Cele mai populare case de pariuri din Regatul Unit

Eforturile de marketing ale caselor de pariuri sunt un alt motiv principal pentru popularitatea tot mai mare a pariuri sportive în Regatul Unit. Strategiile de marketing folosite astăzi fac adesea irezistibilă impulsul de a paria. De exemplu, stimulentele de joc, cum ar fi bonusurile de bun venit, atrag, de asemenea, mulți oameni să încerce pariuri, care în cele din urmă devin pariori obișnuiți.

Mediul favorabil contribuie, de asemenea, la popularitatea jocurilor de noroc sportive. Pariurile sunt legale, dar reglementările stricte asigură că paritorii sunt bine protejați. Comisia pentru jocuri de noroc este responsabilă de reglementarea tuturor activităților de jocuri de noroc în numele DCMS, conform Legii privind jocurile de noroc din 2005.

Cele mai populare case de pariuri din Regatul Unit
Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserAdriana PopescuLocaliser
Jocurile preferate ale jucătorilor din Regatul Unit pe care să parieze

Jocurile preferate ale jucătorilor din Regatul Unit pe care să parieze

Fotbal

Fotbal de asociereI, numit și fotbal, este cel mai popular sport din Marea Britanie. În prezent, în țară sunt înregistrate peste 40.000 de cluburi de fotbal. Unele dintre cele mai mari nume din lumea fotbalului provin din Premier League engleză.

Premier League este, de asemenea, cunoscută că are milioane de suporteri din întreaga lume. Drept urmare, cei mai mulți pariori din Marea Britanie preferă să parieze pe fotbal mai mult decât orice alt sport, deoarece se pot asocia mai mult la acesta.

Rugby

Rugby Union, pur și simplu rugby, este un sport de echipă de contact inventat în Anglia. Este clasat pe locul al doilea cel mai popular sport din Marea Britanie, cu peste 300.000 de jucători activi în regiune și milioane de suporteri care urmăresc în mod regulat meciurile de rugby. Rugby-ul oferă, de asemenea, pariorilor numeroase opțiuni de pariere, făcându-l popular printre pariori.

Tenis

Tenis este un alt sport popular în Marea Britanie, în special în rândul generațiilor mai tinere. Jocul nu primește la fel de multă audiență TV ca în cazul fotbalului și al rugby-ului.

Cu toate acestea, mulți oameni îl joacă în timpul liber. Numărul jucătorilor de tenis a crescut în timpul pandemiei, deoarece mulți oameni au avut suficient timp liber pentru a-și ridica rachetele și a se bucura de joc. Evenimentele de tenis sunt de obicei prezentate în aproape toate site-urile de pariuri sportive populare din Marea Britanie.

Jocurile preferate ale jucătorilor din Regatul Unit pe care să parieze
Metode de plată în Regatul Unit

Metode de plată în Regatul Unit

Paritorii care doresc să depună sau să retragă fonduri din conturile lor de pariuri online au diverse opțiuni de plată din care să aleagă. Jucătorii de cazinou online au preferințe diverse bazate pe factori precum comoditatea și accesibilitatea. Unele dintre cele mai populare opțiuni de plată sunt evidențiate mai jos.

Carduri de credit și debit

Cardurile de credit și de debit sunt cele mai preferate opțiuni bancare în platformele de pariuri sportive online. Acest lucru se datorează în mare parte cât de ușor este să tranzacționați folosind cardurile. Paritorii trebuie doar să introducă detaliile cardului lor pe site-urile de pariuri online pentru a face orice tranzacție. Majoritatea cetățenilor Marii Britanii au deja carduri de credit sau de debit, ceea ce face procesul mai rapid și mai ușor chiar și pentru cei care nu au acces.

Portofele digitale

Portofelele digitale sunt, de asemenea, destul de populare în Regatul Unit. Asta pentru că portofelele electronice fac depunerile online mai ușoare și mai rapide. Toate tranzacțiile sunt, de asemenea, relativ sigure și securizate. Principalul dezavantaj al cardurilor de credit sau de debit este că retragerile durează de obicei mai mult.

