Top furnizori de software pentru pariuri sportive 2024

Era internetului a transformat drastic lumea pariurilor sportive, iar digitalizarea din ce în ce mai mare a șters principalele dificultăți cu care se confruntau proprietarii de afaceri pentru a înființa o casă de pariuri. Astăzi, casele de pariuri nu trebuie să dețină un magazin fizic sau să-și afișeze produsul pe un panou publicitar pentru a-l promova. Deoarece este destul de ușor să configurați un pariu sportiv, există un nou site de pariuri care apare săptămânal.

Întrebarea este cum anume lansează un site de pariuri atât de ușor și dacă poți alege aceste mărci recente față de titlurile bine consacrate.

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter

Software-uri de pariuri recomandate

Motivul pentru care este atât de simplu să înființezi un site de pariuri este că cazinourile folosesc software terță parte pentru a oferi elementele fundamentale ale pariurilor sportive. Site-urile de cazinouri găzduiesc jocuri furnizate de companii de software în loc să ruleze propriile jocuri.

Citiți mai departe pentru a afla despre importanța software-ului de pariuri, ce este, cum funcționează și diferitele tipuri de software de pariuri din care puteți alege.

Este un fapt incontestabil că o platformă software de înaltă calitate are un impact enorm asupra experienței utilizatorului, mai ales când vine vorba de site-uri de pariuri online. Deși, de obicei, cazinourile online sunt cele care câștigă laude pe scară largă, cei mai buni furnizori de software de pariuri lucrează în liniște pentru a oferi jucătorilor o experiență exclusivă de joc.

SBTech

De când au fost înființați în 2007, SBTech a înflorit și s-a extins enorm pe piața platformelor de pariuri sportive.

Furnizorul este renumit pentru gama sa largă de piețe și pentru că vine cu caracteristici creative, cum ar fi pariuri cu puls, cash parțial, editori de pariuri, constructori de pariuri și multe altele. Dacă decideți să încercați jocurile produse de SBTech, cu siguranță ar trebui să vizitați 10bet.

Kambi

Acest furnizor de software produce o platformă de pariuri sportive cu etichetă albă, care permite cazinourilor online să redea software-ul ca al lor. Veți observa interfețe Kambi similare atunci când vizitați următoarele cazinouri online: Unibet, 888Sport și LeoVegas.

OpenBet

Interfața de pariuri pentru unele dintre cele mai cunoscute case de pariuri sportive online din lume este oferită de Openbet. Unul dintre ei este William Hill. Considerat liderul industriei în software-ul de pariuri, serverul lor dinamic Informix permite plasarea a milioane de pariuri în același timp prin diverse case de pariuri.

BetConstruct

BetConstruct este un furnizor bine stabilit, de top de platforme de pariuri online. Acest furnizor, care a colaborat cel mai mult timp cu marca armeană Vbet, se mândrește cu designul lor.

Dacă vizitați Vbet, veți afla recent platforma și funcțiile BetConstruct și veți realiza imediat că este diferit și distinct de multe alte case de pariuri sportive online.

Evoluţie

Acest furnizor se concentrează în mod special asupra streaming de jocuri de cazinou live precum și producerea de experiențe de joc personalizate pentru clienții lor. Compania oferă o platformă de cazinou live pentru operatorii de cazinouri online. Evolution a revoluționat literalmente industria cazinourilor live prin crearea de jocuri de masă cu dealer live de calitate încă de la înființarea sa în 2006.

Ce este software-ul de pariuri?

Furnizorii de software de pariuri sportive furnizează interfața de utilizator pe care o vedeți, cotele, caracteristicile și metodele de plată utilizate pe site-ul de pariuri online. Pe baza gradului în care software-ul deține controlul asupra site-ului de pariuri, aceștia pot gestiona asistența pentru clienți, ofertele și, de obicei, chiar dețin licența de jocuri de noroc autorizată de Comisia pentru jocuri de noroc.

Site-ului de pariuri i se acordă de obicei dreptul de a adăuga propriile logo-uri, modele, culori și alte caracteristici. Deși, de obicei, cazinourile online sunt cele care primesc mai multă publicitate, furnizorii de software de înaltă calitate sunt esențiali pentru ca jucătorii să aibă o experiență de jocuri de noroc fără probleme.

De ce sunt software-urile de pariuri sportive atât de populare?

Unul dintre cele mai vizibile motive pentru care software-ul de pariuri sportive este atât de popular este că oferă o ușurință îmbunătățită de utilizare atât pentru jucătorii amatori, cât și pentru cei profesioniști. Interfețele de utilizator captivante și personalizate care îmbunătățesc experiența generală a utilizatorului sunt astăzi o necesitate pentru cele mai bune site-uri de pariuri sportive.

