Case de pariuri de top care acceptă Paysafe Card

Paysafecard a fost întotdeauna asociat cu pariurile online, iar acest lucru este valabil și astăzi. Pariorii care au plasat vreodată un pariu online probabil că au dat deja peste Paysafecard sau l-au folosit o dată. Toți pariorii, indiferent de expertiză sau preferință de joc, s-au bucurat de anonimatul oferit de voucherele preplătite.

Sistemele de plată anticipată precum Paysafecard au crescut în popularitate ca metodă de plată a bunurilor și serviciilor online, folosind bani reali, mai degrabă decât un cont bancar sau un card de credit. Puteți, desigur, să faceți cumpărături folosind cardul dvs. bancar, ceea ce mulți oameni fac pentru că ascunde tranzacția finală din contul dvs.

Case de pariuri de top care acceptă Paysafe Card
Cum se face o depunere cu PaysafecardCum se face o retragere cu PaysafecardSiguranță și securitate la PaysafecardOpțiuni de asistență pentru clienți Paysafecard
Lukas Müller
ExpertLukas MüllerExpert
Fact CheckerIliana PetkovaFact Checker
LocaliserAdriana PopescuLocaliser
Cum se face o depunere cu Paysafecard

Cum se face o depunere cu Paysafecard

Pentru a depune fonduri într-un cont paysafecard, pariorii trebuie să creeze mai întâi un cont cu ei. Trebuie doar să se îndrepte către site-ul oficial al Paysafecard la www.paysafecard.com.

Odată terminat, jucătorii pot depune în conturile lor. Tot ceea ce este necesar jucătorilor este să achiziționeze un cod PIN paysafecard, pe care îl pot obține din peste 600.000 de magazine din întreaga lume. Pariorii vor trebui doar să introducă codul PIN de 16 cifre pe care l-au dobândit atunci când vor să-și încarce soldul de pariuri sportive.

Dacă jucătorii nu sunt siguri de unde pot obține un voucher paysafecard, ei pot accesa site-ul oficial al companiei. Site-ul web are un localizator de magazine care afișează toate magazinele care vând coduri PIN paysafecard din zona dvs.

Finanțarea unui cont de pariuri folosind paysafecard este un proces simplu:

  1. Pariorii trebuie să meargă la casieria casei de pariuri sportive preferate și să selecteze opțiunea de depunere și li se vor prezenta toate metodele de plată disponibile. Site-ul web îi va duce pe pariori într-o nouă fereastră atunci când selectează paysafecard ca opțiune de plată preferată.

  2. Va exista un link care le arată toate magazinele din zona dvs. care vând vouchere paysafecard. Puteți trece la pasul următor dacă v-ați achiziționat deja voucherele.

  3. Pariorii vor observa o parte în care vor trebui să introducă codul PIN de 16 cifre. Rețineți că PIN-urile paysafecard pot fi combinate pentru a vă permite să depuneți o sumă mai mare. Odată ce pariorii au depus toate PIN-urile dorite, nu mai rămâne decât să confirme depunerea.

Cum se face o depunere cu Paysafecard
Cum se face o retragere cu Paysafecard

Cum se face o retragere cu Paysafecard

Paysafecard nu poate fi folosit pentru a efectua o retragere, din păcate. În consecință, dacă un parior dorește să caute bani la pariuri sportive preferate, va trebui să găsească un alt mijloc.

  • O modalitate de a retrage fonduri în cazul în care pariorii nu își pot folosi paysafecard-ul este prin utilizarea portofelelor electronice precum Neteller sau Skrill, deoarece aceste opțiuni sunt cele mai convenabile și cele mai rapide din momentul scrierii.

  • Un intermediar poate oferi un alt nivel de securitate și confidențialitate, ceea ce este bun, deoarece cei care folosesc paysafecard fac acest lucru datorită protecției confidențialității serviciului de plată.

  • O altă metodă alternativă de retragere este încasarea prin transferuri bancare directe. Cu toate acestea, este important să ne amintim că retragerile efectuate prin aceste canale durează mai mult - aproximativ două până la cinci zile.

