Pariază online pe The Triple Crown

Cei cărora le place să folosească site-uri web de pariuri sportive online vor observa că cursele de cai ocupă cea mai mare parte a piețelor de pariuri. Acest tip de sport este popular în rândul oamenilor din întreaga lume. În loc să cadă sub o singură umbrelă de curse, Triple Crown cuprinde de fapt trei evenimente ecvine distincte, cu organizatori separați. Acestea sunt Kentucky Derby, Preakness Stakes și Belmont Stakes. Are loc în fiecare an între mai și iunie.

Pasionații de curse de cai consideră că Tripla Coroană este provocarea supremă pentru pursânge. Fondul total de premii pentru mizele Belmont și Preakness este de 1,5 milioane de dolari fiecare. Derby-ul Kentucky are această sumă de răspândit între jochei. În 2020, câștigătorul Belmont Stakes a primit 800.000 USD.

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Tot ce trebuie să știi despre Triple Crown

Tot ce trebuie să știi despre Triple Crown

Doar 13 cai au reușit să câștige toate cele trei curse din istoria Triplei Coroane. Este una dintre cele mai dificile fapte de realizat în acest tip de sport. The Kentucky Derby este cel mai cunoscut dintre cele trei evenimente.

A devenit un aspect important nu doar al ligilor de curse de cai, ci și al culturii sportive în ansamblu. Există restricții privind numărul de cai eligibili. Participarea la toate cele trei curse îi va costa proprietarilor de cai 15.000 USD.

Tot ce trebuie să știi despre Triple Crown
Tot ce trebuie să știți despre cursele de cai

Tot ce trebuie să știți despre cursele de cai

Cursa de cai este unul dintre cele mai vechi sporturi existente. Nimeni nu știe exact epoca în care a fost creat. Acest lucru se datorează faptului că caii au fost domesticiți încă din timpuri preistorice. De-a lungul secolelor, au existat modificări ale tipurilor de cursuri și ale regulilor. Au fost făcute progrese și în ceea ce privește echipamentul de siguranță.

Cu toate acestea, conceptul general de curse de cai nu s-a schimbat. Două sau mai multe dintre aceste animale sunt călărite de jochei care încearcă să-și controleze direcția și viteza. Cursul poate conține obstacole și sărituri. Calul care ajunge primul la linia de sosire este declarat câștigător.

Principala excepție este dacă jocheul a descălecat. Uneori, evenimentul va permite doar anumitor rase să concureze. Vârsta calului poate fi folosită și pentru a determina eligibilitatea.

Când pariază pe turnee de curse de cai online, este obișnuit ca oamenii să plaseze un pariu în fiecare sens. Aceasta înseamnă că, chiar dacă animalul nu este primul, ar putea avea loc o plată atâta timp cât se plasează. Suma de bani câștigată scade cu cât calul ajunge mai jos în clasament. Pariurile în fiecare mod au devenit o formă foarte răspândită de jocuri de noroc în cultura curselor de cai.

Tot ce trebuie să știți despre cursele de cai
Cum să pariezi pe Tripla Coroană

Cum să pariezi pe Tripla Coroană

Este dificil să găsești un site de pariuri sportive care să nu se adreseze curselor de cai. Aceste tipuri de evenimente au devenit un standard al industriei pentru companiile de pariuri.

Deoarece Triple Crown prezintă trei curse celebre, un număr mare de case de pariuri vor oferi opțiuni de pariere pentru ea. Dacă persoana dorește cea mai simplă experiență posibilă, ar putea face un pariu direct. Aceasta presupune alegerea unui potențial câștigător.

Există, de asemenea, multe mai multe opțiuni neobișnuite de încercat. Acest lucru va îmbunătăți experiența de jocuri de noroc. De exemplu, în loc să aleagă un cal, pariorul ar putea prezice trei primitori. Acesta este cunoscut sub numele de pariu Trifecta. Va fi necesar să preziceți în ce ordine ajung să termină.

Pariurile Exacta și Superfecta presupun alegerea primilor doi sau, respectiv, patru cai. Acesta din urmă va fi greu de câștigat. În consecință, plățile sunt destul de mari în comparație cu pariurile simple.

The cote de pariuri pentru fiecare cal sunt date ca fracție. Cu cât numărul este mai mare, cu atât este mai mare plata. Cu toate acestea, șansele ca calul să câștige vor scădea. Jucătorii de noroc trebuie să aleagă unul care să atingă echilibrul potrivit între potențialul de a termina primii și o plată suficient de decentă. Factorii care afectează cotele includ cuvântul în gură, tipul de pistă și vremea.

Cum să pariezi pe Tripla Coroană
Cele mai bune site-uri de pariuri Triple Crown din 2024

Cele mai bune site-uri de pariuri Triple Crown din 2024

Site-urile caselor de pariuri concurează în mod constant între ele pentru a atrage mai mulți clienți. Ei fac acest lucru oferind cele mai bune cote posibile și bonusuri. Merită să faceți cumpărături înainte de a vă mulțumi cu o anumită pariuri sportive. Mai multe mărci se remarcă prin premiile lor, anii de serviciu și reputația puternică.

Casa de pariuri din Malta Unibet este un bun exemplu. De la înființarea sa în 1999, a devenit unul dintre cele mai populare sporturi firmele de pariuri de pe piață. Pariurile live sunt o caracteristică valoroasă dacă utilizatorii doresc să-și schimbe pariul Triple Crown în timp ce cursa este în desfășurare.

10bet merită luat în considerare datorită varietății sale de tipuri de pariuri. Site-ul lor oferă, de asemenea, cote competitive la evenimentele de curse de cai. Acestea sunt disponibile în formatele americane, europene și britanice. Site-ul 10bet a obținut recenzii pozitive datorită interfeței sale intuitive și ușor de utilizat.

22Bet este un pariu sportiv mai nou, ideal pentru fanii pariurilor la campionate de curse de cai, cum ar fi Triple Crown. Accentul lor principal este jucătorii din țările europene. Cu toate acestea, ele continuă să se extindă. În timp ce 22Bet există doar din 2018, site-ul său a reușit deja să impresioneze pariorii pe termen lung.

Cele mai bune site-uri de pariuri Triple Crown din 2024
Istoria Triplei Coroane

Istoria Triplei Coroane

Dacă un începător s-ar uita la o listă de turnee de curse de cai, probabil că ar recunoaște Tripla Coroană. Acest lucru se datorează faptului că, de-a lungul anilor, a devenit unul dintre cele mai mari campionate sportive din SUA. Rasele care compun acest eveniment au existat cu mult înainte ca numele Triple Crown să capete proeminență.

Scriitorul Charles Hatton este creditat că a venit cu el în 1930. De-a lungul anilor, ordinea în care s-au desfășurat cele trei curse a variat. În 1969 s-a decis ca toate acestea să fie ținute în decurs de cinci săptămâni. Din această cauză, jucătorii moderni pot prezice un cal câștigător și pot aștepta puțin peste o lună pentru a vedea dacă este un pariu de succes.

Chiar dacă atât mânjii, cât și puii sunt permise să intre în Triple Crown, puii nu au câștigat niciodată toate cele trei curse. Castrații pot concura și ei. Cu toate acestea, până acum nu au reușit să obțină trofeul. În 2003, un castron numit Funny Cide a reușit să fie primul în Derby și Preakness.

Când pariază la turnee de curse de cai, cum ar fi Triple Crown, pariorii au favorizat din punct de vedere mânji. Când a fost creat internetul, a dus la apariția site-urilor de pariuri sportive online. Cursele de cai sunt un sport major găsit într-o multitudine de cataloage de pariuri.

Istoria Triplei Coroane
About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu