NFL

January 4, 2023

Cote de fotbal NFL pe care paritorii ar trebui să le știe

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter

Deși există cote peste/sub și împarte puncte, cotele de fotbal NFL nu se opresc doar la acestea. Există numeroase alte moduri de a paria pe NFL, inclusiv linia monetară, liniile de pariere pentru prima și a doua jumătate și futures. 

Cote de fotbal NFL pe care paritorii ar trebui să le știe

În plus, introducerea de pariuri distractive în stil fantezie și pariuri live (care le permit jucătorilor să parieze pe jocul următor și pe cote care continuă să se schimbe pe tot parcursul jocului) subliniază și mai mult faptul că NFL prezintă o lume întreagă de oportunități pentru pariori. Acest ghid explorează unele dintre cele mai populare cote NFL găsite la site-uri de pariuri online.

Cote Moneyline

NFL pariuri pe linie monetară continuă să câștige proeminență pe măsură ce mai mulți pariori încep să înțeleagă valoarea acestui tip de pariu, mai ales când vine vorba de pariuri lungi pe lovituri. Linia monetară este, fără îndoială, cel mai simplu pariu NFL pe care cineva îl poate plasa, deoarece pariorul alege pur și simplu echipa care va câștiga meciul; nu este nevoie să preziceți punctele care vor fi înscrise. 

Sucul este singurul număr pe care pariorul trebuie să se concentreze, unde valoarea pozitivă denotă cel defavorizat, iar cea negativă înseamnă favoritul.

De exemplu, dacă pariorul alege un favorit de -120 pe un pariu pe linie monetară, trebuie să riște 120 USD pentru a câștiga 100 USD. Pe de altă parte, pariarea pe +120 de dezamăgiți implică faptul că trebuie să riscați 100 de dolari pentru a câștiga 120 de dolari dacă cel defavorizat câștigă direct. În cele mai multe cazuri, pariurile pe linia monetară vin cu o valoare mai bună; pot oferi profituri mai semnificative pentru un risc mai mic. 

Deși rare, există meciuri în care ambelor părți li se atribuie cote negative la linia monetară. Echipa cu cifra mai mică este considerată favorită cu șanse în acest caz.

Cote de distribuire a punctelor

Cui nu-i place un bun spread bet de modă veche NFL? NFL răspândit cote de pariuri nu sunt doar favoriți atât pentru începători, cât și pentru pariorii experimentați, dar sunt și rege atunci când vine vorba de pariuri sportive online. O greșeală comună este că casele de pariuri stabilesc cota de distribuire a punctelor ca o marjă de victorie prezisă. În schimb, este numărul pe care casele de pariuri presupun că ar fi un echilibru bun între pariorii care doresc să parieze pe favoritul lor și cei care doresc să-și plaseze banii pe cei defavorizați.

De exemplu, o valoare negativă (-11,5) indicată lângă o echipă înseamnă că multe puncte o favorizează. Prin urmare, pentru a determina dacă echipa a câștigat sau nu un meci, pariorul ar trebui să scadă 11,5 puncte din scorul echipei. 

În schimb, o valoare pozitivă pe același joc (+11,5) înseamnă că cel defavorizat are un avans de 11,5 puncte. La pariurile NFL, echipa favorită impară trebuie să câștige cu cel puțin 12 puncte pentru a acoperi spread-ul. Subiectul poate pierde în continuare cu 11 puncte, dar are tot acoperit spread-ul.

Un lucru care merită remarcat este că meciurile NFL nu sunt tocmai imprevizibile. Distribuția de puncte este menită să echilibreze și să facă lucrurile interesante pentru pariori în cazurile în care o echipă este foarte favorizată. Prin „scăderea” puncte din favoritul impar și „adăugându-le” câinelui, diferențele de puncte îi încurajează pe pariori să parieze de ambele părți, chiar și atunci când confruntarea este foarte neregulată.

Cote peste/sub (Totale)

Pariul peste/sub este o altă modalitate populară de a investi jocuri NFL. Cunoscută și sub denumirea de Totaluri, pariurile peste/sub pariuri necesită ca pariorul să parieze dacă scorul final va depăși sau rămâne sub un număr stabilit de casele de pariuri. Dacă cineva pune un pariu pe Under 37.5, ei prevăd în esență o luptă defensivă și că infracțiunile se vor lupta. Pariând pe peste 37,5 înseamnă că pariorul prezice că jocul se va încheia cu scoruri mari.

Pariurile cu totaluri au devenit destul de populare în jocurile NFL, cu atât mai mult atunci când spread-ul este foarte strâns. Cu toate acestea, este și o alegere bună dacă confruntarea indică un anumit stil de joc. În special, condițiile meteorologice precum temperaturile scăzute, vântul și ploaia pot fi factori importanți care ar putea influența totalul.

Cote de viitor

Viitoarele NFL le permit fanaticilor de pariuri să parieze cu mult înainte pe evenimente NFL demne de remarcat de-a lungul sezonului. Cotele viitoare ale NFL se concentrează atât pe realizările echipei, cât și pe premiile individuale ale jucătorilor. De la extrasezon până la presezon, pariorii NFL pot miza pe mai multe aspecte, inclusiv pe campionul NFC, Super Bowl câștigător și echipele care vor ajunge în playoff. În ceea ce privește premiile individuale, pariorii pot paria pe Defensive Rookie of the Year, Ofensive Rookie of the Year și Cel mai valoros jucător.

După cum se spune, timpul este totul atunci când vine vorba de pariuri Futures. Cu cât se miză mai repede, cu atât randamentul este mai mare dacă predicția lor devine corectă. Cu toate acestea, cotele Futures nu sunt pentru jucătorii nerăbdători. În schimb, are nevoie de oameni care sunt gata să parieze și să aștepte cu răbdare rezultatul, care poate dura până la câteva luni.

Pariuri de prop

În loc să se concentreze pe rezultatele meciului, pariurile Prop se concentrează în principal pe evenimente specifice dintr-un meci NFL. Există o mulțime de piețe pe care să pariezi, inclusiv jucătorul care marchează primul touchdown și dacă un meci va avea o siguranță.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Crește-ți jocul de pariuri: sfaturi de la interior și cele mai recente statistici
2024-06-08

Crește-ți jocul de pariuri: sfaturi de la interior și cele mai recente statistici

Știri