Aceste așteptări lungi pot fi chiar mai lungi din cauza weekend-urilor, sărbătorilor legale sau dacă sistemul instituției financiare este în prezent în curs de întreținere.

Rețineți că va exista o taxă pentru taxa de conversie dacă pariorii fac depuneri de pariuri sportive într-o altă monedă decât cea de pe voucherul paysafecard. Pe site-ul oficial paysafecard există un convertor valutar care le permite utilizatorilor să vadă ce comisioane pot fi percepute atunci când efectuează o depunere în diferite valute.

Deoarece taxele pot diferi în funcție de locul în care locuiește pariorul, pariorii ar trebui să meargă pe site-ul oficial paysafecard, să-și aleagă zona și să verifice taxele adecvate care li se pot aplica.

În ceea ce privește limitele, acestea pot diferi de la un site de pariuri la un site de pariuri, așa că pariorii ar trebui să-și facă temele mai întâi.

Cum se face o retragere cu Paysafecard
Siguranță și securitate la Paysafecard

Siguranță și securitate la Paysafecard

Nivelul ridicat de securitate al Paysafecard este una dintre cele mai atractive caracteristici ale sale. Acesta este motivul principal pentru care atât de mulți jucători au ales să folosească această metodă de plată atunci când fac depuneri la casele de pariuri sportive virtuale. Paysafecard nu necesită nicio informație privind cardurile de credit/debit sau conturile bancare pe parcursul procesului de plată. Acest lucru evită riscul ca datele sensibile să fie expuse site-ului web pe care pariezi.

În timp ce pariorii trebuie să fie atenți să nu împărtășească codurile PIN cu alte persoane pentru a evita frauda financiară, paysafecard a luat măsuri pentru a îmbunătăți securitatea mecanismului de plată. Vă puteți bloca codurile PIN dacă observați orice activitate frauduloasă.

Nimeni nu va putea să le acceseze sau să fure bani în acest fel. Este de remarcat faptul că, odată ce PIN-urile sunt blocate, acestea nu pot fi folosite din nou. Cu toate acestea, aceștia au opțiunea de a solicita rambursarea soldului rămas în contul paysafecard.

Un alt pas pe care Paysafecard l-a făcut pentru a-și spori securitatea este să protejeze PIN-urile împotriva piratarii. Codurile PIN nu vor fi piratate de către un generator, iar suma debitată pe cupoanele dumneavoastră paysafecard nu va fi modificată.

Paysafecard își avertizează, de asemenea, clienții despre alte escrocherii comune. În acest fel, pariorii nu vor fi păcăliți să dezvăluie informațiile contului sau codurile PIN.

Siguranță și securitate la Paysafecard
Opțiuni de asistență pentru clienți Paysafecard

Opțiuni de asistență pentru clienți Paysafecard

Deoarece paysafecard este unul dintre metoda de plată de top opțiuni nu numai în rândul pariorilor, ci și cu site-urile de pariuri, unele probleme sau întrebări vor fi întotdeauna prezente.

Când pariorii dau peste una dintre acestea, desigur că este firesc să ceară asistență. Este un lucru bun că paysafecard este echipat pentru a face față întrebărilor și preocupărilor clienților.

Pariorii care au întrebări sau nelămuriri se pot adresa site-ului web oficial paysafecard. Există o opțiune de asistență în meniul hamburger din colțul din stânga sus, care conduce utilizatorii către o pagină de Întrebări frecvente organizată și ușor de citit.

Pagina Întrebări frecvente poate ajuta cu preocupările legate de subiecte precum suspiciunea de fraudă, rambursarea, problemele de plată și multe altele. Dacă pariorii nu își găsesc întrebarea în file, ei își pot introduce problema în fila de căutare.

Dacă acest lucru tot nu funcționează, pariorii pot accesa butonul Contactați-ne din partea de jos a site-ului. Aici ei pot găsi un Formular de contact unde pot trimite bilete de asistență și linia lor de asistență pentru clienți. Rețineți că se pot aplica taxe locale atunci când dați un apel echipei CS.

Lara, chatbot-ul lor, este, de asemenea, disponibil pentru întrebările și preocupările jucătorilor 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână.

Opțiuni de asistență pentru clienți Paysafecard