Pariază online pe Super Bowl

NFL a fost lansat pentru prima dată în 1920, dar niciun eveniment de Super Bowl nu a avut loc decât patru decenii mai târziu. Un grup de oameni de afaceri a încercat să achiziționeze francize de fotbal în 1960, dar nu au preluat niciodată NFL. În schimb, au fondat AFL: American Football League. În următorii câțiva ani, AFL și NFL au concurat pentru jucători și fani. Dar fondatorii au ajuns la un consens în 1970 și au fuzionat ligile.

A fost pe 15 ianuarie 1967 când a avut loc primul eveniment de Super Bowl, cu Kansas City Chiefs de la AFL și Green Bay Packers de la NFL. La acea vreme, biletele erau vândute la o medie de 12 dolari, iar jocul a atras aproximativ 61.000 de fani. Packers au câștigat împotriva Chiefs cu 35–10. Găzduit la Memorial Coliseum, a fost considerat jocul Campionatului Mondial AFL-NFL și difuzat de NBC și CBS. Mai târziu, numele a fost schimbat în Super Bowl.

Sezonul II și dincolo

În 1968, Packers i-au învins pe Oakland Raiders în Super Bowl II cu 33-14. În mulți ochi, campionii AFL nu i-au putut învinge pe cei mai buni din NFL. Într-una dintre cele mai mari supărări, New York Jets, campionii AFL, au învins Baltimore Colts (NFL), cu 16-7 în 1969. Popularitatea Super Bowl-ului a continuat să crească în urma fuziunii AFL-NFL. Trei echipe, Dallas Cowboys, Miami Dolphins și Pittsburgh Steelers, au dominat scena în anii '70.

De-a lungul istoriei Super Bowl, reclamele comerciale la pauză au fost o atracție uriașă. Inițial, un astfel de divertisment includea astronauți, exerciții militare și fanfare. De-a lungul timpului, s-a schimbat dramatic, prin care au fost incluși interpreți precum staruri pop, trupe rock și cântăreți de la Broadway.

Din acest motiv, reclamele Super Bowl sunt cele mai scumpe dintre campionatele sportive televizate din SUA. De exemplu, un anunț de 30 de secunde a costat aproape 5 milioane USD în 2016.

Despre fotbalul americanDe ce este popular Super Bowl?Cum să pariezi pe Super Bowl
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
Despre fotbalul american

Despre fotbalul american

Profsionistul Fotbal american liga este stabilită exclusiv de o NFL-Național Football League cu 32 de echipe. Peste 50% din toate gospodăriile de televiziune din SUA urmăresc meciul din campionatul NFL, Super Bowl.

În SUA, Super Bowl Sunday este a doua după Ziua Recunoștinței în ceea ce privește consumul de alimente. Agenților de publicitate le este interzis să folosească termenul Super Bowl în scopuri de marketing. Drept urmare, companiile găsesc de obicei modalități creative de a se referi la el, cum ar fi Big Game.

Super Bowl-ul este identificat prin numere romane deoarece sezonul de fotbal durează doi ani calendaristici. Cu toate acestea, locația se poate schimba în fiecare an. În onoarea antrenorului Green Bay Packers, Vince Lombardi, care a cucerit primele două Super Bowl-uri, echipa de campionat primește Trofeul Vince Lombardi.

Echipe

O singură echipă a câștigat un Super Bowl pe stadionul său de acasă: Tampa Bay în Super Bowl LV. Au fost șase victorii la Super Bowl atât pentru New England Patriots, cât și pentru Pittsburgh Steelers, care sunt cele mai multe dintre toate echipele. San Francisco 49ers și Dallas Cowboys au câștigat ambii cinci jocuri.

După ce au pierdut cinci Super Bowl-uri fiecare, New England Patriots și Denver Broncos împărtășesc un record pentru cele mai multe pierderi în Super Bowl. Patrioții au apărut în 11 Super Bowl-uri, mai mult decât orice altă echipă. Câteva echipe, precum Cleveland Browns, Jacksonville Jaguars, Houston Texans și Detroit Lions, nu au participat încă la Super Bowl.

Despre fotbalul american
Cum să pariezi pe Super Bowl

Cum să pariezi pe Super Bowl

Pe măsură ce sezonul Super Bowl se apropie, primele două echipe sunt anunțate, iar casele de pariuri sportive încep să-și lanseze liniile. Aceste linii nu sunt fixe sau definitive. Operatorii de pariuri sportive oferă tot posibilul opțiuni de pariere și alocați cote pentru lista turneelor sportive.

Cotele de a câștiga super bowl sunt supuse modificărilor până chiar înainte de începerea unui eveniment. Când cotele sunt stabilite la un preț mai bun, este recomandabil să le luați imediat înainte ca linia să se miște.

Tipuri de pariuri

Există mai multe moduri de a paria pe Super Bowl:

  • Scorul total combinat
  • Ce echipă va câștiga jocul (Moneyline)
  • Echipa care acoperă punctul se răspândește
  • Recuzită distractivă
  • Pariuri multiple pe un bilet (Parlays)

Jucătorii pot fie să mizeze pe următorul eveniment NFL, fie să parieze pe măsură ce jocul se desfășoară (pariuri în joc sau live). Moneyline este cel mai popular tip de pariu la fotbal. Paritorii trebuie pur și simplu să aleagă o echipă care va deveni câștigătoare în Super Bowl.

Pariul direct se bazează pe cotele NFL. La orice casă de pariuri online credibilă, cotele Superbowl sunt evidențiate ca Cincinnati Bengals +105, Los Angeles Rams -115 și așa mai departe. Semnul negativ (-) este întotdeauna folosit pentru favorite, în timp ce semnul pozitiv (+) este întotdeauna atribuit celor defavorizați.

Unul din moment Metode de plata la casele de pariuri sportive online este criptomoneda. Retragerile pot dura ceva timp, mai ales atunci când fiecare câștigător încearcă să încaseze. Cel mai important, jucătorii nu trebuie să parieze mai mult decât își permit să piardă. Este recomandabil să pariați sume mici de mai multe ori decât să mizați o sumă considerabilă dintr-o dată.

Cum să pariezi pe Super Bowl
About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu

Cele mai recente știri

Ghidul final de pariuri la Super Bowl pentru a vă pregăti
2023-03-08

Ghidul final de pariuri la Super Bowl pentru a vă pregăti

Vor fi o mulțime de bani de pariat legal la Super Bowl din 2023, după ce jocul din 2022 va doborî toate recordurile anterioare. Ultima dată, în Super Bowl LVI, Los Angeles Rams s-au impus împotriva Cincinnati Bengals cu 23-20.