NBA

October 31, 2023

SKIMS: Partener oficial de lenjerie de corp al NBA, WNBA și USA Basketball

Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserAdriana PopescuLocaliser

Brandul SKIMS al lui Kim Kardashian a intrat într-un parteneriat pe mai mulți ani cu NBA, WNBA și USA Basketball, făcând din SKIMS partenerul oficial de lenjerie intimă al acestor organizații. Acordul include o expunere media sporită pe platformele ligii și reclame virtuale pe teren în timpul transmisiunilor naționale.

SKIMS: Partener oficial de lenjerie de corp al NBA, WNBA și USA Basketball

Colecția și colaborarea pentru bărbați SKIMS

SKIMS, evaluat recent la 4 miliarde de dolari, și-a extins oferta pentru a include o colecție pentru bărbați. Colecția a fost lansată cu participarea lui NBA All-Star Shai Gilgeous-Alexander. Ca parte a parteneriatului, SKIMS și NBA plănuiesc să colaboreze la evenimente semnate, cum ar fi weekendul NBA All-Star și turneul inaugural din sezon din decembrie.

Creșterea și finanțarea SKIMS

De la lansarea sa în 2019, SKIMS a crescut de la oferirea de îmbrăcăminte modelată la extinderea în îmbrăcăminte de lounge, inclusiv pijamale și pantaloni de trening. În iulie, SKIMS a încheiat o rundă de finanțare de 270 de milioane de dolari condusă de Wellington Management.

În concluzie, parteneriatul dintre SKIMS și NBA, WNBA și USA Basketball consolidează poziția SKIMS ca brand lider de lenjerie intimă. Odată cu expunerea media și colaborarea sporită la evenimentele cheie, SKIMS se pregătește să-și extindă în continuare acoperirea și influența în industrie.

Cele mai recente știri

Cum să faceți față rundelor proaste la pariuri
2023-11-20

Cum să faceți față rundelor proaste la pariuri

Știri