Recenzie casă de pariuri Mr Green

Age Limit
Mr Green
Mr Green is not available in your country. Please try:
Metode de depunere
PayPalSkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Trusted by
Malta Gaming AuthorityComisia pentru jocuri de noroc din Marea BritanieSwedish Gambling Authority

Mr Green

Mr. Green este unul dintre cele mai cunoscute site-uri de jocuri de noroc din Europa. Ele oferă jocuri de cazinou, dealeri live, keno, bingo și pariuri sportive online, printre altele. Compania a fost înființată la sfârșitul anului 2007 de un grup de veterani ai industriei suedeze care au lansat imediat un cazinou online în anul următor.

La sfârșitul lunii octombrie 2018, domnul Green a crescut la o astfel de dimensiune încât operatorul concurent William Hill a făcut o ofertă de cumpărare a companiei pentru suma frumoasă de 242 de milioane de lire sterline, pe care conducerea domnului Green a acceptat-o cu bunăvoință. Compania care conduce site-ul de pariuri are sediul în frumosul oraș turistic Sliema al Maltei. Compania este listată la Bursa de Valori Nasdaq din Stockholm și are permisiunea legală de a desfășura activități de jocuri de noroc în Malta și Regatul Unit.

De ce să joci la Mr. Green

Pariurile sportive ale domnului Green oferă multe opțiuni de pariere în multe sporturi și piețe. Each Way, Teams to Score, Total Goals și Half Time sunt printre cele mai comune pariuri, deși pariurile exotice precum pariurile Trixies și Heinz sunt de asemenea permise.

Mr. Green oferă oferte speciale în care poți paria pe rezultate precum o victorie la Juventus sau un gol al lui Cristiano Ronaldo. În plus, va oferi pariuri pe rezultate precum scorul ambelor părți și un număr total de cărți de peste 5,5. Mr. Green oferă, de asemenea, alternative excelente de pariuri live pentru toate sporturile majore.

Popularitatea extraordinară a lui Mr. Green Casino este parțial atribuită interfeței sale atrăgătoare din punct de vedere vizual. Site-ul are o estetică verde, iar pagina sa de pornire are acces rapid la diferitele sale secțiuni.

În general, trenul Mr. Green sa dovedit demn de numeroasele sale premii de-a lungul anilor.

Despre

Deși domnul Green a început să ofere pariuri sportive abia în primăvara anului 2016, compania a obținut deja o mare popularitate în rândul jucătorilor de noroc, în special cei din țările europene. Pentru a oferi consumatorilor o experiență de pariere mai individualizată, operatorul de pariuri a format un parteneriat cu dezvoltatorul de software Kambi, care este situat în Malta.

Anul următor, Mr. Green a relansat o versiune îmbunătățită a produsului său de pariuri sportive. Această nouă versiune a oferit o funcție unică în joc de către BettorLogic și instrumentele de management al relațiilor cu clienții, care i-a permis operatorului de pariuri să îmbunătățească experiențele pariorilor prin analiza extinsă a datelor despre istoria lor de pariuri.

Parcursul complet și informații despre Mr Green

Jocuri

Mr. Green este o casa de pariuri sportivă modernă, cu o aplicație mobilă excelentă pentru pariuri în joc. Acest site este o idee simplă pentru iubitorii de tenis adevărați, datorită pariurilor sale inovatoare pe tenis instant. Chiar dacă bonusurile și alternativele de pariuri ale domnului Green nu sunt la fel de multe ca cele ale unora dintre concurenții săi, el compensează cu excelentele sale pariuri sportive live, cote de pariere de mare calibru și date detaliate despre meci. Între timp, pariurile Jackpot ale site-ului mențin speranța pentru o victorie care va schimba viața.

Mr. Green, ca și alte case de pariuri online de top, oferă cote pentru aproape fiecare sport. Pentru a vedea oferta, deschideți casa de pariuri sportive și veți vedea imediat o selecție a celor mai comune pariuri. Pe de altă parte, dacă alegeți „Toate sporturile”, această casă de pariuri va afișa toate piețele de pariere disponibile.

Retrageri

La fel cum vă vedeți echipa sau jucătorul iubit câștigând un titlu, strângerea premiului este o experiență interesantă. Este timpul să vă încasați câștigurile acum că ați făcut raportul adecvat de pariuri, ați asumat riscul bonusului și ați crescut fondurile.

Procedura pentru efectuarea unei retrageri este similară cu cea pentru efectuarea unei depuneri. Să trecem peste pașii pe care trebuie să-i faceți.

Rețineți că procesul de retragere ar putea dura mai mult decât era de așteptat. Poate dura doar o zi lucrătoare și până la șapte. Depunerile și retragerile trebuie efectuate folosind aceeași formă de plată.

Bonusuri

Pariorii interesați să-și maximizeze randamentul pot vizita casa de pariuri sportive a domnului Green. Acolo, ei vor găsi mai multe stimulente atrăgătoare, cum ar fi creșteri de preț, oferte speciale de curse zilnice și acumulatori cu cote sporite. Pentru ca noii utilizatori să aibă un început bun, site-ul le oferă un cadou grozav de bun venit sub forma unui pariu gratuit atunci când se înscriu. 

Mai jos, puteți descoperi mai multe detalii despre diversele oferte de bonus ale casei de pariuri sportive. Rețineți că promoțiile și bonusurile domnului Green se pot schimba din când în când.

Cont

Pariorii trebuie să creeze un cont cu Mr. Green pentru a utiliza site-ul Mr. Green. Una dintre întrebările pe care potenţialii clienţi ai domnului Green le pun cel mai frecvent este „cum mă înscriu?”

Acesta este începutul procesului pentru fiecare site web care oferă opțiuni de pariuri sportive. Metoda este simplă și poate fi împărțită în câteva faze pe care jucătorii trebuie să le termine cu succes.

Este posibil ca majoritatea jucătorilor să aibă preocupări sau întrebări suplimentare cu privire la conturile lor. Jucătorii de noroc citează în mod obișnuit acest lucru ca fiind factorul care le oferă cele mai multe cauze de anxietate. Pașii pentru crearea unui cont, precum și răspunsurile la orice alte întrebări despre conturi, sunt explicați în această secțiune. Fiecare dintre ele este necomplicat și nu va dura mai mult de câteva minute pentru a se realiza.

Limbile

Înainte de a te angaja într-un cazinou online, este esențial să cercetezi beneficiile utilizării unui cazinou care acceptă limba ta locală. Pariorii ar trebui să facă acest lucru înainte de a lua o decizie finală.

Din păcate, Google Translate nu este 100% exact tot timpul. Din cauza lipsei dumneavoastră de înțelegere sau înțelegere, este posibil să nu puteți îndeplini criteriile de pariere, să luați legătura cu asistența pentru clienți sau chiar să interpretați termenii și condițiile promoției. A juca la un cazinou online unde jocurile sunt disponibile în limba ta locală este, așadar, foarte necesar.

Site-ul web a fost globalizat în mai multe limbi, deoarece domnul Green operează în multe țări. Deoarece site-ul acceptă o gamă diversă de limbi, nu există nicio barieră lingvistică între utilizatori.

Mobil

Nu este neobișnuit să fii departe de casă când are loc un joc major cu mize mari. În aceste cazuri, este necesară o aplicație mobilă sau un site web de încredere și, din fericire, Mr. Green oferă o aplicație mobilă fantastică, compatibilă cu iOS și Android. De fapt, a fost numită cea mai bună aplicație de cazinou din 2016.

Aplicația, ca și site-ul web, este modernă și verde. Există două rânduri fixe în partea de sus, unde puteți accesa detaliile contului, casieria și o casetă de căutare pentru a căuta anumite ligi sau echipe sportive. Aplicația este ușor de utilizat și include tot conținutul de pe site.

Setați limite de cheltuieli, verificați istoricul pariurilor și tranzacțiilor și multe altele, totul din confortul telefonului dvs. Pariurile live păstrează toate informațiile live de pe site-ul desktop, iar plasarea unui pariu durează doar două clicuri.

Autentificarea Touch ID este disponibilă pe dispozitivele iOS. De asemenea, domnul Green lansează ocazional promoții numai pentru aplicații, așa că este o necesitate să păstrați aplicația actualizată. Ceea ce vă așteptați de la o casa de pariuri sportivă mobilă se reflectă în aplicație, iar aplicația este destul de fluidă și seamănă mult cu site-ul.

Aplicația este disponibilă pe: 

  • Android
  • iOS
  • Telefoane Windows

Sfaturi Si Trucuri

În timp ce pariurile sportive pot fi incitante, folosirea Mr. Green face ca experiența să fie mult mai distractivă, sigură și plină de satisfacții. Aceste sugestii și recomandări pot aduce beneficii pariorilor în a profita la maximum de timpul lor acolo.

Joc Responsabil

Jocurile de noroc pot fi o problemă dacă întâmpinați dificultăți în a reduce sau opri. 

Când costurile depășesc veniturile și încep să vă afecteze bunăstarea (fizică sau mentală), productivitatea (la școală sau la locul de muncă), securitatea (în termeni de bani) și legăturile sociale (prin izolare), atunci aveți o problemă cu jocurile de noroc.

Jucătorii cu probleme își neglijează adesea familiile, cariera și obligațiile academice în timp ce acumulează datorii mari la jocuri de noroc și soldurile împrumuturilor. Unii jucători cu probleme neagă că au o problemă, își urmăresc pierderile, indiferent de costul pentru ei înșiși și acordă prioritate jocurilor de noroc față de toate celelalte aspecte ale vieții lor.

Joacă responsabil

Primul și cel mai important pas către depășirea unei dependențe este să recunoști că ai o problemă. Este nevoie de multă curaj pentru a accepta asta, mai ales dacă economiile tale sunt dispărute și cercul tău social se diminuează.

Nu vă pierdeți speranța și nu încercați să rezolvați asta singur. Mulți oameni au fost în locul tău anterior și și-au depășit eficient dependența și își continuă viața. La fel poti si tu.

Consideri că jocurile de noroc te ajută să pierzi timpul când ești singur și plictisit? Este după o ceartă cu partenerul tău semnificativ sau o zi deosebit de stresantă la birou? La pariază în mod responsabil, ar trebui să faci asta doar pentru distracție și nu ca mijloc de a scăpa de nimic.

În loc să apelezi la pariuri pentru a-ți face față sentimentelor sau a scăpa de plictiseala, ar fi mai înțelept și mai util să te angajezi în activitate fizică, să ieși cu oameni care nu pariază, să explorezi noi interese și să practici tehnici de relaxare.

Unde să caute ajutor

Discutați cu cei dragi despre asta dacă aveți nevoie de ajutor depășirea obiceiului tău de jocuri de noroc. Nu trebuie să apelezi la cazinouri sau la internet dacă ești singur și cauți noi prieteni. Faceți ceva social, fie că vă adresați colegilor de serviciu, dacă participați la un eveniment sportiv sau la un club de lectură, să vă înscrieți la un curs sau să faceți voluntariat. Dacă este posibil, este de preferat consultați un profesionist.

Există opțiuni alternative pentru astfel de adunări. Jucători de noroc anonimi, unul, folosește un program în 12 pași pentru a ajuta la recuperarea după jocurile de noroc compulsive. Găsirea unui „sponsor” sau a unui fost jucător de noroc care este acum sobru și poate oferi îndrumări și sprijin este un aspect crucial al programului.

A Sustine

Mr. Green oferă clienților săi multe canale prin care aceștia pot comunica cu echipa de asistență clienți; cu toate acestea, funcția de chat live este probabil cea mai populară alegere în rândul jucătorilor. Acesta este ceva pe care pariorii îl pot folosi zilnic în orice moment. De asemenea, puteți accesa centrul lor mare de ajutor, unde veți găsi o mulțime de informații și răspunsuri la preocupările frecvente.

Asistența prin e-mail, asistența telefonică și profilurile de pe diverse platforme de social media completează gama de metode de contact disponibile. Personalul dă impresia că este amabil și de ajutor și, de obicei, este capabil să ofere un răspuns care este atât benefic, cât și informat. Green oferă clienților săi multe canale prin care aceștia pot comunica cu echipa de asistență pentru clienți; cu toate acestea, funcția de chat live este probabil cea mai populară alegere în rândul jucătorilor. Acesta este ceva pe care pariorii îl pot folosi zilnic în orice moment. De asemenea, puteți accesa centrul lor mare de ajutor, unde veți găsi o mulțime de informații și răspunsuri la preocupările frecvente.

Asistența prin e-mail, asistența telefonică și profilurile de pe diverse platforme de social media completează gama de metode de contact disponibile. Personalul dă impresia că este amabil și de ajutor și, de obicei, este capabil să ofere un răspuns care este atât benefic, cât și informat.

Depozite

Mai multe recenzii Mr. Green trec peste diferitele metode de plată în loc să se concentreze pe pariuri sportive și cazinou. Cu toate acestea, recunoaștem această semnificație, motiv pentru care puteți găsi mai jos toate informațiile de care aveți nevoie cu privire la această procedură.

