Case de pariuri de top care acceptă Skrill

Skrill este o metodă de plată foarte populară în rândul pariorilor și al site-urilor de pariuri. Skrill a fost fondat în 2001 și de atunci a crescut în popularitate. Astăzi, multe site-uri de pariuri online acceptă Skrill, deoarece este una dintre soluțiile de plată de top pentru pariuri. Atunci când aleg un site pe care să parieze, este important ca pariorii să aleagă o casă de pariuri care acceptă opțiunea de plată preferată.

Case de pariuri de top care acceptă Skrill
Top site-uri de pariuri cu Skrill

Top site-uri de pariuri cu Skrill

Skrill (inițial Moneybookers) este o metodă de transfer de bani online înființată în 2001. În 2021, compania a reușit să se extindă în peste 120 de țări, acceptând până la 40 de valute.

În prezent, Skrill este un pilon principal al site-uri de pariuri de top, oferind servicii site-urilor de pariuri locale și internaționale. Deci, vrei să începi să pariezi cu Skrill? Iată toate informațiile vitale despre pariurile Skrill și unde să joci folosind această opțiune bancară.

Top site-uri de pariuri cu Skrill
Cum se face o depunere cu Skrill

Cum se face o depunere cu Skrill

Paritorii trebuie mai întâi să creeze un portofel pentru a începe să parieze cu Skrill pe cele mai bune site-uri de jocuri de noroc. Din fericire, procesul de creare a unui portofel Skrill este destul de simplu. Începeți prin a vizita oficialul Site-ul Skrill apoi atingeți „Înregistrare”. Apoi, completați informațiile solicitate în formularul electronic de înregistrare. După ce totul este făcut, Skrill vă va trimite un e-mail prin care vă va confirma că contul a fost configurat cu succes.

După aceasta, este timpul să finanțați portofelul electronic. Jucătorii pot face asta folosind transferuri bancare directe și alte conturi Skrill. După cum era de așteptat, jucătorii pot conecta și carduri, cum ar fi carduri de credit/debit și carduri preplătite. Pentru a transfera bani în cont, faceți clic pe „Încărcați fonduri” și apoi urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a adăuga bani. Acum mergeți la casa de pariuri acceptată de Skrill și transferați banii.

Este suficient să spunem că serviciile Skrill sunt accesibile prin versiunea web sau prin aplicații mobile dedicate. Aplicația mobilă Skrill este elegantă, simplă și disponibilă pentru descărcare în Play Store și App Store. Aplicația le permite utilizatorilor să depună fonduri în conturile lor de pariuri, precum și să facă retrageri. Pe scurt, face practic tot ce poate face versiunea bazată pe web.

Taxe Skrill și limite de tranzacție

Crearea și întreținerea unui portofel Skrill este de obicei gratuită. Mai simplu spus, Skrill nu percepe nicio taxă lunară sau de inactivitate a contului. De asemenea, această opțiune de portofel electronic nu taxează pariorii nimic pentru a trimite bani în conturile lor de pariuri. Cu toate acestea, retragerile atrag un anumit procent din suma tranzacției. Acesta poate fi de până la 1%.

Între timp, utilizatorii Skrill neverificați au o limită zilnică de transfer de 2.500 USD și pot trimite sau primi maximum 1.000 USD pe sesiune. În plus, limitele de transfer săptămânal și lunar sunt de 3.500 USD și, respectiv, 4.500 USD. Cu toate acestea, puteți crește suma dovedindu-vă identitatea.

Notă: Dezavantajul aparent al depunerii prin Skrill este că majoritatea caselor de pariuri nu oferă bonusuri. Dar acest lucru nu este întotdeauna cazul. Prin urmare, citiți amprenta bonus pentru a vedea dacă depozitele Skrill se califică pentru recompensă.

Cum se face o depunere cu Skrill
Cum se face o retragere cu Skrill

Cum se face o retragere cu Skrill

Procesarea plăților prin Skrill este absolut gratuită la majoritatea caselor de pariuri. Cu toate acestea, acest lucru poate varia în funcție de operator. De asemenea, retragerile directe Skrill către o bancă conectată atrag o taxă fixă de 5,50 EUR, în timp ce retragerilor VISA se aplică o rată de 7,5%. Când vine vorba de conversiile valutare, se aplică o taxă de 3,99%. În plus, se percepe o taxă de serviciu de 5,00 EUR în fiecare lună pentru conturile care au fost latente de mai mult de un an. Trist, nu?

După cum s-a spus anterior, jucătorii pot crește limitele tranzacțiilor verificându-și conturile Skrill. Aceasta este, de asemenea, procedura standard înainte de a efectua retrageri. Pentru a obține verificarea contului, va trebui să încărcați o fotografie a permisului de conducere sau a actului de identitate emis de guvern.

Apoi, jucătorii trebuie să prezinte dovada rezidenței furnizând o copie a unei facturi de utilități recente sau a extrasului bancar. După furnizarea acestor documente, verificarea poate dura câteva ore sau chiar zile.

Durata retragerii Skrill

Retragerile Skrill pot fi instantanee sau pot dura până la 2 zile lucrătoare, în funcție de casa de pariuri sportive. Rețineți că aceasta este de obicei durata standard pentru a retrage bani de pe orice site de jocuri de noroc în portofelele electronice. După o retragere cu succes, va mai dura 2-5 zile lucrătoare pentru ca fondurile să apară în contul dvs. bancar conectat. Deci, este sigur să concluzionați că există și alte opțiuni de plată mai rapide.

Cum se face o retragere cu Skrill
Siguranță și securitate la Skrill

Siguranță și securitate la Skrill

Skrill deține mai multe licențe, permițându-i să-și presteze serviciile la nivel global. De exemplu, compania-mamă a Skrill, Paysafe Group, este autorizată de Banca Centrală a Irlandei. Acest lucru permite companiei să ofere servicii bancare în Europa. În SUA, Skrill este reglementat de FCA (Financial Conduct Authority). Aceste licențe și multe altele din lista sa fac din Skrill una dintre cele mai sigure opțiuni din jur.

Un alt motiv de securitate pentru a utiliza Skrill este că toate datele tranzacțiilor sunt criptate SSL. Deși vă veți dezvălui detaliile de conectare, tehnologia SSL asigură că hackerii nu vă pot accesa parola și numele de utilizator.

Pentru securitate sporită, Skrill utilizează autentificarea cu doi factori (2FA) pentru a confirma identitatea. Această tehnologie adaugă un nivel suplimentar de securitate în care utilizatorii trebuie să introducă un cod înainte de a se autentifica. Codul este de obicei trimis către un număr de telefon mobil sau e-mail furnizat.

Siguranță și securitate la Skrill
Opțiuni de asistență pentru clienți Skrill

Opțiuni de asistență pentru clienți Skrill

Asistența și serviciile pentru clienți sunt un factor crucial de luat în considerare atunci când alegeți o opțiune de plată. Atât de des, jucătorii pot avea probleme precum depuneri/retrageri întârziate, verificări ale contului, solicitări de curs valutar și așa mai departe. Din fericire, Skrill oferă un sistem de asistență eficient prin diverse canale.

În primul rând, există o secțiune cuprinzătoare de întrebări frecvente cu răspunsuri la toate întrebările de bază. Dacă nu găsiți răspunsurile pe care le căutați în secțiunea Întrebări frecvente, atunci contactați direct asistența prin chat live. Cu toate acestea, consultarea prin chat live este disponibilă numai clienților VIP. Utilizatorii neverificați vor primi asistență prin chat gestionată de un asistent virtual.

Dacă toate celelalte nu reușesc, jucătorii pot e-mail sau telefona echipei de asistență Skrill. În timp ce răspunsurile prin e-mail pot dura până la 24 de ore, asistența telefonică este instantanee. Compania oferă mai multe linii telefonice disponibile de luni până vineri (8:00 - 17:00, ora locală). În plus, jucătorii pot trimite mesaje direct de asistență folosind formularul electronic.

Mai jos sunt contactele de asistență Skrill:

Opțiuni de asistență pentru clienți Skrill