Cele mai populare case de pariuri din Statele Unite ale Americii

Pariurile sportive online din SUA au crescut la noi culmi în ultimii ani. Veniturile generate de pariurile sportive sunt un bun indicator al popularității în creștere a industriei. De exemplu, pariurile sportive au generat peste trei miliarde de dolari în primele zece luni ale anului 2021.

Aceasta a fost cu 230 la sută mai mult decât ceea ce a fost generat în aceeași perioadă a anului precedent. Mai multe state din SUA au îmbrățișat pariurile sportive în ultimii ani, evidențiind popularitatea în creștere. Unul dintre principalele motive pentru care pariurile sportive online sunt extrem de populare în SUA este că industria sportului este în plină expansiune. Majoritatea adulților le place să urmărească sporturi, țara găzduind unele dintre cele mai bune ligi din lume.

Cele mai populare case de pariuri din Statele Unite ale Americii
Casele de pariuri locale vs site-uri de pariuri online din Statele Unite

Casele de pariuri locale vs site-uri de pariuri online din Statele Unite

Fanii pot astfel să analizeze critic jocurile și să facă predicții informate pe care fac pariuri. Mizele ajută la realizarea jocurilor mai interesante, deoarece fanii au ceva de câștigat sau de pierdut în funcție de rezultatele sporturilor.

Un alt motiv principal pentru popularitatea în creștere este accesul sporit la platformele de pariuri online. Numărul site-urilor de pariuri sportive este destul de mare, aproape toate fiind accesibile prin intermediul dispozitivelor mobile. Parierii își pot plasa astfel pariurile în orice moment și de oriunde. The furnizori de pariuri sportive online de asemenea, folosește strategii de marketing eficiente, cum ar fi oferirea de bonusuri gratuite, atragerea și mai mulți pariori.

Casele de pariuri locale vs site-uri de pariuri online din Statele Unite
Jocurile preferate ale jucătorilor din SUA pe care să parieze

Jocurile preferate ale jucătorilor din SUA pe care să parieze

Sportul reprezintă o parte semnificativă a culturii americane. Cetățenii sunt extrem de susținători pentru toate jocurile de masă în care de obicei plasează pariuri. Cu toate acestea, sporturile specifice ies în evidență printre celelalte în ceea ce privește popularitatea, precum cele evidențiate mai jos.

fotbal american

Fotbal american este clasat ca cel mai popular sport de spectatori din SUA. Cea mai populară ligă de fotbal american este National Football League (NFL), cu 32 de francize concurând.

NFL are de obicei cele mai înalte ratinguri TV dintre toate sporturile din SUA, în special în timpul Super Bowl. Liga are, de asemenea, cea mai mare medie de prezență dintre toate ligile sportive din lume. Alte ligi de fotbal american sunt, de asemenea, destul de populare, inclusiv fotbalul universitar.

Baschet

Baschetul este un alt sport popular în Statele Unite, inventat în 1891 în Springfield, Massachusetts. Cea mai bună ligă de baschet din țară este Asociația Națională de Baschet (NBA). În ceea ce privește veniturile, NBA se află pe locul trei. Baschetul este, de asemenea, cel mai jucat sport de echipă în SUA, când sunt luate în considerare nivelurile de amatori.

Baseball

Baseball a fost primul sport care a devenit profesionist în SUA. În prezent, cel mai înalt nivel de baseball din lume este Major League Baseball, care se joacă de obicei între câștigătorii Ligii Naționale și ai Ligii Americane. Baseballul se joacă profesional de mulți ani încoace, atrăgând o mulțime de urmăritori.

Jocurile preferate ale jucătorilor din SUA pe care să parieze
Care sunt cele mai sigure metode de plată din SUA?

Care sunt cele mai sigure metode de plată din SUA?

Paritorii din SUA au o listă extinsă de metode de plată pentru pariuri online pe mâinile lor. Unele opțiuni de plată populare sunt evidențiate mai jos.