Plăți mobile

Plățile mobile devin o temă larg acceptabilă în lumea actuală. Cele mai populare două opțiuni sunt Apple Pay și Android Pay, care oferă confortul plății ușoare. Cu toate acestea, pariorii le pot folosi doar pentru a face depuneri, deoarece nu acceptă retrageri.

Portofele electronice

Portofelele electronice sunt, de asemenea, foarte populare în Europa. În 2019, PayPal a fost clasată cea mai utilizată opțiune de plată online în general. Găsirea cazinourilor online sau a site-urilor de pariuri care acceptă portofele electronice este destul de ușoară, așa cum o fac aproape toate opțiunile populare.

Metode de plată în Regatul Unit
Istoricul pariurilor în Regatul Unit

Istoricul pariurilor în Regatul Unit

Istoria jocurilor de noroc din Marea Britanie poate fi urmărită până la sfârșitul anilor 1600. Comerțul internațional a contribuit în principal la introducerea jocurilor de noroc în țară. La acea vreme, cele mai multe pariuri erau plasate pe jocuri de cărți. Cu toate acestea, jocurile de noroc nu au crescut atât de mult din cauza credinței religioase puternice din țară.

În anii 1700, cursele de cai au început să câștige popularitate în Marea Britanie. Au fost construite piste de curse, iar cursele de cai au devenit un sport oficial. Acest lucru a făcut ca pariorii să înceapă să parieze la evenimentele de curse.

Au apărut mai multe case de pariuri, oferind cote de pariuri pentru toți diferiții cai participanți. Harry Ogden a fost prima casă de pariuri care a oferit cote. La acea vreme, el a bazat cotele pe forma corpului sau fizicul cailor. Ulterior, a introdus o marjă de profit în cotele pe care le-a oferit, ceea ce a contribuit la asigurarea profiturilor și sustenabilității operațiunii de jocuri de noroc.

Anii 1800

La începutul anilor 1800, încă nu existau reglementări privind pariurile în Marea Britanie. Pariurile au devenit puțin riscante pentru casele de pariuri, în special pentru cei care ofereau serviciile departe de piste. Nu a durat mult până când cazurile de malpraxis s-au strecurat în industrie, deoarece nu exista nicio autoritate care să le reglementeze.

Au apărut și recuperatorii de datorii, angajați de casele de pariuri pentru a colecta de la pariori care nu au putut plăti după ce au pierdut pariurile. Dezacordurile s-au înrăutățit atât de mult încât s-au soldat cu mai multe morți la un moment dat.

În 1845, un act de pariuri a fost adoptat de domnia victoriană. Actul a fost menit să minimizeze dezacordurile dintre pariori și case de pariuri, afirmând că pariurile nu vor fi considerate contracte autorizate. Actul nu s-a schimbat prea mult, deoarece dependența de jocuri de noroc era deja mare în rândul oamenilor. În 1853, a fost adoptat un alt regulament, care interzicea caselor să găzduiască orice activități de jocuri de noroc. Acest lucru a dus la pariorii să se întoarcă la pistele de cai pentru a-și satisface nevoile de pariuri.

Anii 1900

Pariurile au fost limitate la cursele de cai pentru o perioadă destul de lungă până în anii 1900. În 1923, bazinele de fotbal au fost introduse și de casele de pariuri. Cursele de ogari au urmat în 1926, iar mai târziu s-au alăturat multe alte sporturi. În 1960, a fost adoptată o lege privind pariurile, care impunea tuturor caselor de pariuri să-și ofere serviciile în mod respectabil publicului. Casele de pariuri trebuiau doar să respecte toate regulile de jocuri de noroc stabilite pentru a deveni pe deplin recunoscute în țară.

Istoricul pariurilor în Regatul Unit
Efectele Premier League

Efectele Premier League

Conform legii privind jocurile de noroc din 1960, pariorilor li se permitea să parieze doar pe jocurile difuzate la televizor. Sky Sports TV a obținut drepturile de a difuza meciurile din Premier League la scurt timp după formarea ligii. Au fost mai multe jocuri jucate în fiecare săptămână, oferind pariorilor numeroase opțiuni de pariere. Acest lucru a dus la o creștere semnificativă a pariurilor sportive în Marea Britanie, răspândindu-se rapid în alte națiuni.

Jocuri de noroc online în Marea Britanie

Pariuri sportive online a fost introdus la sfârșitul anilor 1990. Aceasta a marcat cea mai semnificativă schimbare în pariurile sportive în Marea Britanie și în întreaga lume. Pariurile online au avansat pentru a include pariurile pe mobil, ceea ce a contribuit la creșterea numărului de pariori.

Efectele Premier League
Pariuri în prezent în Regatul Unit

Pariuri în prezent în Regatul Unit

În zilele noastre, cei mai mulți pariori din sport își plasează pariurile prin intermediul platformelor de pariuri online. Procesul de plasare a pariurilor este mai ușor decât a fost vreodată, inclusiv efectuarea de depuneri și retragerea câștigurilor. De asemenea, au fost introduse numeroase funcții pentru a face pariurile pe sport mai interesante. Un bun exemplu este pariurile live, care le permit pariorilor să parieze pe meciurile în curs.

Viitorul pariurilor sportive în Regatul Unit

Pariurile sportive vor continua să fie o afacere importantă în Marea Britanie în viitor. Aceasta se bazează pe veniturile în continuă creștere generate de industria pariurilor sportive.

Majoritatea caselor de pariuri vor continua să opereze online datorită numeroaselor beneficii ale pariurilor online. Există, de asemenea, probabilitatea ca mai multe caracteristici și tipuri de pariuri sportive să fie introduse pentru a oferi pariorilor mai multă varietate ca modalitate de a se diferenția site-urile de pariuri online pentru a supraviețui în industria competitivă.

Pariuri în prezent în Regatul Unit
Sunt casele de pariuri legale legale în Regatul Unit?

Sunt casele de pariuri legale legale în Regatul Unit?

Industria pariurilor din Regatul Unit este guvernată și reglementată de unele dintre cele mai dezvoltate și cuprinzătoare legi. Este destul de logic, având în vedere că cea mai veche casa de pariuri sportive a fost înființată din țară. Bursa de pariuri sportive a început și în țară, unde pariorii puteau paria în grupuri de pariuri în loc de cote fixe.

Pariurile sportive la nivel terestre sunt legale în Marea Britanie datorită Legii privind pariurile și jocurile din 1960, care a legalizat toate operațiunile de pariuri sportive la acea vreme. Legea privind jocurile de noroc din 2005 a legalizat și pariurile sportive online. Actul a introdus, de asemenea, câteva reguli noi menite să reglementeze mai bine industria jocurilor de noroc.

De asemenea, a stabilit Comisia pentru jocuri de noroc din Regatul Unit ca principală autoritate de reglementare a pariurilor pentru a supraveghea toate tipurile de operațiuni de pariuri. Actul a clarificat, de asemenea, impozitarea caselor de pariuri și a impus o taxă suplimentară de 15% caselor de pariuri din Marea Britanie.

Cum vă puteți da seama dacă un site de pariuri sportive din Marea Britanie este legitim?

Regatul Unit cuprinde Scoția, Anglia, Țara Galilor și Irlanda de Nord. Majoritatea legilor privind pariurile sportive se aplică în toate țările, cu excepția Republicii Irlanda, care a avut legi diferite privind jocurile de noroc de când și-a câștigat independența față de Regatul Unit în 1921.

Sunt casele de pariuri legale legale în Regatul Unit?
Acte de pariuri în Regatul Unit

Acte de pariuri în Regatul Unit

Legea pariurilor din 1931

Legea Pariurilor din 1931 a fost înființată pentru a ajuta la reglementarea tuturor formelor de jocuri de noroc în Statul Liber Irlandez. Legile s-au concentrat doar pe cazinourile terestre. De-a lungul timpului, legile au fost considerate arhaice. Asta s-a întâmplat în principal după introducerea pariurilor online și mobile în țară.

Comitetul de reglementare a cazinourilor a fost format în 2006, care a fost însărcinat cu supravegherea tuturor activităților de jocuri de noroc atât ale cazinourilor online, cât și ale furnizorilor de pariuri.

Legea privind jocurile de noroc și loterie din 1956

În 1956, a fost adoptată Legea privind jocurile de noroc și loterie. Actul a permis jocurile de noroc pe teren, dar a introdus mai multe limitări. De exemplu, cazinourile erau ilegale, dar legea permitea cluburilor private de jocuri de noroc să funcționeze.

Asociația de jocuri și agrement din Irlanda a furnizat detaliile de licențiere pentru cazinourile private. Legea a interzis, de asemenea, executarea silită a datoriilor legate de jocurile de noroc în instanțe, cu excepția cazurilor în care au fost semnate contracte.

Greyhound Racing Act din 2001

Greyhound Racing Act din 2001 a făcut ca pariurile pe ogari și curse de cai să fie legale în țară. Cu toate acestea, a interzis toate terminalele de pariuri cu cote fixe. Actul a permis, de asemenea, pariorilor irlandezi să parieze online pe site-uri de pariuri bune sau cazinouri care nu au sediul în țară.

Legea pariurilor din 2015 (modificare)

Legea pariurilor din 2015 a apărut deoarece legile existente erau ineficiente în reglementarea jocurilor de noroc. Acest lucru a fost mai ales din cauza introducerii și creșterii industriei jocurilor de noroc online. Betting Act 2015 a abrogat mai multe legi adoptate în Betting Act 1931 și a subliniat toate prevederile privind jocurile de noroc online și la distanță.

Taxe și alte taxe obligatorii pentru pariurile sportive în Marea Britanie

Taxa generală la pariuri este de 15% pentru pariurile cu totalizare și cu cotă fixă, 3% pentru pariurile spread financiare și 10% pentru orice alt pariu spread. Taxa de pariuri la piscină este de 15%, iar taxa pentru jocurile de la distanță este de 21%.

Acte de pariuri în Regatul Unit
Întrebări frecvente

Întrebări frecvente

Pariurile pe sport sunt legale în Marea Britanie?

Pariurile sportive sunt în prezent legale în Marea Britanie. Cu toate acestea, există câteva limitări legale. De exemplu, pariorii trebuie să aibă 18 ani sau mai mult pentru a paria în mod legal.

Este în regulă să plătiți pentru sfaturi pentru pariuri sportive?

În general, pariorii nu ar trebui să plătească pentru ponturi de pariuri. Asta pentru că niciun sfat sau strategie nu poate garanta vreun câștig. Cu toate acestea, sfaturile pot ajuta jucătorii să evite să facă toată munca de cercetare necesară pentru a lua decizii informate de pariuri. În cele mai multe cazuri, astfel de sfaturi sunt de obicei disponibile online gratuit.

Câți bani ar trebui să parieze un jucător?

Suma de plasat ca pariu depinde de obicei de fondurile jucătorilor. Jucătorii cu mai mulți bani de jucat pot paria mai mulți bani. De asemenea, mai multe strategii financiare îi pot ajuta pe jucători să decidă suma potrivită pe care să o parieze pentru fiecare pariu. Cu toate acestea, jucătorii ar trebui să evite întotdeauna să parieze bani pe care nu își permit să-i piardă.

Cum ar trebui pariorii să determine ce pariuri sportive online să folosească?

Există mai multe considerații de luat pentru a ajuta la determinarea casei de pariuri sportive potrivite. Pentru început, jucătorii trebuie să se asigure că site-ul de pariuri este licențiat. Alte considerații includ eligibilitatea, opțiunile de plată, piețele de pariuri oferite, ușurința în utilizare și serviciul pentru clienți.

Întrebări frecvente