Recenzie casă de pariuri Unibet - Mobil

UnibetResponsible Gambling
CASINORANK
9/10
Bonus100% până la 1.000 de lei + 222 de rotiri gratuite
Încredere din 1997
Pariuri sportive legendare
De încredere
Verificat
Securizat
Încredere din 1997
Pariuri sportive legendare
Unibet is not available in your country. Please try:
Mobil

Mobil

Pentru că verifică toate cerințele, aplicația Unibet este una dintre cele mai bune aplicații de pariuri sportive ne-am întâlnit. Descărcarea aplicației Unibet merită cu siguranță efortul oricărui jucător de noroc sportiv căruia îi place să parieze pe rezultatul evenimentelor sportive.

Folosind aplicația mobilă Unibet

În această aplicație Unibet, vă puteți găsi cu ușurință căutând în caseta de căutare din partea de sus a aplicației, iar diverse meniuri drop-down oferă acces rapid la funcții cheie precum „acasă”, „în joc”, „toate sport”, „pariurile mele” și alte meniuri de bază similare. Vitezele de încărcare ale aplicației sunt, de asemenea, foarte rapide.

Pentru instalarea aplicației sunt necesari doar 107,8 MB de date. Dacă doriți ca aplicația să funcționeze corect, veți dori gadgeturi actuale. Apple iOS 8 sau o versiune ulterioară este necesar dacă aveți un iPhone. Dispozitivul dvs. trebuie să ruleze versiunea 5.1 sau o versiune ulterioară pentru a utiliza aplicația Unibet pentru Android.

Unibet semnează un acord cu Ajax
2022-11-02

Unibet semnează un acord cu Ajax

După ce firma-mamă Kindred și-a asigurat o licență pentru a desfășura afaceri în Olanda în mai, Unibet s-a lansat în iulie. Kindred a încetat să mai opereze în Țările de Jos înainte de deschiderea pieței, alăturându-se altor câțiva operatori care au făcut același lucru pentru a respecta reglementările guvernamentale olandeze.