Case de pariuri de top care acceptă Ripple

Unul dintre primele lucruri pe care pariorii trebuie să le știe despre Ripple este că este practic criptomonedă. Criptopul se numește XRP, dar se numește în mod obișnuit Ripple, numele serviciului de plăți cu creștere rapidă care utilizează XRP pentru transferurile globale de bani.

Serviciul a fost înființat în 2012, făcându-l o metodă de plată relativ tânără pentru majoritatea pariorilor. Este extrem de rapid și sigur, la fel ca și alte cripto-uri în circulație precum Bitcoin și Dash. Transferurile se fac prin RippleNet, care durează de obicei doar câteva secunde oriunde în lume. La fel ca pentru majoritatea cripto-urilor, verificați în mod regulat prețurile pentru XRP înainte de a depune sau de a retrage.

Case de pariuri de top care acceptă Ripple
Cum să depuneți fonduri cu RippleCum să retragi fonduri cu Ripple
Cum să depuneți fonduri cu Ripple

Cum să depuneți fonduri cu Ripple

În ciuda tinereții sale relative, multe site-uri de pariuri acceptă Ripple ca a opțiune de plată valabilă.

Pentru a depune folosind această criptomonedă, pariorii trebuie să se înscrie la un schimb de încredere. Ca în cazul oricărei tranzacții, ar trebui să fie un site de încredere, deoarece veți cumpăra monede digitale cu un card de debit sau de credit.

Din nou, la fel ca orice alt cripto, pariorii au nevoie de un portofel pentru monedele lor. După ce l-au configurat, acum pot transfera fondurile disponibile în portofelele lor după cum consideră de cuviință.

Odată ce jucătorii și-au achiziționat monedele, ar trebui să folosească un registru Ripple XRP, care poate urmări toate tranzacțiile efectuate cu portofelul și contul dvs. Registrul folosește tehnologia blockchain descentralizată pentru a procesa tranzacțiile aproape instantaneu. Utilizarea acestui registru nu necesită permisiuni suplimentare pentru ca pariori să îl acceseze și să îl utilizeze.

Pentru a paria cu Ripple, mergeți la dvs site de pariuri preferat și găsiți secțiunea „Depozit”. Apoi, alegeți Ripple ca metodă de plată preferată dintre opțiunile oferite. Apoi va fi generată o adresă pentru suma de depozit dorită.

Apoi, folosind portofelul Blockchain, pariorii trebuie să depună fondurile la adresa dată. Banii sunt creditați imediat în contul dvs. de pariuri după ce au fost acceptați. Toate tranzacțiile de depunere sunt gratuite și gestionate prompt pe majoritatea site-urilor de pariuri.

Fiecare casă de pariuri poate avea propria sa politică când vine vorba de depunerea limitelor. Consultați echipa de servicii pentru clienți a site-ului dvs. de pariuri pentru a afla care sunt depozitele minime și maxime pentru Ripple.

Cum să depuneți fonduri cu Ripple
Cum să retragi fonduri cu Ripple

Cum să retragi fonduri cu Ripple

Majoritatea site-urilor de pariuri care acceptă Ripple vor permite, cel mai probabil, pariorilor să-și retragă câștigurile prin aceeași metodă, deoarece Ripple acționează mai mult ca o criptomonedă decât un serviciu de plată obișnuit.

Pentru a retrage fonduri de pe site-urile de pariuri prin Ripple, pur și simplu:

  1. Conectați-vă la site-ul dvs. de pariuri și găsiți pagina sau opțiunea pentru retrageri
  2. Când vi se solicită, alegeți Ripple ca metodă de retragere dintre opțiuni.
  3. Dacă vi se cere, completați datele relevante, apoi confirmați și autorizați tranzacția.

După cum este evident mai sus, procesul de retragere pentru Ripple este similar pentru alte metode. Este, de asemenea, o opțiune convenabilă, deoarece este extrem de rapidă și ieftină. Ripple procesează tranzacțiile la viteze de 3,3 secunde, cu taxe de până la 0,0004 USD.

Mai multe schimburi de criptomonede gestionează, de asemenea, XRP pentru monede fiat, cum ar fi USD, EUR, CAD, GBP, AUD, CHF, NZD și multe altele. XRP poate fi tranzacționat și pentru Etherum și Bitcoin la unele burse.

Pentru a îmbunătăți lucrurile, Ripple este rulat prin mai mult de 150 de validatoare din întreaga lume, ceea ce elimină posibilitatea supraîncărcării rețelei. De asemenea, Ripple a colaborat cu alte servicii de plată pentru a facilita tranzacțiile transfrontaliere. Pentru a maximiza satisfacția clienților, Ripple procesează acum peste 15.000 de tranzacții pe secundă.

Pariorii ar trebui să caute, de asemenea, robinete RXP, care pot oferi RXP gratuit pentru îndeplinirea sarcinilor precum mini-jocuri. S-ar putea să nu fie mult, dar s-ar putea să vă ofere o ofertă suplimentară sau câteva aruncări de zaruri pentru a vă acoperi câștigurile înainte de a vă retrage.

Cum să retragi fonduri cu Ripple