NBA

October 31, 2023

SKIMS: Partener oficial de lenjerie de corp al NBA, WNBA și USA Basketball

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter

Brandul SKIMS al lui Kim Kardashian a intrat într-un parteneriat pe mai mulți ani cu NBA, WNBA și USA Basketball, făcând din SKIMS partenerul oficial de lenjerie intimă al acestor organizații. Acordul include o expunere media sporită pe platformele ligii și reclame virtuale pe teren în timpul transmisiunilor naționale.

SKIMS: Partener oficial de lenjerie de corp al NBA, WNBA și USA Basketball

Colecția și colaborarea pentru bărbați SKIMS

SKIMS, evaluat recent la 4 miliarde de dolari, și-a extins oferta pentru a include o colecție pentru bărbați. Colecția a fost lansată cu participarea lui NBA All-Star Shai Gilgeous-Alexander. Ca parte a parteneriatului, SKIMS și NBA plănuiesc să colaboreze la evenimente semnate, cum ar fi weekendul NBA All-Star și turneul inaugural din sezon din decembrie.

Creșterea și finanțarea SKIMS

De la lansarea sa în 2019, SKIMS a crescut de la oferirea de îmbrăcăminte modelată la extinderea în îmbrăcăminte de lounge, inclusiv pijamale și pantaloni de trening. În iulie, SKIMS a încheiat o rundă de finanțare de 270 de milioane de dolari condusă de Wellington Management.

În concluzie, parteneriatul dintre SKIMS și NBA, WNBA și USA Basketball consolidează poziția SKIMS ca brand lider de lenjerie intimă. Odată cu expunerea media și colaborarea sporită la evenimentele cheie, SKIMS se pregătește să-și extindă în continuare acoperirea și influența în industrie.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Crește-ți jocul de pariuri: sfaturi de la interior și cele mai recente statistici
2024-06-08

Crește-ți jocul de pariuri: sfaturi de la interior și cele mai recente statistici

Știri