Super Bowl

March 8, 2023

Ghidul final de pariuri la Super Bowl pentru a vă pregăti

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter

Vor fi o mulțime de bani de pariat legal la Super Bowl din 2023, după ce jocul din 2022 va doborî toate recordurile anterioare. Ultima dată, în Super Bowl LVI, Los Angeles Rams s-au impus împotriva Cincinnati Bengals cu 23-20.

Ghidul final de pariuri la Super Bowl pentru a vă pregăti

Super Bowl LVII va avea loc pe Stadionul State Farm din Glendale, Arizona, pe 12 februarie 2023, iar pariurile pe joc ar putea fi deja plasate. Cu acest ghid de experți, puteți paria cu încredere pe rezultatul Super Bowl-ului, indiferent cine credeți că va câștiga.

Cum să pariezi pe Super Bowl LVII

Când decideți pentru prima dată să pariați pe Super Bowl, vă puteți simți copleșit de numărul mare de opțiuni de pariere și oferte speciale disponibile. Am stabilit procedura ușoară, pas cu pas, de la dorința de a paria puțini bani pe joc pentru distracție.

Alegeți un pariu sportiv pentru Big Game

Mai multe articole omit această parte vitală, dar acest ghid de pariuri pentru Super Bowl știe cât de important este găsirea casei de pariuri sportive potrivite este.

Momentul este perfect dacă nu v-ați înscris deja pentru un cont. Bonusurile speciale de înscriere concepute pentru a oferi noilor clienți un avantaj în timp pentru Super Bowl vor fi disponibile dacă amânați până după meciurile de campionat AFC și NFC. Nu vă mulțumiți cu prima ofertă de bonus sau reducere pe care o vedeți; faceți niște navigare comparativă și alegeți-l pe cel mai bun. Avem o listă extinsă de recenzii ale site-urilor de pariuri online pentru a vă ajuta să luați o decizie în cunoștință de cauză.

Creați un cont nou prin înregistrare

Începeți prin a vizita pariurile sportive alese. În câteva clicuri după ce faceți clic pe „Înscrieți-vă acum” (sau alte variante), „Înscrieți-vă” sau „Înscrieți-vă gratuit”, veți avea noul dvs. cont deschis și funcțional. Casa de pariuri sportive vă va credita contul cu pariuri gratuite sau bonusuri fără depunere.

Puneți primul dvs. depozit

După deschiderea unui cont nou, primul pas este să îl finanțați. Un buton „Depunere” care oferă acces rapid la multe metode de depozit este o caracteristică standard a oricărui serviciu de pariuri sportive online. Dacă sunteți eligibil pentru un meci de depunere, site-ul de pariuri va adăuga banii bonus în contul dvs. după ce faceți depunerea. Pentru a afla dacă sunteți calificat pentru un pariu fără risc ca parte a unei promoții de bun venit, trebuie să faceți o depunere și să plasați primul pariu.

Pariați pe Super Bowl

Când contul dvs. este creat și finanțat, trebuie să alegeți articolele pe care doriți să le cumpărați. Dacă v-ați creat deja un cont, este posibil să vedeți cotele la Super Bowl făcând clic pe piețele NFL și Team Futures. Vă puteți aștepta să fie prezentat în mare măsură în secțiunea NFL dedicată jocurilor viitoare, pe măsură ce se apropie marea zi a jocului. O gamă largă de piețe de pariuri prop va fi la dispoziția pariotorului.

Citirea cotelor și a tipurilor de pariuri la Super Bowl

știind elementele de bază ale citirii liniilor de pariuri vă poate ajuta să înțelegeți cotele la Super Bowl. Aici începem cu o notă despre interpretarea cotelor de pariuri americane și stabilirea șanselor de a câștiga sau de a pierde.

Un semn negativ (-) va fi întotdeauna plasat înaintea cotelor favoritului pe o linie monetară sau spread, în timp ce casa de pariuri sportive va plasa un semn pozitiv (+) înaintea cotelor celui defavorizat.

Vom folosi întâlnirea Super Bowl LVI ca exemplu, dar câștigul dvs. real poate varia în funcție de tipul de pariu și de cote.

Liniile de bani

Super Bowl nu este diferit de orice alt joc când vine vorba de pariuri pe linie monetară, care sunt plasate pe rezultatul jocului. Acestea sunt cele mai simple cote de înțeles și, după ce vă centrați calculele pe 100, sunt și cele mai simple de calculat.

Când pariezi pe un favorit, linia monetară indică cât trebuie să pariezi pentru a câștiga 100 USD. Pariarea pe Rams la -200 ar presupune riscul de 200 USD pentru o posibilă plată de 100 USD (pentru un total mare de 300 USD).

Dacă pariezi 100 de dolari pe un underdog, linia monetară este cât ai de câștigat. Cu alte cuvinte, un pariu de 100 USD pe Bengals vă poate câștiga 160 USD pentru o plată totală de 260 USD la +160. De acolo, calculați cifrele pentru valoarea pariului dvs.

Totaluri/Peste-Sub

Pentru a paria pe scorul general al unui joc, adesea cunoscut sub numele de „peste/sub”, trebuie să preziceți dacă scorul final va fi mai mare sau mai mic decât numărul stabilit de casele de pariuri înainte de joc. Astfel de pariuri sunt populare printre jucătorii începători care caută o modalitate simplă de a se distra la Super Bowl.

Liniile de totaluri, cum ar fi spread-urile, vor rula adesea de la -120 la +100, cea mai comună variație fiind de la -105 la -115.

Dacă pariezi pe Over 48.5 (-105), jocul trebuie să aibă 49 de puncte sau mai mult. La -105, trebuie să pariezi 105 USD pentru a câștiga 100 USD, pentru o plată totală de 205 USD dacă câștigi.

În afară de totalul total al jocului, puteți vedea totalurile individuale ale trimestrului, totalurile la pauză și totalurile echipelor în zona Echipa de recuzită a jocului.

Răspândiri punctuale

Linia monetară arată că există discrepanțe semnificative între echipe. Oddsmakers pun un punct de repartizare pe joc pentru a face pariurile mai corecte prin reducerea avantajului unei părți față de cealaltă. Acest spread reprezintă marja cu care favoritul este de așteptat să câștige și marja cu care se așteaptă să piardă cel defavorizat.

Când pariezi pe un joc, spread-ul de puncte specifică câte puncte trebuie să câștige favoritul pentru a „acoperi” spread-ul. Dacă pariezi pe Rams la -4 (-110), Los Angeles va trebui să câștige cu cel puțin cinci puncte pentru ca tu să strângi. Pariul pe o linie -110 este același cu pariul pe o linie monetară negativă în ceea ce privește plata. Acesta este echivalentul jocului de noroc cu 110 USD pentru a câștiga 100 USD.

Acoperirea spread-ului necesită ca cel defavorizat fie să câștige jocul, fie să piardă cu o marjă mai mică decât spread-ul prezis. Pariând pe Bengali la +4 (-110), puteți câștiga în continuare dacă pierde cu trei puncte sau mai puțin. Acest pariu, plasat pe o linie -110, returnează 100 USD pentru fiecare 110 USD.

Pariorii care i-au susținut pe Bengali împotriva spread-ului și-au câștigat în continuare pariurile, în ciuda înfrângerii echipei cu 13-3 în fața Rams în Super Bowl LVI.

Liniile încep adesea la -110, cea mai frecventă linie pentru un punct de răspândire, dar pot merge oriunde de la -125 la +100 înainte de a fi împinse într-o direcție.

Dacă cel defavorizat acoperă diferența de puncte și favoritul câștigă exact cu acel număr de puncte, pariul tău este nul și banii îți sunt returnați.

Pariuri pe viitor

Se așteaptă ca toate pariurile futures să fie plătite la o dată viitoare. Contractele futures pentru Super Bowl sunt cel mai popular tip de pariu, deoarece pot fi plasate oricând în timpul extrasezonului sau sezonului regulat și sunt rezolvate numai după marele joc.

La încheierea fiecărui sezon, casele de pariuri stabilesc cote pentru cine va câștiga Super Bowl anul următor. Intersezonul este un moment grozav pentru jucători, deoarece șansele se schimbă mereu din cauza agenției libere, a draftului și a altor evenimente. Această procedură continuă prin sezonul regulat și playoff, moment în care toate pariurile viitoare sunt rezolvate și este declarat un câștigător.

Favoritele vor fi în partea de sus a tablei, iar numerele mai mari vor fi aproape de partea de jos, unde se află cei defavorizați.

Crearea strategiei de pariuri pentru Super Bowl

Pariurile pe Super Bowl sunt o piață mare.

Chiar și cei care nu pariază adesea își doresc o parte din acțiune, iar jucătorii obișnuiți pun puțină muncă suplimentară și investesc puțin mai mulți bani decât de obicei. Având în vedere acest lucru, cu siguranță nu ar strica să ai câteva indicații. Țineți cont de următoarele atunci când vă planificați Super Bowl strategia și tactica de pariuri.

Obțineți statisticile corecte.

Pariorii pot găsi rapid calcule simple, cum ar fi puncte pentru/împotrivă și metri pentru/împotrivă, dar nu vă spun prea multe despre natura echipelor implicate. Analizând EPA per joc, evaluările DVOA și scorurile individuale ale casetelor din primele meciuri din playoff poate oferi o imagine mai realistă a punctelor forte și a punctelor slabe ale unei echipe. La urma urmei, postsezonul este ca un mini sezon în sine, iar rezultatele din jocurile anterioare pot prezice cu siguranță rezultatele celor ulterioare.

Consultați cele mai recente actualizări privind accidentările.

Este esențial să știm dacă vreo stele nu va fi disponibilă de la oricare dintre echipe. Deoarece există un decalaj de două săptămâni între finala conferinței și Super Bowl, actualizările sigure despre accidentări ar putea să nu devină disponibile până în acel moment. Dacă aveți motive să credeți că un jucător cheie va fi accidentat sau indisponibil pentru marele joc, cel mai bine este să rămâneți calm și să așteptați.

Pariurile sportive sunt actualizate în mod constant și de obicei includ aceste informații în cotele lor.

Nu acordați atenție tiparelor Super Bowl din trecut.

Nu are nicio diferență faptul că câștigătorul tragerii la sorți este 7-3 în ultimele 10 Super Bowl-uri sau că echipele îmbrăcate în roșu au un record de pierderi. Este un număr umflat, dar ai înțeles ideea. Acestea sunt întâmplări pur coincidențe care pot afecta sau nu rezultatul meciului. Când discutăm anual despre cluburi și adversari complet diferite, chiar și statisticile împotriva răspândirii (ATS) pentru cei defavorizați și favoriți sunt lipsite de sens.

Gânduri finale

Examinați-vă conturile pentru a determina dacă aveți bani în plus. Dacă doriți să intrați în acțiune, consultați cele mai bune site-uri de pariuri NFL pe care le-am compilat. Pariurile la Super Bowl pot fi distractive dacă țineți cont de aceste idei și metode de experți.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Crește-ți jocul de pariuri: sfaturi de la interior și cele mai recente statistici
2024-06-08

Crește-ți jocul de pariuri: sfaturi de la interior și cele mai recente statistici

Știri