Carduri de credit și debit

Statisticile arată că cardurile de credit și de debit sunt cele mai frecvent utilizate opțiuni de depunere online. Motivul principal din spatele acestui lucru este că majoritatea americanilor au deja carduri de credit și de debit, ceea ce o face cea mai accesibilă alegere. Efectuarea depunerilor folosind carduri de credit este, de asemenea, destul de rapidă și ușoară. Utilizatorii trebuie doar să introducă detaliile cardului și să confirme tranzacția.

Portofele electronice

Portofelele electronice sunt destul de populare în SUA. Acestea permit pariorilor să retragă sau să facă depuneri cu ușurință și din orice loc dacă se pot conecta la internet. Portofelele electronice oferă, de asemenea, o bună securitate atunci când sunt respectate toate măsurile de precauție relevante.

Servicii de plată mobilă

Apple Pay este o altă opțiune care a câștigat popularitate substanțială în ultima vreme. Serviciul de plată mobil permite pariorilor să facă depuneri, dar nu acceptă retrageri. Utilizarea sa este limitată la utilizatorii cu dispozitive iOS, ceea ce este un număr destul de bun în SUA. Utilizatorii Android pot folosi Android Pay, care funcționează aproape similar cu Apple Pay.

Care sunt cele mai sigure metode de plată din SUA?
Istoricul pariurilor în SUA

Istoricul pariurilor în SUA

Pariurile sportive moderne în SUA au început la începutul secolului al XIX-lea. La acea vreme, parierii obișnuiau să parieze pe cursele de cai, care era cel mai popular sport din țară. În 1876, baseballul profesionist a fost înființat prin Liga Națională.

Liga a ajutat să împingă pariurile sportive în prim plan, astfel încât chiar a început să afecteze jocurile. Au fost cazuri de echipe care aruncau jocuri din cauza jocurilor de noroc. În consecință, atitudinea generală față de pariurile sportive a devenit săracă. Oamenii au plasat pariuri sportive în primul rând doar în scopuri de divertisment.

La începutul secolului al XX-lea, pariurile sportive au început să-și recapete popularitate. Au venit mai multe sporturi, ceea ce a contribuit la creșterea popularității. Anii 1920 au devenit cunoscuți ca Epoca de Aur a sportului. Baschetul universitar și fotbalul au ajuns să devină unele dintre cele mai populare opțiuni de pariuri sportive.

În special, nu a fost adoptată nicio legislație specifică pentru pariuri sportive în SUA în acea perioadă. Până în 1931, jocurile de noroc au fost legalizate în Nevada. Toate celelalte state au rămas tăcute în această privință. Și în 1961, a fost adoptată Interstate Wire Act, forțând pariurile sportive să devină mai localizate în majoritatea regiunilor. Las Vegas, Nevada, a început să fie văzută ca singurul loc unde pariorii puteau paria pe sport în mod legal.

Istoricul pariurilor în SUA
SUA Pariuri sportive la sfârșitul secolului al XIX-lea

SUA Pariuri sportive la sfârșitul secolului al XIX-lea

Pariurile sportive nu au fost o mare industrie în SUA până în anii 1970. Atunci congresul a redus taxa pe pariurile sportive pe care casele de pariuri trebuiau să o plătească. De asemenea, mai multe state au început să legalizeze pariurile sportive. Loteriile sportive au început să devină populare în toată țara. Delaware, Oregon Sports Action și Montana erau cele mai populare loterie la acea vreme.

În 1992, a fost adoptată Legea privind protecția sportului profesionist și amator, interzicând toate formele de pariuri sportive. Asta cu o excepție de la patru state care deja legalizaseră jocurile de noroc. Legea a limitat pariurile sportive până în 2018, când Curtea Supremă a anulat-o.

SUA Pariuri sportive la sfârșitul secolului al XIX-lea
Pariuri în zilele noastre în SUA

Pariuri în zilele noastre în SUA

Industria pariurilor sportive din SUA pare acum mult diferită față de acum câteva decenii. Principalul factor de diferențiere a fost introducerea pariurilor sportive online, care s-a extins și mai mult la pariurile mobile.

Acum este posibil ca oricine din țară peste 18 ani să parieze pe aproape orice sport profesionist. Tot ce este nevoie este înregistrarea la un cazinou online pentru ca un parior să înceapă să parieze pe sport. Mai mulți pariori au și dispozitive mobile, cum ar fi smartphone-uri și tablete, ceea ce înseamnă că pot accesa cu ușurință platformele de pariuri sportive.

S-a înregistrat și o creștere a numărului de state care au legalizat pariurile sportive. Asta înseamnă că pariorii își pot plasa acum pariurile fără teamă. În prezent, 26 de state au diverse forme de piețe legale de pariuri sportive. Există, de asemenea, sute de case de pariuri care permit acum pariorilor din SUA să se înregistreze și să parieze în mod legal. Cele mai multe dintre ele sunt offshore, dar unele au sediul în țară.

Viitorul pariurilor sportive în SUA

Pariază pe diferite sporturi este mai mult ca sigur că va continua să crească în popularitate în SUA. Pentru început, mai multe state vor legaliza pariurile pe sport. Cu toate acestea, există și șanse ca noi legi să fie introduse pentru a limita tipul și măsura în care pariorii pot paria.

Acest lucru va afecta probabil cel mai mult pariurile online, având în vedere că peste 90% din toate pariurile sportive sunt făcute prin casele de pariuri online. Numărul caselor de pariuri care le permit pariorilor din SUA să se alăture și să parieze va crește pentru a profita de popularitatea tot mai mare a pariurilor. Concurența crescută ar putea duce la numeroase caracteristici inovatoare oferite de casele de pariuri.

Pariuri în zilele noastre în SUA
Sunt pariurile sportive legale în SUA?

Sunt pariurile sportive legale în SUA?

Pariurile sportive au fost considerate ilegale în SUA timp de mulți ani, până la 14 martie 2018. Atunci Curtea Supremă a Statelor Unite a anulat Legea privind protecția sportului profesionist și amator din 1992, făcând toate pariurile sportive ilegale în întreaga țară.

Hotărârea Curții Supreme a făcut ca toate jocurile de noroc sportive să fie legale la nivel federal. Statele încă dețineau puterea de a decide dacă pariurile vor fi permise la nivel de stat. Ca rezultat, toate cele 50 de state diferite din SUA au legi diferite privind pariurile sportive.

Sunt pariurile sportive legale în SUA?
Statele care permit pariurile sportive

Statele care permit pariurile sportive

Nevada

Nevada a fost primul stat care a legalizat pariurile sportive în SUA. Are o istorie lungă de jocuri de noroc și este în prezent una dintre destinațiile de top pentru jocuri de noroc din SUA. Tipurile de pariere permise includ mobil și în persoană, fără interdicții notabile.

Delaware

Delaware a legalizat pariurile cu un singur joc pe 5 iunie 2018, dar numai în locații specificate. De asemenea, a permis extinderea opțiunilor de pariere sportive în diverse alte cazinouri terestre și online. Singura restricție notabilă este că pariorii nu pot paria pe jocurile echipelor de colegiu din stat.

New Jersey

Pariurile sportive au devenit legale în New Jersey pe 11 iunie 2018, când Phil Murphey a semnat un proiect de lege privind pariurile sportive care le susținea. Legea permite pariurile sportive atât pe mobil, cât și în persoană. Cu toate acestea, legea interzice pariorilor să parieze pe echipe de colegiu și colegiu din stat evenimente sportive și turnee deţinute în stat.

Mississippi

Mississippi a promulgat deja noi legi pentru pariurile sportive în 2017, chiar înainte de decizia Curții Supreme. Cu toate acestea, noile reguli au intrat în vigoare abia după hotărârea de referință, din 1 august 2018. Legea permite pariorilor să facă pariuri sportive în persoană, fără prevederi clare pentru pariurile online.

