Case de pariuri de top care acceptă Revolut

Revolut este o companie financiară britanică care oferă o varietate de servicii bancare. Compania a fost fondată în 2015 și avea sediul la Londra. În prezent, compania este clasată drept cea mai valoroasă companie de tehnologie financiară din Marea Britanie, în valoare de peste 33 de miliarde de euro.

Gama de servicii financiare Revolut include carduri de debit, tranzacționare cu acțiuni, schimb valutar, plăți peer-to-peer și schimb de criptomonede. Paritorii pot efectua și retrageri de la bancomate folosind aplicația Revolut. Un lucru esențial de reținut este că majoritatea serviciilor Revolut atrag o taxă. Taxele cresc de obicei în weekend cu până la 2% pentru a ajuta compania să protejeze compania de fluctuațiile cursurilor de schimb.

Case de pariuri de top care acceptă Revolut
Lukas Müller
ExpertLukas MüllerExpert
Fact CheckerIliana PetkovaFact Checker
LocaliserAdriana PopescuLocaliser
Cum se face o depunere cu Revolut

Cum se face o depunere cu Revolut

Revolut a făcut destul de multe pentru a se asigura că utilizatorii pot depune bani în conturile lor de pariuri online ușor și convenabil, fără a compromite în niciun fel securitatea. Procesul de depunere poate varia ușor în diferite cazinouri online, dar principiul de bază rămâne același.

Înainte de a începe procesul de depunere, utilizatorii trebuie să se asigure că au înregistrat conturi Revolut. Jucătorii cu conturi Revolut pot crea noi conturi de pariuri rapid și ușor. Toate conturile Revolut înregistrate trebuie, de asemenea, activate înainte de a putea fi utilizate.

Efectuarea plăților de depozit

După configurarea contului Revolut, jucătorii ar trebui să se conecteze la conturile lor de pariuri sportive online și să navigheze pe site la opțiunile de plată. Ceva de remarcat este că pariurile online trebuie să aibă printre ele Revolut lista de opțiuni de depozit. Paritorii cu conturi Revolut activate ar trebui atunci _faceți clic pe opțiunea Revolut_și vor fi redirecționați către o altă pagină web pentru a finaliza plata. Apoi trebuie să completeze detaliile cardului, cum ar fi numărul cardului și CVV. De asemenea, trebuie să introducă suma care urmează să fie depusă.

După ce confirmă că toate detaliile sunt corecte, pariorul poate autoriza tranzacția. Revolut procesează de obicei depozitele în timp real. Aceasta înseamnă că pariorii pot începe să plaseze pariuri pe bani reali aproape imediat după finalizarea tranzacției de depozit. Utilizatorii își pot verifica soldul contului Revolut sau de pariuri sportive online pentru a confirma dacă tranzacția a avut succes.

Cum se face o depunere cu Revolut
Depunerea prin mobil

Depunerea prin mobil

De asemenea, este posibil să depuneți bani folosind un smartphone. Acest lucru este deosebit de ușor pentru pariurile online cu aplicații mobile. Procesul de depunere este de obicei relativ același, deși cu unele aspecte de confort dezirabile.

Depunerea prin mobil
Cum se face o retragere cu Revolut

Cum se face o retragere cu Revolut

Procesul de retragere este, de asemenea, la fel de ușor ca și cel de a face depozite. Paritorii trebuie să se asigure că pariurile sportive online permit retragerile Revolut. Asta pentru că unele site-uri de pariuri îl oferă doar ca plată de depozit. Următorul pas este conectarea la pariurile sportive online și confirmarea faptului că contul are suficiente fonduri pentru retragere.

Un simplu clic pe opțiunea de retragere Revolut îi duce pe jucători la o altă pagină unde li se va solicita să completeze detaliile de retragere. Aceasta include detaliile cardului către care vor fi trimise fondurile și suma retragerii.

Spre deosebire de depozite, retragerile Revolut durează de obicei ceva mai mult. În cele mai multe pariuri sportive online, durează până la trei zile lucrătoare până când jucătorii pot accesa fondurile retrase. Timpul poate fi mult mai scurt pentru membrii VIP din site-urile de pariuri online care oferă abonament VIP. De asemenea, este posibilă retragerea prin intermediul dispozitivelor mobile, utilizând de obicei aceeași procedură ca și un computer.

