Case de pariuri de top care acceptă Payz

Payz este unul dintre cele mai convenabile portofele electronice pentru efectuarea de tranzacții pe site-urile de pariuri online. Fondată în 2000, acceptă peste 45 de valute din întreaga lume. Payz este deținut și operat de PSI-Pay, o companie cu răspundere limitată înregistrată și autorizată de Autoritatea de Conduită Financiară din Marea Britanie pentru a oferi servicii de plată online.

Pariorii online pot alege unul dintre cele trei tipuri de conturi: ecoCard, ecoAccount și ecoVirtualcard. EcoCard este un cont de debit preplătit, precum MasterCard, care facilitează plățile online instantanee. EcoAccount este un cont online privat pe care jucătorii îl pot reîncărca oricând sau pot trimite bani oricui. În cele din urmă, ecoVirtualcard este un card de plată online unic. Acesta devine invalid odată ce tranzacția este finalizată.

Case de pariuri de top care acceptă Payz
Cum se face o depunere cu PayzLimită zilnică de depozit pentru PayzCum se face o retragere cu Payz
Mikael Virtanen
ExpertMikael VirtanenExpert
Fact CheckerIliana PetkovaFact Checker
LocaliserAdriana PopescuLocaliser
Cum se face o depunere cu Payz

Cum se face o depunere cu Payz

Payz le permite utilizatorilor să se conecteze la contul lor bancar și să transfere fonduri. Deschiderea unui cont Payz este rapidă și gratuită. Clienții trebuie să completeze datele lor personale, cum ar fi numărul de telefon, adresa și țara de reședință. Un link de activare este trimis noului utilizator, după care proprietarul poate folosi contul. Există diferite moduri de a încărca un Payz cu bani: transfer bancar local, servicii bancare internaționale, card preplătit, card de credit și de debit.

Efectuarea unei depuneri directe cu Payz pe o platformă de pariuri este gratuită și aproape imediată. Pariorii pe bani reali care doresc să-și mărească bankrollul aleg Payz la pagina casieriei și introduc suma de depus.

Numele acestei pagini diferă de la un furnizor de pariuri la altul. Apoi site-ul Payz ne afișează unde jucătorul se conectează cu un nume de utilizator și o parolă. Cele trei servicii, ecoAccount, ecoCard și ecoVirtualCard, pot fi utilizate pentru tranzacție. De obicei, Payz nu percepe o taxă pentru acestea tipuri de depozite.

Cum se face o depunere cu Payz
Limită zilnică de depozit pentru Payz

Limită zilnică de depozit pentru Payz

Limitele depind de nivelul de cont al unui utilizator Payz și de termenii și condițiile site-ului de pariuri. Contul Payz este disponibil la nivel VIP, platină, aur, argint și clasic.

Înregistrarea pentru aceste niveluri este gratuită, dar serviciile disponibile la fiecare nivel vor diferi. Cu cât statutul este mai mare, cu atât limita de depozit este mai mare și invers. Limitele contului sunt concepute pentru a proteja fondurile deținute într-un cont Payz.

Când reîncărcați un site de pariuri, limita maximă la toate nivelurile este de 250 EUR per tranzacție. Limitele zilnice variază de la 1500 EUR la 11.000 EUR pentru cele mai înalte niveluri ale contului Payz (Gold, Platinum și VIP).

Pot depune cu mobil?

Payz oferă o aplicație mobilă sigură și securizată, care poate fi descărcată din App Store și Google Play. Utilizatorii își pot accesa conturile de pe dispozitivele iOS și Android.

Limită zilnică de depozit pentru Payz
Cum se face o retragere cu Payz

Cum se face o retragere cu Payz

Atâta timp cât o platformă de jocuri de noroc acceptă Payz, retragerile sunt posibile cu conturile ecoAccount și ecoCard. Pașii implicați sunt următorii:

  • Jucătorul navighează la pagina casieriei
  • Ei aleg Payz din lista de opțiuni de plată
  • Ei introduc suma de retras din contul de pariuri
  • Ei completează informațiile solicitate pentru ca site-ul să aprobe retragerea

La solicitarea unei retrageri, tranzacția apare imediat pe contul de pariuri, iar banii ajung la jucător în două sau trei zile lucrătoare.

Furnizorii de pariuri percep cu greu o taxă pentru retragerile Payz. Dar, în funcție de nivelul contului, Payz poate percepe ceva mic.

Limită zilnică de retragere la Payz

Fiecare furnizor de pariuri stabilește o limită de retragere, așa că este bine să verificați termenii și condițiile înainte de a încasa. Limita de retragere asociată cu ecoCard se bazează pe starea sau nivelul contului.

Suma maximă pe care o poate deține un cont Payz la niveluri de argint și aur este de 15.000 EUR și, respectiv, 100.000 EUR. Utilizatorul își poate încărca contul într-o singură tranzacție cu €10 - €200 la nivelul clasic.

Conturile la statutul de argint pot primi orice între 10 EUR și 1.000 EUR dintr-o dată. Un cont de aur poate lua € 10 până la € 1.500 într-o singură tranzacție.

Pot să mă retrag de pe mobil?

Retragerea prin aplicația mobilă ePayz este un proces simplu. Un jucător se conectează la contul său pe un smartphone Android sau iOS și urmează pașii menționați mai sus.

Cum se face o retragere cu Payz