Virginia de Vest

Virginia de Vest a fost al cincilea stat care a legalizat pariurile sportive reglementate în SUA. Un nou proiect de lege a fost adoptat în 2018, care permitea pariurile sportive atât în persoană, cât și pe mobil. Proiectul de lege a declarat, de asemenea, Comisia de loterie din Virginia de Vest, principalul reglementator al pariurilor sportive.

New Mexico

Nu există proiecte de lege specifice adoptate în New Mexico care să legalizeze pariurile sportive. Cu toate acestea, statul permite toate formele de jocuri de noroc de clasa a treia. Jocurile de clasa a treia includ toate pariurile sportive și pariurile reciproce ca legi federale. Paritorilor le este interzis să parieze pe echipe de colegiu din stat.

Pennsylvania

Guvernatorul Tom Wolf a semnat proiectul de lege privind pariurile sportive din Pennsylvania în 2017, ca parte a unui impuls legislativ care a inclus DFS și pokerul online. Proiectul de lege a intrat în vigoare imediat după decizia Curții Supreme în 2018. În persoană și pariuri sportive online ambele sunt legale în stat.

Alte state în care pariurile sportive sunt legale includ Rhode Island, Arkansas, New York, Iowa, Oregon, Indiana, Illinois, New Hampshire, Michigan, Montana, Colorado, Washington DC, Tennessee, Virginia, Carolina de Nord, Wyoming, Washington, Arizona, Sud Dakota, Connecticut și Dakota de Nord.

Statele care permit pariurile sportive
Statele în care pariurile sportive nu sunt legale

Statele în care pariurile sportive nu sunt legale

Câteva alte state sunt pe punctul de a legaliza pariurile sportive. Pariurile au loc deja legal în aceste state, deși nu există încă legi semnate cu privire la activități. Acestea includ Maryland, Louisiana, Nebraska și Florida.

Alte câteva state se îndreaptă către legalizarea pariurilor sportive pe baza activităților legislative care au fost respectate în ultimii ani. Statele sunt Oklahoma, Maine, Kentucky, Minnesota, Massachusetts, Missouri, Carolina de Sud, Kansas, Ohio, California, Hawaii, Georgia, Texas, Alabama, Vermont și Alaska.

Singurele două state în care nu au avut loc eforturi pentru legalizarea activităților de pariuri sportive sunt Idaho și Wisconsin.

Statele în care pariurile sportive nu sunt legale
Întrebări frecvente

Întrebări frecvente

Pariurile pe sport sunt legale în Statele Unite?

La nivel federal, pariurile sportive sunt legale în SUA. Cu toate acestea, există mai multe state în care toate tipurile de pariuri sportive sunt încă ilegale.

Pot pariorii din SUA să parieze pe sporturi care nu sunt populare în țară?

Pariorii din SUA pot paria pe aproape orice sport jucat profesional oriunde la nivel global. Tot ce trebuie să facă este să găsească o casă de pariuri care să ofere piața de sport în care doresc să parieze. Opțiunile includ site-uri de pariuri offshore care acceptă pariori din SUA.

Există o strategie pentru câștigarea pariurilor sportive?

Nicio strategie nu poate garanta niciun parior că va câștiga un pariu sportiv. Cu toate acestea, numeroase pot fi folosite strategii pentru a îmbunătăți șansele de câștig, cele mai multe dintre ele gravitând în jurul alegerii cotelor potrivite.

Pot pariorii să parieze pe sport după lovitura de start?

Diverse site-uri de pariuri sportive online permit pariorilor să plaseze pariuri live cu până la câteva minute înainte de încheierea jocului. Cu toate acestea, acest lucru nu este de obicei oferit pentru toate jocurile, iar cotele variază de obicei continuu pe parcursul jocului.

Pariorii pierd bani dacă un joc este abandonat înainte de a se termina?

Acest lucru depinde de obicei de termenii și condițiile site-ului de pariuri utilizat. În majoritatea cazurilor, pariurile vor fi anulate, cu excepția cazului în care o autoritate competentă emite un rezultat definitiv al jocului abandonat.

Întrebări frecvente