Limite de depunere și retragere

Limitele de depunere și retragere depind de banca la care este conectat contul Revolut. Limitele se bazează de obicei pe zi și nu pe tranzacție. Site-urile de pariuri online pot avea, de asemenea, diferite limitări în ceea ce privește sumele tranzacțiilor pe care pariorii trebuie să le respecte.

Cea mai mică valoare a tranzacției pentru orice tranzacție este de 10 USD. Chase Bank oferă cea mai mare limită de retragere, la 3.000 USD pe zi. Paritorii ar trebui să parcurgă termenii și condițiile pe care le folosesc pentru a obține informații exacte cu privire la limitele lor de depunere și retragere.

Cum se face o retragere cu Revolut
Siguranță și securitate la Revolut

Siguranță și securitate la Revolut

Revolut este o opțiune de plată populară, deoarece oferă siguranță și securitate de top pentru toate tranzacțiile. Securitatea este aproape la fel de bună ca și relația directă cu o bancă. Revolut folosește cele mai recente și mai stricte protocoale de securitate care asigură că niciun utilizator neautorizat nu poate intercepta tranzacțiile efectuate prin opțiunea de plată.

Mai multe caracteristici de autentificare adaugă straturi de securitate la toate caracteristicile de securitate disponibile. De exemplu, utilizatorii trebuie să introducă un cod trimis pe dispozitivele lor mobile ca SMS pentru a finaliza orice tranzacție de depunere.

Protecție înșelătorie

Revolut a făcut destul de multe pentru a proteja utilizatorii de escroci. Cu toate acestea, toate eforturile sunt încă scurte, deoarece există încă câteva șanse de a fi înșelat în timp ce utilizați această opțiune de plată. În special, cele mai multe cazuri de fraudă pot fi puse pe seama necunoașterii utilizatorilor sau a laxității în ceea ce privește luarea de măsuri de precauție sau de prevenire.

Caracteristici de securitate de care trebuie să fii atent

Pentru a preveni orice probleme de securitate, utilizatorii ar trebui să se asigure că efectuează toate tranzacțiile folosind o conexiune la internet sigură și sigură. Evitarea conexiunii Wi-Fi publice este un loc bun de început. De asemenea, jucătorii nu ar trebui să-și împărtășească acreditările contului cu nimeni. Un alt lucru de care trebuie să fii atent este pariurile sportive online înșelătorie. În principiu, due diligence îi poate ajuta pe pariori să descopere site-urile de jocuri de noroc înșelătorii și să le evite.

Siguranță și securitate la Revolut
Opțiuni de asistență pentru clienți Revolut

Opțiuni de asistență pentru clienți Revolut

Revolut oferă un serviciu excelent pentru clienți. Reprezentanții clienților sunt destul de profesioniști și prietenoși. Cu toate acestea, cât de repede pariorii primesc răspunsuri depinde de canalul utilizat pentru a accesa serviciul pentru clienți. De exemplu, un utilizator care efectuează un apel telefonic la serviciul pentru clienți are șanse mai mari să primească asistență mai rapid decât cei care postează despre problemele lor pe rețelele sociale.

Există mai multe moduri prin care pariorii pot accesa serviciul pentru clienți, dintre care câteva sunt evidențiate mai jos.

Telefon

Cea mai simplă și rapidă modalitate de a contacta serviciul clienți este prin apel telefonic. Numărul este de obicei actualizat pe site-ul oficial în cazul în care se schimbă. Cu toate acestea, există șanse de a rămâne în așteptare destul de mult timp, mai ales atunci când o problemă afectează mulți pariori.

Social media

Paritorii își pot posta întrebările și pe rețelele sociale. Puterea multimedia are ca rezultat, de obicei, acțiuni relativ rapide întreprinse pentru a rezolva problemele.

Forumuri live

Forumurile live sunt o alternativă excelentă pentru pariorii cărora nu le deranjează să primească asistență de la angajații serviciului clienți Revolut. Ei pot primi ajutor de la pariori care au mai avut probleme similare.

Opțiuni de asistență pentru clienți Revolut