Opțiunile bancare de la Mr. Green sunt puțin rare ca cantitate, dar ceea ce este oferit include unele dintre cele mai mari și mai convenabile metode de plată de pe piață. Mr. Green oferă clienților săi mai multe forme de depunere și posibilități de retragere. Pe lângă opțiunile obișnuite de card de credit sau de debit, clienții pot folosi și portofele electronice sau chiar transferuri bancare directe.

După ce v-ați înscris și v-ați autentificat, veți putea vedea dacă oricare dintre aceste opțiuni bancare este sau nu accesibilă pentru conturi noi sau în locația dvs.

Faq

Clienții Mr. Green se întreabă frecvent despre aceste subiecte înainte, în timpul și după efectuarea unui pariu.

Program De Afiliere

Mr. Affiliate este rețeaua de afiliați a cazinourilor Mr. Green, unul dintre cele mai importante cazinouri și case de pariuri sportive din lume. Membrii programului pot anticipa rambursări în timp util și comisioane atrăgătoare, care vor crește în valoare pe măsură ce vor aduce un număr tot mai mare de jucători pe site-ul web, care are acum peste 5.000 de afiliați. Trecând prin recenzia noastră aprofundată Mr. Affiliate, pe care o găsiți mai jos, veți avea toate informațiile pe care le doriți despre acest fantastic program de afiliere.

Total score10.0
Argumente pro
+ Temă delicată

Date pe scurt despre cazinou

Year foundedYear founded: 2008
BonusuriBonusuri (5)
Bonus de bun venitBonus la depunere
Bonus la partidă
Free Spins Bonus
Pariuri gratuite
JocuriJocuri (60)
Live Bet on Poker
2 Hand Casino Hold'em
American FootballAussie Rules
Baccarat
BaschetBaseball
Blackjack
Box
CS:GO
Caribbean Stud
Casino Holdem
ChessCricketCurse de caiCyclingDarts
Dota 2
Dream Catcher
E-sporty
First Person Baccarat
FloorballFormula 1FotbalGaelic Football
Golden Wealth Baccarat
GolfGreyhoundsHandballIce Hockey
Keno
League of Legends
Live Grand Roulette
Live Immersive Roulette
Live Mega Wheel
Live Playboy Baccarat
Live Texas Holdem Bonus
Live XL Roulette
MMAMotorsports
Pariuri pe fotbal
Pariuri sportive
Poker cu trei cărți
Politică
Rainbow Six Siege
Roulette Double Wheel
Rugby
Ruletă
Slots
SnookerSporturiSurfingTable TennisTennis
Texas Holdem
TrottingUFCVolleyball
Wheel of Fortune
Winter Sports
LimbiLimbi (6)
cehă
engleză
finlandeză
neerlandeză
norvegiană
suedeză
Metode de retragereMetode de retragere (4)
Neteller
PayPal
Skrill
Spectacol
SoftwareSoftware (25)
Betsoft
Blueprint Gaming
Edict (Merkur Gaming)
Elk Studios
Evolution Gaming
Fuga Gaming
Genesis Gaming
IGT (WagerWorks)
Inspired
Leander Games
Microgaming
NetEnt
NextGen Gaming
Nolimit City
Nyx Interactive
Play'n GO
Playson
Playtech
Quickspin
Red Tiger Gaming
Side City Studios
Sthlm Gaming
Thunderkick
WMS (Williams Interactive)
Yggdrasil Gaming
ValuteValute (9)
Czech Republic korunas
Euro
coroane norvegiene
coroane suedeze
dolari americani
dolari canadieni
franci elvețieni
lire sterline
zloți polonezi
ȚăriȚări (43)
Albania
Argentina
Brazilia
Canada
Chile
Columbia
Costa Rica
Croația
Côte d’Ivoire
Danemarca
Elveția
Finlanda
Gibraltar
Guatemala
Guyana
Honduras
Insula Man
Irlanda
Islanda
Italia
Letonia
Lituania
Luxemburg
Macedonia de Nord
Malta
Monaco
Muntenegru
Myanmar (Birmania)
Norvegia
Noua Zeelandă
Paraguay
Peru
Regatul Unit
Republica Dominicană
Republica Moldova
San Marino
SerbiaSlovacia
Slovenia
Suedia
Suriname
Venezuela
Țările de Jos