Case de pariuri de top care acceptă QIWI

QIWI este o metodă de plată online populară în rândul pariorilor ruși. A fost fondată la Moscova în 2008 și a fost creată în principal pentru vorbitorii nativi de rusă. A câștigat o poziție substanțială în Rusia, Ucraina, Kazahstan și a crescut în popularitate în țările CSI, Asia și Statele Unite.

Această metodă de plată are peste 41 de milioane de titulari de conturi cu o rețea extinsă de bancomate în Rusia. Qiwi a colaborat recent cu Mitsui & Co., făcându-l disponibil în Japonia. Unele caracteristici notabile care au făcut din Qiwi o alegere preferată pentru pariori sunt retragerile rapide, activitățile sub-radar, comisioanele mici și eligibilitatea pentru bonusuri la mai multe case de pariuri.

Case de pariuri de top care acceptă QIWI
Cum să începeți să pariați cu QIWIRetragerea câștigurilor cu QIWI
Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserAdriana PopescuLocaliser
Cum să începeți să pariați cu QIWI

Cum să începeți să pariați cu QIWI

Primul pas în pariurile cu QIWI este crearea unui cont. Acest proces este destul de intuitiv și simplu.

  1. Vizita https://qiwi.com/transfer
  2. Selectați o limbă, apoi alegeți „Creați portofel”
  3. Introduceți numărul dvs. de telefon
  4. Introdu codul primit prin SMS
  5. Completați informațiile solicitate

Această procedură nu numai că vă creează contul, ci vă verifică și portofelul electronic. De aici încolo, puteți depune fonduri în portofelul dvs. QIWI, care pot fi folosite pentru a vă încărca contul pe site-uri de pariuri.

Conectați-vă la o casă de pariuri Qiwi și alegeți QIWI ca metodă de plată. Pariotorii pot folosi și un card QIWI payWave sau payWave+ din plastic sau virtual. Cardul virtual QIWI este gratuit, dar cardurile payWave și payWave+ vă vor costa 299 ₽, respectiv 349 ₽. Dacă utilizați una dintre acestea, alegeți VISA sau cardul de credit ca opțiune de plată.

Odată ce ați introdus suma, veți fi transferat în portofelul dvs. QIWI. Reintroduceți și suma și continuați cu depunerea. Un OTP (o singură parolă) va fi trimis la numărul înregistrat, care poate fi folosit pentru a autoriza tranzacția. Fondurile ar trebui să se reflecte imediat în contul dvs.

Un mare avantaj pe care pariorii îl văd în Qiwi este că în prezent nu există taxe atunci când depuneți pe Qiwi Bookmakers. De asemenea, nu există taxe dacă contul este finanțat printr-un chioșc Qiwi sau un bancomat. Cu toate acestea, depunerile efectuate prin transfer bancar sau card de credit au un comision de 3,5% pentru depozite.

Cum să începeți să pariați cu QIWI
Retragerea câștigurilor cu QIWI

Retragerea câștigurilor cu QIWI

Cele mai multe site-uri de pariuri QIWI vă permit să retrageți câștiguri prin QIWI, deoarece este același metoda de depozit folosit. Iată cum încasați cu QIWI:

  1. Conectați-vă la contul casei de pariuri
  2. Alegeți opțiunea de retragere, apoi introduceți suma de retragere dorită
  3. În metoda de retragere, alegeți QIWI. Dacă pariorii doresc să retragă fonduri pe cardul lor payWave sau payWave+, este posibil să fie nevoiți să aleagă opțiunea VISA sau cardul de credit.
  4. Confirmați tranzacția.

Majoritatea caselor de pariuri QIWI permit o retragere directă în conturile QIWI. Cu toate acestea, casele de pariuri nu oferă retrageri, așa că pariorii trebuie să aranjeze alte metode.

O opțiune solidă este retragerea prin portofele electronice precum Skrill. Există și opțiunea unui transfer bancar, deși fondurile pot suferi de comisioane mai mari în comparație cu portofelele electronice - comision de 5%, mai exact.

Mai mult, comisioanele ar putea varia de la 1,5% la 2,5%, în funcție de cardul QIWI utilizat pentru retragere. Deși este adevărat că serviciul de card este gratuit, există o taxă de 2% + ₽50 (echivalent) atunci când retragerile se fac prin ATM-uri.

În ceea ce privește limitele tranzacțiilor, QIWI permite tranzacții chiar și atunci când procedura KYC (Know Your Customer) nu este finalizată. Procedura KYC este atunci când pariorii care se înscriu trebuie să prezinte documente sau legitimații pentru verificare.

Pariorii care termină KYC au o limită de tranzacție de 15.000 ₽ (sau echivalent). Limite mai mici de tranzacție sunt impuse pariorilor care nu termină cu KYC. Mai mult, unele limite ale tranzacțiilor pot depinde de regiunea pariorului.

Retragerea câștigurilor cu QIWI