Site-urile de pariuri care beneficiază de software de primă clasă sunt capabile să ofere mai multe tipuri de pariuri (parlays, money line, spread, over/under, head-to-head și în joc).

Aceste site-uri de pariuri au, de asemenea, un număr mare de funcții personalizate care le ajută să automatizeze procesele de pariuri. În plus, software-ul de pariuri online oferă acestor site-uri metode de plată populare precum Neteller și Skrill.

Cum funcționează software-ul pentru pariuri sportive

Software-ul de pariuri sportive oferă site-urilor de pariuri cu interfață cu utilizatorul, funcții sofisticate, cote și sistem de plată potrivit pentru site-ul web. Site-urile de pariuri le adună pe toate în felul lor special și le prezintă jucătorilor.

Logica din spatele furnizorilor de software este similară cu sistemul de franciză care există de mulți ani sub diferite forme, cum ar fi cafenele, restaurante fast-food sau comercianți cu amănuntul de îmbrăcăminte. Dacă configurați o nouă casă de pariuri sportive de la zero, aceasta poate fi o afacere foarte costisitoare, deoarece necesită dezvoltatori și designeri web, comercianți de cote, furnizori de jocuri, administratori, procesatori de plăți și diferite licențe.

De aceea, poate fi înțelept să beneficiați de un software bine stabilit care vă ajută să vă începeți afacerea mai rapid și mai ieftin decât ați face-o în orice alt mod.

În acest fel, chiar și proprietarii de afaceri mici își pot înființa propriile site-uri de pariuri sportive, iar piața de pariuri online continuă să fie competitivă. Acest lucru împiedică mărcile consacrate de multă vreme să închidă piața. Este simplu să configurați un site folosind un furnizor terț, dar care sunt exact caracteristicile unice ale companiilor de software?

5 caracteristici obligatorii pentru software-ul de pariuri sportive

După cum probabil știți deja, există o concurență acerbă în industria pariurilor sportive și software-ul dvs. de pariuri sportive trebuie să aibă anumite caracteristici pentru a supraviețui pe piață. Prin urmare, alegerea furnizorului potrivit de software pentru pariuri sportive este o parte esențială a creării unui site de pariuri unic și distinct.

Mai jos, am enumerat cele 5 funcții obligatorii pentru software-ul de pariuri sportive, verificați înainte de a alege un furnizor de software pentru site-ul dvs.

  1. Pariuri multiple: Un software care permite jucătorilor să plaseze mai multe pariuri este o caracteristică obligatorie pentru fiecare site de pariuri sportive. Acest lucru îi ajută pe jucători să descopere diferite piețe și să aleagă dintr-o varietate de pariuri și cote.
  2. O gamă largă de evenimente sportive: O altă caracteristică importantă este că software-ul tău de pariuri sportive trebuie să fie scalabil pentru a găzdui orice număr de sporturi în funcție de cerințele specifice. Acest lucru le oferă jucătorilor șansa de a încerca diferite sporturi și de a decide ce le place.
  3. Pariuri cu amănuntul: Unii jucători doresc să găsească o opțiune de a plasa un pariu online printr-un site de pariuri cu amănuntul, deoarece pot găsi o mare varietate de evenimente și uneori cote mai bune decât ar putea găsi la o casă de pariuri.
  4. Bonusuri: Acesta poate fi unul dintre principalele beneficii ale pariurilor online. Jucătorilor li se oferă adesea diverse bonusuri, cum ar fi pariuri gratuite, bonusuri de depunere și programe VIP care îi încurajează să revină.
  5. Managementul riscului: Managementul riscului este coloana vertebrală a oricărei afaceri de pariuri sportive. Pentru a vă apăra compania împotriva fraudei, erorilor sau alocarii necorespunzătoare a profitului pariorilor, trebuie să includeți acest lucru în lista de verificare înainte de a vă decide asupra unui furnizor de software pentru pariuri sportive.

Cum oferă site-urile de pariuri cote

Când vine vorba de pariuri sportive, există două scopuri pe care cotele le servesc în esență. În primul rând, site-urile de pariuri sportive beneficiază de cote pentru a calcula cât ar trebui să plătească pentru pariuri câștigătoare. Este important ca jucătorii să aleagă a site de pariuri sportive care oferă cote mari deoarece acest lucru îi ajută să aibă șanse mai mari de a primi mai mulți bani decât miza.

