Pariază online pe Campionatele US Open de golf

US Open Golf Championship este un turneu anual care se desfășoară în SUA. Este foarte apreciat în industria golfului, fiind al doilea dintre cele patru ca mărime golf majore. Această competiție anuală are o istorie vastă care datează din 1895, sub supravegherea Asociației de Golf din Statele Unite (USGA). Acest eveniment are loc adesea în jurul lunii iunie, cu excepția anului 2020. Evenimentul din 2022 are loc în perioada 17 - 20 iunie 2022 la cursul Pebble Beach din California.

De-a lungul anilor, US Open a avut loc în mai multe cursuri în SUA. Acest turneu este considerat printre cele mai dificile teste pentru jucătorii de golf din cele patru majore. Majoritatea campionatelor US Open se joacă pe terenuri grele înalte și green-uri rapide. The PGA Tour merită verificat și dacă vă place să pariați pe turnee de golf.

Orice jucător de golf cu ambiție reală are de obicei ochii îndreptați spre prezentarea și, eventual, câștigarea Campionatului US Open de golf. Structura elaborată de calificare a turneului prevede 2.500 de jucători de golf concurând pentru 156 de sloturi.

US Open are de obicei o poșetă grea pentru câștigători. În ultimii câțiva ani, fondul total de premii al US Open a fost în medie de aproximativ 11 milioane de dolari. Fondul de premii al ediției din 2022 este de aproximativ 12,5 USD. Câștigătorul de anul trecut a luat acasă aproximativ 2 milioane de dolari. În ceea ce privește premiile individuale, rămâne o chestiune de așteptare.

Calificare

În fiecare an, USGA listează evenimentele de calificare în peste 100 de locații din SUA și câteva site-uri internaționale. Cea mai bună parte a US Open este că este deschis tuturor. Cu toate acestea, intrările de calificare sunt de obicei disponibile pentru jucătorii de golf profesioniști și armaturi. Jucătorii de golf cu armatură trebuie să aibă un indice de handicap de cel mult 1,4 conform sistemului de handicap USGA pentru a participa în rundele locale de calificare.

Jucătorii de golf care avansează de la calificările locale se îndreaptă către runda finală de calificare, desfășurată în 11 locuri de calificare, dintre care majoritatea se află în SUA. Cei mai buni jucători din calificările finale se alătură celor 20 de jucători din categoria exceptată, de obicei pe baza acreditărilor lor de golf.

CompetitiaDe ce este popular US Open?Cum să pariezi pe US Open?
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Competitia

Competitia

De la înființarea sa în 1898, US Open a avut 72 de găuri de stroke play. După finalizarea întregului curs, jucătorul cu cel mai mic număr de lovituri este încoronat câștigător. Cu toate acestea, dacă există o egalitate după cele 72 de găuri, turneul se îndreaptă către un play-off. O rundă cu 18 găuri (turn complet) este folosită pentru a sparge egalitatea. Aceasta înseamnă că este singurul dintre cele patru majore de golf care supune jucătorii la o rundă completă de golf pentru a sparge egalitatea.

Istoria US Opens

De la începuturi umile, primul US Open a fost jucat pe un teren de 9 găuri în Newport Country Club în 1895. Competiția inaugurală a fost un eveniment de lovitură de o zi, cu doar zece jucători profesioniști de golf și o armătură, văzându-l pe profesionistul Newport Country Club, Horace Rawlins. , câștigă primul trofeu. Primii ani au fost dominați de jucătorii de golf britanici, care au câștigat primele 16 ediții.

În 1911, după finalizarea cursului cu 18 găuri de la Chicago Gold Club, primul american, John McDermott, a câștigat competiția, salutat drept descoperire americană. De la victoria istorică, jucătorii americani de golf au dominat Campionatele de golf US Open.

Competitia
Cum să pariezi pe US Open?

Cum să pariezi pe US Open?

Cerințele majore pentru pariuri pe US Open și alte ligi sportive sunt de obicei două, intenția de a juca și banii pentru a paria. Odată ce aceste două elemente fundamentale sunt sortate, tot ce rămâne pentru a participa la turneele sportive online este să te alăture a pariuri sportive online de renume. Ei bine, înscrierea la o casă de pariuri online ar trebui să fie o idee simplă în această margine digitală - făcând clic pe linkul de înscriere și urmărind câteva instrucțiuni elaborate.

Orice jucător dornic să parieze pe US Open ar trebui să înțeleagă cum să găsească valoare atunci când pariază. Dar cu numeroși jucători de elită la US Open și cu mai multe variabile, chiar și cei mai buni jucători speră să câștige o fracțiune din timp. Fiecare parior perceptiv ar trebui astfel să fie în viață cu acest fapt. Plasarea pariurilor la US Open depășește concentrarea asupra câțiva jucători de elită.

De asemenea, pariorii ar trebui să fie dornici să înțeleagă diferitele tipuri de pariuri disponibile. De exemplu, se poate paria pe numărul de runde, un jucător de elită ale cărui cote au scăzut după câteva găuri proaste sau jucătorul ar putea termina cu un scor mai bun după un duo sau un trei.

Este greu să profiti de pe urma unui turneu de această amploare sprijinindu-i pe cei mai buni. Uneori, cercetarea adecvată este cheia. Este chiar mai bine să pariezi pe un jucător în formă, cu talent în a face o surpriză pe scena mare decât a rămâne cu favoriții.

Cum să pariezi pe US Open?
About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu