Recenzie casă de pariuri William Hill

Age Limit
William Hill
William Hill is not available in your country. Please try:
Metode de depunere
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Trusted by
Comisia pentru jocuri de noroc din Marea Britanie

William Hill

De ce să joci la William Hills?

William Hills este una dintre cele mai recunoscute companii de jocuri de noroc astăzi. Au o combinație de locații fizice și o prezență online extinsă, permițând clienților să se bucure de serviciile lor așa cum consideră de cuviință. Această dinamică este evidentă pe site, unde un design de site conservator, dar ușor de utilizat, își menține simțul clasic al stilului. Aceasta este în plus față de multe promoții remarcabile, care demonstrează că își iau în serios concurenții și standardele moderne.

Dar luciul lui William Hills s-a estompat în timp? Sau continuă să primească cele mai multe pariuri? Pentru a descoperi, continuați să citiți recenzia noastră.

William Hills, uneori cunoscut sub numele de „Home of Betting”, este unul dintre cele mai vechi mărci din industria jocurilor de noroc. Oferă mai multe funcții de pariere, mii de evenimente live în fiecare lună și o gamă largă de alternative de pariuri sportive zilnic, toate cu cote competitive.

Brandul de renume mondial al lui William Hills este reprezentat efectiv pe site. Unii ar putea argumenta că acest design este prea conservator, în special cu schema de culori predominant albă a site-ului. Cu toate acestea, deoarece William Hills are aproape 90 de ani, credem că un stil clasic se potrivește minunat cu această estetică.

Despre

Cu o istorie care datează din 1934, William Hills a fost martorul unei expansiuni semnificative în industria jocurilor de noroc. În afară de longevitatea lor, este incredibil cum au rămas în prima linie în tot acest timp.

William Hills și creșterea sportului modern sunt indisolubil legate. Pe măsură ce sporturile de competiție au devenit mai populare în perioada postbelică, la fel și-a făcut disponibilitatea facilitatilor de pariuri sportive. Nimic mai mult decât magazinele de pariuri William Hills, care au devenit acum o bază de bază în locații cheie din Regatul Unit.

De zeci de ani, ori de câte ori are loc un eveniment sportiv, vă puteți aștepta ca magazinul local din William Hills să fie plin. Această tradiție trăiește în climatul actual al internetului, William Hills Sports oferind cele mai bune opțiuni de pariuri sportive online.

Casele de pariuri sportive online și de vânzare cu amănuntul William Hills din Statele Unite au fost redenumite Caesars după achiziția de 3,7 miliarde de dolari a lui William Hills de către Caesars pe 22 aprilie 2021. În afară de schimbarea numelui, produsul ar trebui să rămână practic neschimbat.

În general, William Hills este un site de pariuri grozav care lasă puțin spațiu pentru critici. Bifează toate căsuțele, cu o abundență de funcții dezvoltate profesional, care vor atrage atât jucătorii începători, cât și cu experiență. 

Nu îi acordăm lui William Hills scoruri complete din cauza unor mici nereguli ici și colo; dar, avantajele companiei depășesc cu mult aceste mici defecte. Nu ezităm să recomandăm William Hills oricui se gândește să își înceapă călătoria la pariuri – sau pur și simplu să încerce o altă casă de pariuri.

Jocuri

După cum știți cu siguranță, William Hills oferă o gamă cu adevărat spectaculoasă de pariuri sportive posibilităților. Dacă vă puteți gândi la un sport, îl veți găsi aici. Sunt disponibile ciclism, tenis de masă, snooker, curse auto, hochei pe gheață, curse de cai, ogari, fotbal și rugby. 

În plus, li se alătură e-sporturi și chiar alternative de pariuri non-sportive, cum ar fi politica și pariurile pe rezultatele emisiunilor TV. Și varietatea de conținut este extinsă, cu un număr uimitor de ligi disponibile. Aceasta înseamnă că poți paria pe sporturile tale preferate oriunde, fie că este vorba de La Liga sau NFL.

Vizualizează toate jocurile pe care le poți juca pe William Hill

Cont

Înainte de a utiliza site-ul William Hills, pariorii trebuie să înregistreze mai întâi un cont. Cum să vă înscrieți este unul dintre subiectele cel mai des solicitate de potențialii clienți William Hills.

Aceasta este etapa inițială pentru orice site care oferă pariuri sportive. Tehnica este simplă și constă în câteva etape pe care pariorii trebuie să le parcurgă.

Majoritatea jucătorilor pot avea și alte probleme sau întrebări legate de conturile lor. Este adesea cauza celei mai mari îngrijorări în rândul jucătorilor de noroc. Metodele de înregistrare pentru un cont și orice alte întrebări legate de cont sunt prezentate aici. Fiecare este simplu și va dura doar câteva minute pentru a termina.

Retrageri

Primirea câștigurilor tale este aproape la fel de încântător ca să vezi echipa sau jucătorul tău preferat câștigând un campionat. Acum că ați pariat raportul potrivit, ați acceptat riscul bonusului și ați creat un sold sănătos al contului, este timpul să vă plătiți câștigurile. Mulți jucători noi sunt îngrijorați să își retragă banii de la William Hillss cât mai curând posibil.

Procesul de retragere este comparabil cu procesul de depunere. Deci, să trecem peste ceea ce trebuie să realizați.

Rețineți că procedura de retragere poate dura mai mult. Poate dura de la o zi la șapte zile lucrătoare. De asemenea, trebuie să utilizați aceeași metodă de plată în timp ce depuneți și retrageți bani.

Bonusuri

Ca și în cazul multor site-uri de pariuri, atunci când vă înscrieți la William Hills, vă puteți aștepta la o mulțime de bonusuri introductive și oferte.

William Hills este binecunoscut pentru gama sa vastă de oferte și pariuri gratuite. Am descoperit o pagină dedicată promoțiilor disponibile la navigarea pe site.

Nu putem acoperi toate, așa că am ales câteva oferte speciale care credem că sunt tipice pentru ceea ce este oferit. Cu toate acestea, rețineți că promoțiile pot fi sensibile la timp și pot fluctua frecvent. Ca urmare, promoțiile pe care le menționăm aici s-ar putea să nu vă fie accesibile, în funcție de momentul în care utilizați site-ul. 

De asemenea, rețineți că nu toți termenii și condițiile sunt detaliate aici, dar pot fi vizualizați în întregime pe site.

Mobil

The William Hills Sports Aplicația de pariuri mobile este una dintre cele mai rapide, mai complete și pline de caracteristici aplicații disponibile, ceea ce este de așteptat de la una dintre marile case de pariuri online.

Atât utilizatorii de Android, cât și de iPhone cu sisteme de operare 5.0 sau mai mari pot descărca aplicația. Cu toate acestea, numai utilizatorii de iPhone cu iOS 9.0 sau o versiune ulterioară pot utiliza aplicația.

În plus, pe parcursul evaluării noastre, am descoperit că aplicația este consecventă pe ambele platforme (Android și iOS). În plus, tranziția de la site-ul web mobil nativ al William Hills este destul de simplă.

Paginile cele mai frecvent vizitate, cum ar fi curse de cai, fotbal, fotbal american, ruleta, blackjack și cazinoul live, sunt toate ușor accesibile prin link-uri rapide de pe ecranul de start.

Aveți acces la postul de radio intern al lui William Hills, care vă permite să obțineți opinii, perspectivă și analize ale experților cu privire la evenimentele zilei. Acesta este un serviciu care este exclusiv pentru William Hills.

Puteți efectua o plată anticipată în timp ce acțiunea este încă în desfășurare, dacă utilizați funcțiile Retragere și Retragere parțială care sunt puse la dispoziție de aplicația William Hills.

Limbile

Înainte de a face o alegere finală, este important să cântărim avantajele și dezavantajele utilizării unui cazinou online care este compatibil cu un limba cu care ești familiarizat.

Există cazuri în care Google Translate nu este corect. Este posibil ca lipsa de cunoștințe sau de înțelegere să vă împiedice să înțelegeți termenii și condițiile, să îndepliniți criteriile de pariere sau să intrați în contact cu asistența clienților. Drept urmare, este necesar să jucați la un cazinou online care oferă jocuri în limba cu care vă simțiți cel mai confortabil.

Deoarece William Hills este disponibil în peste 20 de țări diferite, compania și-a adaptat site-ul web pentru a accepta acele limbi. Pariorii din întreaga lume pot concura pe un teren de joc egal, deoarece site-ul web este disponibil într-o varietate atât de mare de limbi.

Ţări

Datorită designului său clar și moștenirii de lungă durată, William Hills atrage pariori din toate mediile, de la începători la profesioniști experimentați.

Majoritatea locurilor au acces la serviciile de pariuri sportive ale lui William Hills. Cu toate acestea, este posibil ca anumite locații să nu poată accesa site-ul web din diverse motive. William Hills este strict în ceea ce privește respectarea acestor reglementări pentru clienți și companie.

Am întocmit o listă cu țările în care pariurile sportive sunt ilegale sau permise la William Hills.

Sfaturi Si Trucuri

Deși pariurile pe sport pot fi distractive, utilizarea William Hills face experiența mult mai plăcută, sigură și benefică. Aceste sfaturi și trucuri ar putea ajuta pariorii să profite la maximum de experiența lor acolo.

Joc Responsabil

Jucătorii profesioniști există, dar sunt extrem de rari. Nu trebuie privit ca o sursă de venit pentru mulți oameni. Nu pariați mai mult decât vă puteți permite să pierdeți. Evitați jocurile de noroc cu numerar pe care vă bazați pentru a vă plăti chiria și alte lucruri esențiale, cum ar fi facturile și mâncarea.

Dependența de jocuri de noroc este adesea rezultatul nevoii oamenilor de a câștiga. Când pierd, acest lucru i-ar putea încuraja să fie și mai disperați să-și câștige banii înapoi, ceea ce duce la și mai multe jocuri de noroc. Acest lucru poate scăpa cu ușurință de sub control, provocând multă durere și suferință.

Pentru a evita să faceți aceeași greșeală, trebuie mai întâi să acceptați înfrângerea. Vă puteți bucura în continuare de jocurile de noroc chiar dacă pierdeți, atâta timp cât sunteți pregătit pentru pierderi și sunteți dispus să cheltuiți banii pentru a vă distra. Când crezi că vei pierde, este mult mai plăcut să câștigi.

Depozite

Alternativele de pariu pe depunere oferite de William Hills pot varia semnificativ de la stat la stat, dar includ totuși posibilități acceptabile în general. Când vine vorba de retrageri, alegerile tale sunt limitate. Dacă este cazul, folosirea aceleiași metode de retragere ca și pentru depunere va avea ca rezultat cea mai simplă și mai simplă tranzacție.

Cele mai importante carduri de credit și de debit, portofele electronice, internet banking, vouchere de numerar, carduri preplătite și chiar transferuri de numerar prin depozite bancare sunt toate metodele de plată acceptate de William Hills. Examinați următoarele tabele pentru informații despre cum să faceți depozite și să vă retrageți banii.

A Sustine

William Hills este de neegalat în ceea ce privește serviciu clienți și instrucțiuni privind utilizarea site-ului; opțiunile sale de asistență sunt remarcabile.

Această asistență este oferită în diferite limbi (ideal pentru operatorii multinaționali de jocuri de noroc online). Puteți ajunge la un birou de asistență prin telefon, chat live, e-mail și chiar canale de social media precum Twitter. Și toată această asistență este disponibilă 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână, inclusiv sărbători.

În plus, site-ul are o zonă extinsă de întrebări frecvente, astfel încât este posibil să nu fiți nevoit să sunați pe cineva pentru asistență în timp ce utilizați serviciul. Dacă sunteți nou în domeniul pariurilor online, secțiunea Întrebări frecvente care acoperă întrebările financiare legate de reglementările jocurilor de noroc sportiv merită să o consultați imediat ce vă conectați.

Securitate

Deoarece William Hills este un site atât de cunoscut, nu ar trebui să fie surprinzător să aflați că utilizează măsuri de siguranță de ultimă generație.

  • Comisia pentru jocuri de noroc din Gibraltar este organismul de reglementare al lui William Hills, iar Comisia pentru jocuri de noroc din Regatul Unit este organizația care a eliberat licența companiei. Acest lucru indică faptul că software-ul de jocuri de la William Hills este supus unor teste arbitrare, iar compania este obligată să adere la toate cerințele etice stabilite de aceste autorități.
  • În plus, William Hills este membru al Independent Betting Adjudication Service (IBAS), ceea ce înseamnă că clienții săi pot accesa serviciul de soluționare a litigiilor IBAS dacă nu sunt de acord cu compania.
  • Operarea de către William Hills a sute de magazine tradiționale de pariuri „cărămidă și mortar” din Regatul Unit și Irlanda este un alt factor care contribuie la reputația companiei pentru fiabilitate și satisfacția clienților.
  • Informațiile de pe site-ul William Hills sunt criptate cu tehnologie SSL pe 128 de biți pentru siguranță maximă.
  • În plus, William Hills folosește firme de tranzacții online recunoscute și proeminente pentru a gestiona tranzacțiile financiare, ceea ce adaugă un grad suplimentar de protecție tranzacțiilor financiare online ale clienților.

Faq

Clienții William Hills pun adesea aceste întrebări înainte, în timpul și după plasarea unui pariu.

Program De Afiliere

Unul dintre cele mai cuprinzătoare programe de afiliere disponibile, William Hills Affiliates Program, permite utilizatorilor să facă publicitate pentru zece mărci distincte. Acestea oferă o sală de poker, un pariuri sportive online, două săli de bingo și șase cazinouri online diferite. 

Veți avea o mulțime de opțiuni pentru traficul dvs. cu toate aceste mărci. Totuși, deoarece nu permit jucători din Statele Unite, aceste mărci vor fi utile doar pentru jucătorii din afara Statelor Unite.

Total score9.0
Argumente pro
+ Pariuri sportive istorice Retrageri nelimitate

Date pe scurt despre cazinou

Year foundedYear founded: 1998
BonusuriBonusuri (5)
Bonus de bun venit
Bonus de reîncărcare
Bonus high-roller
Bonus la depunere
Bonus la partidă
JocuriJocuri (35)
All Bets Blackjack
Baccarat
BaschetBaseball
Bingo
Blackjack
BoxCricketDartsE-sporty
First Person Baccarat
Fotbal
French Roulette Gold
GolfHandballIce Hockey
Live Macau Squeeze Baccarat William Hill
Live Texas Holdem Bonus
Macau Squeeze Baccarat
Motorsports
Pai Gow
Pariuri pe fotbal
Pariuri sportive
Poker
Poker video
PoliticăRugby
Ruletă
Sic Bo
Slots
Snooker
Soiree Blackjack
SporturiUFCVolleyball
LimbiLimbi (7)
engleză
franceză
germană
italiană
japoneză
poloneză
suedeză
Metode de retragereMetode de retragere (9)
Cheque
ClickandBuy
Neteller
PayPal
Skrill
Spectacol
Transfer bancar
William Hill cash direct
instaDebit
SoftwareSoftware (14)
Blueprint Gaming
GTS
Genesis Gaming
IGT (WagerWorks)
Jadestone
Microgaming
NetEnt
Nyx Interactive
Play'n GO
Push Gaming
Quickspin
Relax Gaming
Skillzzgaming
Thunderkick
ValuteValute (11)
Dolari australieni
Euro
Yeni japonezi
coroane daneze
coroane suedeze
dolari americani
dolari canadieni
dolari din Hong Kong
dolari singaporezi
franci elvețieni
lire sterline
ȚăriȚări (7)
Canada
Elveția
Germania
Irlanda
Japonia
Regatul Unit
Suedia