În al doilea rând, șansele indică și posibilitatea ca vreun rezultat specific să se întâmple. Site-urile de pariuri vor oferi cote mici dacă posibilitatea unui rezultat este mare. Credem că acesta este un sistem corect, deoarece oricine s-ar aștepta să fie plătit mai puțin atunci când plasează un pariu pe un rezultat care este probabil decât atunci când plasează un pariu pe un rezultat care este improbabil.

Poate fi puțin dificil să citiți cotele pentru pariuri sportive, deoarece există trei formate diferite de cote disponibile. Aceasta include următoarele:

  • Moneyline/Cote americane
  • Cote zecimale
  • Cote fracționale

Cu siguranță veți vedea fiecare dintre aceste aspecte la un moment dat. Prin urmare, merită să învățați cum să citiți fiecare dintre ele.

Linie monetară/Cote americane: Acest format este cel mai popular în Statele Unite. Cotele pot fi prezentate fie ca un număr pozitiv, fie ca un număr negativ. Un număr pozitiv indică cât de mult ar plăti un pariu câștigător de 100 USD, în timp ce un număr negativ indică cât ar trebui să parieze un jucător pentru a fi plătit cu 100 USD.

Cote zecimale: Veți întâlni acest format mai ales în Europa, Canada și Australia. În acest format, numărul exprimă plata totală pentru fiecare pariu de 1 USD, inclusiv banii pe care i-ați mizat. De exemplu, un pariu corect la 1,5 ar plăti un total de 1,50 USD pentru fiecare 1 USD riscat.

Cote fracționale: Acest format este utilizat în mod obișnuit în Regatul Unit. După cum sugerează și numele, cotele sunt prezentate ca fracții. 4/5 care se citește ca „patru la cinci” este o cotă fracțională.

Numărul de jos, sau cel din dreapta, indică suma pariată, în timp ce numărul de sus, sau cel din stânga, indică câștigul tău. În acest exemplu, 5 este ceea ce pariezi, în timp ce 4 este suma pe care o vei primi. Deci, dacă pariezi 5 USD la cote 4/5, vei câștiga 4 USD.

Diferite tipuri de software de pariuri

Există trei tipuri diferite de software de pariuri sportive disponibile online. Acestea includ pariuri de valoare, pariuri de arbitraj și pariuri egale. Fiecare dintre aceste software funcționează ușor diferit, dar scopul final de a face experiența de pariere mai fluidă rămâne același.

Pariuri de valoare: Ce este un software de pariuri de valoare?

Pentru a explica ce este un software de pariuri cu valoare, trebuie să definim mai întâi ce este un pariu cu valoare. Un pariu de valoare este practic în cazul în care posibilitatea unui anumit rezultat este mai mare decât ceea ce oferă o casă de pariuri. Software-ul de pariuri cu valoare este conceput pentru a găsi cote care vă oferă un avantaj față de o anumită pariuri sportive.

Pentru a spune simplu, software-ul de pariuri valorice utilizează datele de schimb de pariuri pentru a detecta când există un defect în cotele unei case de pariuri. Este imposibil pentru pariori să compare un număr nedefinit de pariuri pentru a căuta pariul valoric. Prin urmare, veți economisi mult timp și efort folosind un software de pariuri cu valoare.

Pariuri de arbitraj: Ce este un software de pariuri de arbitraj?

Pariuri de arbitraj, numit și sure-bets sau miracle-bets, este o metodă prin care plasați pariuri prin diverse site-uri de pariuri pentru a cuprinde toate rezultatele unui eveniment sportiv pentru a asigura profit. Cu toate acestea, există mii de evenimente sportive care au loc în fiecare zi și șansele se schimbă continuu.

Prin urmare, a căuta arbs fără ajutorul unui software de pariuri de arbitraj este ca și cum ai căuta un ac într-un car de fân. Software-ul de pariuri arbitraj este creat pentru a vă ajuta să găsiți arbs automat și pentru a face pariurile de arbitraj mai practice.

Pariuri cu potrivire: Ce este un software pentru pariuri cu potrivire?

Pariuri egale este o tehnică binecunoscută de a converti pariurile gratuite oferite de casele de pariuri sportive online în numerar real. Dacă doriți să începeți să pariați, trebuie să urmăriți cotele oferite de mai multe case de pariuri înainte de a plasa un pariu.

Acesta este un proces foarte consumator de timp și epuizant de făcut manual. Un software de pariuri potrivit vă poate ajuta să găsiți rezultate fără erori umane în cel mai scurt timp.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu