Recenzie casă de pariuri Unibet - Faq

UnibetResponsible Gambling
CASINORANK
9/10
Bonus100% până la 1.000 de lei + 222 de rotiri gratuite
Încredere din 1997
Pariuri sportive legendare
De încredere
Verificat
Securizat
Încredere din 1997
Pariuri sportive legendare
Unibet is not available in your country. Please try:
Faq

Faq

Înainte de a plasa un pariu sportiv, clienții Unibet se întreabă frecvent despre următoarele.

De ce este necesar să îmi verific identitatea?

Din diverse motive, cazinourile trebuie să își urmărească clienții. În primul rând, vor să știe dacă aveți vârsta legală pentru pariuri. Ultima măsură de siguranță este să fii atent la furtul de identitate. Este astfel necesar să trimiteți imagini digitale sau capturi de ecran ale unor lucrări.

Pariorii pot face acest lucru pe pagina de verificare a contului dvs. În plus, riscați să pierdeți accesul la contul dvs. dacă nu vă autentificați identitatea. Noua directivă europeană împotriva spălării banilor asigură că noile standarde pentru combaterea eficientă a criminalității online vor rămâne în vigoare.

Cazinoul poate solicita documente suplimentare, dar asta nu înseamnă că ești suspect; este doar o procedură automată declanșată de solicitarea dumneavoastră. Ca rezultat, poți fi sigur că experiența ta de joc va fi sigură și sigură atâta timp cât cooperezi cu cazinoul pentru a face acest lucru.

Ce ar trebui să fac dacă am greșit sau am uitat parola și trebuie să-mi accesez contul?

Ori de câte ori dați clic pe „Am uitat” în câmpul pentru parolă, aveți opțiunea de a crea una nouă. Cu toate acestea, va trebui să știți adresa de e-mail pe care ați folosit-o pentru a vă înscrie pentru cont. Veți primi un e-mail de la cazinou cu un link care vă va permite să vă resetați parola. Dosarul de spam este un loc bun pentru a începe să căutați dacă nu primiți e-mailul.

Este posibil să îmi modific informațiile contului și preferințele de contact?

În zona Detalii personale a contului dvs., puteți modifica majoritatea informațiilor contului dvs. Vă puteți actualiza adresa de e-mail, adresa de domiciliu și numărul de telefon. Puteți personaliza metodele preferate de comunicare sau puteți renunța la buletine informative vizitând pagina Preferințe de contact. Pariorii nu pot schimba moneda contului, numele de utilizator și țara de reședință.

De ce cerințele mele de pariere nu devin mai mici?

Cerințele pentru pariuri scad odată ce pariul a fost rezolvat. Trebuie să rețineți că unele jocuri contează 100% pentru cerințele de pariere, în timp ce altele contează doar 10%. Unele jocuri nu afectează cerințele de pariere, cum ar fi keno și cărți răzuibile. Verificați regulile și regulamentele înainte de a începe să jucați un joc.

Există vreo consecință pentru introducerea informațiilor bancare incorecte?

Contactați imediat serviciul pentru clienți dacă apare așa ceva. Vor avea nevoie de informații precum data, ora și numărul contului bancar. În ciuda eforturilor depuse de cazinou, aceștia nu pot fi trași la răspundere pentru eroarea ta.

Unibet semnează un acord cu Ajax
2022-11-02

Unibet semnează un acord cu Ajax

După ce firma-mamă Kindred și-a asigurat o licență pentru a desfășura afaceri în Olanda în mai, Unibet s-a lansat în iulie. Kindred a încetat să mai opereze în Țările de Jos înainte de deschiderea pieței, alăturându-se altor câțiva operatori care au făcut același lucru pentru a respecta reglementările guvernamentale olandeze.