mii de acestea online. Apoi, procedați la crearea unui cont personal pe PayPal.com înainte de a depune fonduri.

Pariorii pot face acest lucru printr-un alt cont PayPal verificat sau printr-un cont bancar conectat. Acum mergeți la casa de pariuri și alegeți PayPal din pagina „Depunere” pentru a muta fonduri. Este atât de ușor! La fel ca majoritatea opțiunilor de transfer de bani online, PayPal permite clienților săi să facă tranzacții pe mobil prin aplicația PayPal. Aplicația este disponibilă pentru descărcare pe Play Store pentru Android și App Store pentru iPhone.

Alternativ, pariorii de pe telefonul mobil pot tranzacționa pe PayPal utilizând versiunea cu acces instantaneu din browserele web. Trebuie doar să introduceți adresa PayPal, să vă conectați la cont și să faceți depuneri.

Taxe și limite PayPal

Deschiderea unui cont PayPal este absolut gratuită, deoarece utilizatorii nu trebuie să plătească nici un ban pentru a se bucura de servicii. De asemenea, PayPal nu percepe taxe lunare și nu solicită un sold minim. Și pentru a face și mai bine, compania nu percepe nimic pentru a transfera bani dintr-un cont bancar conectat la PayPal.

După cum probabil știți deja, acest gigant online banking limitează conturile neverificate la doar 500 USD tranzacții lunare. Dar după verificarea identității, utilizatorii pot trimite maximum 60.000 USD pentru o singură tranzacție.

Verificarea identităților este o practică comună printre majoritatea portofelelor electronice. Acest lucru elimină orice risc de securitate, oferind utilizatorilor limite mai mari de depunere/retragere. La PayPal, trebuie doar să-și conecteze contul bancar și să furnizeze dovada adresei pentru a face acest lucru. Notă: unele case de pariuri nu oferă bonusuri la depozitele PayPal. Așadar, citiți pagina de termeni și condiții pentru a găsi unul care o face.

Cum se face o depunere cu PayPal
Cum se face o retragere cu PayPal

Cum se face o retragere cu PayPal

Retragerea fondurilor de la o casă de pariuri către PayPal este rapidă și ușoară, la fel ca atunci când faceți depozite. Dacă ați conectat deja un cont PayPal, mergeți la casierie, selectați PayPal și introduceți suma de retragere. În sfârșit, confirmați tranzacția. În cele mai multe cazuri, retragerile PayPal sunt aproape instantanee, deși acest lucru depinde de casa de pariuri. Unele case de pariuri pot cere până la 2 zile lucrătoare pentru a procesa retragerile PayPal.

Majoritatea caselor de pariuri percep utilizatorilor și un anumit procent din suma retragerii pentru a facilita tranzacțiile. Dar nu vă faceți griji pentru că rata este de obicei între 2% și 5%. De asemenea, merită spus că aproape toate site-urile de pariuri de top au nevoie de jucători să-și verifice conturile de pariuri înainte de a retrage ceva.

Cum se face o retragere cu PayPal
Siguranță și securitate la PayPal

Siguranță și securitate la PayPal

Știți de ce PayPal este unul dintre cele mai de încredere metode de plată pentru pariuri acolo? Ei bine, platforma oferă securitate 24/7 pentru a preveni frauda, extragerea de date și phishingul prin e-mail. Asta pentru că fiecare tranzacție PayPal este puternic protejată cu criptare SSL. Acest lucru înseamnă că chiar și cei mai avansați fraudatori online nu pot pătrunde în detaliile dvs. financiare pe PayPal.

Pe lângă faptul că oferă protecție financiară de top, PayPal este autorizat să furnizeze servicii financiare de către organismele juridice. De exemplu, firma este autorizată să opereze în aproape toate statele din SUA.

De exemplu, PayPal este autorizat de către Alabama Securities Commission din Alabama, în timp ce Departamentul de Servicii Financiare din New York aprobă PayPal în NY. La nivel internațional, PayPal este licențiat în peste 200 de țări.

Deși operațiunile bancare cu PayPal sunt în general sigure, nu-l tratați ca pe un cont bancar pentru a economisi bani. În schimb, acordul de utilizare al PayPal prevede clar că platforma este strict pentru transferuri de bani. În SUA, de exemplu, tranzacțiile PayPal nu sunt asigurate FDIC. Acum, asta înseamnă că banii tăi s-ar putea pierde dacă nefericirea se întâmplă cu PayPal. Așadar, retrageți întotdeauna toate câștigurile de pariuri sportive de îndată ce acestea intră.

Siguranță și securitate la PayPal
Opțiuni de asistență pentru clienți PayPal

Opțiuni de asistență pentru clienți PayPal

Un alt motiv pentru care PayPal este comun printre cele mai bune site-uri de pariuri este sistemul său de suport pentru calitate. Jucătorii pot contacta PayPal pentru răspunsuri la toate întrebările lor cu privire la trimiterea și primirea banilor.

Echipa de asistență este accesibilă prin telefon, e-mail sau chat. De asemenea, este important să rețineți că apelarea directă a unui număr PayPal poate atrage o mică taxă, în funcție de furnizorul de servicii celulare.

Dar, să fiu sincer, sistemul de asistență PayPal nu a fost cel mai bun până de curând. În 2003, compania a trebuit să fie dat în judecată doar pentru a pune un număr gratuit. Dar pentru apărarea lor, numărul era disponibil, doar că era ascuns în adâncul site-ului. Chiar și astăzi, majoritatea utilizatorilor PayPal încă se luptă să obțină numărul de serviciu pentru clienți.

Din acest motiv, PayPal recomandă insistent utilizatorilor săi să-i contacteze prin e-mail. Dar chiar și așa, răspunsurile la e-mail pot dura până la 24 de ore într-o zi lucrătoare obișnuită. Acest lucru poate fi frustrant, mai ales dacă căutați o inversare. Alternativ, jucătorii pot ajunge la asistență prin intermediul funcției de mesagerie, care oferă răspunsuri nepersonalizate. Dacă acest lucru nu vă mulțumește, bot-ul vă va redirecționa interogarea unui agent PayPal, care de obicei răspunde în decurs de o oră.

Mai jos sunt contactele de asistență PayPal:

  • Telefon: 1-402-517-4519 (de luni până vineri de la 9:00 la 17:30)
  • E-mail: service@paypal.com (până la 24 de ore)
  • Mesaje: aproximativ 1 oră
  • Rețele sociale: @AskPayPal (Twitter) și PayPal (Facebook)
Opțiuni de asistență pentru clienți PayPal

Cele mai recente știri

Top 3 bonusuri de bun venit pentru pariuri sportive pentru plățile cu Visa/Mastercard
2023-08-02

Top 3 bonusuri de bun venit pentru pariuri sportive pentru plățile cu Visa/Mastercard

Când căutați o casă de pariuri sportive la care să vă înscrieți, este vital să luați în considerare opțiunile de plată și ofertele de bun venit disponibile. Din fericire, majoritatea caselor de pariuri oferă plăți cu cardul de debit/credit prin Mastercard sau Visa. Și mai bine, vei primi un bonus de pariuri sportive după ce ai depus fonduri și, în unele cazuri, vei face primul pariu real pe bani.