Case de pariuri de top care acceptă Trustly

Trustly este un serviciu de plată online fondat în Suedia în 2008. Acest serviciu permite pariorilor și pariorilor să depună și să transfere fonduri fără probleme sau întârzieri. Această metodă este disponibilă în prezent în peste 30 de țări și a fost acceptată ca opțiune de plată viabilă de peste 800 de comercianți online în 2015.

Inovațiile făcute de Trustly sunt făcute pentru a se adapta cu vremurile, făcând transferurile între entități mai fluide și mai ușoare. Acest lucru face din Trustly o opțiune atractivă pentru platformele de pariuri. De asemenea, are parteneriate cu PayPal, Groupon și TransferWise. Compania a introdus și produsul Payout Express în colaborare cu Paypal.

Case de pariuri de top care acceptă Trustly
Cum să plătiți cu TrustlyRetrageri cu Trustly
Mikael Virtanen
ExpertMikael VirtanenExpert
Fact CheckerIliana PetkovaFact Checker
LocaliserAdriana PopescuLocaliser
Cum să plătiți cu Trustly

Cum să plătiți cu Trustly

Unul dintre avantajele alegerii Trustly on site-uri de pariuri este că este remarcabil de simplu și rapid. În primul rând, Trustly nu solicită pariorilor să se înregistreze pentru un cont sau să descarce o aplicație.

Toate plățile efectuate cu acest serviciu folosesc fonduri direct din contul dvs. bancar - nu este necesară depunerea de fonduri. Aceasta înseamnă că este mai rapid, mai simplu și mai sigur decât a trebui să vă conectați contul bancar la un alt cont terță parte.

Pentru a plăti cu Trustly, faceți simplu acești pași la check-out:

  1. Selectați Trustly ca a opțiune de plată pe site-ul comerciantului.
  2. Conectați-vă la contul dvs. bancar ca de obicei.
  3. Alegeți din ce cont doriți să extrageți fonduri.
  4. Confirmați plata cu procesul de autentificare pe care îl preferați.

Rețineți că Trustly nu acceptă conturi de afaceri, așa că asigurați-vă că contul bancar ales este un cont privat care permite transferuri bancare. De asemenea, soldul dvs. disponibil nu poate fi creditat de către bancă, iar Trustly solicită, de asemenea, ca conturile bancare să fie în moneda locală.

Există o limită de depunere instantanee care poate fi stabilită de comercianți, care limitează cât de mult poate fi transferat prin Trustly în timp real. Transferurile care depășesc această limită vor dura până la două (2) zile bancare lucrătoare. În cele mai multe cazuri, puteți continua cu aceasta sau puteți alege să anulați tranzacția.

De asemenea, merită remarcat faptul că Trustly acționează ca un intermediar digital. Aceasta înseamnă că nu pot emite chitanțe sau documente oficiale - doar comercianții pot.

Cum să plătiți cu Trustly
Retrageri cu Trustly

Retrageri cu Trustly

Retragerile cu Trustly sunt intuitive și ușoare. Pur și simplu alegeți Trustly ca opțiune de retragere pe site-ul comerciantului, introduceți suma și continuați ca de obicei. Este, de asemenea, mai rapid, deoarece utilizarea trustly elimină necesitatea de a vă conecta la contul dvs. bancar pentru a efectua un transfer.

Fondurile ar trebui creditate în contul dvs. bancar în cel mult câteva minute. Dacă nu primiți imediat suma retrasă, există câteva explicații pentru aceasta.

S-ar putea datora timpului de manipulare al băncii sau poate o întreținere programată sau de urgență. Transferurile bancare tind să fie, de asemenea, suspendate de sărbătorile legale sau de weekend. O altă posibilitate a fost ca banca să respingă retragerea din cauza restricțiilor sau limitărilor contului dumneavoastră.

Suma minimă de retragere pentru Trustly este echivalentul de 10 USD, până la un echivalent maxim de 10.000 USD. Toate retragerile efectuate cu Trustly sunt puse în mișcare automat și instantaneu, așa că anularea nu este o opțiune.

Un lucru important de remarcat este că Trustly este un furnizor de plată electronică care acționează ca un fel de mijloc între comercianți și clienți. Ei nu procesează tranzacțiile în sine și nici nu dețin fonduri, iar toate fondurile care circulă prin acestea sunt creditate direct în conturi bancare sau comercianți.

Dacă nu puteți vedea un cont în listă atunci când faceți o retragere, asigurați-vă că contul este un cont privat care permite transferuri bancare și nu un cont de afaceri

Retrageri cu Trustly