Pariază online pe The X Games

X Games sunt turnee sportive găzduite de rețeaua TV sportivă, ESPN, de două ori pe an. Aceste jocuri bienale de iarnă și vară prezintă sportivi palpitanți și încurajează asumarea riscurilor atletice. Indivizii concurează în patinaj pe linie, alpinism sportiv, skysurfing, snowboarding, skateboarding, luge pe stradă, cascadorii cu bicicleta și sărituri cu schiurile nautice desculț, printre multe altele. Jocurile X au fost create de ESPN și difuzate inițial în vara anului 1995. Mai târziu, în 1998, au fost introduse edițiile de iarnă ale Jocurilor X.

Jocurile X sunt catalogate ca olimpiade alternative și au ca scop satisfacerea culturii adolescenților. Numele turneului este inspirat de popularul nume de generație „X” cunoscut în rândul grupului de vârstă tânără. Turneele sportive fac ca hobby-urile îndepărtate și „murdare” precum parașutismul și skateboardul să fie proeminente și organizate.

Despre The X GamesIstoria The X GamesDe ce este popular The X Games?Cum să pariezi pe The X Games?
Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
Despre The X Games

Despre The X Games

Participanții la sporturi extreme concurează de obicei pentru medalii de bronz, argint și aur. Există, de asemenea, premii în bani care vor fi câștigate de participanții din întreaga lume. Turneele sunt împărțite în două categorii: competiții de iarnă și de vară.

Turneul inaugural de vară a avut loc în 1995 în Rhode Island la Newport și Providence. Doi ani mai târziu, în California, la Big Bear Lake, un turneu de iarnă a fost adăugat la X Games. În prezent, evenimentele de iarnă au loc în Aspen, Colorado, în timp ce jocurile de vară sunt găzduite în Los Angeles, California.

Jocurile Sporturi extreme codifică comportamente care sunt de obicei nereglementate. ESPN poate organiza și guverna sporturi potențial haotice adăugând standarde de performanță măsurate la distracțiile recreative, cum ar fi patinajul în linie, alpinismul și snowboardul. În general, societatea a luat în derâdere sporturile extreme, deoarece sunt dăunătoare fizic, dar, la fel ca cele mai bune campionate de sporturi, acestea devin populare în rândul adolescenților.

Premiu in bani

Deși evenimentele X Games sunt neconvenționale, premiile sunt comparabile cu cele oferite în cele mai mari evenimente sportive precum jocurile Olimpice. Campionului i se acordă o medalie de aur, în timp ce al doilea și al treilea clasat primesc argint și, respectiv, bronz. Există, de asemenea, un premiu bănesc de câștigat. Premiul în bani din precedentele X Games nu a fost deosebit de impresionant. Cea mai mare recompensă într-un eveniment este de 50.000 USD, deși premiul în bani scade cu cât un concurent termină mai puțin. În plus, majoritatea sportivilor câștigă între 50.000 și 200.000 USD pe an în sponsorizări și premii în bani.

Despre The X Games
Istoria The X Games

Istoria The X Games

Creșterea în popularitate a sporturilor extreme a reprezentat schimbarea obiceiurilor de fitness americane din anii 1990. Cu mulți oameni inactiv, non-sportivii au fost inspirați să înceapă să alerge și să facă aerobic în timpul FAD de fitness din anii 1980. Numărul de membri ai cluburilor de sănătate a crescut dramatic. Fitness-ul și sănătatea au rămas o activitate principală de-a lungul acestor ani. Cu toate acestea, tinerii adulți consumatori și publicitatea au transformat exercițiile într-o rutină, mai degrabă decât într-o excursie la sală.

Tendința compulsiei de adrenalină a intrat în limbajul tinerelor generații, influențând metodele de marketing. Noile tehnici au început să se orienteze către acești noi consumatori de imagine extremă. După aceea, bicicletele de munte, patinele în linie și snowboard-urile au câștigat creșteri semnificative ale vânzărilor, la fel ca și bungee jumping și parașutismul. X Games de pe ESPN a profitat de această nouă nebunie pentru fitness și consumator.

Sport la The X Games

snowboarding, schi, skateboarding-ul și ciclismul BMX sunt pe lista turneelor sportive de la X Games. Cu toate acestea, evenimentele variază de la an la an. Mulți sportivi din turneele de sporturi extreme concurează și în competiții internaționale precum Cupa Mondială de alpinism pe gheață. Sarah Burke, o schioare freestyle din Canada, a fost votată printre cele mai bune din lume. De-a lungul anilor, cel mai decorat sportiv a câștigat trei medalii de aur la Sporturi Extreme. Alți concurenți X Games concurează la Jocurile Olimpice pentru ei ţările respective.

Unul dintre sportivii X Games, Shaun White, a câștigat o medalie de aur la snowboardingul la Jocurile Olimpice. White, originar din California de Sud, a câștigat premii la X Games în skateboarding și snowboarding la jocurile de vară.

Istoria The X Games
Cum să pariezi pe The X Games?

Cum să pariezi pe The X Games?

Jocurile X se compară cu Olimpiada în multe aspecte, inclusiv în modul în care sunt organizate categoriile de pariere site-uri de pariuri sportive online. Cele mai multe pariuri la ambele evenimente sunt linii de bani, ceea ce înseamnă că jucătorii pur și simplu prezic cine va câștiga fiecare eveniment X Games.

Unde și cum să pariezi pe acest turneu?

Jucătorii pot paria pe jocuri X de pe mai multe site-uri de pariuri importante. Acestea includ, printre altele, 1xBet, Gunsbet. Deoarece Jocurile X sunt găzduite în mod tradițional în Statele Unite, jucătorii pariază pe căutarea cotelor americane.

Care este cea mai bună strategie pentru acest turneu?

Jucătorii interesați de pariurile X Games pot folosi tactici similare celorlalte turnee sportive online. În schimb, ar trebui să încerce să se concentreze pe una sau două cote X Games 2021 și să facă față acestor provocări. Acest lucru va permite pariorilor să analizeze toți concurenții înainte de a paria pe deplin bani reali la campionatele sportive.

Care sunt pașii pentru a face acest pariu?

Poate fi o provocare să obțineți informații despre lista concurenților din fiecare disciplină și informații suplimentare înainte de turneele sportive majore. Din fericire, toți sportivii acceptați sunt listați pe site-ul oficial X Games pentru a afla mai multe despre mediul lor.

Înainte de a paria pe turnee sportive, jucătorii pot analiza performanțele anterioare ale sportivilor X Game, vârsta și alte informații relevante. Este un loc minunat pentru a începe cercetarea pariurilor X Games, astfel încât jucătorii să profite de datele gratuite.

Cum să pariezi pe The X Games?
About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu